Kano

Kano

Son dakika kano haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kano ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kano haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kano

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kano gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 kano haberi bulunmuştur. Tüm kano haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da deniz taksi ile kano çarpıştı: 2 kadın yaralandı
İstanbul'da deniz taksi ile kano çarpıştı: 2 kadın yaralandı Kalamış açıklarında deniz taksi ile kanonun çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
27.04.2024 Gündem
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ‘su korteji’; kano, gondol ve tekneler nehri renklendirdi
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ‘su korteji’; kano, gondol ve tekneler nehri renklendirdi Adana’da 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı, Seyhan Nehri’nde düzenlenen ‘su korteji’ ile devam etti. Turuncu-yeşil renklerdeki kurdele ve çiçeklerle süslenen onlarca kano, gondol ve tekne, Seyhan Nehri’ne indirildi.
22.04.2024 Adana
Bir Yer Var sergisi 2 Mart'a kadar Hara'da...
Bir Yer Var sergisi 2 Mart'a kadar Hara'da... Yaratıcı hayal gücünü besleyici alternatif bir mekan olması amacıyla kurulan Hara’daki Bir Yer Var Sergisi, 2 Mart'a kadar ziyarete açık olacak. Hara, Çarşamba ve Cumartesi günleri 12:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
15.02.2024 Yaşam
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev bayrak
Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev bayrak Cumhuriyet'in 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, 1699 metre uzunluğunda, 9 metre genişliğinde dev Türk bayrağıyla süslendi.
28.10.2023 Gündem
Sıcaktan bunalanlar sahile koştu!
Sıcaktan bunalanlar sahile koştu! Antalya'da yüksek nem ve sıcak havadan bunalanlar Konyaaltı Sahili'ne geldi.
3.09.2023 Yaşam
Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak? İlk oynanış videosu geldi!
Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak? İlk oynanış videosu geldi! Mortal Kombat yepyeni hikayeyle geliyor. Devam oyunu olması beklenen oyunda farklı bir hikaye anlatacak. Peki, Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak?
9.06.2023 Bilim ve Teknoloji
81 il valiliğine genelge gönderildi: Türkiye Çevre Haftası’nın teması belirlendi
81 il valiliğine genelge gönderildi: Türkiye Çevre Haftası’nın teması belirlendi “Türkiye Çevre Haftası” konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi uyarınca, 81 ilde yapılacak etkinliklere ilişkin usul ve esaslar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlendi. Bakan Murat Kurum'un imzasıyla 81 il Valiliğine ve Bakanlık İl Müdürlüklerine genelge gönderildi. Bu kapsamda 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası'nda 81 ilde, denizler ve doğal çevrenin korunması, denizler ve iklim değişikliği ilişkisinin işlenmesi, denizlerin kıyı alanları ve karalarla olan bağlantısının çevresel boyutuyla ele alınması ve kirlenmeden korunması gerektiği vurgulanacak.
24.05.2023 Gündem
19 Mayıs coşkusu sürüyor! Onlarca deniz aracı gösteri yaptı
19 Mayıs coşkusu sürüyor! Onlarca deniz aracı gösteri yaptı Antalya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk bayraklarıyla süslenen onlarca deniz aracı, Konyaaltı Sahili'nde gösteri yaptı.
19.05.2023 Gündem
Amazon’da dehşet anları, bir hafta cesetle yaşadı! Korku filmini aratmayacak olay
Amazon’da dehşet anları, bir hafta cesetle yaşadı! Korku filmini aratmayacak olay Kocası kalp krizi geçirip hayatını kaybeden ve teknesinin motoru bozulan 68 yaşındaki Brezilyalı kadın, bir hafta boyunca kocasının cansız bedeni ile Amazon nehrinde sürüklendi. 'Bu kadarı ancak filmlerde olur' denecek hikaye bugün dünya basınında dikkat çekti.
8.04.2023 Dünya
Fester Abdü kimdir? Deli Mi Ne? Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz nereli, kaç yaşında?
Fester Abdü kimdir? Deli Mi Ne? Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz nereli, kaç yaşında? 'Deli mi ne?' adlı kanalıyla tanınan Youtuber Fester Abdü, gerçek adıyla Abdüsselam Yılmaz Hatay'da bir vatandaşı kendi imkanlarıyla enkaz altından kurtardı. Dakika dakika kurtarma anını paylaşan Fester Abdü’n videosu binlerce kişiyi ağlattı. Fester Abdü kimdir? Deli Mi Ne? Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz nereli, kaç yaşında?
8.02.2023 Gündem
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması! Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. İlişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik güzel, "Aslı olmayan şeyler" yanıtını verdi.
13.11.2022 Magazin
Eda Taşpınar, Boğaz'ın serin sularında aşka geldi!
