Kia

Kia

Son dakika kia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kia gelişmeleri de dahil olmak üzere 386 kia haberi bulunmuştur. Tüm kia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Sıfır arabada büyük kampanya! İşte model model en ucuz arabalar
Sıfır arabada büyük kampanya! İşte model model en ucuz arabalar Sıfır araba fiyatlarında görülmemiş indirim gerçekleşti. Sıfır otomobillerde kampanyalar devam ediyor. 13 gün sonra 1 yaşına girecek olan araçları markalar satmak için ellerinden gelen kolaylığı sağlamaya başladı. Sıfır da olsa alınan otomobil 2024 yılı itibarıyla 1 yaşında olacak. İkinci elde bu durum fiyat düşüşü anlamına geliyor. Bütçeniz 2024 model almaya elverişliyse yerli otomobiller için 1.5 ay, ithal otomobiller için de yaklaşık 3 ay beklemeniz gerekebilir. Bekleme süreleri yerli ve yabancı otomobillerin 2024 modellerinin üretilip satışa konması arasında geçen süreden dolayı oluşuyor. Türkiye’deki en ucuza satılan otomobil Hyundai i10 oldu. i10'u Seat Ibiza takip ederken Ibiza'yı KIA Picanto izledi. İşte model model en ucuz sıfır araba fiyatları...
18.12.2023 Ekonomi
Kia Picanto kadın sürücüler için bunu da yaptı: Bu fiyatlar bildiğiniz gibi değil!
Kia Picanto kadın sürücüler için bunu da yaptı: Bu fiyatlar bildiğiniz gibi değil! Otomobil meraklısı kadın sürücüler için sürpriz kampanya Kia Picanto'dan geldi. Kampanyada yer alan fiyatlar inanılır gibi değil. İşte Kia Picanto güncel fiyat listesi...
21.11.2023 Otomobil
Türkiye şartlarında bu fiyata SUV almak çok zor! Kia Sportage fiyatları yüz güldürdü
Türkiye şartlarında bu fiyata SUV almak çok zor! Kia Sportage fiyatları yüz güldürdü SUV modeller arasında ülkemizde en popüler durumda olan Kia Sportage fiyatlarıyla da yüz güldürdü. İşte Kia Sportage güncel fiyat listesi...
17.10.2023 Otomobil
TikTok'ta büyük tehlike! Öldüren yeni akım
TikTok'ta büyük tehlike! Öldüren yeni akım Sosyal medyadaki tehlikelere dikkat çekmek amacıyla İstanbul’da yapılan bir araştırmadan düşündürücü sonuçlar çıktı. Yakacık Çocuk Hastanesi’ne başvuran 12-18 yaş arasındaki yüz TikTok kullanıcısıyla yapılan anket çocukaların, TikTok uygulamasını sıkıntıdan kullandıklarını ortaya koydu.
30.10.2022 Gündem
Myanmar’da konser alanına hava saldırısı: En az 50 ölü, 100 yaralı
Myanmar’da konser alanına hava saldırısı: En az 50 ölü, 100 yaralı Myanmar’ın Kaçin eyaletinde ayrılıkçı Kaçin Bağımsızlık Ordusu’nun (KIA) kuruluşunun 62’inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen konsere ordu tarafından düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 100 kişinin de yaralandığı bildirildi.
24.10.2022 Dünya
Elektrikli araçlara özel lastik
Elektrikli araçlara özel lastik Yuvarlanma direnci, kilometre performansı ve araç içi gürültüyü merkezine alan e-mobilite, lastik üreticilerinin lastik geliştirme faaliyetlerini de dönüştürüyor.
20.07.2022 Otomobil
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim...
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim... Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Çip krizi nedeniyle tedarik sorunlarının yaşandığı otomobil piyasası ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fiyatların yüksek olması sebebi ile tercih edilmeyen elektrikli otomobillerde fiyatlar düşüyor. Elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişmesi Togg C-SUV’un da yer alacağı orta sınıftaki modelleri fiyat açısından daha rekabetçi hale getirecek. Satışa çıkacak yeni modellerle orta sınıftaki elektrikli modellerin önemli bölümü yüzde 10’luk ÖTV dilimine girecek. Düzenlemeden ilk etapta Türkiye’de satılan 18 modelin 5’i faydalanabilecek. Bu modellerin bazılarında indirim oranı yüzde 30’u aşarken, 380 bin TL’yi bulan fiyat düşüşleri görülebilecek.
4.07.2022 Ekonomi
Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı
Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki aya göre yüzde 47,2 arttı. Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
27.04.2022 Ekonomi
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira...
