Kalkışma

Kalkışma

Son dakika kalkışma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalkışma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalkışma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalkışma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalkışma gelişmeleri de dahil olmak üzere 466 kalkışma haberi bulunmuştur. Tüm kalkışma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti FETÖ, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) bağlantısıyla dikkat çekiyor. 1999’da ABD’ye kaçan Gülen, CIA ajanlarının da referansıyla oturma izni alarak Pensilvanya’ya yerleşti.
15.07.2023 Gündem
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı Rusya'yı sarsan silahlı ayaklanma bitti. Peki, Wagner'in eteklerine kadar geldiği başkent Moskova'da son durum ne? CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, bölgeden izlenimlerini aktardı.
25.06.2023 Dünya
Devlet Bahçeli Sinan Ateş açıklaması! Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti hakkında ne dedi, konuşmasında neler söyledi?
Devlet Bahçeli Sinan Ateş açıklaması! Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti hakkında ne dedi, konuşmasında neler söyledi? Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti hakkında ne dedi? Devlet Bahçeli Sinan Ateş açıklaması merak ediliyor. Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülke Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in ölümünün etkisi devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yapacağı açıklama merak ediliyordu. Bahçeli bugün cinayete ilişkin açıklama yaptı. Peki, Devlet Bahçeli Sinan Ateş cinayeti için ne dedi, Devlet Bahçeli’nin Sinan Ateş konuşması ne?
10.01.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayeti açıklaması
MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayeti açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili "Düşmanca senaryolara taviz vermeyeceğiz. Menfur bir cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz, tamam demeyeceğiz. Sabrın boyun eğmek değil mücadele etmek olduğunu cümle aleme göstereceğiz" dedi.
10.01.2023 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
2 Temmuz Sivas Katliamı nedir, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne?
2 Temmuz Sivas Katliamı nedir, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne? 2 Temmuz Sivas katliamı nedir, Sivas Madımak katliamını kim yaptı, Sivas 1993 olayı nedir? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te Madımak Oteli'nde gerçekleşen olay Türkiye tarihine kara bir leke olarak yazıldı. 33 aydın ve sanatçı diri diri yakıldı. Peki, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? 2 Temmuz Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne? 2 Temmuz madımak oteli olayı!
2.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyonla ilgili olarak, "Güney sınırlarımızı korumada yeni bir safhaya geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz. Ardından da aşama aşama diğer bölgelerde aynısını yapacağız. Türkiye'nin bu meşru güvenlik adımlarına bakalım kimler destek verecek. Türkiye'nin NATO üyeliği konusundaki yaklaşımı terörle mücadele konusunda  ilkeli bir duruştur.." dedi.
1.06.2022 Siyaset
Bebeğine çamaşır suyuyla işkence etmişti! Cezası belli oldu
Bebeğine çamaşır suyuyla işkence etmişti! Cezası belli oldu İstanbul Avcılar'da 1,5 yaşındaki kızının vücudunun farklı yerlerini jiletle kestiği ve şırınga batırarak sabun ve çamaşır suyu enjekte ettiği iddiasıyla yargılanan Ezgi Karaçalı'nın cezası belli oldu. Karaçalı'ya öz çocuğunu tasarlayarak ve eziyet çektirmek yoluyla öldürmeye kalkışma suçundan 20 yıl hapis cezası verildi.
25.03.2022 Gündem
AK Parti'li Kurtulmuş'tan '7 Şubat' paylaşımı
AK Parti'li Kurtulmuş'tan '7 Şubat' paylaşımı AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, 'MİT kumpası' olarak bilinen 7 Şubat'a ilişkin sosyal medyadan yayımladığı mesajda, "Ülkemizin geleceği, milletimizin refahı için hedefimiz; yeniden Güçlü ve Büyük Türkiye'yi kurmaktır. AK Parti olarak milletimiz için durmadan çalışmaya devam edecek ve asla hiçbir vesayet odağına boyun eğmeyeceğiz" dedi.
7.02.2022 Siyaset
Ekonomide OHAL iddiası! Peş peşe açıklamalar geldi
Ekonomide OHAL iddiası! Peş peşe açıklamalar geldi Profesör İzzet Özgenç’in ağır ekonomik bunalım gerekçesiyle ‘Olağanüstü Hal’ ilan edilebileceği yönündeki tweet’i ortalığı karıştırdı. Zaten diken üzerinde olan piyasaları olumsuz yönde etkiledi. Olayla ilgili detaylar ortaya çıktı.
16.12.2021 Gündem
Bahçeli'den 'ekonomik OHAL' tepkisi: Gafilliktir, şuursuzluktur
Bahçeli'den 'ekonomik OHAL' tepkisi: Gafilliktir, şuursuzluktur Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye ekonomisiyle ilgili asılsız ve mesnetsiz açıklamaların, muhalefet saflarına döviz fiyatlarını dahil etme izansızlıklarının tarihi bir hata olduğunu yakında herkes görecektir. Ekonomideki konjoktürel gelişmeleri ve isabetli politika tercihlerini çarpıtıp OHAL'den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur.
15.12.2021 Siyaset
Sudan'da darbe girişimi! Ordu birlikleri Başbakan Hamduk ve koalisyon hükümeti ortağı  partilerin liderlerini gözaltına aldı
Sudan'da darbe girişimi! Ordu birlikleri Başbakan Hamduk ve koalisyon hükümeti ortağı partilerin liderlerini gözaltına aldı Sudan'da bir grup askerin sabah saatlerinde Başbakan Abdullah Hamduk ile ülkeyi yöneten koalisyon hükümeti ortağı partilerin liderlerini gözaltına aldığı bildirildi.
