Kangal

Kangal

Son dakika kangal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kangal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kangal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kangal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kangal gelişmeleri de dahil olmak üzere 444 kangal haberi bulunmuştur. Tüm kangal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sivas'ta ambulans helikopter yola inip, kazada yaralananları aldı
Sivas'ta ambulans helikopter yola inip, kazada yaralananları aldı Sivas'ın Kangal ilçesinde yola çıkan köpeğe çarpmamak isterken tarlaya devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı. Kaza yerine gönderilen ambulans helikopter ise yola inerek yaralıları aldı.
1.03.2024 Gündem
Pazarda 50, kasapta 200 lira! Sucukta hileye karşı uzman isimden uyarı geldi
Pazarda 50, kasapta 200 lira! Sucukta hileye karşı uzman isimden uyarı geldi Sefaköy'de kurulan bir tezgahta 3 kangal sucuğun 150 TL'den satıldığı görüntüler sosyal medyada gündem olurken, akıllara sucukta yapılan hileleri getirdi. Gıda Mühendisi Doç. Dr. Murat Doğan hileye dikkat çekerken, "Temel olarak iyi olmayan etler kullanılıyor. Sakatat türü etler, hayvanın kullanılmayan yerleri, pankreası, midesi, bağırsaklarının bir kısmı. Kemiğin üzerindeki kıymayı tıraşlayarak kullanıyorlar, böylece maliyetleri düşürmüş oluyorlar. Kemik tozu da karışmış olan kıymalar kullanılıyor" dedi.
29.02.2024 Gündem
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bu yazının ana konusu olan linyit hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Linyit ülkemizde çıkarılan bir madendir ve genellikle evleri ısıtmak amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Fakat birçok sektörde linyit kullanımı devam etmektedir. Bir kömür türü olarak bilinen linyit kahverengi rengindedir. Kömür çeşitleri içerisinde en düşük sırada yerini almaktadır. En alt sırada yer almasının sebebi ise ısıtma potansiyelinin diğer kömür türlerine göre oldukça düşük olmasından kaynaklanmaktadır. 
1.02.2024 Yaşam
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar'
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar' Artık hukuk fakültesini bitirenler doğrudan avukat olamayacak, mezuniyetten sonra sınava girecek. “Hukuk fakültesi ve mezun sayımız fazla. Kaliteyi arttırmalıyız” diyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2024’ten itibaren Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı’nı kazananların stajyer avukat olabileceğini söyledi.
8.11.2023 Gündem
Sivas'ta otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Sivas'ta otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Sivas'ın Kangal ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
6.11.2023 Yaşam
Arazi anlaşmazlığında kan aktı!
Arazi anlaşmazlığında kan aktı! Sivas'ın Kangal ilçesinde Ali K. (62), arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu eniştesi Ali Rıza Ercan (75) ile onun oğlu Hüseyin Ercan'ı (52) av tüfeği ile vurarak öldürdü.
18.08.2023 Yaşam
Bereket bekliyorlardı, kabus olup yağdı! Yüzde 300 oranında arttı: 'Hepsini vurdu'
Bereket bekliyorlardı, kabus olup yağdı! Yüzde 300 oranında arttı: 'Hepsini vurdu' Sivas'ta önceki yıllara göre yüzde 300 oranında artan yağışlar, ürününden daha iyi verim almak için umutlanan çiftçilere kabus yaşattı. Merkez ve 6 ilçede yağışlar nedeniyle ekili araziler zarar gördü. Son olarak merkeze bağlı Tatlıcak köyünde yaklaşık 1500 dönüm ekili tarım arazisini dolu vurdu. Köylüler uzun zaman sonra ilk defa bu yıl yağışlarla verimli bir yıl geçirmeyi beklerken, tam tersine tarlalarının zarar gördüğünü ve mağdur olduklarını söyledi. 
24.06.2023 Yaşam
Sivas'ta yolcu minibüsü ile TIR çarpıştı; 4 ölü, 3 yaralı
Sivas'ta yolcu minibüsü ile TIR çarpıştı; 4 ölü, 3 yaralı Sivas'ta kayganlaşan yolda yolcu minibüsü ile TIR'ın çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
29.05.2023 Yaşam
Bakan Kirişci: Bölge barışı için çok önemli bir seçim
Bakan Kirişci: Bölge barışı için çok önemli bir seçim Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili, "Bu seçim sadece ülkemiz için değil, ülkemize bel bağlamış mazlum coğrafyalar için de dünya barışı için de bölge barışı için de çok önemli bir seçim" dedi.
15.04.2023 Gündem
Sahte akademisyenliğe giden yol! 12 taksit imkanı, profesör olan bile var
Sahte akademisyenliğe giden yol! 12 taksit imkanı, profesör olan bile var Türkiye sahte doktor, sahte fizyoterapist ve sahte diş hekimi skandallarını konuşurken, sonra şimdi de sahte akademisyenliğe götüren süreç ortaya çıktı. İnternet siteleri, ‘doçentlik’ makaleleri yazdıklarını belirten şirketlerin reklamlarıyla dolu. Ücretler 6 bin dolara kadar çıkarken kredi kartına 12 taksit bile yapılıyor. O kadar ki bu yolla profesör olan dahi var...
17.01.2023 Gündem
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum'
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum' TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sivas’ta yapılan kurada yıllarca ev hayali kuran talihliler de belli oldu. Kurada engelli kategorisinden ismi çıkan Gülfidan Altun ise gözyaşlarına boğuldu.
