Kepçe Operatörü

Kepçe Operatörü

Son dakika kepçe operatörü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kepçe operatörü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kepçe operatörü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kepçe Operatörü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kepçe operatörü gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 kepçe operatörü haberi bulunmuştur. Tüm kepçe operatörü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kepçe ünlü oyuncunun duvarını yıktı, kadın şoke oldu
Kepçe ünlü oyuncunun duvarını yıktı, kadın şoke oldu Şişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı. O esnada evde olan kadın neye uğradığını şaşırdı. Yaşananları kayda alan kadın şoke olurken işçiler, yıktığı duvarı tekrardan ördü.
13.05.2024 Vatan TV
Tufan Gökpınar'a büyük şok! Evi başına yıkıldı, kadın arkadaşı her şeyi kaydetti
Tufan Gökpınar'a büyük şok! Evi başına yıkıldı, kadın arkadaşı her şeyi kaydetti Şişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı. O esnada evde olan kadın neye uğradığını şaşırdı. Yaşananları kayda alan kadın şoke olurken işçiler, yıktığı duvarı tekrardan ördü.
13.05.2024 Magazin
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir?
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir? İstanbul Küçükçekmece'deki sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin düzenlenen bilirkişi raporunda asli kusurlu bulunan ve yakalama kararıyla aranan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas ifade vermek üzere avukatlarıyla birlikte Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi.
6.05.2024 Gündem
Edanur'un ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı
Edanur'un ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 3 İBB çalışanından ikisi adli kontrol serbest bırakılırken, 1 kişi ise tutuklandı.
5.05.2024 Gündem
5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümü sonrası 4 gözaltı kararı
5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümü sonrası 4 gözaltı kararı 5 yaşındaki Edanur Gezer'in çukura düşerek ölümünde İBB'de çalışan 2'si kepçe operatörü, 1'i işçi 1'i mühendis toplam 4 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
4.05.2024 Gündem
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı Şırnak'ın Uludere ilçesinde kepçe operatörü Ferhat Aykut ile Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov, 3 yıl önce sosyal medya üzerinden tanışıp evlilik kararı aldı. Şırnak'ta 2 gün 2 gece süren düğünle dünya evine giren çifte 1 milyonluk takı ve para takıldığı açıklandı.
26.04.2024 Gündem
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
Ağrı'da iş makinesi uçuruma yuvarlandı: 4 ölü
Ağrı'da iş makinesi uçuruma yuvarlandı: 4 ölü Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde kar nedeniyle kapanan yolu açma çalışmaları yapan iş makinesi, tipi nedeniyle 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada operatör Necati Şen (40) ile mezrada kalan koyunlarını almak için geldikleri noktada kar ve tipi başlayınca tekrar iş makinesiyle dönüşe geçen Mustafa Taşdemir (40), Yasin Taşdemir (27) ve Raif Aydın (45) hayatını kaybetti.
25.12.2023 Gündem
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı Bursa’da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç (46), duruşmada boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Müebbet hapsi istenen Ali Dinç, Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği iddiasıyla kavga ettiklerini belirtti. Aysun Y. ise ifadesinde, Kamil Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın’ dediğini öne sürerek, “Dövüp, bana tecavüz etti. Aralarında çıkan kavgada Ali’nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü” diye konuştu.
10.11.2023 Yaşam
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Elindeki sigarayla apartmana girdi, ortalık savaş alanına döndü!
Elindeki sigarayla apartmana girdi, ortalık savaş alanına döndü! Denizli’de kepçe operatörünün sabaha karşı, elindeki sigarayla oturduğu apartmana girmesinin ardından korkunç bir patlama meydana geldi. Kepçe operatörü yaralandığı patlamanın ardından ortalık savaş alanına döndü. Çok sayıda dükkanın camının patladığı, yakındaki bir galeride bulunan otomobillerin hasar aldığı patlamanın yaşandığı apartmanın bodrumunda kaçak kazı malzemeleri ele geçirildi.
14.05.2023 Yaşam
İbrahim Zabun kimdir, öldü mü yaşıyor mu? Enkazdan çıkan altın kemerler kimin, 78 kilo altın ne kadar?
