Kayıt Dışı İstihdam

Kayıt Dışı İstihdam

Son dakika Kayıt dışı istihdam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kayıt dışı istihdam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kayıt dışı istihdam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayıt Dışı İstihdam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayıt dışı istihdam gelişmeleri de dahil olmak üzere 453 kayıt dışı istihdam haberi bulunmuştur. Tüm kayıt dışı istihdam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Lokanta, restoran ve kafelere KDV denetimi
Lokanta, restoran ve kafelere KDV denetimi İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, işletmelerde KDV denetimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç'in de katıldığı denetimlerde işletmelerin pos cihazları, yazar kasaları ve ödeme aldıkları cihazlar kontrol edildi.
27.04.2024 Ekonomi
Cevdet Yılmaz'dan işsizlik rakamları açıklaması
Cevdet Yılmaz'dan işsizlik rakamları açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Enflasyonla mücadeleyi odağımıza aldığımız bu dönemde işsizlik oranındaki düşüş ve istihdamın artması işgücü piyasamızın güçlü görünümünü göstermektedir” dedi.
25.03.2024 Ekonomi
SGK’dan ‘Kayıt dışı istihdam’ uyarısı
SGK’dan ‘Kayıt dışı istihdam’ uyarısı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Van İl Müdürü Abidin Göksoy, kayıt dışı istihdamın hem ülkeye hem işverenlere hem de çalışanlara olumsuz yansıdığını ifade ederek, bu konuda uyarılarda bulundu.
8.11.2023 Ekonomi
SGK harekete geçiyor! Maaşı yüzde 20 düşen özel sektör çalışanlarını kapsıyor
SGK harekete geçiyor! Maaşı yüzde 20 düşen özel sektör çalışanlarını kapsıyor Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu kayıt dışı istihdam ile mücadele kapsamında, çalışanları SMS ile bilgilendirecek. Özel sektörde çalışan sigortalıların prime esas kazancının bir önceki aya göre yüzde 20 ve üzerinde azalması durumunda; SGK tarafından çalışana kısa mesaj ile bilgi verilecek. Ayrıca işverene de uyarı yapılacak.
2.11.2022 Çalışma Hayatı
EYT ile ilgili '18 yaş öncesi çalışma' detayı! Yaş şartı aranacak, 1981 yılına dikkat
EYT ile ilgili '18 yaş öncesi çalışma' detayı! Yaş şartı aranacak, 1981 yılına dikkat Memur, SSK, Bağkur ve tarım sigortalıları merakla bekliyor. EYT düzenlemesinde artık son dönemece girildi. Peki emeklilik hesaplamasında 18 yaş öncesi çalışma EYT'ye girer mi? 1981 yılına dikkat edilmesi gerekiyor. İşte detaylar...
31.10.2022 Çalışan Hakları
Bakan Bilgin'den asgari ücret ve EYT ile ilgili son dakika açıklaması
Bakan Bilgin'den asgari ücret ve EYT ile ilgili son dakika açıklaması Milyonlarca kişi asgari ücret zammı ve EYT düzenlemesi için gözünü Aralık ayına çevirmişken Çalışma Bakanı Vedat Bilgin’den flaş bir açıklama geldi. Bakan Bilgin asgari ücrete yapılacak olan zamma ilişkin,' Aralık'ta asgari ücret komisyonunun alacağı kararla emekçinin üzerindeki tahribatı ortadan kaldıracağız' dedi. Öte yandan EYT ile ilgili düzenlemenin bütün sorunları aşmaya dönük ve kapsamlı olacağını bildirdi.
13.10.2022 Çalışan Hakları
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve emeklilik süresi ile ilgili flaş detay! e-Devlet üzerinden yapılıyor
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve emeklilik süresi ile ilgili flaş detay! e-Devlet üzerinden yapılıyor Çalışma hayatına başlayan herkes bir süre çalıştıktan sonra emekli olmanın yolarını arıyor. Ancak bazı durumlarda emeklilik süresi uzayabiliyor. Hayatının belli bir döneminde kayıt dışı olarak çalışanlar, çalıştıkları süre kadar geç emekli oluyor. Sigortasız olarak çalışmak sadece emeklilik tarihinin uzamasına neden olmuyor aynı zamanda çalışanın pek çok hak kaybı yaşamasına da sebebiyet veriyor. Sigortasız çalışan kişi iş kazası geçirmesi durumunda ya da meslek hastalığına yakalanması halinde yasal haklara sahip olamıyor. Öte yandan işten çıkarılması durumunda tazminat talep edemeyen sigortasız çalışanlar işsizlik maaşına da başvuruda bulunamıyor.
