Kanal

Kanal

Son dakika kanal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanal gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.590 kanal haberi bulunmuştur. Tüm kanal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final Kanal D’nin üç sezondur ekranda olan, sıcak ve samimi hikayesi ile izleyicilerin gönlünü fetheden dizisi Üç Kız Kardeş, final yapmaya hazırlanıyor.
3.05.2024 Magazin
İnci Taneleri yine ekrana kilitledi! İtiraf geldi: O benim üvey babam
İnci Taneleri yine ekrana kilitledi! İtiraf geldi: O benim üvey babam Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 13. bölümü yayınlandı. Güngör gördüğünde sarılarak hasret gidermek isteyen Nusret'e ağır sözler söyledi. Azem biri tarafından takip edildiğini fark etti. Necmi, Aleyna'ya olan duyguları yüzünden hata yaptı. Cihan, Reyyaz'ın yanına geldiğinde neye uğradığını şaşırdı. İşte detaylar...
2.05.2024 Magazin
Cem Garipoğlu davasında son dakika! Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı, baba Karabulut ilk kez konuştu
Cem Garipoğlu davasında son dakika! Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı, baba Karabulut ilk kez konuştu Cem Garipoğlu davasında son dakika gelişmesi yaşandı. Cem Garipoğlu ile ilgili daha önce bilinmeyen belgeler ortaya çıktı. Öte yandan Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut yeni gelişmeler için görüş bildirdi. Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun hayatta olup olmadığıyla ilgili yürütülen soruşturmada, Garipoğlu'nun otopsisine ait görüntülerin incelenmesi için bilirkişi ataması yapılmıştı. Garipoğlu'nun otopsi incelemesiyle ilgili bilirkişi incelemesi tamamlandı. Bilirkişi, 2014 yılında yapılan otopsi işlemine ait fotoğraf ve videoları izleyerek dökümünü yaptı ve savcılığa sundu. Bunun yanında Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı. Kanal D’de yayınlanan Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural’ın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programında 15 yıl önce katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, kızının katili Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu. İşte Cem Garipoğlu davasıyla ilgili tüm detaylar...
2.05.2024 Gündem
Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu
Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu Kanal D’de yayınlanan Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural’ın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programında 15 yıl önce katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, kızının katili Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu.
2.05.2024 Vatan TV
Taş Kağıt Makas’ta kartlar yeniden dağıtıldı! Sır perdesi aralanıyor
Taş Kağıt Makas’ta kartlar yeniden dağıtıldı! Sır perdesi aralanıyor Kanal D’nin her çarşamba akşamı ekrana gelen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda kartlar yeniden dağıtıldı. Ters köşe sahneleri ile şaşırtmaya devam eden dizide Umut’un, Fecir’in doğum günü partisinde Büşra Korkmaz’ın yorumladığı “Hep Sonradan” şarkısını hediye etmesi ve Rüya’nın bir anda şüpheli durumuna düşmesi gecenin en çok konuşulan konusu oldu.  
2.05.2024 Magazin
Mine Tugay iddialı paylaşımlarına yenisini ekledi! 'Denemesem olmazdı'
Mine Tugay iddialı paylaşımlarına yenisini ekledi! 'Denemesem olmazdı' Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitti. Sosyal medya hesabından seyahatiyle ilgili keyifli paylaşımlar yapan güzel isim, eksi 15 derecede göle girdiği anları, sevenleriyle paylaştı.
2.05.2024 Magazin
'İnci Taneleri'nde Anadolu Ateşi sürprizi
'İnci Taneleri'nde Anadolu Ateşi sürprizi Kanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin bu akşamki bölümünde Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Dans Topluluğu yer alıyor.
2.05.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta yeni bölüm! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor
Taş Kağıt Makas'ta yeni bölüm! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' dokuzuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
1.05.2024 Magazin
Yalan dizisi ne zaman başayacak, Kanal D Yalan dizisinin yayın tarihini açıkladı mı? İşte Yalan dizisi konusu ve oyuncuları
Yalan dizisi ne zaman başayacak, Kanal D Yalan dizisinin yayın tarihini açıkladı mı? İşte Yalan dizisi konusu ve oyuncuları KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
1.05.2024 Magazin
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı Sosyal paylaşım sitesi Youtube’ta gördüğü bir kripto para hesabına giren 17 yaşındaki genç annesinin kimlik bilgilerini kullanarak önce kendisine hesap oluşturdu. Sonrasında ise yine annesinin banka hesabını kullanarak dolandırıcı ‘uzmana’ daha fazla bilgi almak için para kaptırdı. Durumu fark eden anne soluğu savcılıkta aldı.
1.05.2024 Gündem
Kanal D'nin yeni dizisi Yalan konusu nedir? Yalan dizisi oyuncuları kimler?
Kanal D'nin yeni dizisi Yalan konusu nedir? Yalan dizisi oyuncuları kimler? Yalan dizisi Kanal D'de başlıyor. Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın başrollerinde yer aldığı Süreç Film imzalı Yalan dizisinin yönetmenliğini Hakan İnan yapıyor. İzleyiciler yayınlanan ilk tanıtımın arından "Yalan dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, Kanal D'nin yeni dizisi Yalan oyuncuları, konusu ve diziye dair tüm merak edilenler.
