Kgs

Kgs

Son dakika kgs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kgs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kgs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kgs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kgs gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 kgs haberi bulunmuştur. Tüm kgs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halkbank resmen duyurdu! Bugün son gün, para ödenmiyor, hesabı olan, kredi kartı kullanan...
Halkbank resmen duyurdu! Bugün son gün, para ödenmiyor, hesabı olan, kredi kartı kullanan... Banka hesabı olan ya da kredi kartı kullanan tüm müşteriler ile yeni hesap açan banka müşterilerini kapsıyor. Ücret ödenmiyor. Halkbank tarafından başlatılan kampanyada sona gelindi. Başvuruda bulunmak isteyenlerin bugün müracaatlarını yapmaları gerekiyor. Artık otoyol ve köprü geçişlerinde OGS uygulaması kaldırılıyor, geçiş ücretleri HGS üzerinden tahsil edilecek. Bugün itibarı ile yeni uygulama başlıyor. Halkbank tarafından araç sahipleri için önemli bir adım atıldı. Bankaya başvuranların ücretsiz HGS etiketi alma imkanı buluyor. Peki Hızlı Geçiş Sistemi'nin (HGS) etiketi nasıl alınır? İşte merak edilen ayrıntılar...
31.03.2022 Ekonomi
Aracı olan yüz binleri kapsıyor, 5 yıl detayı! Eğer para hesabınıza yatırılmazsa...
Aracı olan yüz binleri kapsıyor, 5 yıl detayı! Eğer para hesabınıza yatırılmazsa... Aracı olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Paranız yanmasın, dikkat! 31 Mart'tan itibaren başlıyor. Otomatik Geçiş Sistemi’nin (OGS) kaldırıldığı duyuruldu. Köprü ve Otoyol geçişleri sadece HGS üzerinden yapılacak. 1.2 milyon kullanıcının kafasında ise cihazlar için ödenen bedelin iade edilip edilmeyeceği sorusu bulunuyor. OGS cihaz bedelleri iade mi edilecek, yoksa HGS’lere bakiye olarak mı eklenecek? HGS'ye geçişte kart bedelleri hesaba yatırılmazsa neler yapılabilir? Süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...
16.02.2022 Ekonomi
Bakan Selçuk açıkladı! Yarın online olarak başlıyor
Bakan Selçuk açıkladı! Yarın online olarak başlıyor Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. MEB harekete geçti. Yarın başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınav, yerel ve pansiyonlu okul yerleştirme sürecine katılacak öğrenciler için yarından itibaren Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden online tercih danışmanlığı hizmeti başlatılacağını belirterek, "Bu hizmet, canlı sınıfların yapıldığı dijital platformlar üzerinden gerçekleştirilecek." dedi.
19.07.2020 Eğitim
Yılbaşına hazırlar
Yılbaşına hazırlar İstanbul Emniyeti yeni yıl kutlamaları için kolları sıvadı. Güven Timleri Şube Müdürü Zafer Baybaba, megakentte yılbaşı gecesi alınacak güvenlik önlemleri hakkında Taksim Meydanı’nda basın açıklaması yaptı.
30.12.2018 Gündem
PTT personel alımı ne zaman başlayacak? 2500 personel alımı şartları
PTT personel alımı ne zaman başlayacak? 2500 personel alımı şartları PTT personel alımı için şartlar netleşmeye başladı. Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan PTT personel alımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki 2 bin 500 personelin istihdam edilmesi planlanan PTT personel alımına hangi tarihte start verilecek.
29.09.2021 Gündem
PTT 2500 personel alımı başvurusu başladı mı? (PTT memur alımları ne zaman)
PTT 2500 personel alımı başvurusu başladı mı? (PTT memur alımları ne zaman) Merakla beklenen PTT personel alımı için karar verildi. PTT personel alımı konusu için Bakan açıklamalarda bulundu. Peki kaç kişi alınacak, PTT başvuru şartları nelerdir? gibi soruların cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Türkiye Varlık Fonu’ndan yatırımlara dev kaynak!
