Kenan Ece

Kenan Ece

Son dakika kenan ece haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kenan ece ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kenan ece haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kenan Ece

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kenan ece gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 kenan ece haberi bulunmuştur. Tüm kenan ece haberleri aşağıda listelenmiştir.
Canan Ergüder başından geçen kazayı anlattı: Kenan ile ölümden döndük, arabanın içi su dolmaya başladı
Canan Ergüder başından geçen kazayı anlattı: Kenan ile ölümden döndük, arabanın içi su dolmaya başladı Kısa bir süre önce kanseri atlatan Canan Ergüder, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim İle Bu Gece' programında samimi açıklamalarda bulundu. Eşi Kenan Ece ile birlikte Bozcaada'ya giderken geçirdikleri kazayı anlatan oyuncu, "Biz otomobilin içinde saplanıp, kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi" dedi.
21.04.2022 Magazin
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum Kanser hastalığını yenen ve ekranlara Oğlum dizisiyle dönüş yapan oyuncu Canan Ergüder,geride bıraktığı hastalığını,yeni işini,hayata bakışını samimi bir şekilde anlattı.
6.03.2022 Magazin
Canan Ergüder: Önüme perde çekildi, saçlarım sıfıra vuruldu
Canan Ergüder: Önüme perde çekildi, saçlarım sıfıra vuruldu 'Menajerimi Ara' dizisinden meme kanseri olduğu için ayrılan ve tedavi sürecini başlatan ünlü oyuncu Canan Ergüder'in kanser tedavisi sona erdi. Kemoterapi yüzünden saçlarını kaybeden oyuncu, o anlarda yaşadığı travmatik deneyim hakkında da konuştu.
30.12.2021 Magazin
Canan Ergüder yüz analizi yapılarak seçildi
Canan Ergüder yüz analizi yapılarak seçildi Canan Ergüder, “Sadan Hanım” adlı belgesel filmde Alzheimer hastası Sadan Ünüvar’ı canlandırdı. Yönetmen Göksel Gülensoy, ünlü oyuncuyu role ‘benzerlik analizi’ yaparak seçtiğini açıkladı: “Bilimsel yöntemlerle yaptığımız karşılaşmada yüzde 90 gibi yüksek bir oranda benzerlik tespit ettik.”
17.09.2021 Magazin
Canan Ergüder'den iyi haber! Onay verdiler
Canan Ergüder'den iyi haber! Onay verdiler Geçen aylarda meme kanserine yakalandığını açıklayan ve uzun süredir kemoterapi tedavisi gören oyuncu Canan Ergüder'den iyi haber geldi. Ergüder, doktorlarının da onayıyla yeni bir projede rol aldı.
11.09.2021 Magazin
Kenan Ece'den Canan Ergüder'e doğum günü sürprizi!
Kenan Ece'den Canan Ergüder'e doğum günü sürprizi! Sağlık sorunları nedeniyle rol aldığı diziden ayrılan oyuncu Canan Ergüder 44 yaşına bastı. Ergüder, yeni yaşını eşi Kenan Ece ve dostlarıyla kutladı.
16.07.2021 Magazin
Ankara'da 4 yaşındaki Kenan feci şekilde can verdi
Ankara'da 4 yaşındaki Kenan feci şekilde can verdi Ankara'nın Polatlı ilçesinde, besi çiftliğinde 4 metre derinliğindeki yem haznesine düşen Kenan Ece (4), hayatını kaybetti.
17.06.2021 Yaşam
Bennu Yıldırımlar 'Sadakatsiz' kadrosunda!
Bennu Yıldırımlar 'Sadakatsiz' kadrosunda! Sadakatsiz dizisine başarılı oyuncu Bennu Yıldırımlar konuk oluyor.
12.05.2021 Televizyon
Canan Ergüder kimdir? Oyuncu Canan Ergüder kaç yaşında, kiminle evli, çocuğu var mı?
Canan Ergüder kimdir? Oyuncu Canan Ergüder kaç yaşında, kiminle evli, çocuğu var mı? Oyuncu Canan Ergüder’in meme kanserine yakalandığı öğrenildi. Başrolünü oynadığı 'Menajerimi Ara' dizisinden de affını isteyen Canan Ergüder kimdir? Canan Ergüder kaç yaşında, evli mi?
6.04.2021 Gündem
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha!
