Kefken

Kefken

Son dakika kefken haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kefken ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kefken haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kefken

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kefken gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 kefken haberi bulunmuştur. Tüm kefken haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kum midyesinden her gün tonlarca  avlayıp, dünyanın dört bir yanına ihraç ediyorlar
Kum midyesinden her gün tonlarca avlayıp, dünyanın dört bir yanına ihraç ediyorlar Kocaeli'de Kefken Limanı'nda günde ortalama 200 ton kum midyesi avlanarak, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerine ihraç ediliyor.
16.01.2023 Yaşam
Denizden palamut fışkırdı! 10 bin kasa balık yakaladılar
Denizden palamut fışkırdı! 10 bin kasa balık yakaladılar Zonguldaklı balıkçılar Ereğli açıklarında 10 bin kasa palamut yakaladı. Ağlardan ayıklanan palamutlar kasalarla araçlara yüklenerek mezat usulü satılmaya başlanacak.
19.10.2022 Ekonomi
Mezgit, istavrit, çinekop ve hamsi tezgaha düştü! İşte balık fiyatlarında son durum
Mezgit, istavrit, çinekop ve hamsi tezgaha düştü! İşte balık fiyatlarında son durum Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde balık tezgahlarındaki çeşit arttı. Palamudun ardından mezgit, istavrit, çinekop ve hamsi tezgahlardaki yerini aldı.
11.10.2022 Ekonomi
'Tehlikeli yağış' geliyor! Sıcaklıklar 3-4 derece birden düşecek, tarih belli oldu...
'Tehlikeli yağış' geliyor! Sıcaklıklar 3-4 derece birden düşecek, tarih belli oldu... Hava durumu ile ilgili son dakika açıklaması! Sıcaklıklar düşecek, kuvvetli yağış geliyor. Tarih belli oldu. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, hafta sonu hava durumu tahminlerini paylaştı. Aynı zamanda sıcaklıkların düşeceğini de belirtti. Önemli değerlendirmelerde bulunan Şen, İstanbul'da ise 'Tehlikeli yağış gözüküyor. Şiddetli de olabilir.' açıklamasını yaptı.
12.08.2022 Gündem
Hafta sonları nüfus 10 katına çıkıyor
Hafta sonları nüfus 10 katına çıkıyor Karadeniz’in Bodrum’u olarak adlandırılan Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde nüfus, hafta sonları 10 katına çıkıyor.
17.07.2022 Yaşam
Karadeniz'de mayın alarmı! İmha edildi
Karadeniz'de mayın alarmı! İmha edildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Kefken açıklarında tespit edilen mayın SAS timleri tarafından emniyetli bir şekilde imha edilmiştir." denildi.
6.04.2022 Gündem
Balık fiyatlarına zam gelecek! Avcılık yasağı fiyatlara yansıyacak
Balık fiyatlarına zam gelecek! Avcılık yasağı fiyatlara yansıyacak Bulgaristan-Kefken arasındaki Karadeniz sularında her türlü balıkçılık faaliyetlerinin durdurulmasının ardından balık fiyatlarında artış yaşanması bekleniyor.
28.03.2022 Ekonomi
Boğaz’da serseri mayın alarmı! Detaylar ortaya çıktı
Boğaz’da serseri mayın alarmı! Detaylar ortaya çıktı Ukrayna’nın Odessa’dan denize döktüğü mayınlar tedirginliğe yol açmıştı. Dün Sarıyer açıklarında balıkçılar tarafından fark edilen bir mayın da alarma neden oldu. Boğaz 5 saat boyunca gemi trafiğine kapatıldı, SAS timleri mayını etkisiz hale getirdi. Bakan Akar mayının eski tip olduğunu açıkladı.
27.03.2022 Gündem
Karadeniz'de balık tutmak yasaklandı mı? Karadeniz kıyısında balıkçılık yapmak engellendi mi, neden?
