Kepçe Kulak

Kepçe Kulak

Son dakika Kepçe kulak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kepçe kulak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kepçe kulak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kepçe Kulak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kepçe kulak gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 kepçe kulak haberi bulunmuştur. Tüm kepçe kulak haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Kepçe kulak” estetiği ilkokula başlamadan önce yapılmalı
“Kepçe kulak” estetiği ilkokula başlamadan önce yapılmalı Kulak kepçesinin ayrık olması veya kulak kıkırdaklarının gelişimsel bozukluğuna bağlı olarak oluşan “kepçe kulak” görüntüsünün ameliyatla düzeltilebileceğini belirten Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Başak Çaypınar Eser, operasyonun ilkokula başlamadan önce yapılmasını önerdi.
10.10.2022 Sağlık
Ege Kökenli'den şaşırtan estetik itirafı!
Ege Kökenli'den şaşırtan estetik itirafı! Doğu Demirkol ile Alelade Show'a katılan oyuncu Ege Kökenli kulak küçültme operasyonu yaptırdığını itiraf etti. Ege Kökenli kulaklarıyla ilgili yaşadığı rahatsızlığı açık açık herkesle paylaştı.
9.10.2022 Magazin
Özge Ulusoy'dan samimi itiraflar! 'Kulaklarım büyüktür, bebek ayağı gibidir'
Özge Ulusoy'dan samimi itiraflar! 'Kulaklarım büyüktür, bebek ayağı gibidir' Yaptığı estetikler ile gündem olan Özge Ulusoy, YouTube’da yayınlanan “Bize Kaldı” programına konuk oldu. Görünüşünden, ilişkisine birçok konuda samimi açıklamalarda bulunan ünlü manken, kulaklarının kepçe olduğunu itiraf etti.
23.02.2022 Magazin
Dinamik bir yüz için hangi işlemler tercih edilebilir?
Dinamik bir yüz için hangi işlemler tercih edilebilir? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka, dinamik ve genç bir yüz görünüme kavuşmak isteyenlerin tercih edebileceği işlemleri derledi.
20.01.2022 Sağlık
Kepçe kulak görünümü özgüven sorunlarına yol açabilir!
Kepçe kulak görünümü özgüven sorunlarına yol açabilir! Kulak hacminin gereğinden büyük ve şekil olarak dik uzanması sonucu oluşan kulak görüntüsüne kepçe kulak kişilere rahatsızlık veren bir sorundur. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka kepçe kulak estetiği ile ilgili merak edilenleri sizler için anlatıyor.
17.12.2021 Sağlık
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü...
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü... Usta sanatçı Selçuk Ural yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Selçuk Ural oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu, verdiği röportajda sanat camiasını adeta bombaladı. Sanatçıların çoğunun alkolden öldüğü açıklamasını yapan Ural, botoks yaptıran kadın ve erkeklerin de maymuna döndüğünü söyledi. İşte Selçuk Ural'ın çok konuşulacak açıklamaları...
2.10.2021 Magazin
Kepçe kulak ameliyatına yönelik bilinmesi gerekenler
Kepçe kulak ameliyatına yönelik bilinmesi gerekenler Kepçe kulak ameliyatının günümüzde gelişen cerrahi teknikler sayesinde kolayca yapıldığını söyleyen Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Mustafa Demir, “Ciddi riskleri bulunmayan basit bir estetik işlem, her yaştan kişiye uygulanabilir. Ameliyat, lokal veya genel anestezi altında olur. 30-60 dakikalık bir sürede işlem tamamlanır. Hasta aynı gün taburcu edilir, yatış gerektirmez. Kulağın şeklinin tam oturması 6 ay ile 1 yıl arası değişir” dedi.
28.09.2021 Sağlık
Yüz bölgesinde en sık uygulanan 7 estetik işlem
Yüz bölgesinde en sık uygulanan 7 estetik işlem Yüzümüz insanlara iletişim kurmamızda adeta vitrinimiz gibi. Yüz güzelliğinden memnun bir kişi daha özgüvenli bir iletişim kurma şansına sahip oluyor. Bu yüzden yüz güzelliğine hemen herkes önem veriyor. Bunun bir sonucu olarak estetik bir takım işlemler yaptırıyor. Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara yüz bölgesinde en çok yaptırılan estetik işlemler hakkında bilgi verdi.
13.09.2021 Sağlık
Günlük yaşamı olumsuz etkiliyor! Kepçe kulak tedavisi...
Günlük yaşamı olumsuz etkiliyor! Kepçe kulak tedavisi... Kulak Burun Boğaz (KBB) Hastalıkları ve Baş-Boyun Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. İbrahim Ağrı, sadece çocukların değil yetişkinlerin de günlük yaşamlarını ve psikolojilerini olumsuz etkileyen 'kepçe kulak' sorununun tedavisinin olduğunu söyledi.
