Keşan

Keşan

Son dakika keşan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan keşan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını keşan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Keşan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan keşan gelişmeleri de dahil olmak üzere 817 keşan haberi bulunmuştur. Tüm keşan haberleri aşağıda listelenmiştir.
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024 Vatan TV
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev! Baykar yönetim kurulu başkanı Selçuk Bayraktar, dikey iniş kalkışlı insansız hava aracı sistemi Bayraktar KALKAN DİHA'nın test uçuşu görüntülerini paylaştı.
7.04.2024 Gündem
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri...
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri... 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yerel yöneticiler bu seçimle 5 yıl görevlerine devam edecek. En çok merak edilen illerin başında Edirne geliyor. Edirne Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini hangi partilerin kazandığı oldu. CHP ve AK Parti'nin başa baş gittiği şehirde Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'li Filiz Gencan Akın kazandı. Peki Edirne ilçe belediyelerini hangi partiler ve isimler kazandı?
3.04.2024 Gündem
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Edirne geldi. Edirne yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Edirne Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Edirne'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları: Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Edirne aday listesi
31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları: Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Edirne aday listesi Edirne yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Edirne iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Edirne aday listesi
24.03.2024 Gündem
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
10 yılda 100 milyon yolculuk
10 yılda 100 milyon yolculuk Dijital taksi çağırma platformu BiTaksi, platform üzerinden 10 yılda 100 milyondan fazla yolculuk gerçekleştirildiğini ve 10 milyondan fazla kayıtlı yolcuya ulaşıldığını duyurdu.
5.01.2024 Otomobil
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan Sezgin Serin (39), 25 yılda dedelerinin yaşadığı Yerlisu köyünden topladığı ve çoğunluğu Kurtuluş Savaşı dönemine ait 1101 parça tarihi eseri, Keşan Kent Müzesi’ne bağışladı.
22.12.2023 Gündem
Polisi görünce iç çamaşırındaki uyuşturucuyu çöpün altına attı! Ekiplerin gözünden kaçmadı
Polisi görünce iç çamaşırındaki uyuşturucuyu çöpün altına attı! Ekiplerin gözünden kaçmadı Edirne’nin Keşan ilçesinde polisi görünce iç çamaşırında sakladığı uyuşturucuyu çöp konteynerinin altına attığı belirlenen S.A. adlı kadın yakalanarak, gözaltına alındı.
26.11.2023 Gündem
Yer Edirne: Denizin ortasında korku dolu anlar
Yer Edirne: Denizin ortasında korku dolu anlar Edirne'de oyuncak şişme botla denize açılan ve sürüklenen anne ile 5 yaşlarındaki oğlunu kurtarmak isteyen 3 kişi de denizde mahsur kaldı. 5 kişinin kurtarılma anları saniye saniye kameraya yansıdı.
21.08.2023 Yaşam
Su sıkıntısı yaşanan Keşan’da, çeşmeler ücretli hale getirildi
Su sıkıntısı yaşanan Keşan’da, çeşmeler ücretli hale getirildi Edirne'de su sıkıntısının yaşandığı Keşan ilçesinde çeşmeler, su israfının önüne geçilmesi amacıyla ücretli hale getirildi. Para otomatına atılacak 1 lira karşılığı 5 litre su alınabilecek. Çeşmelerden elde edilecek gelir de Keşan İyilik, Sağlık ve Eğitim Vakfı (KİSEV) aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verilecek.
12.08.2023 Yaşam
Gelin ile damat düğün alanına vinçle indirildi
Gelin ile damat düğün alanına vinçle indirildi Edirne’nin Keşan ilçesinde Asya (25) ve Çağatay (30) Saçar çifti, düğün alanına, vince bağlanmış platformun üzerinde indi.
30.07.2023 Yaşam
Baykar’dan açıklama: 5 noktada orman yangınlarına karşı hizmet verilmektedir
Baykar’dan açıklama: 5 noktada orman yangınlarına karşı hizmet verilmektedir Baykar Teknoloji, orman yangınlarında İHA'ların görevlendirildiğini ve personel, kira, elektrik, su giderlerinin kendilerinin karşıladığını açıkladı. Baykar CEO'su Haluk Bayraktar yapılan bir haberi örnek göstererek "Gazetecilikte bir haber hazırlanırken karşı tarafa da söz hakkı tanınır diye biliyorum. Bize ulaşan, arayan, soran olmadı. Olsaydı anlatırdık. Bu gazetecilikten çok itibar suikasti..." dedi.