Karadeniz'de balık tutmak yasaklandı mı? Karadeniz kıyısında balıkçılık yapmak engellendi mi, neden? Karadeniz'de balık tutmak yasaklandı mı? Karadeniz'de balık tutmak yasaklandı. İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişinde gündüz saatlerinde mayına benzer bir yabancı cisim tespit edilmesinin ardından ekipler hızla harekete geçmişti. Cismin eski tip bir mayın olduğu ve etkisiz hale geldiği bildirilirken Karadeniz kıyısında balıkçılık faaliyetlerine de tedbir amaçlı engel geldi.
26.03.2022 Yaşam
İstanbul Boğazı'nda mayın alarmı! Gemi trafiğine yeniden açıldı
İstanbul Boğazı'nda mayın alarmı! Gemi trafiğine yeniden açıldı Ukrayna'nın liman girişlerine döşediği mayınlardan biri olduğu tahmin edilen mayın İstanbul Boğazı girişinde görüldü. Sarıyer-Garipçe açıklarında balıkçılar tarafından tespit edilen ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirilen mayın uzmanlar tarafından imha edilmek üzere taşındı. Mayının taşınmasından 6 saat sonra Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğünün açıklaması sonrasında İstanbul Boğazı tekrar gemi trafiğine açıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Akar, “Eski tip olduğu belirlenen mayın SAS timimiz tarafından etkisiz hale getirildi” dedi.
26.03.2022 Gündem
Yüzde 50 daha ucuz! Fiyatlar 150 TL'den başlıyor
Yüzde 50 daha ucuz! Fiyatlar 150 TL'den başlıyor Herkes daha ucuzunu bulmak için araştırma yapıyor. Fiyatlar 150 TL'den başlıyor, 400 TL'ye kadar çıkıyor. Tatil planı yapanlar için hem İstanbul'a yakın oluşu hem de fiyatların cazip oluşu nedeni ile tercih ediliyor. Son yıllarda yıldızı parlayan tatil destinasyonları arasında yer alan Kocaeli'nin Kandıra ilçesinin, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 1 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.
19.07.2021 Ekonomi
Meteoroloji ve uzmanlar son dakika olarak duyurdu! Çarşamba gününe kadar sürecek...
Meteoroloji ve uzmanlar son dakika olarak duyurdu! Çarşamba gününe kadar sürecek... Meteoroloji ve uzmanlar peş peşe uyarılar yapıyor. İller tek tek sayılıp açıklandı. Son dakika olarak yapılan uyarılarda yağmur ve fırtınaya dikkat çekildi. Yağmur ve fırtınanın çarşamba gününe kadar süreceği dile getiriliyor. Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanağın, Marmara Bölgesi'nde sağanağın İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Kocaeli, Sakarya çevreleri ile Edirne'nin güneyinde kuvvetli olması öngörülüyor. Batı Karadeniz, Düzce, Bolu, Karabük, Zonguldak, Bartın ile gece saatlerinden itibaren Kastamonu, Sinop'un iç ve batı kesimleri, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (metrekareye 21-50 kilogram), Düzce çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (metrekareye 40-75 kilogram) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, yağış anında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem taşıyor.
21.05.2021 Gündem
Yasak kalktı! Fiyatlar 35 liradan başlıyor
Yasak kalktı! Fiyatlar 35 liradan başlıyor Bakanlık kararı ile 1 ay saklanmıştı. 7 Şubat'ta bitmesi beklenen yasak erken kaldırıldı. Fiyatların 35 liradan başlaması bekleniyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hamsi avcılığına kapalı olan İstanbul'un doğusu ve Kocaeli sınırları içerisinde kalan alan yeniden avcılığa açıldı. Kısmi av yasağının İstanbul Boğazı'nda sona ermesinin ardından ilk hamsiler Gürpınar Balık Hali'ne geldi.
3.02.2021 Ekonomi
Tezgahlar doldu, taştı!
Tezgahlar doldu, taştı! Av sezonunun açılmasıyla birlikte tezgahlarda balık çeşitlerinin çoğalması ve fiyatların düşmesi, hem balıkçıların hem de vatandaşların yüzünü güldürdü.