İbrahim Zabun kimdir, öldü mü yaşıyor mu? Enkazdan çıkan altın kemerler kimin, 78 kilo altın ne kadar? Kahramanmaraş merkezli depremlerinin ardından enkaz kaldırma çalışmaları sırasında bir kepçe operatörü altın kemer dolu çanta buldu. Polis, altın dolu çantayı tutanakla teslim alırken çantanın Kahramanmaraş'ın ünlü kuyumcusu Zabunlara ait olduğu öne sürüldü. Aile tarafından yapılan açıklamada, "Haberler gerçek dışıdır. Sayın M. Akif Zabun bahsi geçen adreste ikamet etmemektedir" denildi. Peki, İbrahim Zabun kimdir, öldü mü yaşıyor mu? Enkazdan çıkarılan altın kemerler kimin, 78 kilo altın ne kadar?
25.02.2023 Gündem
Anne ve babasını depremde kaybeden kepçe operatörü, enkaz kaldırma çalışmalarına katıldı
Anne ve babasını depremde kaybeden kepçe operatörü, enkaz kaldırma çalışmalarına katıldı Balıkesir'de kepçe operatörlüğü yapan Mehmet Karakuş (42), Kahramanmaraş'taki 7.6 büyüklüğündeki depremde Nurhak ilçesinde yaşayan annesi Fatma Karakuş (67) ile babası Ali Karakuş'u (80) kaybetti. Mahalleliye yardım için enkaz kaldırma çalışmalarında yer alan Karakuş, "Annem ve babamı enkazdan kendi ellerimle çıkardım. 'Ben nereye gideyim? Köy benim. Ben bu enkazı kaldıracağım' dedim" diye konuştu.
19.02.2023 Yaşam
Deprem bölgesinden peş peşe mucizeler! 278 sonra enkazdan bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı
Deprem bölgesinden peş peşe mucizeler! 278 sonra enkazdan bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin üzerinden 12 gün, afet bölgesinde kurtarma çalışmaları devam ederken mucize haberleri de peş peşe gelmeye devam ediyor. Neslihan Kılıç'ın Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi'nin enkazından 258 saat sonra sağ olarak çıkarılmasının ardından üç mucize haberi de Hatay'dan geldi. 10 yaşındaki Osman 260. saatte, Mehmet Ali Şakiroğlu ve Mustafa Avcı ise 261. saatte enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Hatay'da ise 278. saatte yeni bir mucize yaşandı ve 1 kişi enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
17.02.2023 Gündem
258'inci saatteki mucizenin adı Neslihan! İş makinesi operatörünün dikkatiyle kurtarıldı
258'inci saatteki mucizenin adı Neslihan! İş makinesi operatörünün dikkatiyle kurtarıldı Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Ebrar Sitesi'nin enkazında kalan 29 yaşındaki Neslihan Kılıç, iş makinesi operatörünün çalışma yaptığı sırada fark edildi. Arama kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu Neslihan Kılıç, depremden 258 saat sonra kurtarıldı.
16.02.2023 Gündem
Dinamit yüklü kamyonun çarpmasıyla savrulan otomobil, kepçe operatörüne çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Dinamit yüklü kamyonun çarpmasıyla savrulan otomobil, kepçe operatörüne çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Bursa'da, dinamit yüklü kamyonun çarpması sonucu savrulan otomobilin çarptığı kepçe operatörü Ahmet Çelik (53), ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada otomobil sürücüsü Nuri Demir (48) ile eşi Sevdiye Demir (33) de yaralandı. 
7.12.2022 Yaşam
Operatör damat, gelinini kız evinden kepçeyle aldı
Operatör damat, gelinini kız evinden kepçeyle aldı Denizli’nin Buldan ilçesinde kepçe operatörü olan damat İbrahim Açar, hayatını birleştirdiği gelin Merve Gökkaya’yı kız evinden iş makinesinin kepçesiyle alarak düğüne götürdü.
11.10.2022 Yaşam
Üniversite tercihi yapacaklar dikkat! Geleceğin meslekleri ne? Hangi meslekler avantajlı?
