Kapı

Kapı

Son dakika kapı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kapı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kapı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapı gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.574 kapı haberi bulunmuştur. Tüm kapı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adliyede tuvalet kavgası!
Adliyede tuvalet kavgası! Kaş Adliyesi'nde dün mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, "Bu olay son derece üzücü ve kabul edilemezdir" dedi.
16.05.2024 Gündem
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor Antalya'nın Kaş Adliyesi’nde mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, meslek grubu açısından son derece kabul edilemez olduğunu söyledi.
16.05.2024 Gündem
Aziz Yıldırım gelir gelmez 4 yıldızı birden kapı dışarı edecek!
Aziz Yıldırım gelir gelmez 4 yıldızı birden kapı dışarı edecek! Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Mourinho ile görüştüğünü açıklamıştı. Sarı lacivertlilere yıldız isimleri transfer edeceğini işaret eden Yıldırım, Portekizli hoca ile birlikte gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. İşte Fenerbahçe'den ayrılacak ve sözleşmesi uzatılacak isimler...
15.05.2024 Fenerbahçe
Adana'daki Sirkeli Höyük'te tarih gün yüzüne çıkarılıyor
Adana'daki Sirkeli Höyük'te tarih gün yüzüne çıkarılıyor Helenistik ve Roma döneminden izler taşıyan Sirkeli Höyüğü, antik dönemlerde stratejik öneme sahip bir konumda yer alıyordu. bugünkü Adana'nın yaklaşık 40 kilometre doğusunda bulunan höyükte çalışmalar sürerken arkeologlar her kazıda başka bir döneme kapı araladıklarını da söylüyor.
15.05.2024 Adana
Apartman faresi kameraya yakalandı! Rahat tavırları dikkat çekti
Apartman faresi kameraya yakalandı! Rahat tavırları dikkat çekti Girdiği apartmanda katları dolaşarak kapı önüne bırakılan ayakkabıları ve değerli eşyaları çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
14.05.2024 Gündem
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesi yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Gökçer, bir süredir sağlık problemi yaşıyordu.  Cüneyt Gökçer ile dünyaevine giren Ayten Gökçer'in Aslı Gökçer Oba adında kızı var. Peki, Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
14.05.2024 Magazin
62 suçtan aranan şüpheli, polislerin kapı attı
62 suçtan aranan şüpheli, polislerin kapı attı Adana’da 62 ayrı suçtan aranan Kaan Can K., evine operasyon düzenleyen polisi görünce dama çıkıp, atıl durumdaki tahta kapıyı ekibin üzerine attı. Gözaltına alınan Kaan Can K., tutuklandı.
9.05.2024 Adana
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, "Geniş bir çerçevede çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde çalışacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Kiracı isyan etti: Ev sahibimden beni koruyun
Kiracı isyan etti: Ev sahibimden beni koruyun Yonca Beşikoğlu, kendisini tahliye etmek isteyen ev sahibinin kapı kilidini değiştirdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Beşikoğlu şikâyet dilekçesinde, “Evin kilidini değiştiren ev sahibi bununla da kalmamış, konutu kullanılamaz hale getirmiştir. Su vanasını kapamıştır. Su vanası kapalı olduğu için doğalgaz sistemi de çalışmamaktadır” dedi.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Hıdırellez’de bebek nasıl dilenir, bebek isteyenler ne yapmalı? Hıdırellez’de bebek için ne yapılır, bebek mi çizmek gerekir?
Hıdırellez’de bebek nasıl dilenir, bebek isteyenler ne yapmalı? Hıdırellez’de bebek için ne yapılır, bebek mi çizmek gerekir? Hıdırellez 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece kutlanacak. Hıdırellez'le nasıl dilek dileneceği ve gül ağacına nasıl asılacağına dair sorulara yanıt aranmaya başlandı. Hıdırellez’de dilenen dileklerden biri de bebek oluyor. Bebek isteyenler Hızır ve İlyas’ın buluştuğu gece dileklerini nasıl dilemeleri gerektiğine dair araştırmalarına hız verdi. Peki, Hıdırellez’de bebek nasıl dilenir, Hıdırellez’de bebek için ne yapılır? Hıdırellez’de bebek isteyenler dileklerini nasıl dilemeli, bebek çizimi mi gerekiyor?
4.05.2024 Gündem
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok!
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok! Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki kızı Damlasu Badan'ı elinde fotoğrafı ile sokak sokak gezerek arayan Erdem Badan (47), "Ne olur evladımı bulun. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
4.05.2024 Gündem
İzmir - Midilli arasında seferler başladı! Sezon sonuna kadar devam edecek
İzmir - Midilli arasında seferler başladı! Sezon sonuna kadar devam edecek İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deniz turizmini canlandırmak için İZDENİZ konforuyla sürdürdüğü İzmir-Midilli seferlerinin 2024 yaz programı başladı. Kapı vizesinin de devreye girmesiyle ilginin arttığı seferler 27 Eylül'e kadar iki gemiyle devam edecek.
3.05.2024 Gündem
THY'den dev iş birliği! Uçak bileşenlerinin yerli üretimi için imzalar atıldı
THY'den dev iş birliği! Uçak bileşenlerinin yerli üretimi için imzalar atıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat, uçak bileşenlerinin yerli üretimi için Türk Hava Yolları, Airbus ve Rolls-Royce firmalarının gerçekleştirdiği iş birliği protokolünün imza törenine katıldı. Sivil havacılık sektörünün; özellikle son yıllarda gerçekleştirilen yatırım ve projelerle kalite odaklı hizmet anlayışını tüm dünya ile buluşturduğunu belirten Bakan Kacır, “Havacılık sanayimizi, ana ve alt yükleniciler, KOBİ’ler, araştırma kuruluşları ve üniversitelerle Türkiye’nin yüksek teknolojide öncü sektörü hâline getiriyoruz.” dedi.
29.04.2024 Ekonomi
Otobüsün açık kapısından düşüp hayatını kaybetmişti! Aracın şoförü konuştu
Otobüsün açık kapısından düşüp hayatını kaybetmişti! Aracın şoförü konuştu Adana'da otobüsün kapısı açık olduğu için yaşlı kadının düşüp ölmesine neden olan şoför tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Sürücünün ifadesinde, "Hızım 20-30 kilometre vardı. Kazada tek kusurum kapının açık olması" dediği öğrenildi.
29.04.2024 Adana
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde bulunan bir kuyumcu dükkanını soyan 3 kişiden biri çevredekiler tarafından yakalanarak dövüldü. Bu sırada kuyumcu silahını çekerek defalarca ateş etti. Kuyumcu dükkanı önünde yaşananların güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
24.04.2024 Gündem
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım'
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım' Son olarak 'Eyvah Tatil' adlı yapımda yer alan Sermiyan Midyat, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarptı. Korkutan kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
21.04.2024 Magazin
Bakan Özhaseki: İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık
Bakan Özhaseki: İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; İstanbul’daki toprak kaymasına ilişkin “14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık. Mağdur vatandaşlar şuan yerleştirdiler ama zaman içerisinde barınma ihtiyacını karşılayacak şekilde adımlarımızı atıyoruz” dedi.
20.04.2024 Gündem
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kapı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.