Kedicikler

Kedicikler

Son dakika Kedicikler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kedicikler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kedicikler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kedicikler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kedicikler gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 kedicikler haberi bulunmuştur. Tüm kedicikler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer dizisinde kan donduran Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi!
Ömer dizisinde kan donduran Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi! Star Tv'de yayınlanan Ömer dizisi 30 Ekim akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay'ın yer aldığı Ömer dizisinin son bölümünde Adnan Oktar ve kedicikleri konusu işlendi. Kan donduran sahne sosyal medyanın da gündemindeydi.
30.10.2023 Televizyon
Devremülkte aşk oyunu! Paraları pavyonda yediler
Devremülkte aşk oyunu! Paraları pavyonda yediler Ankara’da, kadınlardan oluşturdukları grupla devremülk sahiplerini “yüksek fiyattan satacağız” vaadiyle kandırarak paravan şirketler üzerinden 50 milyon liralık vurgun yapan çete çökertildi.
27.11.2022 Gündem
Adnan Oktar'ın cezaevindeki son hali ortaya çıktı
Adnan Oktar'ın cezaevindeki son hali ortaya çıktı Suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlardan bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar’ın hükümlü olarak yattığı Edirne Cezaevi’nde imaj değiştirdiği ortaya çıktı.
11.04.2021 Gündem
Kediciklere şok! Dün itibarı ile kapatıldı
Kediciklere şok! Dün itibarı ile kapatıldı Adnan Oktar örgütü mağdurlarının mahkeme kararıyla aldıkları erişimin engellemesi kararını bugüne kadar uygulamayan Twitter, bu uygulamasından vazgeçti. Twitter, dün 110 örgüt hesabını “taciz, baskı, tehdit kurallarını ihlal ederek organize hareket ettikleri” sebebiyle kapattı.
4.02.2021 Yaşam
Gülen videosu Adnan Oktar'ın başına dert açtı!'Şaka yaptım...'
Gülen videosu Adnan Oktar'ın başına dert açtı!'Şaka yaptım...' Adnan Oktar suç örgütüne yönelik davada elebaşı Oktar’ın bu kez, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e övgüler dizdiği video başına bela oldu. Davadaki son dakika gelişmesine göre Oktar, mahkemede izlenen videodaki sözleri için şaka yaptığını, kinayeli konuştuğunu savundu. Oktar’ın avukatı ise üzerinde 2013 tarihi olan bir video izleterek Oktar’ın bu videoda darbe girişimleri öncesinde FETÖ’yü yeren sözleri olduğunu öne sürdü. Ancak mahkeme başkanı, videoda Oktar’ın "Bak Zaman gazetesi ne hale geldi" dediğine dikkat çekerek bu videonun 17 Aralık sonrasına ait olduğuna, videonun üzerine sonradan 2013 yazılmış olabileceğine dikkat çekti.
15.10.2020 Gündem
Kedicikler başına bela oldu! 46 kedicik istismar...
Kedicikler başına bela oldu! 46 kedicik istismar... Adnan Oktar suç örgütünü deşifre eden eski mürit Özkan Mamati’nin kediciklerle başı dertte. Kediciklerin kendisini yıldırmak ve davadan caydırmak için her yolu denediğini anlatan Özkan Mamati, “46 kadın taciz, iftira, tehdit gibi suçları isnat ederek hakkımda 63 uzaklaştırma kararı çıkardı. Hakkımda Çince bile iftira sitesi kurdular” dedi.
13.10.2020 Gündem
Aylık maaşına 3 bin TL dedi, 300 bin TL'lik saati açıklayamadı
Aylık maaşına 3 bin TL dedi, 300 bin TL'lik saati açıklayamadı Adnan Oktar organize suç örgütü yönelik açılan davanın bugünkü duruşmasında mahkeme başkanı Adnan Oktar'a 300 bin TL'lik saati sordu. Oktar sahibini hatırlamadığını söyledi. Oktar çokeşliliği ise kalbindeki coşkun sevgiye bağladı.
12.10.2020 Gündem
Kediciklerin villa kavgası
Kediciklerin villa kavgası Adnan Oktar grubunda 30 yıl kalan ve 14 ay önce etkin pişmanlıktan faydalanarak serbest bırakılan Ayça Pars'tan ilginç bir şikayet geldi.