Türkiye Varlık Fonu’ndan yatırımlara dev kaynak! Bakanlar Kurulu’nun 24 Ocak’ta aldığı karar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla hayata geçti. Ziraat Bankası, BOTAŞ, TPAO, PTT, BIST, TÜRKSAT, Telekom’un yüzde 6,68’lik hissesi, Eti Maden ve Çaykur fona geçti...
5.02.2017 Ekonomi
Darbe duruşmasının ikinci günü
Darbe duruşmasının ikinci günü İstanbul'da 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin 25'i tutuklu 29 polisin yargılandığı davada, ikinci gün de sanıklar savunmalarını yapmaya devam etti. Sanıklara Bank Asya, Bylock programı ve FETÖ bağlantıları olup olmadıkları soruldu.
29.09.2021 Gündem
HGS geçiş ihlali-bakiye sorgulama işlemleri için ortam sistem mevcut!
HGS geçiş ihlali-bakiye sorgulama işlemleri için ortam sistem mevcut! HGS geçiş ihlali sorgulama-bakiye sorgulama işlemleri artık internetten yapılabiliyor. HGS geçiş ihlali sorgulama-bakiye sorgulama işlemlerini PTT HGS Müşteri Hizmetleri portalından yapabilmek mümkündür. Online HGS geçiş ihlali sorgulama-bakiye sorgulama işlemleri mobil cihazlar üzerinden de yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
'Depremi en az hasarla atlatabiliriz'
'Depremi en az hasarla atlatabiliriz' Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı (THHB) Yavuz Işık, denetim kalitesine sahip beton kullanarak depremi az hasarla atlatmanın mümkün olduğunu bildirdi.
15.08.2016 Ekonomi
HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama plakayla yapılabilir mi?
HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama plakayla yapılabilir mi? HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama hizmetini PTT kurumu vermektedir. Kurum HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulaması için kendisine bağlı resmi bir hizmet sayfası oluşturmuştur. Bu resmi sayfaya ulaşarak HGS geçiş ihlali ve bakiye sorgulama yapabilmeniz için yazı içeriğini incelemeniz gerekmektedir.
29.09.2021 Gündem
"Trafik sigortasındaki prim artışı motosiklet satışını düşürdü"
"Trafik sigortasındaki prim artışı motosiklet satışını düşürdü" Zorunlu Trafik Sigortası'nda geçen yılın son aylarında yaşanan prim artışı, 2016 yılının ilk ayında motosiklet pazarını yüzde 27 daralttı
31.03.2016 Ekonomi
Plakadan HGS ceza ve SMS ile trafik cezası sorgulama işlemleri burada!
Plakadan HGS ceza ve SMS ile trafik cezası sorgulama işlemleri burada! Plakanızı yazarak HGS ceza sorgulama işlemini yapabilir ve herhangi bir cezanız var mı öğrenebilirsiniz. SMS ile de trafik cezası sorgulamanızı yapabilirsiniz. Detayları haberimizde...
29.09.2021 Gündem
GİB trafik cezası sorgulama ve PTT telefon üzerinden HGS sorgulamaları burada!
GİB trafik cezası sorgulama ve PTT telefon üzerinden HGS sorgulamaları burada! GİB online hizmetleri üzerinden trafik cezası sorgulama ve PTT telefon hizmetlerinden HGS sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. Bu işlemleri nasıl ve nereden yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
PTT HGS sorgulamaları, trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri çok kolay!
PTT HGS sorgulamaları, trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri çok kolay! PTT online hizmetlerinden olan HGS sorgulamalarını yapmak çok basit bir hal aldı. Aynı zamanda online olarak trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemlerinizi de yapabilirsiniz. Ayrıntıları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
HGS geçiş ihlali sorgulama ve trafik cezası sorgulama kamu hizmetleri burada!
HGS geçiş ihlali sorgulama ve trafik cezası sorgulama kamu hizmetleri burada! geçiş ihlali sorgulama ve trafik cezası sorgulama işlemleri kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen hizmetlerdendir. Bu işlemleri nasıl ve nereden yapacağınıza haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
EGM trafik cezası sorgulama ve PTT online HGS sorgulamaları!
