Kararı

Kararı

Son dakika kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 90.754 kararı haberi bulunmuştur. Tüm kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa parlamentosunun Asuriler ve Keldaniler'e ilişkin kararına yönelik tezkere TBMM'de kabul edildi
Fransa parlamentosunun Asuriler ve Keldaniler'e ilişkin kararına yönelik tezkere TBMM'de kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, Fransa Ulusal Meclisi'nin Asuriler ve Keldanilere yönelik sözde soykırım kararını kınayan Meclis Başkanlığı tezkeresi, kabul edildi.
2.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Cebinde altını olan fiyata bakmasın! Alan pişman olmayacak: Gram altın 4.335 TL'ye geleceği tarih...
Cebinde altını olan fiyata bakmasın! Alan pişman olmayacak: Gram altın 4.335 TL'ye geleceği tarih... Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın piyasası için kritik veri olan Fed faiz kararı açıklandı. Veri sonrası Fed Başkanı açıklamalarıyla altın gram fiyatı ONS öncülüğünde ibresini aşağı çevirdi. ONS kısmi düşüş gösterirken buradan esen ters rüzgarla altın gram fiyatı yükselişini sınırladı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Gelirin TL de olsa altını dolar paritesi üzerinden veya ons üzerinden takip etmelisin. Eğer TL üzerinden bakıyorsan fiyata değil miktara bak" diyerek rekor fiyat için tarih verdi. İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek
AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. İki liderin sıcak görüşmesinden “iade-i ziyaret” kararı çıktı.
2.05.2024 Gündem
Ruang Yanardağı nerede (harita konumu)? Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur?
Ruang Yanardağı nerede (harita konumu)? Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur? Ruang Adası’nda yer alan Ruang Yanardağı'nın dün lav ve kül püskürtmesinin ardından bölgede bulunan 12 bin kişi için tahliye kararı alındı. Ruang Yanardağı'nda volkanik faaliyetler devam ederken, söz konusu haberlerin ardından Ruang Yanardağı’nın nerede, hangi ülkede olduğu araştırılırken yanardağ patlamasının nasıl oluştuğu da sorgulanmaya başlandı. Peki, Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur?
2.05.2024 Gündem
Fethi kabir ne demek? Hukukta Fethi Kabir nedir, nasıl uygulanır?
Fethi kabir ne demek? Hukukta Fethi Kabir nedir, nasıl uygulanır? Karabulut ailesi avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla, Garipoğlu'nun mezarında fethi kabir işlemi yapılması taleplerini yinelendi. Mezardaki bedenin Garipoğlu'na ait olmadığının anlaşılması halinde, aralarında otopsi işlemlerini gerçekleştiren, cinayet soruşturmasını yürüten kolluk görevlileri, ve yargılama aşamasında yer alan yargı görevlileriyle ilgili kamu davası açılması talebinde bulunuldu. Söz konusu gelişmenin ardından “Fethi kabir ne demek? Hukukta Fethi Kabir nedir, nasıl uygulanır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.05.2024 Gündem
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Irak sınır birliklerinin Türkiye’nin operasyon bölgelerine yakın noktalarda üs bölgeleri kurmasına ilişkin, “Bu faaliyetler bizimle koordineli şekilde gerçekleştirilmektedir. Bundan sonraki süreçte; PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir.” açıklamasını yaptı.
2.05.2024 Gündem
OECD Türkiye için büyüme beklentisini yükseltti
OECD Türkiye için büyüme beklentisini yükseltti OECD, Türkiye için 2024 yılında büyüme beklentisini yüzde 2,9'dan yüzde 3,4'e yükseltti.
2.05.2024 Ekonomi
Ünal Aysal yeniden geliyor! Dursun Özbek'ten Erden Timur ve Abdürrahim Albayrak kararı
Ünal Aysal yeniden geliyor! Dursun Özbek'ten Erden Timur ve Abdürrahim Albayrak kararı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da 26 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi Dursun Özbek'in ardından bir aday daha çıkacağı netleşti. Prof.Dr. Süheyl Batum'un bugün listesini vererek adaylığını resmen açıklaması bekleniyor. İşte Erden Timur ve Abdürrahim Albayrak detayı...
2.05.2024 Galatasaray
Altın fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Yatırımcılar bekliyordu, altının yönü belli oldu
Altın fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Yatırımcılar bekliyordu, altının yönü belli oldu Altın piyasası için kritik veri olan Fed faiz kararı açıklandı. Veri sonrası Fed Başkanı açıklamalarıyla altın gram fiyatı ONS öncülüğünde ibresini aşağı çevirdi. ONS kısmi düşüş gösterirken buradan esen ters rüzgarla altın gram fiyatı yükselişini sınırladı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. İşte piyasadan son dakika gelişmeleri
2.05.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarına Fed dopingi! Karar sabit oldu, ons ve gram altın yükseldi! 2 Mayıs Bugün gram, .çeyrek, ata altın fiyatı ne kadar?