5.01.2020 Yaşam
Kızları eve gelmeyen anne konuştu: Evlatlarımı çaldılar
Kızları eve gelmeyen anne konuştu: Evlatlarımı çaldılar Adnan Oktar Organize Suç Örgütüne yönelik davada adli kontrol şartıyla tahliye edilen Ayşe ve Nilüfer Koç kardeşlerin annesi Berrin Koç, " 'Anne seninle gelmeyeceğiz arkadaşlarla gideceğiz' dedikleri zaman, onların zihnini manipüle edenlere intizarın en berbatını ettim" dedi.
18.12.2019 Yaşam
Çözülme ‘Karanlık Arşiv’e sıçradı
Çözülme ‘Karanlık Arşiv’e sıçradı Oktar suç örgütündeki çözülme, itirafçıların artmasıyla hız kazandı. Siber polisin ulaştığı “Karanlık Arşiv”de ajanlık faaliyetleri, cinsel istismar, kara para aklama gibi suçlarla ilgili iddiaları destekleyecek yüzlerce delil olduğu öne sürüldü
18.01.2019 Gündem
Çözülme sürüyor! 4 tutuklu daha itirafçı oldu
Çözülme sürüyor! 4 tutuklu daha itirafçı oldu Çökertilen Adnan Oktar suç örgütünde çözülme sürüyor. Örgütün tehditlerine boyun eğmeyen 4 tutuklu daha itirafçı oldu. Daha önce itirafta bulunan Beril Koncagül ile Çağla Teker tahliye edildi.
17.01.2019 Gündem
Bunlar da FETÖ’nün kedicik imamları!
Bunlar da FETÖ’nün kedicik imamları! Adnan Oktar soruşturmasında örgüt üyelerinin telefonlarını mercek altına alan polis, kediciklerin irtibatlı olduğu FETÖ imamlarını ortaya çıkardı. İşte o kedicikler ve imamları!
23.11.2018 Gündem
Örgütün veliahtı konuştu: Masonik teknikler kullandı
Örgütün veliahtı konuştu: Masonik teknikler kullandı Adnan Oktar ve grubuna yönelik süreçte örgütten ayrılan etkin pişmanlık yasasından faydalanan ve itirafçı olan iş adamı Serdar Dayanık örgütle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.
1.11.2018 Gündem
Her kediciğe kaçak 1+0
Her kediciğe kaçak 1+0 Adnan Oktar ve grubuna yönelik başlatılan operasyonda; Kandilli’de kaldıkları binaların kaçak olduğu saptandı ve yıkım işlemi gerçekleştirildi 25 ünitenin bulunduğu 3 dönüm arazide 23 kaçak bina dozerlerce yıkıldı. Binaların örümcek ağı gibi birbiriyle bağlantılı olduğu ve kediciklerin burada kaldığı saptandı
21.10.2018 Gündem
Adnan Oktar'ın sırrını açıkladı: Gizli kumandası vardı
Adnan Oktar'ın sırrını açıkladı: Gizli kumandası vardı Adnan Oktar örgütündeyken itirafçı olan Ayşe Pars genç kadınların gizli kamera görüntüleri ile örgüte bağlı tutulduğunu ve Adnan Oktar'ın televizyon yayını için özel yaptırdığı gizli kumandasının olduğunu söyledi. Pars, bu kumanda ile tüm yayına müdahale ettiğini belirtti.
19.09.2018 Gündem
Lüks içinde yaşayan "Kedicikler" işsizmiş!
Lüks içinde yaşayan "Kedicikler" işsizmiş! Adnan Oktar’ın yanında “kedicik” diye adlandırılan kadınlar ifadelerinde örgütü savundular, ifadelerinde Adnan Oktar’ı övdüler. Varlıklı ailelerden geldiklerini söyleyen ve lüks içinde yaşayan “Kediciklerin” işsiz olduklarını ve aylık gelirlerinin olmadığını ifade etmeleri ise dikkat çekti.
