Kaşar

Kaşar

Son dakika kaşar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaşar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaşar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaşar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaşar gelişmeleri de dahil olmak üzere 427 kaşar haberi bulunmuştur. Tüm kaşar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Kaşar haftasına bozuluyorsa bu yöntemi deneyin* Tadını tuzunu aylarca kaybetmiyor
Kaşar haftasına bozuluyorsa bu yöntemi deneyin* Tadını tuzunu aylarca kaybetmiyor Aldığınız kaşar peyniri haftasına küflenip bozuluyorsa bu yöntemi denemelisiniz. Aylarca tadı tuzu yerinde kalıyor.
7.01.2024 Yaşam
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem
Asgari ücrete gelmeden gıda fiyatlarına zam geldi! Yumurta, bakliyat, kaşar, et...
Asgari ücrete gelmeden gıda fiyatlarına zam geldi! Yumurta, bakliyat, kaşar, et... Maaşlara henüz zam yapılmadan marketler zamları şimdiden raflardaki ürünlere yansıtmaya başladı. Tereyağından kaşar peynirine, yumurtadan ayrana kadar birçok ürünün fiyatı 2 gün önce değiştirildi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu "Yumurtadan ete, bakliyata, kırtasiye ürünlerine kadar yağmur gibi zamlar gelmeye başladı" dedi. Türkiye'de çalışanlar maaşlarına yapılacak zammı merakla beklerken marketler zamlar açıklanmadan fiyatları artırmaya başladı. Ticaret Bakanlığı ekipleri de gelen şikayetleri değerlendirerek marketlerde denetimlere başladı.
21.12.2023 Ekonomi
Beyaz Peynir Kaç Kalori? Beyaz Peynir Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Beyaz Peynir Kaç Kalori? Beyaz Peynir Besin Değerleri Ve Kalorisi... Beyaz peynir kahvaltıların vazgeçilmez besinlerinden biridir ve bir ince dilimi 93 kaloriye denk gelir. Az yağlı beyaz peynirin bir diliminde ise 46 kalori bulunmaktadır. 
15.12.2023 Sağlık
Yatırımcı ve analistlerle buluştu
Yatırımcı ve analistlerle buluştu Yıldız Holding ve bağlı halka açık şirketlerin, finansal performansları, '2023 Yıldız Holding ve Halka Açık Şirketleri Analist & Yatırımcı Toplantısı'nda masaya yatırıldı.
24.11.2023 Finans
Cicirya pidesi tarifi ve malzemeleri| Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler...
Cicirya pidesi tarifi ve malzemeleri| Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler... "Cicirya pidesi" olarak bilinen pide, ince ve çıtır hamurla yapılır. Cicirya pidesinin iç harcı ve sunumu farklı yerlerde değişebilir. Örneğin, İzmir'de "cicirya pidesi," ince hamurlu bir pide türüdür ve iç harcı genellikle sucuk, pastırma, kaşar peyniri, yeşillikler ve baharatlardan oluşur. Pide, fırında kızartılarak servis edilir ve sıcak olarak yenir. Peki, Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler ve Cicirya pidesi tarifi…
11.10.2023 Gündem
Antalya’da ‘Tarzan’ adam alarmı! Ekipleri görünce oradan oraya atladı
Antalya’da ‘Tarzan’ adam alarmı! Ekipleri görünce oradan oraya atladı Antalya’da 30 metrelik falezlerin yasak olan bölgesinden aşağı inen çıplak adam, ekiplere ter döktürdü. Önce yukarı çıkmak isteyen, ekipleri görünce de kaçan şahıs, demir bariyerlere tırmanarak polisten kaçıp bir işletmenin şemsiyesinin üzerine çıktı. Şemsiyenin yırtılmasıyla dikkati dağılan adam aşağı atladığı anda yakalanarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
27.08.2023 Yaşam
BİM 1-4 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! Ağustos'ta sürpriz kampanya var!
BİM 1-4 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! Ağustos'ta sürpriz kampanya var! BİM 1-4 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği BİM bu hafta katalogda tüm ürünlerde indirim çılgınlığı yaptı. Blender seti, elektrikli bisikletin yanında teknolojik ürünlerde fiyatlar düştü. Kaşar peyniri, acı sos gibi mutfak ürünleriyle makyaj malzemelerinde de etiketler değişti. İşte 1-4 Ağustos BİM aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
31.07.2023 Ekonomi
Kumpir Kaç Kalori? Kumpir Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kumpir Kaç Kalori? Kumpir Besin Değerleri Ve Kalorisi... Ana malzemesi patates olan kumpir sevilen Türk lezzetlerinden biridir. Özellikle evde yapılabilir olması da bu besinin her an tüketilmesini sağlamaktadır. Kumpir kalorisi kullanılan malzemelere ve içeriğinde bulunan kaşar miktarına göre de değişmektedir. Genel olarak sade kumpir 300 kalori olarak bilinmektedir. Vejetayen kumpir 350 kcal meze ve sosisli kumpirler ise 500 kcal şeklinde aktarılmaktadır. Herkes kendi damak zevkine uygun bir kumpir seçimi yapmaktadır.
