Karpuzlu

Karpuzlu

Son dakika karpuzlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karpuzlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karpuzlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karpuzlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karpuzlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 karpuzlu haberi bulunmuştur. Tüm karpuzlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aydın'da sel felaketi: 2 ölü, 2 kayıp!
Aydın'da sel felaketi: 2 ölü, 2 kayıp! Aydın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle dereler taştı, yollar göle döndü. Kaybolan 4 kişiden 2'sinin cansız bedenlerine ulaşıldı.
5.11.2023 Gündem
Karı-koca 20 yıl küs kaldı! Aynı gün öldüler, son istekleri şaşkına çevirdi
Karı-koca 20 yıl küs kaldı! Aynı gün öldüler, son istekleri şaşkına çevirdi Aydın'da duyanları şaşkına çeviren hikaye. Bir inat uğruna 64 yıllık evliliklerinin son 20 yılını aynı çatı altında küs yaşayarak sürdüren ve yaklaşık 2 saat arayla hayatlarını kaybeden eski muhtar ve eşinin hikayesi duyanları hayrete düşürüyor. 64 yıl evli kalan evliliklerinin son 20 yılını küs geçiren aynı gün 2 saat arayla ölen çiftin son istekleri şaşkına çevirdi
24.05.2023 Yaşam
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı?
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı? 2023 Aydın seçim sonuçları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte belli oluyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayları olaran Aydınlı seçmenlerin karşısına çıktı. gazetevatan seçim 2023 Aydın seçim sonuçları ekranından 14 Mayıs akşamı partilerin oy oranları yer alacak. MHP, AK Parti, İYİ Parti, CHP, Yeşil Sol Parti Aydın seçim sonuçları canlı takip edilecek. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Aydın'da YSK yasaklarının kaldırılmasıyla belli olacak. İşte Aydın ili, ilçeleri son dakika seçim sonuçları... Aydın hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak?
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak? Aydın Söke TOKİ kura sonuçları 2023 merakla takip ediliyor. TOKİ Aydın Söke çekiliş sonuçları ve çıkan isim listesi sorgulaması devam ediyor. 2+1 ve 3+1 TOKİ Aydın Söke kura çekiliş sonucu e-Devlet şifreniz ve T.C. Kimlik numarası ile kolayca sorgulanabiliyor. TOKİ kurasında ismi çıkan vatandaşlar konutlar için yüzde 10 peşinat ödeyecek ve evleri 240 ay vade ile satın almış olacak.
31.01.2023 Ekonomi
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için özel anlamlı sözler, mesajlar ve sloganlar!
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için özel anlamlı sözler, mesajlar ve sloganlar! Dünya Kadın Hakları Günü her yıl 5 Aralık’ta kutlanıyor. Tüm dünyada mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanan Dünya Kadın Hakları Günü kadınların toplumda yaşadığı sorunlarının gündeme getirilmesi, farkındalık yaratılması ve çözüm önderileri sunulması açısından önemli bir gündür. Türkiye'de Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde bütün dünya ülkelerinden önce 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadınına "Seçme ve Seçilme Hakkı" tanındı.
4.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Ormanlık alanlara girişler yasaklandı! O ilimizde orman yangınları tedbiri...
Ormanlık alanlara girişler yasaklandı! O ilimizde orman yangınları tedbiri... Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada yangınları önleyici tedbirler çerçevesinde kent genelinde belirlenen ormanlık alanlara izinsiz girişlerin 31 Ekim 2022 tarihine kadar yasaklandığı, kurallara uymayanlara ise cezai işlem uygulanacağı belirtildi.
27.06.2022 Gündem
Babasının balık avlamak için elektrik akımı verdiği suda öldü
Babasının balık avlamak için elektrik akımı verdiği suda öldü Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde Eren Yıldız (14), babası Hakan Yıldızın (44) balık avlamak için elektrik verdiği suya girince akıma kapıldı. Ağır yaralanan Eren, babası tarafından getirildiği Çine Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
19.06.2022 Yaşam
Öğrenci servisinden düşen hostes hayatını kaybetti
Öğrenci servisinden düşen hostes hayatını kaybetti Aydın'ın Efeler ilçesinde, hostes olarak görev yaptığı öğrenci servis minibüsünün açık olan kapısından düşüp, başını beton zemine çarparak ağır yaralanan Nilgün Ediz (37), kaldırıldığı hastanede 5 günlük yaşam savaşını kaybetti.
