Karamehmet

Karamehmet

Son dakika karamehmet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karamehmet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karamehmet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karamehmet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karamehmet gelişmeleri de dahil olmak üzere 470 karamehmet haberi bulunmuştur. Tüm karamehmet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Varank: Birileri yaptığımız işlere hep kulp takmaya çalışıyor
Bakan Varank: Birileri yaptığımız işlere hep kulp takmaya çalışıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Birileri bizim yaptığımız işlere hep kulp takmaya çalışıyor. Bizim yaptıklarımıza onların hayalleri bile yetişemediği için zannediyorlar ki biz var olan fabrikaları açıyoruz. Eskiden beri çalışan fabrikaları yeniden açıyoruz ya da olmayan fabrikaları açıyoruz" dedi.
18.08.2022 Ekonomi
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar! 96. Gazi Koşusu için nefesler tutuldu! Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu bugün Veliefendi Hipodromu'nda koşulacak. Bu yılki Gazi Koşusu’nda 19'u erkek, 3'ü dişi 22 safkan Türk at sporu tarihine geçmek için piste çıkacak. Bu yılın ikramiyesi 2.5 milyon TL olarak belirlendi. Peki, Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
26.06.2022 Diğer Sporlar
Gazi Koşusu 2022 ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri!
Gazi Koşusu 2022 ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri! 1927 yılından beri Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına kesintisiz olarak düzenlenen Gazi Koşusu ile ilgili aramalar artış gösterdi. Gazi koşusunun bu yıl 96’ncısı düzenlenecek. Peki 2022 Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusu 2022 koşacak atlar ve jokeyleri…
23.06.2022 Şampiy10
Muğla'da temizlik işçilerinden skandal hareket: Geberen gebersin...
Muğla'da temizlik işçilerinden skandal hareket: Geberen gebersin... Muğla'da ambulansa yol vermeyip, 'Geberen, gebersin' diye bağıran Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri'nde görevli 3 personel hakkında idari işlem başlatıldı.
8.01.2022 Yaşam
Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Koşusu’na katılacak atlar ve jokeyleri
Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Koşusu’na katılacak atlar ve jokeyleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 94'üncüsü Veliefendi Hipodromu'nda yapılacak. Peki, Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? İşte Gazi Koşusu’na katılacak atlar ve jokeyleri…
30.08.2020 Gündem
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi koşusu saati ve kanalı
94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gazi koşusu saati ve kanalı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adına ilk defa 1927 yılında koşulan ve Türk at yarışçılığının derbisi olarak kabul edilen 94. Gazi Koşusu bugün gerçekleştirilecek. Peki, 94. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 94. Gazi Koşusu saati ve kanalı...
30.08.2020 Gündem
Gazi koşusu ne zaman yapılacak? Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim?
Gazi koşusu ne zaman yapılacak? Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi bu yıl corona virüs nedeniyle ertelenmişti. 10 Haziran itibariyle at yarışlarının yeniden koşulmaya başlamasıyla birlikte Gazi Koşusu yeniden araştırılmaya başlandı. Peki, Gazi koşusu ne zaman yapılacak? Gazi Koşusu’nu en çok kazanan jokey kim? İşte Gazi Koşusu hakkında merak edilenler...
10.06.2020 Gündem
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi Dünyaca ünlü yazar ve insan davranış uzmanı Dr. John Demartini, başarılı olmanın sırlarını anlattı.
25.05.2022 Sağlık
Eski Yargıtay üyesi Turgut Emiroğlu'na FETÖ'den hapis cezası
Eski Yargıtay üyesi Turgut Emiroğlu'na FETÖ'den hapis cezası FETÖ'nün dava takip birimi sorumlusu, eski Yargıtay üyesi Turgut Emiroğlu'na silahlı terör örgütü üyeliğinden 12 yıl hapis cezası verildi.
29.05.2019 Gündem
"200'e yakın hastalığın temelinde nefes problemi var"
"200'e yakın hastalığın temelinde nefes problemi var" Nefes Koçluğu Federasyonu Kurucu Başkanı Nevşah Fidan Karamehmet, solunum dengesinin bozulmasının önemli sorunlara yol açtığını belirterek, "Dikkat eksikliği, motivasyon eksikliği, enerji düşüklüğü, kronik yorgunluk, kemik ağrıları, nefes darlığı, panik atak, anksiyete, baş ağrısı, mide ve bağırsak problemleri, baş dönmesi, mide bulantısı, bipolar gibi 200'e yakın hastalığın temelinde nefes problemi bulunuyor." dedi.
1.03.2019 Sağlık
Ucuzladı geri alacağım
Ucuzladı geri alacağım Turkcell’in fikir babası Murat Vargı, şirketin çok cazip bir değere ulaştığını ve hisselerin bu seviyeleri görmesinin normal olmadığını belirterek hisse oranını artırma kararı aldı. Vargı, bu adımla kurucu ortağı olduğu Turkcell için yatırımcılara güven mesajı verdi
6.09.2018 Ekonomi
Sivas'ta tarla sulama kavgası: 8 yaralı
Sivas'ta tarla sulama kavgası: 8 yaralı Sivas'ta köylüler arasında tarla sulama sırası yüzünden çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.
