Katil Balina

Katil Balina

Son dakika katil balina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan katil balina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını katil balina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katil Balina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katil balina gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 katil balina haberi bulunmuştur. Tüm katil balina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Katil balina tam özgür kalacakken öldü!
Katil balina tam özgür kalacakken öldü! ABD’nin Miami kentindeki bir su parkında yaklaşık 50 yıldır gösteri yapan Toki adlı katil balina, dün öldü. Yetkililer, 30 Mart’ta Toki’nin serbest kalması için anlaştıklarını duyurmuştu.
19.08.2023 Dünya
Katil balinaların sıradaki planı ne?
Katil balinaların sıradaki planı ne? Katil balina ya da orka olarak adlandırılan siyah beyaz deniz memelileri, beklenmedik hareketler yapıyor gibi görünüyor; sayıları artıyor ve genellikle görülmedikleri yerlerde dolaşıyorlar.
18.06.2023 Dünya
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü Yunanistan 59 kişinin öldüğünü ve 100 kadar kişinin sağ salim kurtarıldığını dünyaya duyurdu. Yerel medya, yüzlerce kayıp olmasından korkulduğunu bildiriyor.
14.06.2023 Dünya
Kalbi durduktan 3 dakika sonra hayata döndü! Öldükten sonra yaşadıkları kan dondurdu...
Kalbi durduktan 3 dakika sonra hayata döndü! Öldükten sonra yaşadıkları kan dondurdu... Aşırı sıcaklar yüzünden ısı çarpmasından kalbinin 3 dakika boyunca durduğunu ve daha sonra tekrar hayata döndüğünü öne süren kadın yaşadıklarını tek tek anlattı. Soyismini açıklamayan Jade isimli kadın, ölümden sonra yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.
14.06.2023 Dünya
Havuzda 45 dakikalık dehşet! Katil balina eğitmenini yüzlerce kişinin önünde katletti
Havuzda 45 dakikalık dehşet! Katil balina eğitmenini yüzlerce kişinin önünde katletti Okyanuslarda yaşayan ve Orka adıyla bilinen katil balinalar yunus ailesinin en iri üyeleridir. Tilikum isimli katil balina, İzlanda kıyılarında başlayan hayatını ABD'de akvaryumlarda esaret altında geçirdi ve pek çok kişinin korku filmlerinde izlediği sahneleri yüzlerce kişiye yaşattı. Yıllarca bağ kurduğu eğitmenini bile 45 dakika boyunca vahşice öldüren Tilikum'un hikayesi ise tüm ülkenin kanını dondurdu.
14.06.2023 Dünya
Türkiye kıyılarındaki balinalar tehlikede! Kaşalot ve uzun balina...
Türkiye kıyılarındaki balinalar tehlikede! Kaşalot ve uzun balina... Doğa gözlemcisi, zooloji ve taksonomi alanlarında araştırmalar yapan Dr. Pedram Türkoğlu, Akdeniz ve Ege'de yaşamını sürdüren 6 balina türü olduğunu belirterek, bunlardan kaşalot ve uzun balinanın 'nesli tehlikede' sınıfına girdiğini söyledi.
10.02.2022 Yaşam
Kuzey Ege'de ilk kez yalancı katil balinalar, Gökçeada'da dev vatoz görüntülendi
Kuzey Ege'de ilk kez yalancı katil balinalar, Gökçeada'da dev vatoz görüntülendi Nesli tükenme tehlikesi altında olan yalancı katil balinalar, Kuzey Ege'de ilk, Ege Denizi'nde ise 25 yıl sonra görüntülendi. İstanbul Üniversitesi (İÜ) Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arda M. Tonay, "Yalancı katil balinaların son 30 yıldır tüm Akdeniz'de kaydı 20'den azdır. Ege Denizi'nde ise son 25 yıldır ve Kuzey Ege'de ilk defa yalancı katil balinalar kayıt altına alındı" dedi. Bu arada yine Gökçeada'da dalgıçlar halk arasında "şeytan mantası" olarak bilinen ve görünümüyle uçan bir yarasayı andıran "mobula mobular" türü vatozu görüntüledi.
19.05.2020 Yaşam
Dünyanın konuşabilen ilk katil balinası!
Dünyanın konuşabilen ilk katil balinası! İskoçya'daki St Andrews Üniversitesi'nden bilim insanları, eğittikleri bir katil balinanın, insanların kullandığı kelimelerle konuşabildiğini açıkladı.