Üniversite tercihi yapacaklar dikkat! Geleceğin meslekleri ne? Hangi meslekler avantajlı? 2022 YKS tercihleri için süreç başladı! Adaylar aldıkları puanlar ve başarı sıralamalarını dikkate alarak gelecekteki mesleklerini seçecek. Adaylar tercihlerini 27 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında yapacaklar. Adaylara geleceğin meslekleriyle ilgili bilgi veren Doç. Dr. Şebnem Özdemir, tercih yapılacak bölümlerde dikkat edilmesi gerekenler konusunda adaylara önerilerde bulundu. Peki, Geleceğin meslekleri ne? Hangi meslekler avantajlı? Üniversite ve bölüm seçerken nelere dikkat etmeli? İşte ileride avantajlı duruma geçecek meslekler…
27.07.2022 Eğitim
İş makinesiyle düğün konvoyunun önünü kesip bahşiş aldı
İş makinesiyle düğün konvoyunun önünü kesip bahşiş aldı Çorum’da düğün konvoyunun önünü iş makinesiyle kesen operatörün bahşiş alarak yolu açtığı anlar kamelara yansıdı. 
15.07.2022 Yaşam
'Şiddet görüyorum' deyince inandı, 177 bin lirası dolandırıldı
'Şiddet görüyorum' deyince inandı, 177 bin lirası dolandırıldı Hatay’da kepçe operatörü İmat Mollaahmet (37), internette tanıştığı, makyajla yüzüne şiddet izleri yapıp kendisinden yardım isteyen bir kadın tarafından 177 bin TL dolandırıldığını öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.
26.06.2022 Yaşam
Adresi karıştırdı, yanlış binayı yıktı! Karadeniz fıkrası gibi olay...
Adresi karıştırdı, yanlış binayı yıktı! Karadeniz fıkrası gibi olay... Samsun’da bir kepçe operatörü yıkım için gideceği adresi karıştırınca yanlış binayı yıktı. Durum komşuların müteahhit firmaya haber vermesiyle anlaşıldı. Kepçe operatörü yanlış binayı yıktığı gibi bir de üzerine yıkım masraflarını talep etti...
6.04.2022 Yaşam
Aydın'daki kanalizasyon kazısında 1 kişinin öldüğü göçük olayında 3 tutuklama
Aydın'daki kanalizasyon kazısında 1 kişinin öldüğü göçük olayında 3 tutuklama Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, sitede işçi olarak çalışan Ferhat Doğan'ın (25) kanalizasyon borusu döşemek için girdiği çukurda toprak kayması sonucu göçük altında kalıp hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi sevk edildikleri adliyede tutuklandı. 
26.12.2021 Gündem
İşten çıkarılan kepçe operatörü, ortalığı birbirine kattı!
İşten çıkarılan kepçe operatörü, ortalığı birbirine kattı! Kayseri'de Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresinde (KASKİ) kepçe operatörü olarak çalışan Hacı K. (30), işten çıkarıldığı için KASKİ'ye ait park halindeki iş makinesini ve bakım atölyesinin güvenlik kulübesini yaktı. Olaydan sonra kaçan şüpheli kepçe operatörünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
29.09.2021 Yaşam
Parasını alamayan işçi kamyonları ezdi! Patron amca çıktı
Parasını alamayan işçi kamyonları ezdi! Patron amca çıktı Şırnak'ta kömür ocağında çalışan kepçe operatörü, amcası alacağını vermeyince kepçeyle iş yerindeki 5 kamyonun kabin kısmını ezdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.09.2021 Gündem
15 Temmuz şehitleri unutulmayacak
15 Temmuz şehitleri unutulmayacak Darbe girişiminde İstanbul’da 5’i polis, 3’ü asker 97, Ankara’da 55’i polis 3’ü asker 149, Marmaris’te ise iki polis olmak üzere 248 kişi darbeciler tarafından şehit edildi. Şehitlik mertebesine ulaşanlar arasında her yaştan her meslekten insan var.
15.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kepçe Operatörü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kepçe operatörü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.