Katkı

Katkı

Son dakika katkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan katkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını katkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.234 katkı haberi bulunmuştur. Tüm katkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
Çiftçiler buğday fiyatlarının açıklanmasını bekliyor! 1 milyon ton rekolte
Çiftçiler buğday fiyatlarının açıklanmasını bekliyor! 1 milyon ton rekolte Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, buğdayda 1 milyon tona yakın rekolte beklendiğini belirterek, “Çiftçilerimiz ve devlet güvencesinde olan lisanslı depolar, ürünleri ÇKS kayıtlarına göre almaları için buğday fiyatlarının açıklanmasını ve alım tebliğinin yayınlanmasını bekliyor” dedi.
6.05.2024 Adana
Adana’da 2024 yılı sulama sezonu başladı! Milletin hizmetine sunuluyor
Adana’da 2024 yılı sulama sezonu başladı! Milletin hizmetine sunuluyor DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Adana‘da 2 Mayıs tarihinde başlayan 2024 yılı sulama sezonunda toplam 2 milyon 207 bin dekar tarım arazisinin sulanacağını söyledi.
6.05.2024 Adana
Bakanlıktan altın ithalatına kota açıklaması
Bakanlıktan altın ithalatına kota açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, işlenmemiş altın ithalatında uygulanan kotaya ilişkin bir bilgilendirme duyurusu yayınladı.
6.05.2024 Ekonomi
"Deprem Sonrası Geleceği Kerpiçle İnşa Etmek" konulu sempozyum yapıldı Bilimin ışığında çalışmalıyız"
"Deprem Sonrası Geleceği Kerpiçle İnşa Etmek" konulu sempozyum yapıldı Bilimin ışığında çalışmalıyız" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Depreme dirençli Adana ve Türkiye için yaşananları unutmadan, bilimin ışığında çalışmalıyız" dedi.
5.05.2024 Adana
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir"
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir" Adana'da 'Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim' sloganıyla 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleştirildi. Merkez Park'ta start verilen bisiklet turu, yaklaşık 10 kilometrelik güzergahın tamamlanmasının ardından bisikletlilerin yeniden Merkez Park'ta bir araya gelmesiyle sona erdi.
5.05.2024 Adana
'Yargı' unutulmaz bir geceyle veda ediyor!
'Yargı' unutulmaz bir geceyle veda ediyor! Üç sezondur ekrana gelen dizi Yargı’nın büyük final gecesine ilişkin detaylar belli oldu. 26 Mayıs Pazar günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan seyircili gösterimin tüm gelirinin Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacağı açıklandı. Biletleri satışa çıkan gecede, katılımcıları birçok sürpriz bekliyor.
4.05.2024 Magazin
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının çalışma ve sosyal güvenlik işlerine ilişkin, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çalışma ve sosyal güvenliğe ilişkin işlerini dijital olarak yapabilmesi için çalışmalara başladık” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı”
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı” Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana ihracatının 2024 yılı Nisan döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,8 artış ile 238 milyon 702 bin dolara ulaştığını belirtti. Başkan Kıvanç, “Adana olarak Ocak-Nisan 2024 döneminde ise 2023 yılının aynı dönemine göre Adana ihracatı yüzde 7,9 artış ile 1 milyar dolara ulaşmıştır” dedi.
3.05.2024 Adana
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Programlarımız, yani müfredat değişikliklerimiz, toplumun her kesiminden ilgi ve alaka gördü. Bu anlamda bize eğitim öğretim sürecine ilgi gösteren herkese gerek tüzel kişilere gerekse gerçek kişilere huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum” dedi.
3.05.2024 Gündem
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti Trabzon'un Sürmene ilçesinin Çarşı Mahallesi'nde kiraladıkları okul servis aracı ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durdurulup, darbedilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, 3 ay önce de kiraladıkları midibüsün ilçedeki dolmuşçular tarafından yolunun kesildiği belirtildi.
3.05.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu! Yeni ve sivil anayasa görüşmelerine devam eden Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları çerçevesinde DEM Parti, Saadet Partisi Meclis Grubu ve İYİ Parti'yi ziyaret etti. Kurtulmuş, ""Bizim temennimiz TBMM'de çok büyük bir çoğunlukla siyasi partilerin üzerinde anlaşabileceği bir anayasa çalışmasının ortaya konulması ve bunun kabul edilmesidir"dedi.
2.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor
Onuachu transferinde bomba patladı! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor Trabzonspor formasıyla Trendyol Süper Lig'de 12 gol, 4 asistle 16 gole katkı sunan Nijeryalı golcüyü transfer etmek için Süper Lig ekibi devreye girdi.
1.05.2024 Süper Lig
Türk şirket İngiltere’de yeni üretim tesisi kuruyor
Türk şirket İngiltere’de yeni üretim tesisi kuruyor İngiltere Suffolk bölgesinde yer alan 'Freeport East' serbest ticaret bölgesinde yeni bir üretim tesisi kurma planlarını açıklayan Assan Panel toplam 45 milyon sterlin yatırımla kurulacak tesisi 2025 yılı ortalarında tamamlamayı planlanıyor.
1.05.2024 Ekonomi
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Bu açıklamaları yanlış açıklama olarak değerlendiriyoruz. Sivillere dönük saldırıları doğru bulmuyoruz ama gelinen noktada esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." dedi.
30.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan tohum gen bankasına ziyaret
Emine Erdoğan'dan tohum gen bankasına ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye Tohum Gen Bankası'nı ziyaret etti. Ziyaretinden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Emine Erdoğan, "Hem geçmişimiz hem de geleceğimiz muhafaza altında tutuluyor." dedi.
30.04.2024 Gündem
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti!
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti! İYİ Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin 5'inci Olağanüstü Kurultayı'nda başkan adayı Koray Aydın'ı desteklediği için TBMM grup başkan vekilliği görevinden istifa ettiğini açıkladı. Usta, "Bugün itibariyle İYİ Parti TBMM grubuna istifa dilekçemi verdim. Bu kararı ivedilikle açıklamamın nedeni, yeni kurulacak İYİ Parti grubunun önünü açmaktadır. Göreve getirilecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
29.04.2024 Gündem
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak Adana'da evlenecek çiftlere kolaylık olması için düğün salonları yüzde 40 indirim yapma kararı aldı.
29.04.2024 Adana
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun West Bromwich Albion'da top koşturan milli futbolcunun Huddersfield ağlarına gönderdiği gol, İngiltere Championship'te mart ayının en iyi golü seçildi.
26.04.2024 Futbol
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız!
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız! Havacılık ve savunma şirketlerinin temsilcileriyle buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma sanayii anlamında başkalarının kanatlarıyla uçma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyledi. Başkan Görgün, "Biz kendi kanatlarımızla ‘Hürkuş’ olacağız" dedi.
26.04.2024 Gündem
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine anne ve babaları gibi tarlada çalışmak zorunda kalıyor. Bu çocuklardan 14 Yaşındaki Yusuf Şimşek, okuyup polis ya da asker olmak istediğini söyledi.
25.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Katkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.