Eda Taşpınar, Boğaz'ın serin sularında aşka geldi! Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan Eda Taşpınar, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Patrick ile kano turuna çıktı. 42 yaşındaki sosyetik güzel ve sevgilisi, Boğaz'da romantik anlar yaşadı.
21.10.2022 Magazin
Muay-Thai dalında 127 madalya
Muay-Thai dalında 127 madalya Avrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru Milli sporcular 2022’nin ilk 6 ayında (1 Ocak 2022 ile 7 Temmuz 2022) arasında uluslararası arenada madalyalara ambargo koydular. Branş sporlarında milliler, 6 aylık dönem içerisinde katıldıkları dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları, balkan şampiyonaları ve diğer organizasyonlarda 774’ü altın, 801’i gümüş ve 1057’si bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 632 madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattılar.
12.07.2022 Diğer Sporlar
19 Mayıs tüm yurtta coşku ile kutlanıyor! Binlerce kişi Anıtkabir'e akın etti
19 Mayıs tüm yurtta coşku ile kutlanıyor! Binlerce kişi Anıtkabir'e akın etti 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Anıtkabir'de başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki heyet Ata'nın huzuruna çıkıyor. Ayrıca Anıtkabir'i 81 il ve KKTC'den gelen gençler ziyaret etti.
19.05.2022 Siyaset
19 Mayıs’ta 1 gün izinle 4 gün tatil yapacaklara 4 harika rota
19 Mayıs’ta 1 gün izinle 4 gün tatil yapacaklara 4 harika rota 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu sene Perşembe gününe denk geliyor. Söz konusu resmi tatilin hafta sonuna uzatılıp uzatılmayacağı konusunda henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmese de birçok çalışan 20 Mayıs Cuma günü için izin alma planları yapıyor. Türkiye’nin Lider Seyahat Sitesi ENUYGUN.COM 20 Mayıs Cuma günü izin alıp 4 günlük tatil yapabilecekler için hava durumu ve bilet fiyatlarını da göz önüne alarak 4 harika rota önerisinde bulundu.
13.05.2022 Yaşam
Pamukkale’de bayram bereketi
Pamukkale’de bayram bereketi Ramazan Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği önemli noktalardan biri de Pamukkale oldu.
4.05.2022 Yaşam
Gülhun ve İlker Gürbüz çifti 12 gün boyunca İzmir’den Çanakkale’ye kürek çekecekler
Gülhun ve İlker Gürbüz çifti 12 gün boyunca İzmir’den Çanakkale’ye kürek çekecekler Savaşsız bir dünya hayali ile 2015'te Çanakkale'ye kürek çeken Gülhun ve İlker Gürbüz çifti, kanoyla 12 gün sürecek yeni deniz seferine çıkıyor. İzmir’den yola çıkarak, 23 Nisan’da Çanakkale’de olmayı hedefliyorlar.
9.04.2022 Gündem
Nijerya'da koleradan can kaybı 3 bin 283'e çıktı
Nijerya'da koleradan can kaybı 3 bin 283'e çıktı Nijerya'da kolera salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 283'e yükseldi.
31.10.2021 Dünya
Koronavirüsten çok daha ölümcül! Yeni salgın hızla yayılıyor
Koronavirüsten çok daha ölümcül! Yeni salgın hızla yayılıyor Dünya bu haberle sarsıldı. Koronavirüsten çok daha ölümcül. Koronavirüsle (Kovid-19) mücadele ederken; Batı Afrika ülkelerinden Nijerya, Kovid-19 salgınının yanı sıra kolera tehdidiyle karşı karşıya. Ölümcül salgın ülkede koronavirüsten fazla can aldı.
13.08.2021 Dünya
Resmen duyurdular! ABD'den çok sayıda savaş uçağı aldılar
Resmen duyurdular! ABD'den çok sayıda savaş uçağı aldılar Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın, terörle mücadele kapsamında ABD'den 6 "A-29 Süper Tucano" saldırı uçağı aldığı bildirildi.
23.07.2021 Dünya
Süper Lig ekibi Ahmed Musa ile anlaştı
Süper Lig ekibi Ahmed Musa ile anlaştı Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, ismi bir dönem Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan Nijeryalı forvet Ahmed Musa ile anlaştı.
21.07.2021 Futbol
Diyarbakır'da kano keyfi!
Diyarbakır'da kano keyfi! Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen başarılı operasyonların ardından oluşan huzur ve güven ortamıyla birlikte spora olan ilgi arttı. Bir grup öğretmen, Dicle ilçesinin tarihi ve doğal güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla baraj gölünde kanoyla kürek çekti.
8.06.2021 Gündem
Sel sonrası İzmir'de son durum! Valilikten flaş karar: 2 mahalle boşaltılıyor
Sel sonrası İzmir'de son durum! Valilikten flaş karar: 2 mahalle boşaltılıyor İzmir'de meydana gelen sel felaketinde dün 2 kişi hayatını kaybetmiş ve hayat felç olmuştu. Bugün selin izleri siliniyor. Dükkan sahipleri suyun çekilmesiyle birlikte iş yerlerini temizlemeye başladı. Menderes Yeniköy mahallesinin valilik kararıyla boşaltılmasına karar verildi. 'Evlerinizi terk edin' çağrısı yapıldı.
3.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kano ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kano haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.