23.08.2018 Yaşam
Erdoğan’a ‘Okçu’ başdanışman
Erdoğan’a ‘Okçu’ başdanışman Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Ak Parti İstanbul Milletvekili olan Okçular Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Ali Yıldız’ı başdanışman atadı
7.08.2018 Gündem
Sohbetin adı kadınlardı
Sohbetin adı kadınlardı Kadın Platformu D’She ile İstinyePark, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde iş birliği yaparak konusunda birer başarı sembolü haline gelmiş kadınları ziyaretçileriyle buluşturdu
9.03.2018 Magazin
İstanbul'daki "VİP dinleme" davası başladı
İstanbul'daki "VİP dinleme" davası başladı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adına milletvekilleri, işadamları ve gazetecilerin de bulunduğu 59 kişinin yasadışı dinlenmesiyle ilgili FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da bulunduğu 45 kişi hakkında açılan davaya başlandı.
29.09.2021 Gündem
19 yaşındaki Ayşe, işe giderken sokak ortasında öldürüldü
19 yaşındaki Ayşe, işe giderken sokak ortasında öldürüldü TEKİRDAĞ'ın Muratlı ilçesinde tekstil fabrikasında çalışan 19 yaşındaki Ayşe Öztürk, işe giderken başından tabancayla vurularak öldürüldü. Kimliği henüz belirlenemeyen saldırgan kaçtı.
5.12.2017 Yaşam
Karamehmet kredi ödemesinde tıkandı
Karamehmet kredi ödemesinde tıkandı Rus Alfa’nın elindeki rehinli Turkcell hisselerini almak için Ziraat Bankası’ndan 2014’te kredi kullanan Mehmet Emin Karamehmet yine tıkandı. 3 yılı ödemesiz kredide süre doldu ancak ilk taksit yatmadı
10.11.2017 Ekonomi
‘VIP dinleme’ iddianamesi kabul edildi
‘VIP dinleme’ iddianamesi kabul edildi FETÖ’nün talimatıyla iş adamları, milletvekilleri ve gazetecilerden oluşan 59 kişiyi yasa dışı yollarla dinlediği belirlenen 44 istihbarat polisinin sanık olduğu iddianame kabul edildi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "VIP dinleme" iddianamesi kabul edildi
FETÖ'nün "VIP dinleme" iddianamesi kabul edildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Hasan Yılmaz ile savcı Mustafa Okan Yaman tarafından FETÖ'nün ''VIP dinlemelerine'' yönelik yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianame üzerindeki inceleme işlemleri tamamlandı
29.09.2021 Gündem
İşçi servisi kaza yaptı: Çok sayıda yaralı
İşçi servisi kaza yaptı: Çok sayıda yaralı Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'nde işçileri taşıyan servis midibüsü kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 18 kadın işçi yaralandı.
20.06.2017 Yaşam
Yeni koleksiyonu incelediler
Yeni koleksiyonu incelediler Kadınlara şıklık vaad eden tasarımlar sunan So Chıc, ‘Icon Koleksiyonu’nu Etiler Sunset Restaurant’ta gerçekleştirdiği özel bir davet ile tanıttı.
5.05.2017 Magazin
FETÖ'cü polis memurundan dinleme itirafı
FETÖ'cü polis memurundan dinleme itirafı Ankara İstihbarat Dairesi'nde görevli FETO mensubu eski polis memuru F.A., gazeteci ve hâkimlerin dinlenmesine ilişkin önemli itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Karamehmet kararı için bir selam yetmiş!
Karamehmet kararı için bir selam yetmiş! HSYK eski üyesi Kerim Tosun, Kartal kod adlı Yargıtay imamı İlyas Şahin'in davaları yönlendirdiğini söyleyerek iş adamı Karamehmet'in davasında FETÖ etkisini anlattı. Daire üyelerinden Süleyman Pehlivan, "Kartal abinin selamı var, 'Karamehmet'in yurtdışı yasağını kaldıralım' diyor" demiş. Karamehmet böylece beraat ettirilmiş.
29.09.2021 Gündem
İtirafçı olan HSYK üyesi Kerim Tosun'dan çarpıcı ifadeler
İtirafçı olan HSYK üyesi Kerim Tosun'dan çarpıcı ifadeler Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üyesi Kerim Tosun, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği ifadede, "2014'te HSYK üyeliği için aday olmamı Fetullah Gülen cemaatinin Yargıtayda etkili konumda olduğunu bildiğim eski Yargıtay Üyesi Nazmi Dere ve eski Yargıtay Genel Sekreteri Aydın Boşgelmez bildirdi. 'Aday ol' demeleri karşısında, cemaatin teklifi olduğunu anladım ve kabul ettim." dedi.
29.09.2021 Gündem
Mucize nefes İstanbul'da
Mucize nefes İstanbul'da Nefes koçluğunun Türkiye'deki yaratıcısı olan ve bugüne kadar yüzbinlerce insanın yaşamında mucizevi dönüşümler sağlayan Nevşah Fidan Karamehmet, İstanbullularla buluşuyor
27.10.2016 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Karamehmet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karamehmet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.