EGM trafik cezası sorgulama ve PTT online HGS sorgulamaları! Emniyet Genel Müdürlüğü online hizmetlerinden trafik cezası sorgulama işlemini ve PTT online işlemlerinden HGS sorgulamalarını yapabilirsiniz. Nasıl ve nereden yapacağınız bilgisi haberimizde.
29.09.2021 Gündem
HGS geçiş ihlali sorgulamadan trafik cezası öğrenme işlemi nasıl yapılır?
HGS geçiş ihlali sorgulamadan trafik cezası öğrenme işlemi nasıl yapılır? HGS geçiş ihlali yaparak trafik cezasına tabi tutulursunuz. HGS geçiş ihlali sorgulama sonucunda trafik cezası sorgulama işleminizi yapmış olacaksınız. Bu işlemleri nasıl yapacağınız haberimizde.
29.09.2021 Gündem
HGS bakiye ve geçiş ihlali sorgulama yaparak trafik cezanız var mı öğrenin!
HGS bakiye ve geçiş ihlali sorgulama yaparak trafik cezanız var mı öğrenin! HGS bakiye sorgulama ve geçiş ihlali sorgulama işlemlerini yaparak herhangi bir trafik cezanız var mı yok mu öğrenebilirsiniz. Bu işlemleri yapmak oldukça basit. Nasıl yapacağınıza haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Trafik cezası sorgulama ve HGS bakiye sorgulama nereden yapılıyor?
Trafik cezası sorgulama ve HGS bakiye sorgulama nereden yapılıyor? Trafik cezası sorgulama ve HGS bakiye sorgulama işlemini internet üzerinden online hizmetler ile yapabilirsiniz. Bu işlemleri nasıl ve nereden yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
HGS geçiş ihlali ve trafik cezası sorgulama, HGS kart bakiye yükleme
HGS geçiş ihlali ve trafik cezası sorgulama, HGS kart bakiye yükleme HGS geçiş ihlali sorgulama ve bakiye yükleme işlemlerini PTT online hizmetlerden yapabilirsiniz. Trafik cezası sorgulama ve ödeme de online yapılabilir. Bu uygulamaları nasıl kullanacağınız haberimizde.
29.09.2021 Gündem
HGS bakiye sorgulama ve trafik cezası sorgulama nereden yapılır?
HGS bakiye sorgulama ve trafik cezası sorgulama nereden yapılır? HGS bakiye sorgulama ve yükleme işlemlerinin yanında trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemlerini online internet hizmetlerinden yapabilirsiniz. Bu işlemleri nasıl yapacağınızı haberimizden sorgulayabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
HGS sorgulama PTT online hizmetleri ve HGS yükleme nasıl yapılır?
HGS sorgulama PTT online hizmetleri ve HGS yükleme nasıl yapılır? HGS sorgulama işlemlerini PTT online hizmetleri üzerinden yapabilme şansına sahipsiniz. Aynı zamanda HGS kart yükleme işlemini de online olarak yapabilir ve zaman kaybetmemiş olursunuz. Detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
HGS bakiye sorgulama ve HGS kart yükleme online işlemleri!
HGS bakiye sorgulama ve HGS kart yükleme online işlemleri! HGS bakiye sorgulama işlemini online olarak yaptıktan sonra HGS kartınıza bakiye yüklemesini online olarak kredi kartınızla yapabilirsiniz. Bu işlemleri nasıl yapacağınızı öğrenmek için haberimizi okuyunuz.
29.09.2021 Gündem
HGS geçiş ihlali sorgulama- HGS bakiye sorgulama ve yükleme işlemleri!
HGS geçiş ihlali sorgulama- HGS bakiye sorgulama ve yükleme işlemleri! HGS geçiş ihlali sorgulama yaparak herhangi bir cezanız var mı öğrenebilirsiniz. Bunun yanında HGS bakiye sorgulama ve yükleme yaparak ceza almanızı engelleyebilirsiniz. Detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kgs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kgs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.