Kenan Özkan

Kenan Özkan

Son dakika kenan özkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kenan özkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kenan özkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kenan Özkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kenan özkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 kenan özkan haberi bulunmuştur. Tüm kenan özkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin'
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin' Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla geçtiğimiz haftalarda tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler benzer yükselişlerle servet sahibi olan diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konuldu. Çok konuşulan sürecin ardından Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya şaşırtan bir iddiada bulundu.
11.12.2023 Magazin
'Şampiyonlar Ligi' masasından Eylül Öztürk aylık gelirini açıkladı!  'Utanç duyuyorum'
'Şampiyonlar Ligi' masasından Eylül Öztürk aylık gelirini açıkladı! 'Utanç duyuyorum' Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar Ligi' masası olarak paylaştığı fotoğraftaki tüm fenomenler Dilan - Engin Polat soruşturmasına dahil edilerek mal varlıklarına el konuldu. Masada yer alan ve bir dönem Dilan Polat ile olan yakın arkadaşlığı gündeme gelen Eylül Öztürk fenomenler masasının en çok konuşulan ismi oldu. Özellikle Amerika'da aldığı evleri çok konuşulan Öztürk kendisini savundu ve aylık gelirini açıkladı. İşte Eylül Öztürk'ün son açıklamalarının detayları...
11.12.2023 Gündem
Eylül Öztürk'ten açıklama geldi! ‘Şampiyonlar Ligi’ masasında Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yan yanaydı
Eylül Öztürk'ten açıklama geldi! ‘Şampiyonlar Ligi’ masasında Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yan yanaydı Dilan Polat’ın ‘Şampiyonlar Ligi’ adıyla paylaştığı fotoğraftaki fenomenler bir bir soruşturmaya dahil edildi ve haklarında yurt dışı yasağı istenmişti. Fotoğrafta yer alan fenomen Eylül Öztürk yeni bir açıklama yaptı. Öztürk, "Ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım" paylaşımı yaparak hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Gündem
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu?
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu? Dilan - Engin Polat çifti davasının ardından diğer fenomenler de mercek altına alındı. Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yurt dışı yasağı getirilen isimler de belli oldu. Öte yandan Yurt dışı yasağına dahil edildiğini öğrenen Eylül Öztürk sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Öztürk, "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım." şeklinde yazdı.
29.11.2023 Gündem
Eylül Öztürk hakkında olay iddia! Daha önce hiç gündeme gelmemişti, ortaya çıktı
Eylül Öztürk hakkında olay iddia! Daha önce hiç gündeme gelmemişti, ortaya çıktı Dilan Polat, Engin Polat çiftiyle bir dönem samimiyeti dikkat çeken sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk'ün kısa sürede akıl almaz zenginliği magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Eylül Öztürk'ün hayatı ile ilgili şaşırtan ayrıntılar ortaya çıkarken fenomen isimden ilk açıklama geldi.
21.11.2023 Gündem
Eylül Öztürk-Barış Kenan Özkan çiftinin boşanacakları konuşuluyordu! Aşk tazelediler
Eylül Öztürk-Barış Kenan Özkan çiftinin boşanacakları konuşuluyordu! Aşk tazelediler Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, iş insanı eşi Barış Kenan Özkan ile ayrılık kararı aldığı dedikodularına sosyal medya hesabından paylaştığı aile fotoğrafı ile son noktayı koydu.
20.04.2023 Magazin
Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çifti boşanıyor mu? İlk açıklama geldi
Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çifti boşanıyor mu? İlk açıklama geldi Sosyal medyanın fenomen isimlerinden Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çiftinin evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Eylül Öztürk, 2015 yılında Kenan Özkan ile nikah masasına oturmuş ve çiftin iki çocuğu dünyaya gelmişti. Bir süredir evliliklerinde sorunlar yaşayan ünlü çiftin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Eylül Öztürk, haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.
18.04.2023 Magazin
Evden kaçan kız kardeşi ile konuşmak isterken silahla dehşet saçtı!
Evden kaçan kız kardeşi ile konuşmak isterken silahla dehşet saçtı! Kastamonu’nun Araç ilçesinde evden kaçan kız kardeşi ile konuşmak isterken çıkan silahlı kavgada 1 kişiyi öldüren şahsın yargılanmasına devam edildi.
18.04.2022 Yaşam
Barış Kenan Özkan'ın altın dişleri ve milyonluk otomobili dikkat çekti!
Barış Kenan Özkan'ın altın dişleri ve milyonluk otomobili dikkat çekti! Daha önce Selin Ciğerci, Danla Biliç ve Enes Batur gibi sosyal medya fenomenleri milyonluk araçlarıyla görüntülenmişti. Başka bir fenomen olan Barış Kenan Özkan, milyonluk otomobil ve altın dişleriyle adından söz ettirdi.