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha! Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'e Cemal Hünal'ın ardından bir bomba isim daha dahil oldu.
24.02.2021 Magazin
Kenan Ece, Sadakatsiz'de!
Kenan Ece, Sadakatsiz'de! Kanal D’nin Çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan ve yayınlandığı günden bu yana büyük beğeni toplayan “Sadakatsiz” dizisine sürpriz bir isim katıldı. Sevilen oyuncu Kenan Ece, psikiyatr rolüyle kadroya dahil oldu.
4.11.2020 Televizyon
Kenan Ece'nin panik anları
Kenan Ece'nin panik anları Oyuncu Kenan Ece önceki akşam Asmalımescit’teki bir mekanda arkadaşlarıyla eğlendi.
7.02.2020 Magazin
Canan Ergüder aşka geldi!
Canan Ergüder aşka geldi! 3 yıl önce Kenan Ece ile evlenen Canan Ergüder, eşinin doğum gününü Instagram hesabından romantik sözlerle kutladı.
25.12.2019 Magazin
İlk yaş heyecanı!
İlk yaş heyecanı! Canan Ergüder ile Kenan Ece’nin oğulları Demir 1 yaşına girdi.
2.04.2019 Magazin
Sevda Ferdağ kimdir? Sevda Ferdağ'ın sağlık durumu nasıl?
Sevda Ferdağ kimdir? Sevda Ferdağ'ın sağlık durumu nasıl? Yeşilçam'ın usta sanatçısı Sevda Ferdağ'dan üzücü haber geldi. Sevda Ferdağ'ın aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve ameliyata alındığı duyuruldu. Sevda Ferdağ'ın hayatı hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
17.09.2018 Gündem
Avlu yeni sezon tarihi belli oldu! Fragman...
Avlu yeni sezon tarihi belli oldu! Fragman... Avlu dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Konusu ve oyuncularıyla ilgi odağı olmayı başaran Avlu dizisinin fragmanı da oldukça heyecanlandırdı. Avlu yeni sezon fragmanı ve yayın tarihini haberimizden öğrenebilirsiniz.
13.09.2018 Gündem
Avlu yeni sezon fragmanı heyecanlandırdı! Avlu ne zaman başlayacak?
Avlu yeni sezon fragmanı heyecanlandırdı! Avlu ne zaman başlayacak? Avlu dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Star TV'nin konusu ve oyuncularıyla oldukça beğenilen dizisi Avlu, sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. İşte Avlu'nun fragmanı...
5.09.2018 Gündem
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
Suratları asıldı
Suratları asıldı Kenan Ece ile eşi Canan Ergüder’in Bodrum tatili dolu dizgin devam ediyor.
22.07.2018 Magazin
Armut dibine düşüyor
Armut dibine düşüyor Haftasonu çocuklarıyla keyifli anlar geçiren ünlüler Instagram’da birbirinden renkli kareler paylaştı.
10.06.2018 Magazin
Hoşgeldin Demir
Hoşgeldin Demir ‘Güllerin Savaşı’ dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Canan Ergüder (40) ile Kenan Ece (37) geçen ekimde evlenmişti.
10.05.2018 Magazin
Erhan Güleryüz o dizide oynayacak!
Erhan Güleryüz o dizide oynayacak! Star TV'nin yeni dizisinde ünlü şarkıcı Erhan Güleryüz de oynayacak.
5.01.2018 Magazin
Demet'in dönüşü
Demet'in dönüşü Oyuncu Demet Evgar, Star TV’de yayınlanacak olan “Avlu” isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
19.12.2017 Magazin
Canan Ergüder sessiz sedasız evlendi; çünkü...
Canan Ergüder sessiz sedasız evlendi; çünkü... Canan Ergüder ile Kenan Ece, dün İzmir'de sessiz sedasız evlendi.
23.10.2017 Magazin
Canan’la aynı  projede olsak
Canan’la aynı projede olsak Kenan Ece kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Canan Ergüder ile önceki akşam Asmalımescid Corridor’daydı.
15.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kenan Ece ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kenan ece haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.