Kamu Yönetimi

Kamu Yönetimi

Son dakika Kamu Yönetimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kamu Yönetimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kamu Yönetimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu Yönetimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu yönetimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.599 kamu yönetimi haberi bulunmuştur. Tüm kamu yönetimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kocaeli Valisi kimdir? Kocaeli Valisi Seddar Yavuz nereli, kaç yaşında?
Kocaeli Valisi kimdir? Kocaeli Valisi Seddar Yavuz nereli, kaç yaşında? Seddar Yavuz, 1967 Eskişehir doğumlu olup İlköğrenimini Gümüşkonak’ta, orta öğrenimini Eskişehir’de, lise öğrenimini de Balıkesir’de parasız yatılı olarak tamamladı.
2.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Kamuda tasarruf konusunda bir taraftan Hazine Maliye Bakanlığımız bir çalışma yapıyor. Bir taraftan da Strateji Bütçe Başkanlığımız ciddi bir çalışma yürütüyor. 15 değil çok daha fazla bir madde sayısı. Bütün bunları bir yerde toparlayıp, belli bir süzgeçten geçirip uygulamaya geçeceğiz" açıklamasında bulundu.
17.04.2024 Ekonomi
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi AYM Başkanlığına Kadir Özkaya seçildi. Seçimde, görev süresi dolan Zühtü Arslan aday olmamıştı. Peki, Kadir Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.03.2024 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolması nedeniyle yeni başkan seçildi. AYM'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu.
21.03.2024 Gündem
Türkiye ekonomisinin büyüme rakamları açıklandı
Türkiye ekonomisinin büyüme rakamları açıklandı Türkiye ekonomisi, 2023 yılında beklentilerin üzerinde yüzde 4,5 büyüdü. 2023 yılının dördüncü çeyreğinde ise yüzde 4 büyüme gerçekleşti.
29.02.2024 Ekonomi
MASAK başkanı Hasan Kaymak kimdir? MASAK Başkanı olarak atanan Hasan Kaymak kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
MASAK başkanı Hasan Kaymak kimdir? MASAK Başkanı olarak atanan Hasan Kaymak kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla yeni MASAK Başkanı olarak Hasan Kaymak atandı. Kaymak'ın hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Hasan Kaymak kimdir? MASAK Başkanı Hasan Kaymak kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
23.02.2024 Gündem
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu AK Parti Ankara Mamak Belediye Başkanı Adayı olarak Asım Balcı adayı gösterdi. Peki, Asım Balcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.01.2024 Gündem
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri Kentte görev yaptığı 4 yıl boyunca Diyarbakırlıların gönlünde yer edinen şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan, ölümünün 23. yılında anılıyor. Peki, Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli?
24.01.2024 Gündem
AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse kimdir?
AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse kimdir? 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine katılacak AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyuruldu. Peki, AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse kimdir?
18.01.2024 Gündem
AK Parti Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya kimdir? Feyat Asya kaç yaşında?
AK Parti Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya kimdir? Feyat Asya kaç yaşında? AK Parti Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya oldu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri önces AK Parti adaylarını açıkladı. Peki Feyat Asya kimdir? Feyat Asya kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
Mustafa Tutuk kimdir, kaç yaşında? AK Parti Yalova Belediye başkan adayı Mustafa Tutuk aslen nereli?
Mustafa Tutuk kimdir, kaç yaşında? AK Parti Yalova Belediye başkan adayı Mustafa Tutuk aslen nereli? Mustafa Tutuk kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı Mustafa Tutuk oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tanıtım toplantısından adaını açıkladı. Peki Mustafa Tutuk kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu?
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu? Yaşar Karadeniz, Sakarya’da yaşanan kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Yaşar Karadeniz kimdir? Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
28.12.2023 Gündem
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem
Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 5,9 büyüdü! Bakan Şimşek: Sürdürülebilir yüksek büyümenin temelini güçlendireceğiz
Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 5,9 büyüdü! Bakan Şimşek: Sürdürülebilir yüksek büyümenin temelini güçlendireceğiz Türkiye İstatistik Kurumu, yılın 3. çeyreğine ilişkin Türkiye ekonomisi büyüme rakamlarını açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Uyguladığımız öngörülebilir ve kurala dayalı politikalarımıza; enflasyon ve cari açıkta kalıcı düşüş ve makro-finansal istikrar sağlanıncaya kadar devam edeceğiz. Böylece sürdürülebilir yüksek büyümenin temelini güçlendireceğiz" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir?
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir? Kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un davasının görülmesine başlandı. İlk duruşmaya katılmayan sanık Akkuş hakkında mahkeme yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Ebru Şallı Uğur Akkuş ayrıldı mı, Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Uğur Akkuş kimdir, kiminle evli? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.11.2023 Magazin
Ulaştırma Bakanlığı yerli Space X'leri arıyor
Ulaştırma Bakanlığı yerli Space X'leri arıyor Başkent Ankara yarın önemli bir çalıştaya ev sahipliği yapacak. Türkiye Uzay Ajansı, Türksat, Aselsan, TÜBİTAK, Roketsan, TUSAŞ başta olmak üzere sektörün en önemli kuruluşlarının bir araya geleceği çalıştayda, uydu ve uzay sektörü ele alınacak.