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira... Bayramda kiralık araba fiyatları uçuşa geçti. Kiralık arabaya talep patladı. Otomobil fiyatları artmaya devam edince Ramazan Bayramı öncesi vatandaş araç satın almak yerine kiralamaya koşuyor. Rezervasyonlar hızla dolmaya başladı. Günlük araç kiralama bedeli 140 TL ile 1.400 TL arasında. Yüzde 70 ile en çok otomatik vites ile Egea ve Clio modeller tercih ediliyor.
24.04.2022 Ekonomi
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz...
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor. Araba fiyatlarını arttıran en büyük sebep tedarik krizi olarak görülüyor. Bunun yanında Ukrayna ve Rusya arasındaki kriz ve nikel bulma sorunu fiyatları tırmandırıyor. Araba fiyatlarında zam dalgası başladı. Markalar yüzde 5 zamlı fiyatlarını peş peşe açıkladı. Önümüzdeki ay itibarıyla da yeni zamların geleceği ifade ediliyor. Sıfır araba fiyatlarındaki artış ikinci el araba fiyatlarını da olumsuz etkiliyor. Piyasasının uzun süredir durgun olan ikinci el araba pazarı yeni zam dalgasıyla hareketlenecek. İşte sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.03.2022 Ekonomi
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022!
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022! Türkiye'de 2022 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller araç satın almak isteyenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin güncel fiyatları merak ediyor. 2022 yılı Mart ayında sıfır araçlara gelen 50 bin TL'lere varan zamlar ikinci el piyasasında da artışa neden oldu. Galerilerde araç fiyat listeleri de güncellendi. En uygun fiyatlı 2022 model otomobiller pek çok kişinin gündeminde. Peki, Sıfır araba fiyatları ne oldu? En ucuz sıfır araba fiyatlarında son durum ne? İşte marka marka sıfır araba fiyatları ve en ucuzundan en pahalısına güncel En ucuz araba fiyatları…
21.03.2022 Ekonomi
Türkiye’de yılın otomobili adayları belli oldu
Türkiye’de yılın otomobili adayları belli oldu Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçimi için aday modeller açıklandı.
13.03.2022 Otomobil
Sıfır araba alacaklar için indirim fırsatı! Ödeme erteleme, sıfır faiz, ücretsiz servis...
Sıfır araba alacaklar için indirim fırsatı! Ödeme erteleme, sıfır faiz, ücretsiz servis... Araba alacaklar ve arabasını yenilemeyi düşünenler için otomobilde bahar fırsatları başladı! Markalar fiyat, ödeme erteleme ve indirim avantajlarını açıkladı. Birçok marka yeni model ve versiyonlara kredi desteği ve peşin indirimi uyguluyor, satışlarda cazip kampanyalar uyguluyor. Bazı markalar ise kredi kullanmak istemeyen müşterilere özel 10 bin TL’ye varan nakit alım desteği sunuyor. Geçen ay yaklaşık 58 bin adet olan araç satışlarının martta 65-70 bin adetlere çıkması öngörülüyor. İşte sıfır araba piyasasında yeni fırsatlar...
8.03.2022 Otomobil
Ford Ranger Raptor 288 beygirle geliyor!
Ford Ranger Raptor 288 beygirle geliyor! Yeni Nesil Ranger Raptor pick-up, 288 PS güç ve 491 Nm tork sunan çift turbo 3.0 litre EcoBoost V6 motora sahip.
22.02.2022 Otomobil
Kia Sportage'ın fiyatı belli oldu!
Kia Sportage'ın fiyatı belli oldu! Yeni Kia Sportage yenilenerek satışa çıktı. Türkiye’de fiyat 829.9 bin TL’den başlayacak.
22.02.2022 Otomobil
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor Araba almak isteyenleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! ÖTV indiriminden yararlanıp araba almak isteyenlere büyük fırsat. Araba fiyatlarındaki yükseliş devam ederken engelli vatandaşlara sağlanan kolaylıkla birlikte onlarca model mevcut fiyatından çok daha ucuza alınabiliyor. ÖTV'siz olarak engelli bireylerin alabileceği araçlarda bayi satış fiyatı sınırı 2022 yılı için 450 bin 500 lira oldu. Otomobil fiyatları 2021 yılının gelmesiyle birlikte yine artış yaşadı. Yeni modellerin satışa çıkmasına paralel olarak fiyatlarda yüzde 10-15 aralığında yükseliş gerçekleşti.