1.05.2024 Magazin
Tarık Emir Tekin'den Sadakatsiz itirafı: Çok özlüyorum
Tarık Emir Tekin'den Sadakatsiz itirafı: Çok özlüyorum Şarkıcı ve oyuncu Şevval Şam ile eski futbolcu Metin Tekin'in oğlu Tarık Emir Tekin, Kanal D ekranında 2020-2022 yılları arasında yayınlanan 'Sadakatsiz'in 'Selçuk'u olarak hafızalara kazındı. 26 yaşındaki oyuncu, katıldığı programda kariyerindeki ilk büyük rol hakkında konuştu.
30.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ta zarlar bu kez Umut’un elinde
Taş Kağıt Makas’ta zarlar bu kez Umut’un elinde Kanal D’nin çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ndan heyecan dolu bir tanıtım filmi yayınlandı. Fecir’in cezaevine girdiği sahnelerin ekrana geldiği tanıtım, dizinin bu bölümüne dair merakı iyice artırdı.
30.04.2024 Magazin
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu!
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu! Konya'nın Çumra ilçesinde 3 farklı bölgede, Çarşamba Çayı’nın tabanında irili ufaklı 10’un üzerinde obruk ve yer yarıkları oluştu. Bölgede inceleme başlatan Konya Teknik Üniversitesi Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, Apa Barajı’ndan ovaya aktarılan 54 metreküplük su çıkışını 15 metreküpe indirerek, obruk oluşan bölgelere verilen suyu başka bir kanala aktarıldığını söyledi.
29.04.2024 Gündem
Gelinim Mutfakta 29 Nisan birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta puan tablosu
Gelinim Mutfakta 29 Nisan birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta puan tablosu Gündüz kuşağında en çok izlenen programlarından Gelinim Mutfakta hız kesmeden devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan programda kayınvalidelerden en çok ouan alan gelin çeyrek altını kazanıyor. Sıkı takipçileri 'Gelinim Mutfakta 29 Nisan birincisi kim oldu?", 'Gelinim Mutfakte çeyrek altını bugün kim kazandı?' sorularına yanıt aramaya başladı.
29.04.2024 Ekonomi
Büyük finale son 1 bölüm! İzleyici de kanal da yeter artık dedi, haftaya final yapıyor
Büyük finale son 1 bölüm! İzleyici de kanal da yeter artık dedi, haftaya final yapıyor Star Tv'nin Pazartesi dizisi Ömer bu akşam 53. bölümüyle yayınlanacak. Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada izleyicinin artık hikayenin tekrar ettiğini dile getirmesi, düşen reyting oranları Ömer'in de sonunu getirdiğini haber vermişti. 6 Mayıs'ta final yapacağı iddia edilen Ömer dizisiyle ilgili son haber geldi.
29.04.2024 Magazin
Yargı yine zirvede! Ilgaz, yolun sonuna mı geldi?
Yargı yine zirvede! Ilgaz, yolun sonuna mı geldi? Kanal D’nin, Emmy ödüllü dizisi Yargı’da büyük final öncesi nefesler tutuldu. Dizinin dün gece yayınlanan yeni bölümü iki kategoride zirvede yer alırken; sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girdi. Kullanıcılardan binlerce mesaj alan dizi, #Yargı etiketi ile TT listesinin zirvesinde yer aldı.
29.04.2024 Magazin
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz ile uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başladığı ortaya çıktı. Yaz aylarında nikah masasına oturacak olan ikili; gelinlik, damatlık ve ev alışverişi yapmaya başladı.
29.04.2024 Magazin
Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık
Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal’in, 'Anoreksiya' hastası olduğu öğrenildi. Nihal Candan yaşadığı hastalıkla birlikte 37 kiloya kadar düştü. Cezaevinden tahliye olan Nihal, yaşadığı hapis günleri Kanal D habere anlattı. İşte detaylar...
28.04.2024 Magazin
Yargı dizisi bugün bitiyor mu? Kanal D Yargı kaçıncı bölüm final yapacak? 28 Nisan Yargı final mi yapıyor?
Yargı dizisi bugün bitiyor mu? Kanal D Yargı kaçıncı bölüm final yapacak? 28 Nisan Yargı final mi yapıyor? Pazar akşamları Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi bu akşam 91'inci bölümüyle ekrana gelecek. Son 5 bölümü kalan rekortmen dizi hakkında izleyicinin de meraklı araştırmaları devam ediyor. Peki Yargı bugün final mi yapacak? Yargı dizisi kaçıncı bölüm bitiyor? İşte detaylar...
28.04.2024 Magazin
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
'Yargı'da büyük finale geri sayım! Heyecan giderek artıyor
'Yargı'da büyük finale geri sayım! Heyecan giderek artıyor Pazar akşamları izleyiciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen ‘Yargı’ dizisinde büyük final için geri sayım başladı. Son 5 bölümü kalan dizinin 28 Nisan Pazar gecesi yayınlanacak 91'nci bölümünden yeni tanıtım paylaşıldı.
27.04.2024 Magazin
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan iddialara yanıt vermişti! Ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan iddialara yanıt vermişti! Ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Ya Çok Seversen' dizisinde adından söz ettiren başarılı oyuncu Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan, dizinin bitmesinin ardından aşk yaşadıkları iddialarını yalanlamıştı. Ünlü oyuncu Bürsin, ayna karşısında verdiği pozuyla kaslarını sosyal medya hesabından paylaştı.
26.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Azem’in gün geçtikçe kızı Nehir’e daha çok yaklaşması ve Dilber’in yaşadığı ayrılık acısı damga vurdu. Cezaevinde bulunan Nusret’in tahliye olmasının ardından heyecanın ikiye katlandığı son bölüm, tüm izlenme kategorilerinde birinci oldu.
26.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kanal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.