5.09.2020 Gündem
Kaybolan Emirhan'ın 2 gün sonra cesedine ulaşıldı
Kaybolan Emirhan'ın 2 gün sonra cesedine ulaşıldı Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, önceki gün, denize girip akıntıya kapılarak kaybolan Emirhan Doğar'ın (14) cansız bedenine ulaşıldı.
10.09.2019 Yaşam
Otomobille çarptığı çocuğu ölüme terk etti
Otomobille çarptığı çocuğu ölüme terk etti Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde, Emirhan Kızmaz'a (16), yol kenarında motosikletinin kopan zincirini tamir ederken hızla gelen bir otomobil çarptı. Sürücü aracıyla kaçarken, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kızmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
31.08.2019 Yaşam
Milyonlar bekliyor! 9 günlük tatil...
Milyonlar bekliyor! 9 günlük tatil... Bayram için tatil hazırlıkları devam ediyor. Son iki haftaya giren tatilciler; yaz mevsimine denk gelen bayram ile genellikle yazlık destinasyonları dolduracak. Antalya’dan Bodrum’a, Marmaris’ten Fethiye’ye uzanan tüm kıyılar bu dönemde bir taraftan yabancı turistle, bir taraftan yerli turistle dolup taşacak.
23.05.2019 Ekonomi
"Tesadüfen yakalarsanız denize bırakın"
"Tesadüfen yakalarsanız denize bırakın" Mersin Balıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Mersin Balığı'nın 200 milyon yıl öncesinde dinozorlarla aynı çağda yaşayan ve milyonlarca yıldır yaşamını sürdüren bir balık olduğunu belirterek, "Balıkçılarımızdan isteğimiz, tesadüfen yakaladıkları Mersin Balıklarını denize bırakmaları ve bu sayede nesillerinin devamına katkı sağlamalarıdır" dedi.
31.10.2018 Yaşam
Kocaeli'de balıkçıların ağına İHA takıldı
Kocaeli'de balıkçıların ağına İHA takıldı Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde balık tutmak için denize açılan balıkçıların attıkları ağa İnsansız Hava Aracı (İHA) takıldı.
25.11.2017 Yaşam
Kocaeli'deki faciada ölü sayısı yükseldi
Kocaeli'deki faciada ölü sayısı yükseldi Kocaeli'de, göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye çıktı.
23.09.2017 Yaşam
Yeni rota Karadeniz sonları oldu; 21 ölü
Yeni rota Karadeniz sonları oldu; 21 ölü Kocaeli’de göçmenleri taşıyan tekne battı: 21 kişi öldü, 40 kişi kurtarıldı. Aralarında çocukların da olduğu 9 kadar göçmen kayıp.
29.09.2021 Gündem
Kocaeli'de göçmen teknesi battı: 21 kişi öldü
Kocaeli'de göçmen teknesi battı: 21 kişi öldü Kefken açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucu 21 kişi hayatını kaybetti, arama faaliyetlerinde 40 göçmen kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan hamile bir kadının bebeği müdahalelere rağmen kurtarılamadı
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz’da açılacak
15 Temmuz’da açılacak Darbe girişimine direnişin hatırasını yaşatmak amacıyla 15 Temmuz Şehitler Abidesi inşa ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Denizden balık yerine dana çıktı
Denizden balık yerine dana çıktı Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde balık tutmak için tekne ile açılan balıkçıların ağına bu kez balıkla birlikte 700 kiloluk bir dana leşi takıldı
8.02.2017 Yaşam
İstavrit ve hamsi kıyıya vurdu
İstavrit ve hamsi kıyıya vurdu Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Karadeniz kıyısında çok sayıda hamsi ve istavrit kıyıya vurdu. Babalı sahilinde vatandaşlar, poşet ve kovalarını alarak sahile vuran balıkları topladı.
31.01.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kefken ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kefken haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.