Karate

Karate

Son dakika karate haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karate ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karate haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karate

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karate gelişmeleri de dahil olmak üzere 297 karate haberi bulunmuştur. Tüm karate haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serebral palsili Pınar, 'Para Karate' ile hayata tutunup Türkiye 2.'si oldu! Hedefi dünya şampiyonluğu
Serebral palsili Pınar, 'Para Karate' ile hayata tutunup Türkiye 2.'si oldu! Hedefi dünya şampiyonluğu Adana’da doğuştan serebral palsi hastası olan 33 yaşındaki 1 çocuk annesi sağlık çalışanı Emine Pınar Furucu, 5 ay önce başladığı para karatede Türkiye 2.'si oldu.
15.03.2024 Adana
'Sosyal medyadan sosyal meydana' etkinliği büyük yankı uyandırdı! Gençler unutulmaz anlar yaşadı
'Sosyal medyadan sosyal meydana' etkinliği büyük yankı uyandırdı! Gençler unutulmaz anlar yaşadı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal medya bağımlılığına dikkat çekmek ve gençleri sosyal hayatın içerisine dahil etmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı düzenlediği “Sosyal medyadan sosyal meydana” etkinliği, Adana’da büyük bir yankı uyandırdı.
5.03.2024 Adana
8. Sınıf Basınç: Basınç Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Basınç: Basınç Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Basınç Ölçümü, kapalı bir alandaki basıncı ölçmeye yönelik bir yöntemdir. Basınç ölçümünün ne olduğuna dair ayrıntılara girmeden önce basıncı tanımlayalım. Birim alana düşen dik kuvvet veya kapalı bir sıvı içindeki bir noktadaki gerilim, fizik bilimlerinde basınç olarak bilinir. Tabanında 84 inç karelik bir alana sahip 42 kiloluk bir kutunun zemine uyguladığı kuvvet, kuvvetin uygulandığı alana bölünmesine veya inç kare başına yarım pounda eşittir.
26.12.2023 Eğitim
Bakan Kurum: Arnavutköy'de 13 bin konutun inşası başlıyor
Bakan Kurum: Arnavutköy'de 13 bin konutun inşası başlıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Arnavutköy'de yaklaşık 13 bin konutluk orta gelirli vatandaşlarımızın evi olmayan kardeşlerimizin ev sahibi olabilmesi için bir proje başlattık. Aylık 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle vatandaşlarımız evi olmayan kardeşlerimiz ev sahibi olabilecekler" dedi.
19.05.2023 Ekonomi
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum!
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum! Gülşen İmam Hatiplilere ne dedi, Şarkıcı Gülşen neden tutuklandı? Gülşen olayı Türkiye’nin gündemine oturdu. Nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatipliler hakkında söylediği sözler tepkilere neden olurken, hakkında soruşturma açılıp gözaltına alınan Gülşen tutuklandı. Söz konusu olay sonrası Gülşen ne demiş, şarkıcı Gülşen ne yaptı? Gülşen İmam Hatip Lisesi konuşmasında ne söyledi? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte İşte şarkıcı Gülşen olayı ve İmam Hatip konuşması…
29.08.2022 Gündem
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
Muay-Thai dalında 127 madalya
Muay-Thai dalında 127 madalya Avrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru Milli sporcular 2022’nin ilk 6 ayında (1 Ocak 2022 ile 7 Temmuz 2022) arasında uluslararası arenada madalyalara ambargo koydular. Branş sporlarında milliler, 6 aylık dönem içerisinde katıldıkları dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları, balkan şampiyonaları ve diğer organizasyonlarda 774’ü altın, 801’i gümüş ve 1057’si bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 632 madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattılar.
12.07.2022 Diğer Sporlar
19 Mayıs tüm yurtta coşku ile kutlanıyor! Binlerce kişi Anıtkabir'e akın etti
19 Mayıs tüm yurtta coşku ile kutlanıyor! Binlerce kişi Anıtkabir'e akın etti 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Anıtkabir'de başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki heyet Ata'nın huzuruna çıkıyor. Ayrıca Anıtkabir'i 81 il ve KKTC'den gelen gençler ziyaret etti.
19.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'tesadüfi değildir' dedi ve canlı yayında açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'tesadüfi değildir' dedi ve canlı yayında açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da sporcularla iftar sonrasında açıklamalarda bulundu. "Elbette diğer başarılarımız gibi spordaki başarılarımız da tesadüfi değildir." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her başarının gerisinde sabırla, alın teriyle dokunan bir süreç vardır. Altyapı tesisleri, sporcu yetiştirme programları bugün geldiğimiz süreçte etkili oldu." ifadelerini kullandı.
20.04.2022 Siyaset
ultrAslan sosyal medya hesabından duyurdu! Şampiyon boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti
ultrAslan sosyal medya hesabından duyurdu! Şampiyon boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti WBC Başkan şampiyonluğu bulunan boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti. Genç boksörün ölümünü ise ultrAslan grubu sosyal medya hesabından duyurdu.
14.03.2022 Diğer Sporlar
Güç gösterileri ustası karateci, kanserden kolunu kaybetti
