Kamil Koç

Kamil Koç

Son dakika Kamil Koç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kamil Koç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kamil Koç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamil Koç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamil koç gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 kamil koç haberi bulunmuştur. Tüm kamil koç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı otobüs kazası Türkiye'yi kahretti. Karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlanan otobüs kazasıyla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor.
22.08.2023 Yaşam
Mersin'de yolcu otobüsü, şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var
Mersin'de yolcu otobüsü, şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var Mersin'in Anamur ilçesinde yağış ve sis nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü, şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
4.06.2023 Yaşam
Bolu'da yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var
Bolu'da yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var TEM Otoyolu Bolu geçişinde şehirlerarası yolcu otobüsü devrildi. Bolu Valisi Erkan Kılıç, meydana gelen kazada 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 16 kişinin yaralandığını açıkladı.
6.11.2022 Yaşam
Kastamonu’da yolcu otobüsü ile traktör çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
Kastamonu’da yolcu otobüsü ile traktör çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde yolcu otobüsü ile traktör çarpıştı. Ölü ve yaralıların olduğu kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
9.09.2022 Yaşam
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 1 ölü, 21 yaralı
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 1 ölü, 21 yaralı Denizli'nin Bozkurt ilçesinde, yolcu otobüsü aynı yönde ilerleyen limon yüklü TIR'a arkadan çarptı. Kazada 21 yolcu yaralandı, otobüs şoförü hayatını kaybetti.
21.01.2022 Yaşam
Düzce'de korkunç kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Düzce'de korkunç kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Düzce'nin Akçakoca ilçesinde otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.
27.03.2021 Yaşam
Bayramın ilk gününün kaza bilançosu belli oldu!
Bayramın ilk gününün kaza bilançosu belli oldu! Kurban Bayramı'nın ilk gününde yurdun çeşitli noktalarında meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti, 52 kişi yaralandı.
31.07.2020 Gündem
Kamil Koç muavin sistemine geri döndü
Kamil Koç muavin sistemine geri döndü Alman firması Flixbus’a satıldıktan sonra muavin uygulamasını kaldıran Kamil Koç, yolculardan gelen tepkiler üzerine uzun hatlarında yeniden muavin çalıştırmaya başladı.
10.03.2020 Ekonomi
Yolcu otobüsü, hafriyat kamyonuyla çarpıştı
Yolcu otobüsü, hafriyat kamyonuyla çarpıştı Bilecik'te yolcu otobüsüyle, hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
28.12.2019 Gündem
Kamil Koç resmen satıldı!
Kamil Koç resmen satıldı! Türkiye'nin köklü otobüs şirketi Kamil Koç, Türkiye'nin de içinde bulunduğu 30 ülkede, 2 binden fazla noktada günde 350 bin sefer sunan FlixBus ağının bir parçası haline geldi. Anlaşmanın resmi olarak sonuçlanmasıyla FlixBus'ın ve Kamil Koç'un organizasyon yapılarının ve sefer ağlarının entegrasyon süreci için çalışmalara başlandı. Şirketin Türkiye'de hangi isimle devam edeceği ise henüz kesinleşmedi.
11.10.2019 Ekonomi
Kamil Koç resmen devroldu
Kamil Koç resmen devroldu Rekabet Kurumu Kamil Koç firmasının Flixmobility GmbH'ye devrini onayladı. Bundan sonra Kamil Koç Avrupa'nın en büyük otobüs filosuna katılmış oldu.
12.09.2019 Ekonomi
Rekabet Kurumu'na resmen başvurdular! Kamil Koç satılıyor
Rekabet Kurumu'na resmen başvurdular! Kamil Koç satılıyor Türkiye'nin köklü otobüs şirketlerinden Kamil Koç'un Almanya merkezli Flixmobiliy'e devri için Rekabet Kurumu'na başvuru yapıldı.
