Kanas

Kanas

Son dakika kanas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanas gelişmeleri de dahil olmak üzere 406 kanas haberi bulunmuştur. Tüm kanas haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kanas' ile aramada TIR'da, 537 kilo likit metamfetamin ele geçirildi
'Kanas' ile aramada TIR'da, 537 kilo likit metamfetamin ele geçirildi Ağrı'da durdurulan İran plakalı TIR'da, özel eğitimli 'Kanas' adlı köpekle yapılan aramada, yakıt deposunda 537 kilo 250 gram likit metamfetamin ele geçirildi.
29.05.2023 Gündem
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı'nın hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti?
17.01.2023 Gündem
Putin, kısmi seferberlikle orduya alınan askerleri denetleyip gövde gösterisi yaptı
Putin, kısmi seferberlikle orduya alınan askerleri denetleyip gövde gösterisi yaptı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kısmi seferberlik kapsamında orduya alınan askerlerin eğitimini denetledi. Putin, keskin nişancı tüfeği ile ateş etti. Bu görüntüler Putin'in dünyaya gövde gösterisi yapması olarak algılandı.
20.10.2022 Dünya
Tunceli'de teröristlerin kullandığı 3 sığınak imha edildi
Tunceli'de teröristlerin kullandığı 3 sığınak imha edildi Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Operasyonu' kapsamında Hozat ilçesi kırsalında tespit edilen ve teröristlerin mühimmat deposu olarak kullandığı 3 sığınak imha edildi.
4.08.2022 Gündem
Eren Abluka-7 Operasyonlarında terör örgütüne bir darbe daha! Hepsi imha edildi
Eren Abluka-7 Operasyonlarında terör örgütüne bir darbe daha! Hepsi imha edildi İçişleri Bakanlığı Eren Abluka-7 Operasyonları kapsamında, Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığınca Hozat ilçesi Aliboğazı bölgesinde icra edilen operasyonda imha edilen terör malzemelerini duyurdu
25.05.2022 Gündem
Iğdır'daki operasyonda gölette 145 uçaksavar mühimmatı bulundu
Iğdır'daki operasyonda gölette 145 uçaksavar mühimmatı bulundu Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesi Yazlık köyü kırsalındaki operasyonda 1 Kanas keskin nişancı tüfeği ele geçirildi, Karasu Nehri'nde oluşan göletlerde ise dalgıçlar, 145 uçaksavar mühimmatı buldu.
14.02.2022 Gündem
Terör örgütü PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya düzenlenen operasyonda patlayıcı düzenekleri, silah, mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.
9.11.2021 Gündem
Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi
Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda tespit edilen sığınaklarda mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.
7.08.2021 Gündem
Bakan Akar: Biri sözde bölge sorumlusu 7 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: Biri sözde bölge sorumlusu 7 terörist etkisiz hale getirildi Son dakika haberine göre; Bakan Akar, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında biri sözde bölge sorumlusu 7 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
3.05.2021 Gündem
4 terörist silahlarıyla etkisiz hale  getirildi!
4 terörist silahlarıyla etkisiz hale getirildi! Eren-10 Operasyonu kapsamında Şırnak-Bestler Dereler Domuz Dağı bölgesinde 4 terörist silahlarıyla etkisiz hale getirildi.
7.04.2021 Gündem
Terör örgütü PKK'ya darbe! 18 barınma alanı kullanılamaz hale getirildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! 18 barınma alanı kullanılamaz hale getirildi Şırnak ve Siirt kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen 'Eren 10 Gabar' operasyonunda teröristlerin kullandığı 11 sığınak, 4 mağara ve 3 barınak kullanılamaz hale getirilirken, arazide saklı çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
13.02.2021 Gündem
Hakkari'de PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi
Hakkari'de PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi Hakkari'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda PKK'lı teröristlere ait silah, silahlara ait sarjör ve mermi ele geçirildi.
22.10.2020 Gündem
Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi
Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyi Hakurk bölgesinde, terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.
10.10.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Terör örgütünün sözde Çemçe Grubu imha edildi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Terör örgütünün sözde Çemçe Grubu imha edildi İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kars-Kağızman ilçesi kırsalında devam eden operasyonda öldürülen terörist sayısı 7'ye yükseldi. Kasım 2019 tarihinde aynı bölgede etkisiz hale getirilen 3 teröristle birlikte Kars Kağızman kırsalında faaliyet yürüten bölücü terör örgütünün sözde Çemçe Grubu imha edilmiş oldu.