29.08.2018 Gündem
Cinsel istismar iddiası üzerine Adnan Oktar ve 'Kedicikler'e DNA testi yapıldı
Cinsel istismar iddiası üzerine Adnan Oktar ve 'Kedicikler'e DNA testi yapıldı Suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Adnan Oktar, cezaevindeki açık görüşte kardeşi ve yeğeniyle bir araya geldi. Adnan Oktar, şimdiye kadar atanan 7 avukatı beğenmediği gerekçesiyle reddetti. Şu an dosyasına 8'inci avukat bakıyor. Öte yandan hakkındaki en önemli suçlamalardan biri de cinsel istismar olan Adnan Oktar'ın, yanındaki kadınlarla herhangi bir temasta bulunup bulunmadığının belirlenmesi için hem kendisinden hem de kamuoyunda, 'Kedicikler' olarak bilinen kadınlardan DNA örneği alındı. Bunun dışında bazı biyolojik testler de yapıldı.
9.08.2018 Gündem
Kedicikler cezaevinde bakın ilk ne istediler
Kedicikler cezaevinde bakın ilk ne istediler Adnan Oktar'a yönelik operasyonda tutuklanan 'kediciklerin' cezaevinde ilk işi kuaföre gitmek oldu.
8.08.2018 Gündem
Villasında yok yok!
Villasında yok yok! Adnan Oktar’ın 30 yıl yaşadığı ve örgütün karargâhı olarak kullandığı Çengelköy’deki malikane gibi konutunun içi görüntülendi. Villanın sokağında 250 metrede bir güvenlik noktası kurulmuş
5.08.2018 Gündem
Son dakika! Adnan Oktar 'Kediciklerden' kan örnekleri alıp...
Son dakika! Adnan Oktar 'Kediciklerden' kan örnekleri alıp... Suç örgütünün tuzağına düşen genç kızların kan örnekleri alınıp, AIDS ve hepatit testi yapıldıktan sonra Adnan Oktar'a sunulduğu ortaya çıktı.
26.07.2018 Gündem
Kedicikler ‘yastık altı’ yapmışlar!
Kedicikler ‘yastık altı’ yapmışlar! Adnan Oktar’ın evinde yaşayan kadınların yataklarının altında bulunan paraları kaçış için sakladıkları anlaşıldı.
23.07.2018 Gündem
'Kedicikler'e o ilaçları kimin yazdığı ortaya çıktı!
'Kedicikler'e o ilaçları kimin yazdığı ortaya çıktı! ‘Kedicikler' olarak bilinen kadınlara, yeşil reçeteli sakinleştirici ilaçları Oktar'ın doktor müridi Muhammet Cihat Gündoğdu'nun yazdığı iddia edildi. Arananlar listesinde olan firari doktorun yurtdışına kaçmış olabileceği belirtildi
20.07.2018 Gündem
Adnan Oktar'ın 'kedicikler'i otobüslerle cezaevine nakledildi
Adnan Oktar'ın 'kedicikler'i otobüslerle cezaevine nakledildi Adnan Oktar grubuna yönelik soruşturma kapsamında aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 96 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında yer alana kadınlar İstanbul Adalet Sarayı'ndan otobüslerle çıkarıldı. Kadınlar, Bakırköy Cezaevi'ne getirildi
19.07.2018 Gündem
Son Dakika! Adnan Oktar tutuklandı! İşte ilk ifadesi
Son Dakika! Adnan Oktar tutuklandı! İşte ilk ifadesi Soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Adnan Oktar ile birlikte 31 kişinin daha tutuklandığı bildirildi. Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında tutuklanmaya sevk edilen 176 şüpheliden 38'inin tutuklanmasına, 2 şüphelinin de adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verildi. Soruşturmada tutuklu sayısı 135'e yükseldi. Tutuklanan Adnan Oktar'ın ilk ifadesi de ortaya çıktı. Oktar, 'ayda 3 bin 500 TL gelirim var' dedi.
19.07.2018 Gündem
Adnan Oktar Adliye'ye sevk ediliyor
Adnan Oktar Adliye'ye sevk ediliyor Adnan Oktar dahil 36 kişi Adliye'ye sevk ediliyor.
18.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kedicikler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kedicikler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.