7.07.2023 Sağlık
Tarım Market 28-31 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım kredi ayçiçek yağı fiyatı düştükçe düştü! Sürpriz kampanya daha var!
Tarım Market 28-31 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım kredi ayçiçek yağı fiyatı düştükçe düştü! Sürpriz kampanya daha var! Tarım market 28-31 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı. Tarım kredi ayçiçek yağı fiyatı ilk kez bu kadar düştü. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin marketi Tarım Kredi Kooperatif yeni hafta katalogda mutfak ürünlerinde sürpriz kampanyalar var. 30'lu yumurta, kaşar peyniri fiyatları dibi gördü. Raflardaki yerini alan ürünler arasında tuvalet kağıdı, havlu kağıdının yanısıra beyaz peynir fiyatı Tarım markette en ucuz halini aldı. İşte 28-31 Mayıs Tarım Market aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
27.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey ile pazarlık yapmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey ile pazarlık yapmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemin merak edilen başlıklarını değerlendirdi. Sinan Oğan'ın ikinci tur desteğini de yorumlayan Erdoğan, "Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı. Muhalefet bu tür şeyler üzerinde spekülatif arayışlara girerler. Böyle bir talep olmadı." ifadelerini kullandı. "2. turda da milletim bu oyuna gelmeyecek gerekeni yapacaktır." diyen Erdoğan "Kılıçdaroğlu, iş 2. tura kalınca milliyetçiliğin önemini anladı. Milliyetçilerin adresi bellidir, Cumhur İttifakı'dır." diye konuştu.
22.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: 28 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız
Bakan Kurum: 28 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ak Parti Ataşehir ve Beykoz İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulundu. Bakan Kurum, "14 Mayıs'ta büyük bir demokrasi şöleni gerçekleşti ve milletimiz bayram havasında ilk turunu yaptı. İnşallah 28 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız" dedi.
16.05.2023 Gündem
Oy kullanacak depremzedeler dikkat! e-Devlet ve nüfus müdürlüklerinden yapılacak
Oy kullanacak depremzedeler dikkat! e-Devlet ve nüfus müdürlüklerinden yapılacak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde oy kullanacak afetzedelerin adres beyanının nasıl yapılacağı duyuruldu. Adres beyanının 17 Mart tarihine kasar e-Devlet ve nüfus müdürlüklerinden yapılabileceği açıklandı.
11.03.2023 Gündem
28 Ocak A101 kataloğu 2023! A101 kataloğu aktüel ürünler haftanın yıldızları neler? 28 Ocak A101 indirimleri bu haftanın kataloğu!
28 Ocak A101 kataloğu 2023! A101 kataloğu aktüel ürünler haftanın yıldızları neler? 28 Ocak A101 indirimleri bu haftanın kataloğu! 28 Ocak A101 aktüel ürünler kataloğu ile birbirinden cazip ürünler belli oldu. A101 Haftanın Yıldızları kataloğunun yayınlanmasıyla hangi ürünlerin indirimli olduğu araştırılmaya başladı. Hem kesesine uygun hem de evinin ihtiyacı ürünleri almak isteyenler A101 kataloğu indirimlerini kaçırmak istemiyor. İşte 28 Ocak - 3 Şubat Haftanın Yıldızları kataloğu ile A101 indirimleri…
28.01.2023 Ekonomi
Bu tarif ayrılık acısına iyi gelecek! Gelinim Mutfakta ayrılık acısı yemeği nasıl yapılır? Yapılışı ve malzemeleri...
Bu tarif ayrılık acısına iyi gelecek! Gelinim Mutfakta ayrılık acısı yemeği nasıl yapılır? Yapılışı ve malzemeleri...   Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün Meksika usulü ayrılık acısı yemeği tarifi vardı. Ekran başındakileri de meraklandıran ayrılık acısı yemeği nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte ayrılık acısını unutturan yemeğin tarifi, yapılışı ve malzemeleri...
18.01.2023 Gündem
Ayçiçek yağından yumurtaya büyük indirim! Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesi belli oldu
Ayçiçek yağından yumurtaya büyük indirim! Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesi belli oldu Ayçiçek yağı, yumurta, peynir, tuvalet kağıdı, kağıt havlu fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni yıla girilmesiyle Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesi araştırmaları hız kazandı. Tarım Kredi Marketlerde bu hafta; temel ihtiyaç ve gıda ürünleri ön plana çıktı. İşte alışveriş takipçileri için 8 Ocak tarihine kadar devam eden Tarım Kredi Market'te büyük indirim kataloğu...