25.10.2021 Dünya
Dünyanın en büyük Türk bayrağı Kayseri'de açıldı
Dünyanın en büyük Türk bayrağı Kayseri'de açıldı Kayseri'de Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ile yönetilen Erciyes Holding tarafından geçen yıl yaptırılan dünyanın en büyük Türk bayrağı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde açıldı.
15.07.2021 Gündem
Dikkat çeken 15 Temmuz anketi! Vatan, bayrak, devlet...
Dikkat çeken 15 Temmuz anketi! Vatan, bayrak, devlet... FETÖ’nün hain darbe girişiminin ardından 5 yıl geçerken, 15 Temmuz gecesinde yaşananlar hafızalardan silinmedi. Vatandaş, canı pahasına darbecilere engel olurken, o geceye ve sonrasına ilişkin yapılan son anketten dikkat çeken sonuçlar geldi. Araştırmaya göre, sokağa çıkanlar bunu “vatan, bayrak, devlet bekası için” yaptıklarını söyledi. Büyük bir çoğunluk da yine aynısını yapabileceklerini ifade etti.
15.07.2021 Gündem
Türk milleti böyle direndi, hainlere geçit vermedi
Türk milleti böyle direndi, hainlere geçit vermedi Sıcak bir temmuz gecesi... Ev halinde, iş halinde, kendi halindeydi Türkiye, bazı vatan hainlerinin sinsi planlarından habersiz. Karanlığın içinde dolaşan ‘darbe’ fısıltıları, ‘Şehit olur, vatanı böldürmeyiz’ haykırışına dönüştü. Hep birlikte meydanlara koştu Türk milleti. Birleşti, devleşti ve darbeye geçit vermedi!
15.07.2021 Gündem
İşte 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı’nı koruyan polisin odası! Tanıkları kalkışma gecesini anlattı
İşte 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı’nı koruyan polisin odası! Tanıkları kalkışma gecesini anlattı Muğla’nın Marmaris ilçesinde, 15 Temmuz hain darbe girişiminde FETÖ üyesi askerler tarafından saldırıya uğrayan 5 yıldızlı Grand Yazıcı Turban Otel'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı oda ile şehit koruma polisi Mehmet Çetin'in kaldığı oda, kapalı tutulup, o haliyle 5 yıldır korunuyor. Görgü tanıkları ise aradan geçen 5 yılda yaşananları bugün gibi hatırlıyor.
14.07.2021 Gündem
Ahmet Şık hakkında soruşma başlatıldı
Ahmet Şık hakkında soruşma başlatıldı 27. Dönem Milletvekili Ahmet Şık hakkında katıldığı bir yayında sarfettiği sözlerle ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatıldı.
7.06.2021 Gündem
AK Partili Özkan: 104 amiralin bildirisine de aynı tepkiyi koymalıyız
AK Partili Özkan: 104 amiralin bildirisine de aynı tepkiyi koymalıyız AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, 27 Nisan 2007'de yayımlanan e-muhtıraya ilişkin, "Geçmişte çıkardığımız dersi eğer hakkıyla almamız gerekiyorsa; 104 amiralin bildiri yayımlamasına da tepkiyi net bir şekilde ortaya koymamız lazım. 15 Temmuz Yurtta Sulh Konseyi'nin yapmış olduğu açıklama gece yarısında olmuş, 27 Nisan e-muhtırası da gece yarısı olmuş 23.15'te, baktığınızda amirallerin bildirisi de gece yarısında 23.15'te gerçekleştirilmiş" dedi.
25.04.2021 Siyaset
Bakan Soylu'dan darbe imalı bildiriye tepki: Bize ültimatom veremezsiniz!
Bakan Soylu'dan darbe imalı bildiriye tepki: Bize ültimatom veremezsiniz! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emekli 104 amiral tarafından yayınlanan bildiri ile ilgili konuşarak, "Bir gece yarısı bildirisiyle bize ültimatom veremezsiniz. Bu mesele sadece bizimle alakalı değil. Ne üniversite öğrencimize, ne ihracatçımıza ne milletimize ne de sporcumuza bunu yapamayız." ifadelerini kullandı.
5.04.2021 Siyaset
Devlet Bahçeli: Macron bunu bilmeli, Miçotakis bunu duymalı
Devlet Bahçeli: Macron bunu bilmeli, Miçotakis bunu duymalı MHP Genel Başkanı Bahçeli, 12 Eylül darbesinin 40. yılında, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda Vesayetten Demokrasiye Milli İrade Sempozyumu'nda konuştu. Bahçeli, "12 Eylül zulümdür, rezalettir, cinayettir. 12 Eylül cuntasına bedel ve beyin olanlar ise tek kelimeyle zalimdir." ifadelerini kullandı. Bahçeli, "Macron bunu bilmeli, Miçotakis bunu duymalı. Millet iradesi yalnızca Allah'ın himayesine girer. Bunun dışındaki her irade ya yıkılacak, ya da imha edilecektir." dedi.
12.09.2020 Siyaset
Külliye'de "15 Temmuz Destanı" sahnelendi
Külliye'de "15 Temmuz Destanı" sahnelendi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4'üncü yılına özel konser düzenlendi.
14.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
FETÖ itirafçıları anlattı! Kravatlarına gizli kamera takıp...
FETÖ itirafçıları anlattı! Kravatlarına gizli kamera takıp... Kuruluşundan bu yana kendisinden olmayana yaşam hakkı tanımayan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) karanlık yüzünü, uzun yıllar örgütün kritik birimlerinde görev almış itirafçılar anlatıyor.
9.03.2020 Gündem
Osman Kavala tutuklandı
Osman Kavala tutuklandı Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" suçundan tutuklandı.
19.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kalkışma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalkışma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.