Kayahan

Kayahan

Son dakika kayahan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayahan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayahan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayahan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayahan gelişmeleri de dahil olmak üzere 452 kayahan haberi bulunmuştur. Tüm kayahan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi Pop müziğin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkıları Emre Altuğ’un yorumuyla sahneye taşındı.
15.03.2024 Magazin
İpek Açar eşiyle tanışma hikayesini anlattı: 'İyi ki Doğdun Kayahan' konserinde tanıştık!
İpek Açar eşiyle tanışma hikayesini anlattı: 'İyi ki Doğdun Kayahan' konserinde tanıştık! Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne olmuştu. İpek Açar ve Alper Kömürcü, aşklarını ve tanışmalarını katıldığı programda ilk kez detaylı bir şekilde anlattı.
13.03.2024 Magazin
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf 2019 yılında müzisyen Alper Kömürcü ile hayatını birleştiren İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çift, oğullarına Ömer adını verdi.
20.12.2023 Magazin
İpek Açar anne oldu!
İpek Açar anne oldu! Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne oldu. 2019'da evlenen İpek Açar ile Alper Kömürcü, 3 yıl önce evlat edinmek için başvuruda bulunmuştu. Çift, kendilerine sıra gelmesini beklerken İpek Açar, bu sırada hamile olduğunu öğrenmişti.
19.12.2023 Magazin
İpek Açar güzel haberi duyurdu!
İpek Açar güzel haberi duyurdu! 8 yıl önce hayatını kaybeden sanatçı Kayahan’la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, yıllar sonra yeniden annelik heyecanı yaşıyor.
22.08.2023 Magazin
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı ile yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.
10.08.2023 Magazin
Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'da trafik kazasında ölümden döndü!
Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'da trafik kazasında ölümden döndü! Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'un Bucak ilçesinde kaza yaptı. TIR'a arkadan çarpan cipteki şarkıcı Tan Taşçı ile 2 kişi yaralandı.
10.08.2023 Magazin
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli!
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli! Dream Türk ekranlarının dinamik müzik, magazin programı “50 fifty”de bu hafta özel röportajlar var…
7.06.2023 Televizyon
Selen Görgüzel'den Aslı Zen'e yanıt geldi! '100 milyon TL verirse şarkı söylemeyi bırakırım'
Selen Görgüzel'den Aslı Zen'e yanıt geldi! '100 milyon TL verirse şarkı söylemeyi bırakırım' Merhum sanatçı Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını canlı okuyan ve performansı sosyal medyada çok konuşulan Selen Görgüzel'e, Aslı Zen'den "Sinirlerim bozuluyor. Kurban olayım neyse parası verelim söylemesin bu kızcağız" eleştirisi gelmişti. Önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıyan Görgüzel, ünlü şarkıcının olay yaratan sözlerine yanıt verdi.
28.05.2023 Magazin
Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin!
Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin! Merhum sanatçı Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını canlı okuyan ve performansı sosyal medyada çok konuşulan Selen Görgüzel'e bir tepki de Aslı Zen'den geldi. Bir davette görüntülenen ünlü şarkıcı, Görgüzel hakkında çok konuşulacak sözler sarf etti: Aslı Zen, "Güzelim, canımın içi söyleme kurbam olduğum. Yol yakınken dön bu yoldan" dedi.
24.05.2023 Magazin
Selen Görgüzel'e bir tepki de Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi!
Selen Görgüzel'e bir tepki de Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi! Şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün sahne aldığı mekanda, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' parçasını seslendirmişti. Görgüzel, birçok kişi tarafından eleştirildi. Bir açıklama da Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi.
16.05.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Selen Görgüzel'e destek!
İbrahim Tatlıses'ten Selen Görgüzel'e destek! Özel hayatıyla ilgili açıklamalarıyla çok konuşulan Selen Görgüzel, bu kez sesiyle gündemde. Sahnede Kayahan’ın 'Yemin Ettim' şarkısını seslendiren Görgüzel'in, parçanın bir bölümünde detone olduğu görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Işın Karaca, meslektaşının sahne performansını eleştirdi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de tartışmaya dahil oldu.
12.05.2023 Magazin
Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki!
Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki! Önceki gün bir mekanda sahne alan Selen Görgüzel, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' şarkısını seslendirdi ancak performansı beğenilmedi. Kendisi hakkında yapılan kötü eleştirilere tepki gösteren Görgüzel, şarkıyı söylediği anları beğenmeyen Işın Karaca'ya verdiği yanıtla dikkat çekti.
11.05.2023 Magazin
Nilüfer'den Kayahan itirafı! 'İki taraf da inatçı olunca işler uzun sürüyor'
Nilüfer'den Kayahan itirafı! 'İki taraf da inatçı olunca işler uzun sürüyor' Nilüfer ile Kayahan, hafızalara kazınan birçok eseri müzikseverlerle buluşturdu. Nilüfer'in yorumladığı 'Geceler', 'Kar Taneleri' ve 'Esmer Günler' gibi Kayahan parçaları klasik hâline geldi. Merhum sanatçı ile uzun yıllar birlikte çalışan Nilüfer, bir dönem küs kaldıktan sonra hastalık sürecinde barıştığı usta müzisyen hakkında konuştu.