8.09.2022 Çalışma Hayatı
Çalışma hayatında yeni dönem! Yarı zamanlı, uzaktan...
Çalışma hayatında yeni dönem! Yarı zamanlı, uzaktan... Çalışma hayatında yeni bir dönem başlıyor. Pandemi ile birlikte başlayan uzaktan çalışma süreci ilr prk çok sektörün ofis dışından da çalışabildiği görüldü. Sagın döneminin sona ermesiyle uzaktan çalışan bazı firmalar ofislere dönmeye başladı. Ancak çalışanların büyük kısmı uzaktan çalışmanın devam etmesini istiyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in açıklamaları Türkiye’de esnek çalışma modelini yeniden gündeme getirdi. TİSK’in çalışmasına göre, Türkiye’de çalışanların yüzde 21’i için uzaktan çalışma modelinin mümkün olabileceği belirtilirken bu oranın artması bekleniyor. TİSK Başkanı Akkol, uzaktan çalışmanın yanı sıra yarı zamanlı çalışma, mikro işler, çağrı üzerine çalışma gibi birçok farklı esneklik modelinin bulunduğunu belirtiyor.
20.07.2022 Çalışma Hayatı
Aylık 12.000 TL maaş istiyorlar, sayıları hızla azalıyor
Aylık 12.000 TL maaş istiyorlar, sayıları hızla azalıyor Yüksek maaş talepleri arttı. 12.000 TL maaş ödemesi işveren tarafından karşılananamıyor. Geçtiğimiz günlerde işsizlik rakamları açıklandı. Türkiye'de işsizlik oranı, nisanda bir önceki aya göre 0,1 puanlık artışla yüzde 11,3 seviyesinde gerçekleşti. İşsizlik oranlarının artışı kayıt dışı istihdamdaki artışa paralel olarak yükseliyor. Kaçak göçmenlerin pek çok iş yerinde düşük ücretle kayıt dışı olarak çalıştırılması vatandaşların işsiz kalmasına yol açıyor. Kayıt dışı istihdam ile mücadelede önemli adımlar atılıyor, denetimler artırılıyor. Kayıt dışı çalıştığı tespit edilen kaçak göçmenler ise sınır dışı ediliyor. Bunu fırsat bilen göçmen işçiler kendi aralarında gruplar kurarak yüksek maaş istemeye başladı. Dönerciler “Günde 20 kilo et kesip 12 bin lira istiyor” diye dert yandı...
13.06.2022 Çalışma Hayatı
SGK resmen duyurdu! Flaş değişiklik, yüzde 30'a düştü
SGK resmen duyurdu! Flaş değişiklik, yüzde 30'a düştü Sosyal Güvenlik Kurumu yeni gelişmeyi resmen duyurdu. Yüzde 50'den yüzde 302a düştü. SGK tarafından yapılan açıklamada detaylara yer verildi. Milyonlarca çalışan ve işvereni ilgilendiriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na kayıtlı her işçi belli haklara sahip olarak çalışıyor. Örneğin haftalık tatil hakkı çalışandan alınamaz. SGK'lı olarak çalışanlara asgari ücretin altında maaş verilemez. Bazı işverenler SGK primi ödememek için kayıt dışı personel çalıştırma yolunu tercih ediyor. Bu şekilde çalışanlar ise genellikle asgari ücretin altına maaş alıyorlar. Maaş ödemeleri yüksek dahi olsa kayıt dışı çalışmak, çalışan açısından pek çok dezavantajı beraberinde getiriyor. Meslek hastalığı, iş yeri kazası gibi durumlar karşısında kayıt dışı çalışanın hiçbir hakkı bulunmuyor. Ayrıca işten haksız yere çıkarılırsa işe iade davası da açamıyor. Belli bir dönem kayıt dışı çalışanların emeklilik süreçleri de uzuyor. Kayıt dışı istihdamın önlenmesi ile ilgili SGK gelen ihbarları değerlendiriyor, ve kayıt dışı olarak işçi çalıştırdığı tespit edilen kişiler cezai yaptırımla karşılaşıyor. SGK tarafından yürütülen çalışmalar ise sonuç verdi. Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu, kayıt dışı istihdam ile mücadelenin verilen teşvikler ve denetimlerle etkin bir şeklide sürdürüldüğünü vurgulayarak, "Bu süreçte yüzde 50'lerde olan kayıt dışı istihdam oranı bugün yüzde 30'lara kadar düşmüştür" dedi.
