Karagöz

Karagöz

Son dakika karagöz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karagöz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karagöz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karagöz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karagöz gelişmeleri de dahil olmak üzere 927 karagöz haberi bulunmuştur. Tüm karagöz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi"
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi" Adana’da seçimi kazanan muhtar mahallede oturmadığı gerekçesiyle mazbatası ikinci olan adaya verildi. Seçimi kazanan muhtar isyan ederek, “35 yıldır Yeşilbağlar Mahallesindeyiz, adaylığımı açıkladığımdan beri adresim üç dört defa silindi” dedi.
5.04.2024 Adana
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sinop geldi. Sinop yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sinop Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sinop'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Sinop belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Sinop yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu! "Ne kadar çok teşekkür etsek azdır"
Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu! "Ne kadar çok teşekkür etsek azdır" Adana’da koruyucu aileler ve çocukları Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonunun (DAİMFED) düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde buluştu.
29.03.2024 Adana
Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuyoruz”
Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuyoruz” Seyhan Belediyesi’nin ilçe sakinlerine yönelik olarak geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar programları aralıksız sürüyor. Ramazan ayı boyunca 16 merkezde iftar programı düzenlenecek olup, bugüne kadar 6 ayrı mahallede iftar programı gerçekleştirilmiş oldu.
19.03.2024 Adana
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan’ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açarak öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır’ın (24) ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada Akcan’ı takip etmediğini söyleyip, tahliyesini isteyen Karagöz, “Ben başka bir suçtan cezaevine gireceğim için son kez eğlenmeye gittim. Beni içeri almadılar. Tartışmadan sonra iş yeri sahibi ile Bursa’da tesadüfen karşılaştık. Kendisine, yanımda hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim. Amacım onu korkutmaktı” dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.
13.03.2024 Gündem
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.
4.02.2024 Gündem
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir?
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir? Meddah, tek başına oynanan tiyatro demektir. Meddahlar hikaye anlatıcısıdır ve tek başlarına halka hikaye anlatırlar. 
31.01.2024 Gündem
Çevre Bakanlığı'ndan deprem bölgesindeki çocuklara özel etkinlik
Çevre Bakanlığı'ndan deprem bölgesindeki çocuklara özel etkinlik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yarıyıl tatilinde de deprem bölgesindeki çocukları unutmadı. Bakanlığa bağlı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde, depremzede çocuklara motivasyon amaçlı atölye çalışmaları ve interaktif sahne gösterileri düzenlenecek.
19.01.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Galatasaray, Alanyaspor'u farklı geçti: 4-0
Galatasaray, Alanyaspor'u farklı geçti: 4-0 Trendyol Süper Lig’in 13. hafta karşılaşmasında Galatasaray sahasında Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti.
25.11.2023 Galatasaray
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Magazin
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Televizyon
Uzman isimler uyardı: Türkiye'de buğday genetik çeşitliliğinin yüzde 92'sini kaybettik
Uzman isimler uyardı: Türkiye'de buğday genetik çeşitliliğinin yüzde 92'sini kaybettik Ekmeğin ve buğdayın sürdürülebilirliği İstanbul'da düzenlenen Yerel Tohumlar Farkındalık Semineri'nde masaya yatırıldı. Seminerde bir konuşma yapan Prof. Dr. Alptekin Karagöz, "1930'dan bu yana buğday genetik çeşitliliğinin yüzde 92'sini kaybetmişiz. Yerel çeşitlerde kriz her an var. Genetik çeşitlilik sürekli düşüyor ama biz bir şekilde bunların bir kısmını gen bankalarımıza aldık. İklim bu kadar belirgin şekilde değişmeden önce de biz bunları bırakmaya başlamıştık. İnsanlar köyden kente göçtü. Bunları ekecek kimse yok" dedi.
27.09.2023 Gündem
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler...
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.
26.09.2023 Televizyon
'Denizin prensi' lüfer tezgahlara düştü! Kilosu 600 lira
'Denizin prensi' lüfer tezgahlara düştü! Kilosu 600 lira Çanakkale'de, 1 Eylül'de av sezonunun başlamasıyla birlikte bolluk yaşanırken, balık tezgahlarında fiyatlar da düştü. Ayrıca 'Denizin prensi' olarak bilinen lüfer, tezgahtaki yerini aldı. Balıkhane esnafı Hasan Doğuş Tunç, "Lüfer, 2-3 gündür tezgahlarda görülmeye başladı. Lüferin fiyatı 500 ile 600 lira aralığında değişiyor. İlk gelen haberler ilerleyen günlerde lüferin bol olacağını gösteriyor" dedi.
15.09.2023 Yaşam
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek.
14.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, ekrana gelmek için gün sayıyor. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.
26.08.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenen Balkan Oyunları’na İstanbullu cimnastikçiler damga vurdu. 8 farklı ülkeden 62 takımın katıldığı yarışmada, İstanbul Şavkar Cimnastik Kulübü sporcuları, rakiplerini geride bırakarak 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
12.07.2023 Şampiy10
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Kraliçe’de nefesler tutuldu!
Kraliçe’de nefesler tutuldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’de sular durulmuyor. Diziye Gaye karakteri ile katılan Sümeyra Koç, Ateş ve Deniz ilişkisinde krize neden olacak. Ateş’in eski sevgilisi olan Gaye'nin geri dönüşü ile ortalık karışıyor.
26.04.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Karagöz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karagöz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.