17.10.2023 Gündem
Tarla ve mera kavgalarını sonlandıracak uygulama devreye giriyor! Yatırım için büyük avantaj
Tarla ve mera kavgalarını sonlandıracak uygulama devreye giriyor! Yatırım için büyük avantaj İçişleri Bakanlığı'nın mülki idari sınırların netleşmesi, dijital veri tabanının oluşturulması amacıyla 2018 yılında başlattığı Mülki İdari Sınırların Güncellenmesi ve Sayısallaştırılması Projesi (MİDAS), pilot bölge seçilen Trakya'da tamamlandı.
22.09.2023 Ekonomi
Gölcük Kaymakamı neden öldü, Yusuf Özdemir kimdir, nereli? Gölcük Kaymakamı ne kanseriydi?
Gölcük Kaymakamı neden öldü, Yusuf Özdemir kimdir, nereli? Gölcük Kaymakamı ne kanseriydi? Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir kimdir, nereli, neden öldü, ne kanseriydi? Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin Kaymakamı Yusuf Özdemir hayatını kaybetti.
31.08.2023 Gündem
Büyüme rakamları açıklandı! Bakan Şimşek: Olumlu etkileri görmeye başladık
Büyüme rakamları açıklandı! Bakan Şimşek: Olumlu etkileri görmeye başladık Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı ikinci çeyrek Dönemsel Gayrisafi Yurt İçi Hasıla verilerini açıkladı. Buna göre, GSYH 2023 yılı ikinci çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3,8 arttı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek büyüme rakamlarını değerlendirdi. Şimşek "Politikaların makro finansal istikrar üzerindeki olumlu etkilerini görmeye başladık" ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Ekonomi
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı?
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hangi partiden, Fethiye Belediye Başkanı kimdir? Muğla'nın Fethiye ilçesinde, üzerinde belediye başkanının adı ile belediye logosunun yer aldığı Türk bayraklarının tasarlanıp, reklam panolarına asılması tepki çekti. Yaşanan olay sonrası belediye başkanına yönelik adli ve idari işlem başlatıldı. Konuya ilişkin Fethiye Belediyesi yaptığı açıklamada "İlgili reklam şirketiyle herhangi bir görsel ve tasarımı paylaşılmamış, jest amacıyla yapılan bayrak görselleri için asılmadan önce tarafımızdan onay istenmemiştir." İfadeleri kullanıldı. Bu gelişmenin ardından Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Sorularına yanıt aranırken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı detayları ile soruşturmanın nedeni sorgulanmaya başlandı. Peki, Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir, hangi partili?
28.08.2023 Gündem
En çok göç alan ve veren il belli oldu!
En çok göç alan ve veren il belli oldu! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2022 yılı İç Göç İstatiklerine göre İstanbul hem en çok göç alan hem de en çok göç veren il oldu. Doktora tezini 'Türkiye’nin yoğun göç alan bölgelerinde meydana gelen sorunların güvenlik bağlamında analizi' konusunda yapan İstanbul Beykent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Kemal Olçar, "İstanbul da artık itici kent. Kent merkezlerindeki yoğunluktan kurtulmak isteyen ya da kent merkezlerindeki yaşam maliyetleri çok yükseldiği için kırsal mekanlara dönüş başladı. İnsanlar istihdam olanaklarını bırakmak istemiyorlar fakat hayatlarını da kaybetmek istemiyorlar. Dolayısıyla kent içi bir göç hareketi de mutlaka gerçekleşecektir" dedi.
17.08.2023 Gündem
Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi…
Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi… AFAD Başkanı Yunus Sezer, Edirne Valisi olarak atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ile yeni vali ataması yapılırken, AFAD Başkanı Yunus Sezer de Edirne Valisi olarak görevlendirildi. Peki, Yunus Sezer kimdir, ne mezunu, kaç yaşında ve nereli? İşte Yeni Edirne Valisi Yunus Sezer hakkında merak edilenler…
10.08.2023 Gündem
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları açıklanma tarihi
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları açıklanma tarihi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.07.2023 Eğitim
KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu
KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu Kamuda işe girmek isteyen lisans mezunu adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşadı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, "25 Ağustos civarlarında, ağustosun sonuna doğru sınav sonuçlarını ilan edeceğiz" dedi.
29.07.2023 Gündem
KPSS alan bilgisi sınavı kaç dakika, kaç saat? KPSS alan sınavı saat kaçta bitiyor, alan sınavı kaç soru?
KPSS alan bilgisi sınavı kaç dakika, kaç saat? KPSS alan sınavı saat kaçta bitiyor, alan sınavı kaç soru? KPSS Alan sınavı saat kaçta başlıyor, KPSS alan sınavı kaç dakika, kaç soru? 2023 KPSS Alan Bilgisi sınavı bugün düzenleniyor. 3 oturumdan oluşan sınava yönelik araştırmalar hızlandı. Peki, KPSS Alan sınavı saat kaçta bitiyor, alan sınavı kaç soru?
29.07.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Yönetimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu yönetimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.