15.05.2022 Çalışan Hakları
İkramiye, prim, fazla mesai ücreti ile ilgili flaş açıklama! Çalışana güzel haber, 20 gün içerisinde...
İkramiye, prim, fazla mesai ücreti ile ilgili flaş açıklama! Çalışana güzel haber, 20 gün içerisinde... Milyonlarca çalışana güzel haber! İkramiye, prim, fazla mesai ücreti, yakacak ve giyecek yardımı alan tüm çalışanları kapsıyor. Maaşı eksik ödenen ya da zamanında ödenmeyen kişiler ne yapabileceklerini merak ediyor. Sigortalı olarak çalışan herkes maaşını eksiksiz ve zamanında alma hakkına sahip. Ancak bazı işverenler pandemi, enflasyon gibi bahaneler ile çalışanlarına eksik ödeme yapıyor. Böyle bir durumda çalışanlar dava açarak haklarını alabilir. Ayrıca isteyenler tazminat hakkını da alarak işten ayrılabilir. Maaş dışında ikramiye, prim, fazla mesai ücreti gibi ek ödemeler de zamanında ve eksiksiz olarak yapılmak zorunda. İşverenin tüm bu ödemeleri yapabilmesi için yasal olarak 20 günlük süre tanınıyor.
20.04.2022 Çalışan Hakları
SGK duyurdu! 3 bin 984 lira hibe desteği! İl il resmen ilan edildi! İstanbul, Ankara, Samsun...
SGK duyurdu! 3 bin 984 lira hibe desteği! İl il resmen ilan edildi! İstanbul, Ankara, Samsun... SGK'dan son dakika açıklaması! 3 bin 984 lira hibe desteği sağlanacak! Resmen açıklandı. İl il belli oldu. SGK Başkanı Cevdet Ceylan, 7 ilde uygulanan 'Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi' kapsamında küçük ölçekli işletmelerde kadın istihdamı sağlayan işverenlere 2022 yılı için aylık 3 bin 984 TL hibe desteği verileceğini duyurdu. Proje kapsamında, özellikle küçük ölçekli, işçi sayısı 9 ve daha aşağıda olan işverenler ilave kadın istihdamı sağlamak koşulu ile projeden faydalanacaktır. Proje, Ankara, İstanbul, Samsun, Aydın, Denizli, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa illerinde uygulanacaktır. Projenin hibe başvuruları 21 Şubat 2022 tarihinde başlamış olup bu tarihten itibaren ilave istihdam sağlayan işverenlerimiz projeden faydalanabilecektir. Yine proje kapsamında 4 bin kadın işveren projeden fayda sağlayacak olup yanlarında çalıştıracakları 4 bin kadın işçi de istihdam edilmiş olacaktır. Proje için gerekli şartları sağlayan işverenlerimize 2022 yılı için aylık 3 bin 984 TL hibe desteği sağlanacaktır.
1.03.2022 Ekonomi
Hibe müjdesi, binlerce kadın girişimciye güzel haber geldi! Asgari ücretin yüzde 65'i kadar...
Hibe müjdesi, binlerce kadın girişimciye güzel haber geldi! Asgari ücretin yüzde 65'i kadar... Para veriliyor, SGK resmen duyurdu! Kadın girişimcilere müjde geldi, çok sayıda ilde başladı. Şartlar belli oldu, 4 bin kadın işveren yararlanacak. Sosyal Güvenlik Kurumu, AB destekli 'Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi' ile yanlarında kadın istihdam edecek 4 bin kadın girişimciye, asgari ücretin yüzde 65'i kadar hibe desteği sağlayacak. Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç, projenin 7 ilde uygulanacağını ve başvuruların başladığını söyledi.
24.02.2022 Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Tek tek tespit edildi, yüz binlerce çalışan...
SGK resmen duyurdu! Tek tek tespit edildi, yüz binlerce çalışan... Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) harekete geçti. Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Cezası olmasına rağmen işverenler tarafından yapılıyor. SGK tek tek tespit etti. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), bu yılın ocak-ekim döneminde 926 iş yeri ve 27 bin 82 çalışanın kayıt dışı olduğunu tespit ederek, toplam 544 milyon lira ceza uyguladı.
14.11.2021 Gündem
Çalışan milyonları kapsayan açıklama! Artık SMS gönderilecek, hepsi değişiyor...