10.11.2021 Yaşam
Aydın’da orman yangını
Aydın’da orman yangını Son dakika haberi... Aydın’ın Karpuzlu ilçesindeki ağaçlık alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale başlatıldı.
24.08.2021 Gündem
Karpuz- peynir ikilisine dikkat! Fazla yerseniz...
Karpuz- peynir ikilisine dikkat! Fazla yerseniz... Yaz aylarında beslenmenin değişmez ikilisi karpuz-peynir... Karpuzun serinleten lezzeti, protein yönünden zengin peynirle bir araya gelince, tatlı-tuzlu dengesini oluşturuyor. Sindirim sistemine iyi gelen bu tat, aynı zamanda vücudun sıvı ihtiyacının karşılanmasına da yardımcı oluyor. Ancak bu leziz ikilinin fazla tüketilmesi sağlık sorunlarına davetiye çıkartabiliyor.
21.08.2021 Sağlık
Uzmanından yaz sıcaklarında serinleten tarifler!
Uzmanından yaz sıcaklarında serinleten tarifler! Sıcak havalarda dengeli ve sağlıklı beslenmenin önemine işaret eden uzmanlar, özellikle su tüketiminin artırılması gerektiğini vurguluyor. Sıvı kayıplarına karşı günde 2-2.5 litre su tüketilmesini tavsiye eden uzmanlar, serinleten tarifler ve önerilerde bulunuyor. %95’i su olan karpuzun serinletme etkisi yanında vücudu temizleme etkisi olduğunu belirten uzmanlar, ayranın mineral dengesini koruduğunu vurguluyor. Uzmanlar evde bulunan malzemelerle serinleten tarifler veriyor.
15.08.2021 Sağlık
Kavun ve karpuz ile ödem atma zamanı! İşte ödemi atan tarifler!
Kavun ve karpuz ile ödem atma zamanı! İşte ödemi atan tarifler! Yaz aylarında taze sebze ve meyveler; vitamin-mineral ve lif açısından oldukça önemlidir. Bunların başında tabii ki yazın vazgeçilmez ikilisi kavun ve karpuz gelir; ikisinin de ayrı ayrı sevenleri çok fazla olmakla birlikte birbirine benziyor olsa da vücuda katkıları farklı. Severek tüketilen bu yaz meyveleri ile ödem atmak mümkün. Peki, Vücuttan ödem nasıl atılır? Ödem için ne iyi gelir? Ödem atmanızı sağlayacak karpuzlu ve kavunlu tarifler!
11.08.2021 Sağlık
Kilo almanızı engelleyecek sağlıklı ve serinletici 7 yaz içeceği!
Kilo almanızı engelleyecek sağlıklı ve serinletici 7 yaz içeceği! Yazın bunaltıcı sıcaklarında serinlemek amacıyla tükettiğimizin içeceklerin çoğu zaman lezzetine ve görüntüsünün cazibesine kapılabiliyoruz. Hem susuzluğumuzu gideren hem de düşen kan şekerimizi toparlayacağı düşüncesiyle hiç de masum olmayan içecekleri tüketme eğilimimiz artabiliyor. Ancak dikkat! Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Ecem Baydı Ozman uyarıyor.
28.06.2021 Sağlık
Uzmanlar uyardı: Dicle Nehri yüzmek için güvenli değil
Uzmanlar uyardı: Dicle Nehri yüzmek için güvenli değil Diyarbakır'da havaların ısınmasıyla birlikte Dicle Nehri’nde biri balık tutan, diğer serinlemek isteyen 2 kişi boğuldu. Açık su yüzme sporcusu, cankurtaran Hüseyin Nazlıoğlu, Dicle Nehri'nin yüzmek için güvenli olmadığına dikkat çekerek, "Biraz serinleyeyim derken boğulabilirsiniz. Nehirde akıntı yüksek. Aynı zamanda yosun ve ağaç kökleri var. Bunlara takılıp boğulma ihtimali var" dedi.
2.06.2021 Gündem
Kan donduran olay! DNA testi gerçeği ortaya çıkardı!