25.01.2022 Ekonomi
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022! Otomotivde ÖTV düzenlemesini içeren Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazetede yayımlandı. 2022 yılında sıfır araç alımında uygulanacak matrah limitleri değiştirildi. 1600 silindire kadar olan araçlarda vergi dilimi Cumhurbaşkanı Kararı ile 3'ten 5'e çıkarıldı. Peki, Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
17.01.2022 Ekonomi
7 milyondan fazla araç satacak!
7 milyondan fazla araç satacak! Hyundai Grubu markalarından Kia ve Hyundai bu yıl 7 milyon adet satışı geçmeyi hedefliyor
13.01.2022 Otomobil
Faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara güzel haber, 100 bin TL'ye kadar...
Faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara güzel haber, 100 bin TL'ye kadar... Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Güzel haber geldi. Otomobil piyasasını hareketlendirecek adım. Faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. 100 bin TL'ye kadar limit, 15 aya kadar da vade seçeneği sunuluyor. Yeni yıl ile birlikte otomotiv sektöründe yeni kampanyalar devreye alındı. Birçok marka ve modelde otomobil uygun koşullarla satışta. Uzun süredir küresel düzeyde piyasayı etkisi altına alan çip krizi üretimi durma noktasına getirmişti. Fiyatlara da olumsuz olarak yansıyan çip krizinin etkileri kampanyalar ile giderilmeye çalışılıyor. Ocak ayı itibarıyla otomotiv markaları kampanyaları açıklamaya başladı. İşte Honda, Toyota, Citroen, Kia ve çok sayıda marka ve modelde yeni yıl kampanyaları ile ilgili detaylar...
12.01.2022 Otomobil
İkinci el araba fiyatları düşer mi? 2. el araba fiyatlarında son durum ne?
İkinci el araba fiyatları düşer mi? 2. el araba fiyatlarında son durum ne? Dolar başta olmak üzere döviz kurlarında yaşayan düşüşün fiyatlara yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor. Özellikle perakende, akaryakıt ve teknoloji ürünleri başta olmak üzere indirim beklenen sektörlerden biri de otomobil piyasası oldu. Peki, İkinci el araba fiyatları düşer mi? 2. el araba fiyatlarında son durum ne? İkinci el araçlar düşecek mi? İşte detaylar...
22.12.2021 Ekonomi
Sıfır araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi, Toyota, Renault, Dacia, Kia ve...
Sıfır araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi, Toyota, Renault, Dacia, Kia ve... Araba piyasası uzun süredir hareketli. Pandeminin başlaması ile birlikte özel araçlara ilgi arttı. Talebin artışı ile birlikte yaşanan çip krizi nedeni ile üretimin aksaması fiyatlarda beklenenden fazla yükselişe sebep oldu. Birçok firma geçici olarak üretimi durdurma kararı verirken sıfır arabalarda yaşanan kriz, ikinci el piyasasına da zam olarak yansıdı. ÖTV kararı ile uygulanan indirim ise fiyatların düşmesini sağlamadı. Araba fiyatlarına her hafta zam gelmeye devam ediyor. Örneğin Kia Rio’nun manuel vitesli baz versiyonun 3 Kasım’da 191.900 TL olan fiyatı, 19 Aralık’ta 331 bin TL’ye yükseldi. Hyundai’nin İzmit’te ürettiği i10’nun fiyatı da aynı dönemde yüzde 70’ten fazla artarak 300 bin TL’yi geçti.
20.12.2021 Otomobil
Sürücünün kamyoneti yan yattı, ölümden döndü! "Çekin de meşhur olalım"
Sürücünün kamyoneti yan yattı, ölümden döndü! "Çekin de meşhur olalım" Aksaray’da alkollü kamyonet kullanırken geçirdiği kazada adeta ölümden dönen yaralı sürücü, yarasını unutup kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına önce “Çekmeyin” dedi, daha sonra “İyi çekin o zaman komple Aksaray’a meşhur olalım” diyerek tepki gösterdi. Kamyonetini bırakmayan sürücü yaralı olmasına rağmen tedaviyi de kabul etmeyerek kamyonetinin başında oturup bekledi.
6.12.2021 Yaşam
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi! Araç sahibi olmak isteyenler, 2021’in sonuna yaklaşırken güncel araba fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni yılla birlikte otomobillerde fiyat artışı beklentisi nedeniyle pek çok kişi 2022 öncesinde araç fiyatlarını merak ediyor. Otomobil firmalarından da 2022 yılı için özel araç satış kampanyaları gelmeye başladı. Peki, En ucuz sıfır araba ne kadar? Araba fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
2.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.