29.01.2022 Magazin
Eylül Öztürk kimdir?
Eylül Öztürk kimdir? Eylül Öztürk kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Kanal D'nin yeni programı 4 Kadın Zamanı sunucularından Eylül Öztürk hamile olduğunu açıkladı. Gündeme bomba gibi düşen Eylül Öztürk'ün hayatına dair bilgileri derledik.
14.08.2018 Gündem
Öğlen namazının rekatını soran polisin yeri değişti
Öğlen namazının rekatını soran polisin yeri değişti Van'da bir hafta önce çıkan olaylarda camiye saklanan bir göstericiyi yakalayıp 'öğlen namazı kaç rekat' diye soran Çevik Kuvvet Şubesi Amiri Kenan Özkan'ın görev yeri değiştirildi...
29.09.2021 Gündem
İznik Gölü'nde bot faciası: 3 ölü   YENİ
İznik Gölü'nde bot faciası: 3 ölü YENİ İznik Gölü'nde, şişme bottan düşen 5 yaşındaki kız çocuğu ile onu kurtarmak için sırasıyla suya atlayan 2 kişi boğuldu...
3.07.2007 Yaşam
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
2.05.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.04.2024 İddaa
Fazla hesap ödemeyen turistleri darbettikleri öne sürülen şüpheliler adliyeye sevk edildi
Fazla hesap ödemeyen turistleri darbettikleri öne sürülen şüpheliler adliyeye sevk edildi İstanbul'da, eğlence mekanlarına götürdükleri turistlere yüksek miktarda hesap getirdikleri, ödemeyenleri darbederek yağmalayan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 96 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin müşterileri darbettiği görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı.
25.12.2023 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
25.09.2023 İddaa
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür Bakanlığı Özel Ödülleri töreninde yaptığı açıklamada, "Uzun yıllar boyunca kültür sanat camiamızı esir alan, Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz." ifadelerini kullandı.
24.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
Gazeteci Güngör Arslan cinayetinde, 1 avukat da gözaltında
Gazeteci Güngör Arslan cinayetinde, 1 avukat da gözaltında İzmit'te internet haber sitesi sahibi Güngör Arslan’ı (60) öldüren Ramazan Özkan (21) ve olayla bağlantısı olan Burhan Polat tutuklanırken, biri kadın 2 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Gözaltına alınan aralarında 1 avukatın da bulunduğu bazı kişilerin ise sorguları devam ediyor.
24.02.2022 Gündem
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri! Ligin ilk yarısı tamamlandı. Futbolseverlerin gözü kulağı ara transfer sezonuna çevrildi. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla beklenirken ikinci transfer dönemi olarak adlandırılan ara transfer sezonunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
27.01.2022 Gündem
Bitrota nedir, Bitrota sahibi kim? Yeni kripto para vurgunu Bitrota dolandırıcılığı…
Bitrota nedir, Bitrota sahibi kim? Yeni kripto para vurgunu Bitrota dolandırıcılığı… Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin ve Hecoin’den sonra bu sefer Kayseri’de Bitrota kripto para vurgunu ortaya çıktı. Bitrota’ adındaki kripto para borsası üzerinden 30 bine yakın kişiden 1 milyar liraya yakın para toplandı. Ardından sistem önce çöktü, sonra da sahibi izini kaybettirdi. Kripto para borsasının mağdurları arasında futbolcu Gökhan Zan’ın kardeşi olduğu da iddia edildi. Peki, Bitrota nedir, Bitrota sahibi kim? İşte Yeni kripto para vurgunu Bitrota dolandırıcılığı…
1.12.2021 Gündem
Kripto para borsasında milyarlık ‘Bitrota’ vurgunu! Mağdurlar arasında bir savcı ve ünlü futbolcunun kardeşi de var...
Kripto para borsasında milyarlık ‘Bitrota’ vurgunu! Mağdurlar arasında bir savcı ve ünlü futbolcunun kardeşi de var... Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin ve Hecoin’den sonra benzer bir ‘çöküş’ haberi de Kayseri merkezli bir Kripto Para borsasından geldi. ‘Bitrota’ adındaki kripto para borsası üzerinden 30 bine yakın kişiden para toplandı. Toplanan para 1 milyar liraya yakın. Sistem kısa süre önce çöktü; sahibi izini kaybettirdi. Bir savcının da para yatırdığı iddia edilen kripto para borsasının mağdurlar arasında futbolcu Gökhan Zan’ın kardeşi de var.
1.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kenan Özkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kenan özkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.