Güç gösterileri ustası karateci, kanserden kolunu kaybetti Rize'de kolu ve vücuduyla sopa ve kiremitler kıran, üzerinden otomobiller geçirerek sıra dışı güç gösterileri yapan karate antrenörü Mehmet Karaaslan'ın (64) sağ kolu, kanser hastalığı nedeniyle kesildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün spora katkılarından dolayı 'vefa' ödülü verdiği Karaaslan, "Yaralarım iyileşsin, tek kolumla kaldığım yerden spora devam edeceğim" dedi.
28.01.2022 Yaşam
Kemal Kahraman kimdir, Ezgi Mola taciz olayı nedir? Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı?
Kemal Kahraman kimdir, Ezgi Mola taciz olayı nedir? Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı? TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide rol alan Ezgi Mola, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’dan 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu. Söz konusu olayın ardından Kemal Kahraman kimdir, Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı, Kemal Kahraman Ezgi Mola olayı nedir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.01.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalyalı sporcularla buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalyalı sporcularla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sporda başarıyı, ferdi bir çabanın ötesinde sporcudan devlete uzanan zincirin uyumunun neticesi olarak gördüklerini belirterek, "Türkiye'nin daha önce sınırlı varlık gösterdiği spor dalları başta olmak üzere hemen her branşta atağa kalkmasının sebebi, sizlerin emeği yanında bu zincirin halkalarında kopukluk olmamasıdır." dedi.
23.08.2021 Siyaset
Ünlü oyuncu Sonny Chiba koronavirüse yenik düştü!
Ünlü oyuncu Sonny Chiba koronavirüse yenik düştü! Ünlü oyuncu Sonny Chiba, koronavirüs nedeniyle 82 yaşında yaşamını yitirdi. Chiba, Quentin Tarantino’nun “Kill Bill” film serisinde Hattori Hanzo karakterini canlandırmıştı.
20.08.2021 Dünya
Ali İnce hayatını kaybetti
Ali İnce hayatını kaybetti Çöpçüler Kralı filmi ile hafızalarda yer edinen Yeşilçam oyuncusu Ali İnce, 62 yaşında hayatını kaybetti. İnce'nin cenazesi, yakınları ve sevenleri tarafından Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.
18.08.2021 Magazin
Çatlak elle maça çıktığı anlaşıldı!
Çatlak elle maça çıktığı anlaşıldı! Avrupa ve Dünya Karate Şampiyonu Alparslan Yamanoğlu, İsmail Çipe'nin elinin çatlak olduğunu açıkladı.
15.08.2021 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılan milli sporcuları tebrik etti. Erdoğan mesajında "Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye'yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır" ifadesini kullandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli karateci Uğur Aktaş, bronz madalya kazandı
Milli karateci Uğur Aktaş, bronz madalya kazandı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 75 kiloda Uğur Aktaş, bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ali Sofuoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ali Sofuoğlu’nun eşi Gizem Sofuoğlu kim, ne iş yapıyor?
Ali Sofuoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ali Sofuoğlu’nun eşi Gizem Sofuoğlu kim, ne iş yapıyor? Tokyo 2020de milli karatecimiz Ali Sofuoğlu, erkekler karate katada bronz madalya kazandı. Ali Sofuoğlu’nun bu madalyası aynı zamanda Türkiye'nin olimpiyat tarihindeki 100. madalyası oldu. Ali Sofuoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ali Sofuoğlu’nun eşi Gizem Sofuoğlu kim, ne iş yapıyor?
6.08.2021 Gündem
Karate kata nedir? Ali Sofuoğlu’nun 2020 Tokyo’da bronz madalya kazandığı karate kata ne demek?
Karate kata nedir? Ali Sofuoğlu’nun 2020 Tokyo’da bronz madalya kazandığı karate kata ne demek? Ali Sofuoğlu’nun 2020 Tokyo’da bronz madalya kazandığı karate kata kamuoyu tarafından merak ediliyor. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye’yi karate katada temsil eden Ali Sofuoğlu, Güney Kore'den Hee-jun Park'ı yenerek bronz madalyanın sahibi oldu! Peki; Karate kata nedir? Ali Sofuoğlu’nun bronz madalya kazandığı hakkında merak edilenler…
6.08.2021 Gündem
100. Olimpiyat madalyamız Ali Sofuoğlu'ndan
100. Olimpiyat madalyamız Ali Sofuoğlu'ndan Karate erkekler kata bireyselde mücadele eden Ali Sofuoğlu, Güney Kore'den Heejun Park'ı mağlup ederek olimpiyat 3'ncüsü oldu ve ülkemize Tokyo'daki 9'ncu, olimpiyat tarihindeki 100. madalyasını kazandırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bir madalya daha! Bu sefer Merve Çoban...
Bir madalya daha! Bu sefer Merve Çoban... Merve Çoban, karate kumite kadınlar 61 kiloda bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tokyo 2020'de tarihi başarı! Eray Şamdan'dan olimpiyatlarda gümüş madalya
Tokyo 2020'de tarihi başarı! Eray Şamdan'dan olimpiyatlarda gümüş madalya 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda Eray Şamdan, gümüş madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eray Şamdan kimdir, aslen nereli, boyu ve kilosu ne? Tokyo karate grubunda yarışan Eray Şamdan’ın yarı final maçı ne zaman?
Eray Şamdan kimdir, aslen nereli, boyu ve kilosu ne? Tokyo karate grubunda yarışan Eray Şamdan’ın yarı final maçı ne zaman? 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda Eray Şamdan yarı finale yükseldi. Olimpiyat madalyasını garantileyen Eray Şamdan, yarı finalde B Grubu'nu birinci bitiren Ürdünlü Abdel Rahman Almasatfa'yla eşleşti. Peki, Eray Şamdan kimdir, kaç yaşında, nereli? Eray Şamdan maçı ne zaman?
5.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karate ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karate haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.