31.01.2018 Dünya
Denizaltı savaşları
Denizaltı savaşları Dünyanın iki süper gücü en gelişmiş denizaltıyı yapmak için yarışıyor. Rusya’nın ‘Status-6’ nükleer denizaltı projesine ABD’den ‘Orca’ ve ‘Hunter’ yanıtı geldi
9.12.2017 Dünya
Rust And Bone Film Fragmanı
Rust And Bone Film Fragmanı Katil balina eğitmeni olan Stephanie ile 5 yaşındaki oğlunu kaybettikten sonra kimsesiz, evsiz ve parasız kalan Ali'nin yolları bir gece kulübünde çıkan kavga sonrası tesadüfen kesişir. Aslında tamamen ayrı dünyaların insanı olan Stephanie ve Ali'ye kader bir oyun daha oynar. ulaşılmaz gibi görünen Stephanie akvaryumdaki bir kaza sonucu kötürüm kalır ve Ali ömrünün geri kalanını Stephanie'nın mutlu olmasına adar. Fransız yönetmen Jacques Audiard'ın, Craig Davidson'ın kısa hikayesinden Thomas Bidegain ile beraber uyarladığı ve yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini ise Marion Cotillard ve Matthias Schoenaerts paylaşıyor.Yapım 65. Cannes Film Festivali'nin yarışmalı bölümünde iddialı filmlerden...
22.04.2013 Sinema-Dizi
İstanbul’un en iyi filmleri
İstanbul’un en iyi filmleri Amerika ve Avrupa sinemasının bağımsız ve en iyi örneklerini sunan!F İstanbul “Kolektif” temalı filmleri ile başlıyor. 14-24 Şubat tarihlerinde başlayacak festivalin yıldız oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımlarını seçtik.
1.02.2013 Arşiv
Katil balinalar sıkıştı!
Katil balinalar sıkıştı! Hareketsizlik nedeniyle nefes almakta zorlanıyorlar
10.01.2013 Dünya
Tom ve Misha’ya terapi
Tom ve Misha’ya terapi İki yunusu doğaya bırakmak için başlatılan proje çerçevesinde Özgür Willy terapisi uygulanıyor
29.09.2021 Gündem
Katil balina ilk burada görüldü
Katil balina ilk burada görüldü Bilim adamları, bugüne kadarki tek yetişkin albino katil balinanın nerede görüldüğünü açıkladı...
24.04.2012 Dünya
Katil balinalar hak arıyor
Katil balinalar hak arıyor Davayla ilk kez ABD mahkemesinde hayvanların insanlar kadar anayasal hakları değerlendirilecek
7.02.2012 Dünya
Canavar mı? Balina mı?
Canavar mı? Balina mı? Sahilde kocasıyla yürüyüş yapan kadın, kumun üzerindeki garip şekilli hayvan leşini fark edince...
20.07.2011 Dünya
Katil balina bakıcısını boğdu
Katil balina bakıcısını boğdu Oyun sanıp öldürdü seyirciler şok oldu
25.02.2010 Yaşam
Talihi yaver gitti
Talihi yaver gitti Katil balina, yavru bir foku avlamak için sığ sulara kadar indi.
1.07.2009 Dünya
Katil balina az daha eğiticisini öldürüyordu
Katil balina az daha eğiticisini öldürüyordu İSPANYA’DAKİ Loro Parque hayvanat bahçesinde bulunan bir katil balina, Alman bakıcısını az daha öldürüyordu...
9.10.2007 Yaşam
"Luna" bizim şefimiz kimselere vermeyiz!
"Luna" bizim şefimiz kimselere vermeyiz! Kanada'nın Pasifik kıyısındaki Gold River kasabası açıklarında tek başına yaşayan Luna adlı katil balina çevrecilerle yerli halkı birbirine düşürdü
19.06.2004 Dünya
DİKKAT! WhatsApp'tan yayılıyor...
DİKKAT! WhatsApp'tan yayılıyor... Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, çocukları intihara sürükleyen katil oyun ‘Mavi Balina’nın sabit site olmadığı için engellenemediğini açıkladı.
25.06.2019 Gündem
Sınıftaki cinayette de mavi balina izi
Sınıftaki cinayette de mavi balina izi Rize’de derste sınıf arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürülen 16 yaşındaki Emir Taş’ın annesine kanser teşhisi konuldu. Baba Cihan Taş, “işim yok, eşime bile bakamayacak durumdayım. Tutunacak tek bir dalım kalmadı” dedi.
11.03.2018 Yaşam
Ulaştırma Bakanı Arslan'dan servis araçlarıyla ilgili açıklama
Ulaştırma Bakanı Arslan'dan servis araçlarıyla ilgili açıklama Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Servis araçlarıyla ilgili üç bakanlık çalışma yapıyoruz. Bu hafta sonuna kadar çalışma bitecek. Mevcut yönetmelik yeterli aksaklıkları gözden geçiriyoruz. Araç ve sürücülerin kriterleri sağlaması gerekiyor. Daha sonra gerekirse yeni düzenleme yapılacak. Şartları taşımayan araçlar trafikten men edilecek. Affı yok." dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Katil Balina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katil balina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.