30.04.2020 Gündem
Yakalanan kadın terörist saldırı planını anlattı: 2 şehir için talimat aldım!
Yakalanan kadın terörist saldırı planını anlattı: 2 şehir için talimat aldım! Adana'da yakalanan PKK'lı terörist Elif K. ifadesinde hain planın tüm aşamalarını itiraf etti.
15.11.2019 Gündem
Mardin'de kalem şeklinde kimyasal fünyeler ele geçirildi
Mardin'de kalem şeklinde kimyasal fünyeler ele geçirildi Mardin'de terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda, bir sığınak içerisinde yapılan aramada 8 adet kalem şeklinde kimyasal fünye ele geçirildi.
23.09.2019 Gündem
Bakanlık duyurdu! 3 terörist yakalandı
Bakanlık duyurdu! 3 terörist yakalandı İçişleri Bakanlığından, TKP/ML üyesi 3 teröristin emniyet birimleri tarafından yakalandığı bildirildi.
28.08.2019 Gündem
Eski belediye başkanı, örgütün talimatlarını teröristlere iletmiş
Eski belediye başkanı, örgütün talimatlarını teröristlere iletmiş Mardin'in Dargeçit ilçesindeki terör örgütü PKK'nın çukur kazıp barikat kurduğu olaylara ilişkin davada yargılanan DBP'li eski Dargeçit Belediye Başkanı Zeynep Sipçik ile 5 sanığa verilen hapis cezalarının gerekçeli kararında, Sipçik'in terör örgütünden aldığı talimatları ilçedeki teröristlere aktardığı ve irtibatlı olduğu teröristlere olaylar hakkında bilgi verdiği belirtildi.
20.08.2019 Siyaset
Mağaralarda PKK bombaları ve mühimmat ele geçirildi
Mağaralarda PKK bombaları ve mühimmat ele geçirildi Şırnak'ın Uludere ilçesinde, Kırmızı Yayla bölgesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda PKKlı teröristlerin kullandığı tespit edilen 2 mağara kullanılmaz hale getirilirken, el bombaları ve mühimmat ele geçirildi.
25.07.2019 Gündem
'Pençe' harekatında 3 girişli mağarada silah ve mühimmat ele geçirildi
'Pençe' harekatında 3 girişli mağarada silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı'nca Hakurk'ta sürdürülen 'Pençe' harekatında, kaya altında 3 farklı girişi bulunan mağaranın tespit edildiği, silah, mühimmat ile yaşam malzemelerinin ele geçirildiği açıklandı.
24.06.2019 Gündem
Terör örgütüne bir darbe daha! İmha edildi
Terör örgütüne bir darbe daha! İmha edildi Tunceli'de güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda, teröristlere ait mağara ve silah deposu bulunarak, imha edildi.
7.04.2019 Gündem
Terör örgütünü jandarma durdurdu! 473 kilo...
Terör örgütünü jandarma durdurdu! 473 kilo... KİLİS'te, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, yasa dışı yollarla Suriye'deki terör örgütü PKK/PYD'ye kamyonlarla gönderilmek istenen 473 kilo patlayıcı, ağır makineli ve keskin nişancı tüfekleri, roketatarlar ve zırh delici füzeler ele geçirildi. Operasyonda 3 kişi, gözaltına alındı.
1.04.2019 Gündem
Son 1 haftada 23 terörist etkisiz hale getirildi
Son 1 haftada 23 terörist etkisiz hale getirildi İç güvenlik operasyonları çerçevesinde 10-17 Aralık tarihleri arasında 1’i sözde üst düzey toplam 23 terörist (1 ölü, 11 sağ, 11 teslim) etkisiz hale getirildi.
17.12.2018 Gündem
Çok sayıda ilde operasyon: 42 gözaltı
Çok sayıda ilde operasyon: 42 gözaltı Van merkezli 6 ilde düzenlenen terör operasyonunda 42 kişi gözaltına alındı.
24.11.2018 Gündem
Son dakika: Şırnak'ta PKK'ya bir darbe daha! O teröristler yakalandı
Son dakika: Şırnak'ta PKK'ya bir darbe daha! O teröristler yakalandı Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından istihbari bilgi üzerine Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesi Çukuryayla mevkinde düzenlenen operasyonda 2 PKK’lı terörist sağ olarak ele geçirildi.
26.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kanas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.