Galatasaray Milan'ın kapısından dönen 10 numara ile görüşmelere başladı
Galatasaray Milan'ın kapısından dönen 10 numara ile görüşmelere başladı 10 numaralı bölge için önce Szymanski'yi düşünen fakat Polonyalı yıldızı Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray aradığı yaratıcı orta sahayı buldu. Milan'ın kapısından dönen oyuncuyla görüşmelere başlayan Sarı Kırmızılı yönetimin bu transferde bir hayli istekli olduğu belirtilirken, 26 yaşındaki futbolcunun da Şampiyonlar Ligi faktörüyle Galatasaray'a sıcak baktığı kaydedildi.
23.07.2023 Galatasaray
Nagatomo 'Fenerbahçe büyük takım' dedi Ali Koç 27 milyon euro'luk yıldızı bedavaya...
Nagatomo 'Fenerbahçe büyük takım' dedi Ali Koç 27 milyon euro'luk yıldızı bedavaya... Ryan Kent ve Dzeko transferlerinin ardından İsmail Kartal'ı resmen takımına getiren ve özellikle orta sahayı güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Ali Koç'un 2 yıldızla görüşmelere başladığı ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe cephesinde yaşanan sıcak gelişmeler...
1.07.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek Nagatomo'yu aradı: Yardımcı ol şu 10 numarayı bitirelim
Dursun Özbek Nagatomo'yu aradı: Yardımcı ol şu 10 numarayı bitirelim Driens Mertens'in yaşını göz önünde bulunduran ve yeni 10 numara arayışlarına koyulan Galatasaray Japon yıldızla görüşmelere başlarken, transferde Fenerbahçe'nin de devrede olması ezeli rakipler arasında rekabeti arttırdı. Sezon sonunda Eintracht Frankfurt'la kontratı sona erecek olan 26 yaşındaki futbolcu kendisine gelen teklifleri değerlendirirken, transferde Dursun Özbek'in Nagatomo'yla temasa geçmesi Sarı Kırmızılı camiada dikkat çekti.
17.05.2023 Galatasaray