Kaygı

Kaygı

Son dakika kaygı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaygı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaygı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaygı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaygı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.830 kaygı haberi bulunmuştur. Tüm kaygı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genel Kurul’da Meclis’in açılışının 104. yılı dolayısıyla “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu” gerçekleştirildi. Çocuk özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti.
22.04.2024 Gündem
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer?
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer? Dudaklarda karıncalanma ve uyuşma oldukça nadir durumlarda görülen belirtilerdendir. Sık sık yaşanılması halinde endişeye neden olan dudak uyuşması çoğu zaman felç riski ile ilişkilendirilir. Stres, soğuğa maruz kalma veya alerjik durumlarda da ortaya çıkabilen dudak uyuşması sık yaşanıyorsa mutlaka bir doktora başvurmak gerekiyor. Peki, Dudaklarda karıncalanma neden olur? Dudak uyuşması neden olur? Üst dudak uyuşması neden oluyor, nedenleri ne? İşte dudak uyuşmasının nedenleri...
22.04.2024 Sağlık
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Nedeni bilinmiyor, fiziksel hasara yol açıyor! Uzmanı uyardı: Yüz, kollar, bacaklar ve tırnak etleri hedeflenir
Nedeni bilinmiyor, fiziksel hasara yol açıyor! Uzmanı uyardı: Yüz, kollar, bacaklar ve tırnak etleri hedeflenir Kimi zaman stres, kaygı veya diğer duygusal zorluklarla başa çıkmak için insanlar farklı yollar arar. Deri yolma bozukluğu olarak da adlandırılan dermatillomani de bu zorluklarla başa çıkma eylemi olarak başvurulan yollardan biri. Uzmanlara göre, bu bozukluğun altında yatan nedenler tam olarak anlaşılamamış olsa da, genetik, psikolojik ve çevresel faktörlerin etkisi aşikar. Anksiyete, depresyon ve obsesif-kompulsif bozukluk gibi diğer ruh sağlığı sorunlarıyla birlikte görülen cilt yolma bozukluğundan uygun tedavi yöntemleriyle kurtulmak ise mümkün. Klinik Psikolog Selin Erekli cilt yolma bozukluğuna dair bilgi verirken, uygulanan tedavilere yönelik de açıklamalarda bulundu.
31.03.2024 Yaşam
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Numan Kurtulmuş'tan 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü' mesajı
Numan Kurtulmuş'tan 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü' mesajı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü'nde İslam karşıtlığının dünya genelinde rahatsız edici tırmanışına tanıklık edildiğini söyledi.
15.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Galatasaray'dan Ali Koç'a sert yanıt: Psikolojide yansıtma
Galatasaray'dan Ali Koç'a sert yanıt: Psikolojide yansıtma Galatasaray Kulübü, basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına cevap verdi.
13.03.2024 Futbol
Taş Kağıt Makas dizisiyle gündeme geldi: Alzheimer olan biri hapse girer mi?
Taş Kağıt Makas dizisiyle gündeme geldi: Alzheimer olan biri hapse girer mi? “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin ilk bölümünde Alzheimer hastası Rıza’nın, yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürmekle suçlanıp, olaya dair hiçbir şeyi hatırlamaması üzerine cezaevine konulması, “Alzheimer hastalığının cezai ehliyeti var mıdır?” sorusunu gündeme getirdi.
4.03.2024 Magazin
Zerrin Özer'in eski eşi Alper Önal konuştu: Her zaman başımın tacıdır
Zerrin Özer'in eski eşi Alper Önal konuştu: Her zaman başımın tacıdır Geçirdiği omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, Darülaceze’deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yatmıştı. Özer'in eski eşi Alper Önal, usta sanatçının tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Önal, Zerrin Özer'e evinde bakmayı teklif ettiğini söyledi.
25.02.2024 Magazin
Güneş Taşı Özellikleri Nelerdir? Güneş Taşının En Bilinen Faydaları...
Güneş Taşı Özellikleri Nelerdir? Güneş Taşının En Bilinen Faydaları... Şans, bereket, bolluk ve mutluluk getiren bir taş olarak bilinen Güneş taşı, vücutta bulunan tüm çakraların da temizlenmesine yardımcı olur. Olumlu duygulara yer açan güneş taşı, endişe bozuklukları ve kaygı da iyileştirir. 
6.02.2024 Gündem
Ölüm İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Ölüm İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Ölüm İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Ölüm İle İlgili Hadisi Şerifleri... Ölüm, İslam dinine göre her canlının tadacağı zorunlu bir durumdur. İslamiyet'e göre ölüm bir son değil sonsuzluğun bir başlangıcıdır.
6.02.2024 Dini Bilgiler
Siyah Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Siyah Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları...
Siyah Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Siyah Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları... Taşlardan yapılan takılar çoğu zaman insanlar için aksesuar olmaktan öte anlamlar taşımaktadır. Siyah turmalin gibi taşlar benzersiz özellikleri nedeniyle farklı bir değere sahiptir. Benzersiz renk tonlarından iyileştirici özelliklerine kadar siyah turmalin taşlarından yüzyıllardır yararlanılmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Lapis Lazuli Taşı Özellikleri Nelerdir? Lapis Lazuli Taşının En Bilinen Faydaları...