11.05.2023 Magazin
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti Antalya'da skuterle yaya geçidinden geçen liseli 2 gence çarpıp ölümlerine neden olan otomobil sürücüsü Muhammet Can Gülmez'e verilen 8 yıl 4 ay 24 günlük hapis cezası kararı, hem sanığın, hem kazada yaşamını yitiren Ada Kayahan ve Mahmut Yağız Balcı'nın aileleri tarafından istinafa taşındı. Liseli gençlerin aileleri üst sınırdan 22,5 yıl ceza verilmesini talep ederken, sanık ise beraatini istedi.
5.05.2023 Gündem
Beste Açar'dan Kayahan açıklaması: 'Bu kız aklını kaçırmış' diyenler olabilir
Beste Açar'dan Kayahan açıklaması: 'Bu kız aklını kaçırmış' diyenler olabilir Ünlü sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar katıldığı 2. Sayfa programında, 2015 yılında hayatını kaybeden babası Kayahan'dan bahsetti. Daha önce babasıyla ve uzaylılarla iletişim kurduğu açıklamasıyla dikkat çeken Açar, "Onu çok özlediğim zamanlarda gözlerimi kapatıp, olması gerektiği kadar algılayabiliyorum" dedi.
18.04.2023 Magazin
Kayahan'ın kızı Beste Açar, uzaylılarla konuştuğunu söyledi! 'Onlardan mesajlar var'
Kayahan'ın kızı Beste Açar, uzaylılarla konuştuğunu söyledi! 'Onlardan mesajlar var' Kayahan’ın kızı Beste Açar katıldığı YouTube kanalında sıradışı açıklamalar yaptı. 2015 yılında hayatını kaybeden babası, Atatürk, Mevlâna ve Hz. Meryem ile bilince erişim yöntemiyle iletişime geçtiğini açıklayan Açar, uzaylıların da kendisine mesajlar verdiğini iddia etti.
21.01.2023 Magazin
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme!
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme! Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan ve her fırsatta ilişkilerinin çok iyi gittiğini söyleyen Murat Dalkılıç'ın, ilişkisini sessiz sedasız noktaladığı ortaya çıkmıştı. Ünlü popçu, sonrasında Çağla Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yaşananların ardından Sitare Akbaş, geçtiğimiz akşam katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. 2022 yılını değerlendiren güzel oyuncu, eski sevgilisine göndermede bulundu.
18.12.2022 Magazin
Scooter’la seyahat 'kabus' oldu! ‘Karıncalarda saklı’ deyip çözümü açıkladı
Scooter’la seyahat 'kabus' oldu! ‘Karıncalarda saklı’ deyip çözümü açıkladı Hızlı bir şekilde yaygınlaşan elektrikli scooter’lar, ulaşımda kolaylığın yanı sıra pek çok sorunu da beraberinde getirdi. Art arda yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimler artarken, bakanlık yeni tedbirlerin sinyalini verdi. Scooter kazasında yaralanan vatandaşlar ise; ‘önlem alınmalı’ çağrısında bulunurken, Uluslararası Yol ve Sürüş Güvenliği Uzmanı Mert İntepe’den dikkat çeken çözüm önerileri geldi.
29.10.2022 Gündem
Şarkıcı Nilüfer’in TikTok isyanı: Takipçim az
Şarkıcı Nilüfer’in TikTok isyanı: Takipçim az Şarkıcı Nilüfer üç yıl aradan sonra konser serisine Bursa Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde devam etti. Ünlü şarkıcı, şarkı aralarında dinleyiciler ile sohbet etti. Nilüfer, “Siz böyle açıyorsunuz ya telefonlarınızın ışıklarını konserde, ben tabi eskilere gittim jenerasyon farkı, biliyorum bunları, bilmiyorum sanmayın. Tabii TikTok hesabım bile var ama takipçim az. Öyle bir sıkıntı var." dedi.
10.09.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
Nilüfer konserde Kayahan'ı andı!
Nilüfer konserde Kayahan'ı andı! Şarkıcı Nilüfer üç yıl aradan sonra konser serisine Bursa Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde devam etti. "Esmer Günler", "Gözlerinin Hapsindeyim" ve "Yemin Ettim" gibi Türk Pop Müziği’ne damga vuran Kayahan şarkılarını da seslendiren Nilüfer, Kayahan'ı andı.
24.07.2022 Magazin
Berksan'dan kötü haber! Ünlü şarkıcının ayağı çatladı...
Berksan'dan kötü haber! Ünlü şarkıcının ayağı çatladı... Geçtiğimiz günlerde yayınladığı yeni projesi 'Dip'in ardından konser maratonuna başlayan Berksan, Kurban Bayramı'nın ikinci günü Bodrumlu sevenleriyle buluştu. Torbalı'da bir mekanda bayram coşkusu yaşatan şarkıcı, sahne öncesi nazara geldi.
11.07.2022 Magazin
Beste Açar 3 aylık sevgilisi Evren Bölek ile evlendi!
Beste Açar 3 aylık sevgilisi Evren Bölek ile evlendi! Kayahan'ın kızı Beste Açar, 3 aydır birlikte olduğu Evren Bölek ile evlendi.
2.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kayahan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayahan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.