28.09.2020 Sağlık
Kepçe kulak çocuğunuzun psikolojisini bozmasın
Kepçe kulak çocuğunuzun psikolojisini bozmasın Estetik Plâstik ve Rekonstrüktif Cerrahîsi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Hasdemir, kepçe kulağın okul çağına gelen çocuklarda psikolojik problemlere sebebiyet verdiğini söyledi.
17.06.2020 Sağlık
'Cennete gideceğini düşünüyorum' deyip oğlunu öldürdü!
'Cennete gideceğini düşünüyorum' deyip oğlunu öldürdü! Ankara’da kepçe kulak ameliyatı olan oğlunu hastanenin tuvaletinde boğarak öldüren anne, savunmasıyla pes dedirtti. Katil anne, "Oğlumun cennete gideceğini düşünerek bu olayı gerçekleştirdim" dedi.
23.01.2020 Yaşam
Kısmetse Olur'da tanışmışlardı! Boşanmışlar...
Kısmetse Olur'da tanışmışlardı! Boşanmışlar... 2016 yılında, Kısmetse Olur programında tanışıp evlenen Batuhan Cimilli ile Nur Erkoç, boşandıklarını açıkladı.
6.12.2019 Magazin
Kepçe kulak sorununa dikkat
Kepçe kulak sorununa dikkat Doç.Dr. Yavuz Selim Yıldırım, yaz tatilinin çocukların küçük sevimli kusurları kepçe kulak sorunundan kurtulmanın tam zamanı olduğunu belirtti.
15.08.2019 Sağlık
Kepçe kulak itirafı
Kepçe kulak itirafı Nina Agdal, Instagram hesabından, hakkında merak edilenleri yanıtladı.
25.07.2019 Magazin
Çocuklarda kepçe kulak sorunu
Çocuklarda kepçe kulak sorunu Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Selim Yıldırım, yaz tatilinin çocukların küçük sevimli kusurları kepçe kulak sorunundan kurtulmanın tam zamanı olduğunu belirtti.
18.06.2019 Sağlık
Kepçe kulak problemi özgüveni etkiliyor
Kepçe kulak problemi özgüveni etkiliyor Op.Dr. Onurkan idacı, kepçe kulak probleminin çocuklarda özgüveni etkilediğini söyledi.
23.05.2019 Sağlık
Kepçe kulak kader değil
Kepçe kulak kader değil Kişide hem estetik hem de psikolojik kaygılara neden olan kepçe kulak sorunu, estetik bir operasyonla çözümlenebiliyor. Bu operasyonun çocuklarda okula başlama döneminden önce yapılmasının sosyal problemleri minimuma indireceğini belirten Op. Dr. Adem Özkan, kulak estetiği operasyonlarının 6 yaşından itibaren yapılabileceğinin altını çiziyor.
27.02.2019 Sağlık
Kepçe kulağa ameliyatsız çözüm!
Kepçe kulağa ameliyatsız çözüm! Çocuk, genç, yaşlı demeden özgüven eksikliğine neden olan kepçe kulak sorununa, medikal ipler kullanılarak uygulanan İple Kepçe Kulak Estetiği, pratik bir çözüm getiriyor...
21.10.2015 Sağlık
Okul hazırlıklarına kepçe kulak operasyonunu ekleyin
Okul hazırlıklarına kepçe kulak operasyonunu ekleyin Çocuğunuz kısa bir operasyon ve iki günlük sargı süreciyle kepçe kulak deformitesinden kurtulabilir...
4.09.2015 Sağlık
Kepçe kulak sorunu tarih oluyor
Kepçe kulak sorunu tarih oluyor Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Nazmi Bayçın, kepçe kulak problemini ameliyatla başarılı bir şekilde düzeltip çok iyi sonuçlar elde ettiklerini söyledi.
24.06.2015 Sağlık
Yaşlanmanızı geciktirmek artık elinizde…
Yaşlanmanızı geciktirmek artık elinizde… Çağımızda toplumların bilinç düzeyinin artmasıyla insanların kendi yüz ve vücutlarına saygısının da arttığını anlayan Op...
22.05.2015 Sağlık
En yakışıklı erkek kepçe kulaklarından kurtuldu
En yakışıklı erkek kepçe kulaklarından kurtuldu Best Model of World 2014 yarışmasının birincisi Caner Tanrıverdi, artık kepçe değil .
12.02.2015 Magazin
İşte o çocuğun son sözleri
İşte o çocuğun son sözleri Gazi Hastanesi’nde gerçekleşen olayı anlatan 3 çocuk annesi N...
11.02.2015 Yaşam
Oğlunu öldüren anneden kan donduran savunma
Oğlunu öldüren anneden kan donduran savunma Ankara’da bulunan Gazi Hastanesi’nde estetik ameliyat yüzünden bir anne 10 yaşındaki öz oğlunu kendi elleriyle öldürdü...
10.02.2015 Yaşam
Oğlunu tuvalette boğarak öldürdü!
Oğlunu tuvalette boğarak öldürdü! Ankara'da tedavi gören 10 yaşındaki oğlunu hastanenin tuvaletinde boğarak öldüren kadın gözaltına alındı.
9.02.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kepçe Kulak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kepçe kulak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.