21.08.2019 Ekonomi
Balıkesir'deki otobüs faciasında iki şoför tutuklandı
Balıkesir'deki otobüs faciasında iki şoför tutuklandı Balıkesir-Edremit kara yolu Gökçeyazı Mahallesi mevkisindeki yolcu otobüsünde, biri çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili gözaltına alınan otobüs şoförü ile ikinci şoför, tutuklandı.
3.08.2019 Gündem
Yolcu otobüsü devrildi! Yaralılar var...
Yolcu otobüsü devrildi! Yaralılar var... Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada 7 kişi yaralandı.
21.07.2019 Gündem
Yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var
Yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var Yozgat'ta yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
21.12.2018 Yaşam
Açıklama geldi! Fiyatlar düşüyor
Açıklama geldi! Fiyatlar düşüyor Benzin ve motorinde üst üste yapılan indirimlerin ardından otobüsçüler de bilet fiyatlarını düşürüyor. 300 otobüs şirketi %10-15 arası indirim yapacak.
27.11.2018 Ekonomi
Ölümün kucağında uykuya daldılar
Ölümün kucağında uykuya daldılar Samsun’dan yolcu taşıyan otobüs sabaha karşı refüje devrildi. Kazada ikisi asker biri polis yedi kişi hayatını kaybetti. Bazı yolcular şoförün uykusunun geldiğini söyledi
17.10.2018 Yaşam
Son dakika... Kahramanmaraş'ta yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü, 24 yaralı
Son dakika... Kahramanmaraş'ta yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü, 24 yaralı Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarında, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 7 kişi hayatını kaybederken, 24 kişi de yaralandı.
17.10.2018 Yaşam
Son dakika: Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü var
Son dakika: Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü var Afyonkarahisar-Antalya karayolunda boş durumdaki su kanalına devrilen otobüste bulunan kişilerden 8'i hayatını kaybetti, 28 yaralı ise hastanelere kaldırıldı
18.09.2018 Gündem
Ankara'da otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var
Ankara'da otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var Anadolu Otoyolu'nun Ankara kesiminde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi yaralandı.
29.12.2017 Yaşam
Mersin'de yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 1 ölü, 9 yaralı
Mersin'de yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 1 ölü, 9 yaralı Mersin'in Tarsus İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.
11.11.2017 Yaşam
Otobüse alınmayan köpek bagajda öldü
Otobüse alınmayan köpek bagajda öldü Filiz Ohtamış isimli genç kadının köpeği Erdek’ten İstanbul’a gelirken otobüse alınmadı. Bagaja konan köpek sıcak ve havasızlıktan öldü. Ohtamış, firmayı BİMER’e şikayet etti
15.08.2017 Yaşam
Türkiye’nin En İtibarlı Markası: Doğa Okulları
Türkiye’nin En İtibarlı Markası: Doğa Okulları İtibar Endeksi Araştırması sonuçlarına göre, eğitim sektörü ‘özel okullar’ kategorisinde Doğa Okulları, ‘Üniversiteler’ kategorisinde ise ODTÜ ‘Türkiye’nin En İtibarlı Markası’ seçildi.
3.10.2016 Eğitim
Yerli otonun üretim merkezi Bursa olsun
Yerli otonun üretim merkezi Bursa olsun Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ‘Ekonomiye Değer Katanlar 2015 Ödülleri’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı törende sahiplerini buldu. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursa’nın yerli otomobilin üretim merkezi olması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek istedi.
22.12.2015 Ekonomi
Ünlü radyocuya şok tehdit: Usturayı dayar, saçlarını eline veririm
Ünlü radyocuya şok tehdit: Usturayı dayar, saçlarını eline veririm Müzik yazarı, radyo programcısı ve DJ Murat Meriç, Kamil Koç firmasının servis şoförü tarafından “Usturayı dayar, saçlarını eline veririm” diye tehdit edildi.
4.07.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kamil Koç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamil koç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.