Lapis Lazuli Taşı Özellikleri Nelerdir? Lapis Lazuli Taşının En Bilinen Faydaları... Lapis lazuli taşı, Antik Mısır döneminden beri kullanılan değerli bir taştır ve rengi de genelde lacivert olur. Lapis lazuli taşı renginden dolayı lacivert taşı olarak da isimlendirilir. 
3.02.2024 Yaşam
Lav Taşı Özellikleri Nelerdir? Lav Taşının En Bilinen Faydaları...
Lav Taşı Özellikleri Nelerdir? Lav Taşının En Bilinen Faydaları... Lav taşı volkanların patlaması ve akan sıvının kuruması ile ortaya çıkar. Lav taşı bazalt taşı olarak da bilinen yarı değerli bir taştır.
2.02.2024 Yaşam
Psişik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Psişik Güç Belirtileri Nelerdir?
Psişik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Psişik Güç Belirtileri Nelerdir? Fransızcaya Antik Yunancadan geçen psişik kelimesi, günümüzde terim olarak kullanılıyor. Metafizik, parapsikoloji ve teoloji gibi bilim dallarında psişik kelimesinin tanımı aynı olsa da farklı şekilde yorumlanmaktadır. Materyalistler ve pozitivistler ise doğaüstü olan tüm olgulara karşı çıktıkları için psişik güçlerin varlığını inkar etmektedir. 
1.02.2024 Sağlık
Lal Taşı Özellikleri Nelerdir? Lal Taşının En Bilinen Faydaları...
Lal Taşı Özellikleri Nelerdir? Lal Taşının En Bilinen Faydaları... Lal taşı başkalaşmış kayalar ve kayaçlar içerisinde bulunana doğal bir silikat olarak ifade edilmektedir.
31.01.2024 Yaşam
Stres ve uykusuzluk neden oluyor! Farkında olmayabilirsiniz
Stres ve uykusuzluk neden oluyor! Farkında olmayabilirsiniz Günümüzde, stres ve gerginlik gibi etkenlerden kaynaklanan diş sıkma problemleri, pek çok kişinin karşılaştığı yaygın bir sorun. Doktora gidildiğinde herhangi bir neden bulunamayan diş sıkmaları kişinin yaşam kalitesini düşürdüğü gibi pek çok sağlık sorununa da yol açıyor.
29.01.2024 Yaşam
Ezan Okunurken Köpekler Neden Havlar? Ezan Okunurken Köpekler Niye Havlıyor?
Ezan Okunurken Köpekler Neden Havlar? Ezan Okunurken Köpekler Niye Havlıyor? Ezan okunurken genellikle köpeklerin havladığına ya da uluduğuna şahit olmuşsunuzdur. Ezan okunurken köpeklerin neden bu şekilde tepki verildiği çok fazla merak edilmektedir.
28.01.2024 Gündem
Beyaz Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Beyaz Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Beyaz Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Beyaz Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Beyaz kuvars taşı kristal kuvars ya da kuvars kristali olarak da bilinir. Bütün şifalı taşların efendisi olarak görülen beyaz kuvars renksiz bir taştır. 
27.01.2024 Yaşam
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları...
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları... Oniks taşı yüzyıllar boyunca gizem kaynağı olmuştur. Eşsiz oniks taşı binlerce yıldır en popüler mücevher taşları arasında bulunmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 2’nci duruşmasında genç kızın aile avukatlarından Gülyeter Aktepe ile mahkeme başkanı arasında ırkçılık tartışması yaşandı. Aktepe, Dina’nın Türkiye’de ırkçılığa maruz kaldığını söyledi. Mahkeme Başkanı ise “Türkiye’de veya Karabük’te ırkçılık olsa 10 bin yabancı öğrenci olmaz. Türkiye’de ırkçılık yoktur” diye cevap verdi.
24.01.2024 Gündem
Anhedoni Nedir, Neden Olur? Anhedoni Tedavisi Nasıl Yapılır?
Anhedoni Nedir, Neden Olur? Anhedoni Tedavisi Nasıl Yapılır? Psikolojik anlamda sorun yaşayan kişilerde çok fazla görülen önceden yaptığı aktiviteleri artık yapmama isteme hastalığı olarak belirtileri nüks etmektedir. Bu gibi durumlar göz önünde bulundurulduğu zaman çok birçok insanda farklı nedenlerden dolayı bu durum görülebilmektedir.
21.01.2024 Sağlık
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek 2017'den beri öleceği günü bekledi, infaz günü geldiğinde damarlarına sokulan iğneler 1 saat can çekişmesine neden oldu. Ölmediği için infazı ertelenen Kenneth Smith, 25 Ocak'ta şimdi ise daha önce hiç denenmemiş ve insanlık dışı olduğu ifade edilen bir yöntemle infaz edilecek. Peki, idam mahkûmunu nasıl bir son bekliyor?
21.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kaygı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaygı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.