29.07.2023 Gündem
Baykar’ın geliştirdiği KEMANKEŞ ilk atış testini başarıyla tamamladı
Baykar’ın geliştirdiği KEMANKEŞ ilk atış testini başarıyla tamamladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ Mini Akıllı Seyir Füzesi, Keşan’da icra edilen ilk atış testini başarıyla tamamladı.
15.06.2023 Bilim ve Teknoloji
MSB: Yunanistan'dan Türkiye’ye gönderilmeye çalışılan mülteci grubu engellendi
MSB: Yunanistan'dan Türkiye’ye gönderilmeye çalışılan mülteci grubu engellendi MSB'den yapılan açıklamada, "Yunanistan tarafından Türkiye’ye gönderilmeye çalışılan 40 kişilik mülteci grubu engellendi" denildi.
10.06.2023 Gündem
‘Tiny house’larla ilgili flaş gelişme! Edirne Valiliği harekete geçti
‘Tiny house’larla ilgili flaş gelişme! Edirne Valiliği harekete geçti Edirne Valiliği, Keşan’da, tarım arazilerinde yasa dışı şekilde konaklama ve barınma amaçlı ‘tiny house’ adı verilen, genellikle 10 ila 30 metrekare arasında, tekerlekli veya sabit olarak tasarlanan küçük evler konumlandırılması için çalışma yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. ‘Toprak koruma arazi kullanımı’ ve ‘imar’ kanunlarına aykırı davrananlar hakkında yasal işlem yapılacağı bildirildi. 
2.05.2023 Gündem
Depremden sonra harekete geçildi! Alüvyon ve kayalık bölgeler belirlenecek
Depremden sonra harekete geçildi! Alüvyon ve kayalık bölgeler belirlenecek Kuzey Anadolu Fay zonuna yakınlığıyla bilinen Edirne ve ilçelerinde mikrobölgeleme araştırmasıyla yer altının tomografisi, ultrasonu çekilecek.
15.03.2023 Gündem
Keşan'da orman yangını
Keşan'da orman yangını Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Şabanmera köyündeki ormanda çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerince söndürüldü; 4 dönüm alan zarar gördü.
11.03.2023 Gündem
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Edirne'de yapılacak 1363 konutun kura çekimleri tamamlandı.
11.03.2023 Ekonomi
Cezaevinden çıkan eşiyle tartışıp evi ateşe verdi
Cezaevinden çıkan eşiyle tartışıp evi ateşe verdi Edirne’nin Keşan ilçesinde cezaevinden yeni çıkan eşi Cüneyt Taner ile tartışıp, evi ateşe veren Hatice Taner, tutuklandı.
11.03.2023 Yaşam
Prof. Dr. Bekler: Artık depremi bekliyoruz, umarım iyi karşılarız
Prof. Dr. Bekler: Artık depremi bekliyoruz, umarım iyi karşılarız Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, beklenen Marmara depremiyle ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Bazı gelişmeler olduğuna dikkati çeken Bekler, “Bunun zamanını tabii bilemiyoruz ama şimdiye kadar bizim bütün hazırlıkları bitirmiş olmamız gerekiyordu. Artık depremimizi bekliyoruz. Bir şekilde bu depreme bir misafir gözüyle bakmıyoruz ama deprem kapımızı bir kere çalacak. Umarım iyi karşılarız” dedi.
9.03.2023 Gündem
Saros Körfezi’nde deniz suyu metrelerce çekildi
Saros Körfezi’nde deniz suyu metrelerce çekildi Ege Denizi'nin kuzeyinde yer alan Saros Körfezi'nin Edirne’nin Keşan ilçesindeki kıyılarında, deniz suyu yer yer 60-70 metre çekildi.
28.02.2023 Gündem
Saros Körfezi nerede, nereye bağlı? Saros Körfezi fay hattı hangi ilçelerden geçiyor?
Saros Körfezi nerede, nereye bağlı? Saros Körfezi fay hattı hangi ilçelerden geçiyor?  Marmara Denizi’nin içerisinden devam edip Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinden geçen ve Saros Körfezi’nin içerisine devam eden fay hattının, Kuzey Anadolu Fay hattının devamı niteliğinde olduğunu vurgulayan jeoloji mühendisi Can Yılmaz, “Bu hattın Edirne genelinde en yakın yeri Saros Körfezi sahil şeridinin 5 kilometre uzağında olduğu görülmektedir. Enez ilçemiz de bu hatta 25-30 kilometre yakınlıkta yer almaktadır” dedi. Peki, Saroz Körfezi nerede, nereye bağlı? Saros Körfezi fay hattı hangi ilçelerden geçiyor? 
21.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Keşan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki keşan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.