6.01.2023 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli'
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli' Fahiş fiyat tartışmasında tansiyon düşmüyor. Marketler artan girdi maliyetlerini gösterip “Biz fahiş fiyatlı etiket koymuyoruz” diyor. Bazı ürünler haftadan haftaya hatta günden güne zamlanıyor. Vatandaşlar da ‘Her gün etiket değişir mi’ diye soruyor. Uzmanlar ise “Bazı ürünlerde maliyetten kaynaklı artış normal ama piyasada art niyetli zamlar da var” diyor.
2.12.2022 Ekonomi
Amcasını öldürttü, polis peşine düşünce intihar etti
Amcasını öldürttü, polis peşine düşünce intihar etti Adana'da tekel bayisinde uğradığı silahlı saldırıda başından vurulan Hamit Koç'u (31) öldüren İ.A. (16) ve birlikte kaçtığı motosikletli Burhan Arslan (22) yakalandı. İfadesinde, "Yanında çalıştığım Ali Kasar, amcasıyla kavga ettiğini söyleyip, öldürmemi istedi. Tabancayı bana verdi, cinayeti işledim" diyen İ.A. ile Arslan tutuklandı. Polisin peşinde olduğunu öğrenen Ali Kasar (25) ise pompalı tüfekle başına ateş ederek, intihar etti.
21.11.2022 Gündem
Gelinim Mutfakta Saray Katmeri tarifi! Saray katmeri nasıl yapılır, malzemeleri neleri? Saray katmeri yapılışı…
Gelinim Mutfakta Saray Katmeri tarifi! Saray katmeri nasıl yapılır, malzemeleri neleri? Saray katmeri yapılışı… Gelinim Mutfakta bugün gelinler saray katmeri yaptı. Beşamel sos ile hazırlanan saray katmeri kıymalı harcı ile yapılan bir yemek olarak günün en çok aranan tariflerinden oldu. Peki, Gelinim Mutfakta saray katmeri nasıl yapılır? İşte, saray katmeri tarifi, malzemeleri, yapımı…
16.11.2022 Gündem
22 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 22-28 Ekim 2022 indirimli ürünleri neler? 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu!
22 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 22-28 Ekim 2022 indirimli ürünleri neler? 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu! 22 Ekim A101 indirimleri merakla takip ediliyor. A101 22 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. A101 22-28 Ekim tarihlerinde geçerli olacak olan indirim kataloğunda yine birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini aldı, alıcısını bekliyor. İşte 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu…
22.10.2022 Ekonomi
11 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta 11 Ekim BİM kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 11 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler
11 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta 11 Ekim BİM kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 11 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler 11 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğu için yapılan aramalar arttı. BİM’e gelen aktüel ürünleri yakından takip eden vatandaşlar 11 Ekim BİM aktüel ürünler neler, diye arama motorları üzerinden soğuluyorlar. BİM bu hafta; kozmetik ürünleriyle dikkat çekiyor. İşte 11 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler listesi…
11.10.2022 Ekonomi
22 Ağustos A101 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta A101’de neler var? A101 20-26 Ağustos 2022 kataloğu…
22 Ağustos A101 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta A101’de neler var? A101 20-26 Ağustos 2022 kataloğu… A101 aktüel ürünler kataloğu için araştırmalar arttı. 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü indirime giren ürünleri merak konusu oldu. Bu haftada A101’de birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. İşte 22 Ağustos A101 aktüel ürünler kataloğu…
22.08.2022 Ekonomi
Sağlıklı kiloya inmek ve kiloyu korumak için neler yapılabilir?
Sağlıklı kiloya inmek ve kiloyu korumak için neler yapılabilir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, sağlıklı kiloya sahip olmak, korumak ve kas oranını artırmaya yardımcı olan estetik işlemleri hakkında merak edilenleri anlattı.
26.07.2022 Sağlık
26 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM’de bu Salı neler var? BİM kataloğu 26 Temmuz 2022!
26 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM’de bu Salı neler var? BİM kataloğu 26 Temmuz 2022! BİM 26 Temmuz 2022 aktüel ürünleri kataloğu yayınlandı. BİM kataloğu iki sayfa olarak yayınlandı. 3 katlı ahşap zikzak organizerden, maskaraya, kirpik kıvırıcıdan kil maskesine, peluş saç bandından, pati temizleme mendiline kadar birçok ürün indirimli olarak raflarda terini aldı.
25.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kaşar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaşar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.