Kan donduran olay! DNA testi gerçeği ortaya çıkardı! Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde, evli olan öz kızı H.A.'ya (20) cinsel saldırıda bulunduğu ve kızının 2 yaşındaki çocuğunun babası olduğu DNA testiyle belirlenen Ercan K. (64), 'Nitelikli cinsel istismar' suçundan yargılandığı davada, 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
9.03.2021 Gündem
Öz kızını hamile bırakmış
Öz kızını hamile bırakmış Aydın'da evli olan öz kızı H. A.’ya (20) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla E.K. (64) tutuklandı. Mahkemede kabul edilen iddianamede, yapılan DNA testiyle E.K.'nin, H.A.'nın 2 yaşındaki çocuğunun babası olduğu belirlendi. Olay E.K.'nin, 5 çocuğundan biri olan Ö.K.'nin evli olan ablası H.A.'ya öz babasının cinsel saldırıda bulunduğunu,kendisine de saldırabileceğini düşündüğü için evden kaçtığını söylemesi ile ortaya çıktı.
7.01.2021 Yaşam
64 gündür kayıp olan kız çocuğu ortaya çıktı! Baba tutuklandı
64 gündür kayıp olan kız çocuğu ortaya çıktı! Baba tutuklandı Evinin arkasındaki ahıra giden ve bir daha geri dönmeyen 17 yaşındaki Ö.K., 64 gün sonra bulundu. Devlet korumasına alınan Ö.K., ifadesinde, babasının evli olan ablasına cinsel saldırıda bulunduğunu, kendisine de bunu yapmasından korktuğu için evden kaçtığını söyledi. Genç kızın şoke eden ifadesinin ardından gözaltına alınan baba E.K. tutuklandı.
9.10.2020 Yaşam
64 gün sonra bulundu, anlattıkları kan dondurdu!
64 gün sonra bulundu, anlattıkları kan dondurdu! Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde ineklerini sağmak için evinin arkasındaki ahıra giden ve bir daha geri dönmemesi üzerine ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Ö. K. (17), 64 gün sonra bulunup, devlet korumasına alındı. Ö.K., ifadesinde, babasının evli olan ablasına cinsel saldırıda bulunduğunu, kendisine de bulunabileceğini düşünüp, evden kaçtığını söyledi. Gözaltına alınan baba E.K. tutuklandı.
8.10.2020 Yaşam
Aydın'da ilk kez yazıtlı oda mezar bulundu!
Aydın'da ilk kez yazıtlı oda mezar bulundu! Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde Alinda Antik Kenti çevresinde araştırma yapan Yüzey Araştırma ekibi, içerisinde yazıt olan oda mezar buldu. Bölgede ilk kez yazıtlı oda mezar bulunması heyecan yarattı.
19.08.2020 Gündem
'İnek sağmaya gidiyorum' diye evden çıkan Özlem aranıyor
'İnek sağmaya gidiyorum' diye evden çıkan Özlem aranıyor Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde, ineklerini sağmak için evlerinin arkasındaki ahıra giden 17 yaşındaki Özlem Kuru'dan 3 gündür haber alınamıyor. Ercan Kuru, kızının hayatından endişe ettiğini belirtip, bulunması için yetkililerden yardım istedi.
6.08.2020 Yaşam
Trafikte karpuz yiyen sürücü: Takipçilerimden çok istek gelince gaza geldim
Trafikte karpuz yiyen sürücü: Takipçilerimden çok istek gelince gaza geldim Kucağına aldığı karpuzu yerken minibüs kullanan ve bunu sosyal medya hesabında yayınlayan Batuhan Dura, polis tarafından gözaltına alındı. "Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan bin 360 lira para cezası kesilen ve ehliyetine 2 ay süre ile el konulan Dura, " Takipçilerimden daha çok istek gelince ben daha çok gaza geldim Pişmanım" dedi.
8.06.2020 Gündem
Karpuzlu maganda! 'Ceza göndersin devletimiz, 5 bin lira bir şey değil'
Karpuzlu maganda! 'Ceza göndersin devletimiz, 5 bin lira bir şey değil' İstanbul'da D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu'nda çektiği videolarda makas atarak ilerleyen sürücü, kucağında karpuzla minibüs kullandı. Görüntüleri sosyal medyada yayınlayan karpuzlu trafik magandası, yaptığı canlı yayında bir sonraki çekeceği nargileli, çiğ köfteli videosunu anlatırken, "Ceza göndersin devletimiz. 5 bin lira bir şey değil, sıkıntı yok" diyerek takipçilerinden beğeni istedi.
6.06.2020 Gündem
Bu da karpuzlu trafik magandası!
Bu da karpuzlu trafik magandası! İstanbul'da D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu'nda çektiği videolarda makas atarak ilerleyen sürücü, kucağında karpuzla minibüs kullandı. Takipçilerinden beğeni istedi.
6.06.2020 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Karpuzlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karpuzlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.