Çalışan milyonları kapsayan açıklama! Artık SMS gönderilecek, hepsi değişiyor... Çalışan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Artık SMS ile bilgi verilecek. Tamamen değişiyor. Resmen duyuruldu. '2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda, istihdam teşvikleri sade ve etkin bir yapıya kavuşturulacak. Sosyal sigorta prim tabanı genişletilecek, sisteme giriş kolaylaştırılacak. Özel sektörde çalışan sigortalıların prime esas kazancı bir önceki aya göre, yüzde 20 ve üzerinde azalırsa kısa mesaj gönderilecek. Prim borçlarının takip ve tahsilatı etkin bir şekilde uygulanarak prim gelirlerinin artırılması sağlanacak. Çiftçiler ve mevsimlik çalışan tarım işçileri gibi yılın belirli aylarında gelir elde edenlere yönelik özel prim ödeme dönemleri belirlenecek. Tek tek açıklandı, işte madde madde tüm detaylar...
27.10.2021 Çalışma Hayatı
Son dakika asgari ücret açıklaması! Milyonlarca çalışan...
Son dakika asgari ücret açıklaması! Milyonlarca çalışan... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Hak-İş tarafından açıklandı. Farklı bir modele geçilmesi gerektiği vurgulandı. Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, asgari ücret tespit komisyonunun temsil açısından zayıf olduğunu belirterek, daha geniş katılımlı olması gerektiğini bildirdi.
13.10.2021 Ekonomi
Emekli olamaz, aylık alamazsınız! Ücretsiz tedavi olamazsınız, ailenize para ödenmez! Sakın bunu yapmayın...
Emekli olamaz, aylık alamazsınız! Ücretsiz tedavi olamazsınız, ailenize para ödenmez! Sakın bunu yapmayın... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Sakın bunu yapmayın. Hayatınızdan çalmayın. ‘300 lira – 500 lira fazla ver, sigortamı yapma’ demeyin. Sigortasız çalışırsanız emekli olamazsınız, siz ve aileniz aylık alamaz, ücretsiz tedavi olamazsınız. Birçok kişi, tabiri caiz ise yaş kemale erdiğinde SGK’nın kapısını aşındırıyor. Ancak 300 – 500 günle emekli olmayı bir kenara bırakalım eşine dul, çocuklarına yetim aylığı bile bırakamayacağını öğrendiğinde iş işten çoktan geçmiş oluyor.
CHP, 'Asgari Ücret Kanun Teklifi'ni TBMM Başkanlığı'na sundu
CHP, 'Asgari Ücret Kanun Teklifi'ni TBMM Başkanlığı'na sundu CHP, "Asgari Ücret Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi"ni TBMM Başkanlığına sundu. Teklifin gerekçesinden: Kanun teklifi ile işçi ve ailesinin asgari geçimini sağlayacak net asgari ücretin 1 Ocak 2021 tarihinden geçerli olmak üzere aylık 3 bin 100 lira olması ve bu ücretin TÜİK tarafından hazırlanarak yayımlanacak Ücretliler Geçinme Endeksindeki artış oranları ile milli gelirdeki artış oranları doğrultusunda artırılması öngörülmüştür. Teklif ile çalışanın insan onuruna yaraşır bir yaşam sürdürebilmesini sağlayacak düzeyde ücret alması ilkesinden hareketle asgari ücret üzerindeki vergi yükünün de kaldırılması amaçlanmaktadır.
23.12.2020 Siyaset
SGK ödüyor! Başvuran alıyor, son 15 gün...
SGK ödüyor! Başvuran alıyor, son 15 gün... Çalışan ve işverenleri ilgilendiriyor. Son 15 gün. Başvuran yararlanıyor. SGK ödüyor. Günlük 44.15 lira destek sağlanıyor. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Torba yasa ile getirilen düzenleme, hem kayıt dışı istihdam edilenler hem de işverenler için önemli bir imkan sağlıyor. Sigortasız çalışanlara başvuru yapmaları halinde 44,15 TL destek veriliyor. Bu destekten faydalanmak isteyen kayıt dışı çalışanların 15 gün içerisinde başvurması gerekiyor. Kayıt dışı çalışanların başvurusu üzerine, işverene her ay Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) ödeyecekleri primlerden mahsup edilmek üzere günlük 44,15 lira verilmesine ilişkin destekten yararlanmak için başvuru süresinde son 15 güne girildi. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, düzenlemenin önemli bir fırsat sağladığını belirterek, çalışanlara ve işverenlere bu fırsatı değerlendirmeleri çağrısında bulundu.
15.12.2020 Ekonomi
Tüm memurları çok yakından ilgilendiriyor!  Özel program...