16.12.2022 Ekonomi
Kardemir kimin? Kardemir ortaklık yapısı!
Kardemir kimin? Kardemir ortaklık yapısı! Türkiye Varlık Fonu, Kardemir'in sermayesinin yüzde 4,4'ünü hisse başına 13,05 liradan satın almak için anlaştı. Toplam bedel 656 milyon lirayı bulacak. Peki, Kardemir kimin?
6.12.2022 Ekonomi
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sıcaklık raporuna göre, Türkiye'de son 52 yılın en sıcak 12'nci ekim ayı yaşanırken, Antalya ise 41,2 dereceyle en yüksek sıcaklığın görüldüğü il oldu. Antalya ile birlikte 18 noktada ekstrem sıcaklık gerçekleşti.
28.11.2022 Yaşam
1999 yılında Marmara Denizi'nde batan “Semele” isimli gemi 23 yıldır çıkartılmayı bekliyor
1999 yılında Marmara Denizi'nde batan “Semele” isimli gemi 23 yıldır çıkartılmayı bekliyor 1999 yılında Belize bayraklı “Semele” isimli kuru yük gemisi ile Bulgar bayraklı “Shipka” isimli kuru yük gemisi, Ahırkapı Feneri açıklarında çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Semele isimli gemi, içinde bulunan 6 bin 535 metrik ton çubuk-kangal demir yükü ve orta boy tanker büyüklüğündeki yakıt ile birlikte battı. İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cem Gazioğlu, 23 yıldır batık halde bulunan geminin Düzce depremindeki sarsıntıda ekosisteme zararlı maddeler salarak Marmara Denizi için risk taşıdığını ve batık gemi içinde tanker büyüklüğünde yakıt olduğunu söyledi.
26.11.2022 Haber
1999 yılında batan Semele gemisi Marmara için büyük tehdit! 'Risk teşkil ediyor'
1999 yılında batan Semele gemisi Marmara için büyük tehdit! 'Risk teşkil ediyor' 1999 yılında Belize bayraklı “Semele” isimli kuru yük gemisi ile Bulgar bayraklı “Shipka” isimli kuru yük gemisi, Ahırkapı Feneri açıklarında çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Semele isimli gemi, içinde bulunan 6 bin 535 metrik ton çubuk-kangal demir yükü ve orta boy tanker büyüklüğündeki yakıt ile birlikte battı. 23 yıldır batık halde bulunan geminin, Düzce depremindeki sarsıntıda ekosisteme zararlı maddeler saldığı ve Marmara Denizi’deki canlılar için büyük risk taşıdığı ortaya çıktı. Batık geminin içinde tanker büyüklüğünde yakıt olduğu da belirtildi.
26.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
İkinci el otomobil fiyatına kangal
İkinci el otomobil fiyatına kangal Dünyanın en iyi koruma köpeklerinden olan ve ünü Türkiye sınırını aşan başta Kangal olmak üzere saf ırk köpekler Erzincan’da Pehlivan Kangal Köpek Çiftliğinde yetiştiriliyor. Avrupa ülkelerinden bile talep gören saf ırk köpeklerin bazılarının fiyatı ikinci el otomobil fiyatını geçiyor.
1.10.2022 Yaşam
Kamyonla minibüs çarpıştı, çok sayıda ölü ve yaralı var
Kamyonla minibüs çarpıştı, çok sayıda ölü ve yaralı var Sivas- Malatya karayolunun Kangal ilçesi Yeşildereköyü mevkisinde minibüs ile kamyon çarpıştı. Kazada ilk belirmelere göre, 7 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
31.08.2022 Gündem
22 Ağustos A101 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta A101’de neler var? A101 20-26 Ağustos 2022 kataloğu…
22 Ağustos A101 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta A101’de neler var? A101 20-26 Ağustos 2022 kataloğu… A101 aktüel ürünler kataloğu için araştırmalar arttı. 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü indirime giren ürünleri merak konusu oldu. Bu haftada A101’de birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. İşte 22 Ağustos A101 aktüel ürünler kataloğu…
22.08.2022 Ekonomi
Traktörün römorku devrildi; 23 mevsimlik işçi yaralandı
Traktörün römorku devrildi; 23 mevsimlik işçi yaralandı Sivas'ın Kangal ilçesinde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan traktörün römorkunun devrilmesi sonucu 23 kişi hafif yaralandı.
16.08.2022 Yaşam
Kangal köpeği, sürüye yaklaşan ayıyı kovaladı
Kangal köpeği, sürüye yaklaşan ayıyı kovaladı Tokat'ın Almus ilçesinde yaylada koyun sürüsüne yaklaşan ayıyı, Kangal köpeği uzaklaştırdı.
2.06.2022 Yaşam
İş hanında fare istilası! 'En az 100 tane var, her gün daha da çoğalıyorlar'
İş hanında fare istilası! 'En az 100 tane var, her gün daha da çoğalıyorlar' Sivas'ta bir iş hanında kullanılmayan hurda dükkanında ortaya çıkan, çevrede gezinen fareler esnafı tedirgin etti.
9.05.2022 Yaşam
Bursa'da kamyon, yolcu otobüsüne çarptı: 1 ölü, 6 yaralı
Bursa'da kamyon, yolcu otobüsüne çarptı: 1 ölü, 6 yaralı Bursa Çevre Yolu’nda hafriyat kamyonu, aynı yönde seyir halinde olan yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Kazada otobüste bulunan yolculardan 1’i hayatını kaybetti, 6'sı yaralandı. 
5.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kangal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kangal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.