Altın fiyatlarına Fed dopingi! Karar sabit oldu, ons ve gram altın yükseldi! 2 Mayıs Bugün gram, .çeyrek, ata altın fiyatı ne kadar? FED faiz kararını açıkladı. Son 23 yılın zirvesinde sabit tutulan faiz sonrası piyasaların tepkisi de yükselişle oldu. Ons altın 2 bin 297 dolar iken karar sonrası 2 bin 313 dolara yükseldi. Gram altında faiz kararı sonrası 2 bin 418 TL'ye çıktı. Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları faiz kararı sonrası nasıl oldu? İşte 2 Mayıs gram, çeyrek, ata altın fiyatları...
2.05.2024 Ekonomi
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu.
1.05.2024 Ekonomi
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız Yeni eğitim müfredatına ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat hazırlandığı zaman yeni eğitim dönemine yetişecek. İhale süreci olmayacağı için süreci hızlandıracağız." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin öğretmen atamalarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Gündem
Bakan Fidan: Türkiye, İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacak
Bakan Fidan: Türkiye, İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacak Dışişleri Bakanı Fidan Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile temaslarda bulundu. Bakan Fidan, Türkiye'nin İsrail'e açılan soykırım davasına müdahil olacağını bildirdi.
1.05.2024 Gündem
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi Trabzonspor, yıldız oyuncusu Nicolas Pepe'ye halı sahaya gittiği için yaptırım uygulayacak.
1.05.2024 Süper Lig
Kripto paralarda sert hareket! Bitcoin tepetaklak oldu
Kripto paralarda sert hareket! Bitcoin tepetaklak oldu Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin, gün içerisinde yüzde 6 değer kaybederek 56 bin 486 dolara kadar geriledi.
1.05.2024 Ekonomi
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü!
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü! İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nden sonra Yomra İlçesinin Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık’ın ardından kendisininde istifa ettiğini açıkladı. Başkan, “İYİ Parti’nin oyları gün gün eridi. Bizler sürecin gittiği noktanın farkındaydık fakat partimize zarar vermemek adına genel merkezin aldığı kararlar başarıya götürmeyecek olsa da uyguladık” dedi.
1.05.2024 Gündem
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı?
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı mı, çalışıyor mu, 1 Mayıs Marmaray açık mı? Sorularının yanıtı 1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında toplu taşımada alınan kararlar nedeniyle merak ediliyor. İstanbul Valiliği, bazı metro, metrobüs istasyonları ve hatların kapalı olacağını resmi internet sitesi aracılığıyla paylaştı. Peki, Marmaray bugün çalışıyor mu, Marmaray 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı duraklar hangileri? 1 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? İşte merak edilen soruların yanıtı ve 1 Mayıs Marmaray saatleri…
1.05.2024 Gündem
TFF'nin yeni hakem projesi belli oldu! Yeni sezondan itibaren başlıyor
TFF'nin yeni hakem projesi belli oldu! Yeni sezondan itibaren başlıyor Türk hakemliğinin yapısında yeni reformlara imza atacak olan TFF’nin yol haritası belli oldu. Uzun süredir üzerinde çalışılan proje yeni sezondan itibaren hayata geçirilecek. İşte detaylar...
1.05.2024 Süper Lig
Reynmen ve Emire Cansu Kurtalan evleniyor! ‘Büyüsü bozulmasın’ demişti
Reynmen ve Emire Cansu Kurtalan evleniyor! ‘Büyüsü bozulmasın’ demişti Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, geçtiğimiz sene yaptığı sürpriz bir paylaşımla, Emire Cansu Kurtaran ile aşkını ilan etmişti. Aşkları devam eden ünlü çift, evlenme kararı aldılar.
1.05.2024 Magazin
Ali Koç İsmail Kartal'ı takımdan kovacak! Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu
Ali Koç İsmail Kartal'ı takımdan kovacak! Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'i İsmail Kartal ile tamamlama kararı alan Fenerbahçe, yeni sezona dünyaca ünlü bir teknik adamla başlamaya hazırlanıyor. İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'yi şampiyon yapsa bile Ali Koç tarafından istenmediği belirtildi. İşte sarı lacivertli ekibin yeni teknik direktörü...
1.05.2024 Fenerbahçe
Altın fiyatlarına Mayıs şoku! 1 Mayıs gram, çeyrek altın ne kadar oldu?
Altın fiyatlarına Mayıs şoku! 1 Mayıs gram, çeyrek altın ne kadar oldu? Altın Mayıs ayının ilk gününde de düşüşüne devam ediyor. Fed faiz kararı beklenirken piyasalarda altının ons fiyatının baskılandığı dile getiriliyor. Gram altın fiyatı bugün 2 bin 400 lira seviyesinin de altına geriledi. İşte, 1 Mayıs gram, çeyrek, ata altın fiyatları...
1.05.2024 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracı milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! İlk duruşmadan tahliye kararı çıktı
Ev sahibi ve kiracı milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! İlk duruşmadan tahliye kararı çıktı Ev sahibi kiracı anlaşmazlıklarına mahkemeler üzerinden yeni çözümler üretilmeye devam ediliyor. Bir iş yerini kiralayan kiracı, dükkanı bir başkasına kiralamak isteyince taraflar arasında uyuşmazlık yaşandı. Kiracı dükkanın anahtarını mülk sahibine teslim etmeyip eşyalarını dükkanda bırakınca konu yargıya taşındı. Mahkemeden anahtarı teslim etmeyen kiracı için dikkat çeken bir karar çıktı. İşte detaylar...
1.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.