Tüm memurları çok yakından ilgilendiriyor! Özel program... Milyonlarca memur ve memur adayı için güzel haber. Hayata geçiriliyor. Artık değişecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı, Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı memurlara yönelik çok önemli düzenlemeler içeriyor. Düzenleme ile kamu personelinin niteliğini artırmayı amaçlayan eğitim programları oluşturulacak. Özel sektörde çalışan sigortalıların prime esas kazancının bir önceki aya göre yüzde 20 ve üzerinde azalması durumunda bilgilendirme amaçlı kısa mesaj gönderilecek. Kayıt dışı istihdam ve eksik ücret bildirimi konusunda riskli olduğu tahmin edilen işverenlere yönelik bilgilendirme amaçlı mektup yazılacak. İşte milyonlarca memuru ilgilendiren haberin detayları...
28.10.2020 Gündem
Sigortasız işçi çalıştıran işverene teşvik! Sigortasız işçisini sigortalı yapana destek yolda!
Sigortasız işçi çalıştıran işverene teşvik! Sigortasız işçisini sigortalı yapana destek yolda! Milyonlarca kişi sigortasız çalıştırılıyor. İşçinin birçok hakkı gasp ediliyor. Hükümet bu konuda harekete geçti. Kaçak işçilikle mücadelede yeni bir dönem başlattı. Artık istihdam paketinde, sigortasız işçi çalıştırmış veya çalıştıran işverene, kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında önemli bir destek geliyor. Halen sigortasız çalıştırdığı veya 1 Ocak 2019 tarihinden sonra işten çıkardığı sigortasız işçisini işe alan işverene işçiyle barışma fırsatı verilecek. İşte, sigortasız ve işsiz kalan işçisini işe alan işverene verilecek destek ve şartları!
20.10.2020 Çalışan Hakları
Sigortasız çalıştırılanlar hizmet tespiti için kaç yıl içinde dava açabilir?
Sigortasız çalıştırılanlar hizmet tespiti için kaç yıl içinde dava açabilir? Çalışma hayatının en büyük sorunlarından birisi ise kayıtdışı istihdam. Türkiye'de her 100 kişiden 34'ü sigortasız çalışıyor. Yani 9.9 milyon kişinin Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) kaydı yok. Sigortasız işçi çalıştırmanın cezasının arttırılmasına rağmen işverenlerin sigortasız işçi çalıştırması hem ekonomi hem de çalışanlar açısından büyük zarara neden oluyor. Kayıtdışı çalışmanın, işçiler açısından da olumsuz sonuçları var. İşçiler, sigortasız çalıştırıldıkları dönem boyunca, sosyal güvenlik haklarından ve devlet destekli sağlıktan mahrum kalıyor. Aynı zamanda işten çıkarıldıklarında da işsizlik maaşından da faydalanamıyorlar. SGK’nın işçi şikayetlerine göre işlem yapabilmesi için ise işçilerin işten çıkmamış olmaları gerekiyor. Ancak işten çıkarıldıktan sonra da tespit dava sürecine de dikkat etmek gerekiyor. Peki, Sigortasız çalıştırılanlar hizmet tespiti için kaç yıl içinde dava açabilir? İşte hizmet tespit davasında dikkat etmeniz gerekenler...
23.09.2020 Çalışan Hakları
Bakan Selçuk'tan asgari ücret açıklaması
Bakan Selçuk'tan asgari ücret açıklaması Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, asgari ücret zammı ile ilgili, "Bana söz verdiler. İnşallah gelecek sene iki taraf kendi aralarında anlaşacaklar ve biz anlaştıkları rakamlar üzerinden konuşacağız. Çünkü asgari ücret devletin anlaştığı rakam değil. Asgari ücret, işveren ve işçinin anlaştığı, bizim de kolaylaştırıcı olarak masada bulunduğumuz bir ücret seviyesi" dedi.
28.12.2019 Ekonomi
Bakan açıkladı! 81 ilde denetim başladı
Bakan açıkladı! 81 ilde denetim başladı Çocuk işçiliği ile mücadele ekibi kurduklarını kaydeden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Ekibimiz sokak sokak dolaşıyor. 81 ilde 134 tane mobil ekibimiz var. Denetim yapıyoruz. Son 2 yılda 16 bin çocuğa ulaştık. Kimine sosyal ekonomik destek verdik, kime eğitim desteği verdik ve okula geri döndü. Aynı zamanda okul destek projesiyle de bu çocuklarımızı destekliyoruz” dedi.
12.10.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kayıt Dışı İstihdam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayıt dışı istihdam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.