Kalecik

Kalecik

Son dakika kalecik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalecik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalecik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalecik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalecik gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 kalecik haberi bulunmuştur. Tüm kalecik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz"
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz" AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara, ormanlar şehri olacak. Ankara, yeşil bir başkent olacak. Ankara, eski parıltılı ve ışıltılı günlerine dönecek. Problemleri çok kısa bir dönemde çözeceğiz" dedi.
26.01.2024 Gündem
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı belli oldu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti'nin Çankara Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında?
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Taksicinin cesedi derede bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı
Taksicinin cesedi derede bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı Trabzon'un Sürmene ilçesinde dere kenarında cansız bedeni bulunup, öldürüldüğü belirlenen taksici Hüseyin Aslan'ın (50) cenazesi, toprağa verildi. Aslan'ı öldürdükten sonra cesedini dereye atıp, taksi ile bölgeden uzaklaşan, lastik patlayınca ise yaya olarak kaçtığı tespit edilen M.K. (42) aranıyor.
1.07.2023 Yaşam
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları Türkiye ikinci kez cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
28.05.2023 Gündem
Ankara 2. bölge seçim sonuçları 2023! Ankara 2. bölge hangi parti kazandı? Ankara 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları
Ankara 2. bölge seçim sonuçları 2023! Ankara 2. bölge hangi parti kazandı? Ankara 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları Türkiye 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri için sandığa gidiyor. Kritik seçimde oy kullanacak Ankara 2. bölgedeki vatandaşların verdikleri oylar Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini belirleyecek. Akyurt, Altındağ, Çubuk, Kahramankazan, Kalecik ve Pursaklar Ankara 2. bölgede yer alıyor. Ankara seçim sonuçları gazetevatan.com'dan anlık olarak takip edilecek. 4.280.941 seçmenin oy kullanacağı Ankara'da Cumhurbaşkanı adaylarının aldıkları oy sayıları ve ittifakların aldıkları oy oranları takip edilecek. Peki Ankara 2. bölgede hangi parti kazandı? Ankara'da hangi ittifak kazandı? İşte Ankara 2. bölge milletvekili dağılımı ve oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Sabah saat 08.00'de başlayan Cumhurbaşkanı seçimi için 3 aday yarıştı. Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. İşte ilçe ilçe ilk sonuçlar...
14.05.2023 Gündem
900 üründe fiyat sabitlendi, vatandaşlar Tarım Kredi Marketleri’ne akın etti!
900 üründe fiyat sabitlendi, vatandaşlar Tarım Kredi Marketleri’ne akın etti! Tüketiciler, 900 üründeki fiyat sabitlemesini 1 ay daha uzatan Tarım Kredi Marketleri’ne büyük ilgi gösterdi. Alışveriş sepetleri uygun fiyata alınan kaliteli ürünlerle doldu.
21.04.2023 Ekonomi
Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?
Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi? Kahramanmaraş merkezli olup 11 ili etkileyen, 50 binden fazla can kaybına sebep olan depremlerin ardından artçı depremler korkutmaya devam ediyor. Uzmanlar sık sık Türkiye’nin deprem bölgesi olduğun hatırlatırken Bozova fayına da dikkat çekiyor. Peki, Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?
31.03.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
‘Kilit kavşak’ tarih olacak, 43 ilin geçiş noktasında devrim! Tarih verip duyurdu...
‘Kilit kavşak’ tarih olacak, 43 ilin geçiş noktasında devrim! Tarih verip duyurdu... Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, hızlı ve konforlu yolculuk imkanının sağlanması hedeflenen Ankara-Delice Otoyolu ile "Köprülü Kavşak" projesi hayata geçiriliyor. AK Parti Milletvekili Ramazan Can, proje sayesinde dini bayramlarda ve hafta sonu tatillerinde yaşanan trafik yoğunluğu sorununun çözüme kavuşacağını belirtti.
7.08.2022 Ekonomi
Kaçırmak istediği kızı vurdu, jandarmaya yakalanacağını anlayınca intihar etti
Kaçırmak istediği kızı vurdu, jandarmaya yakalanacağını anlayınca intihar etti Erzincan’ın Tercan ilçesinde uzun süredir ailesinden istediği kızı alamayınca kaçırmaya çalışan şahıs, kız kaçmak istemeyince ateşli silahla kızı 3 yerinden vurdu. Daha sonra kaçan şahıs jandarmanın yolu kestiğini görünce kendisini vurarak intihar etti.
3.08.2022 Yaşam
Girlevik Şelalesi bayramda da vatandaşların uğrak yeri oldu
Girlevik Şelalesi bayramda da vatandaşların uğrak yeri oldu Dünyanın en görkemli şelalelerinden biri olan Erzincan'ın Çağlayan beldesindeki Girlevik Şelalesi, Kurban Bayramında da yerli turistler ile yurtdışından gelen gurbetçilerin durak noktası oldu.
12.07.2022 Yaşam
ÖÇK bölgesi ilan edilen İzmir-Karaburun’daki çalışmalar titizlikle ve özveriyle devam ediyor
ÖÇK bölgesi ilan edilen İzmir-Karaburun’daki çalışmalar titizlikle ve özveriyle devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, tabiat varlıklarının korunmasına yönelik çalışmalarını büyük özveriyle, yoğun ve aralıksız sürdürüyor. Bakanlığın Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından “Özel Çevre Koruma Bölgesi” ilan edilen İzmir-Karaburun yarımadasındaki kıyı bölgelerde insan ve doğa dengesinin sürdürülebilir olması, doğal, kültürel, tarihi, eğitsel ve estetik değerlerin koruma altına alınarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla yürütülen ‘Biyoçeşitlilik Araştırma Projesi’nde artık sona yaklaşılıyor. 
7.07.2022 Gündem
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı Gaziantep'te yoğun kar yağışı Tarsus- Adana- Gaziantep Otoyolu'nu ulaşıma kapattı. Gaziantep Valisi Davut Gül, Tarsus-Adana-Gaziantep karayolunda ulaşım sağlanamadığını ancak mahsur kalanlardan 2 bin 900'e yakınının kurtarıldığını açıkladı. Vali Gül, "Bir bu kadar kişinin de yolda kaldığını düşünüyoruz, tahmini bir rakam. 3-4 saat içinde yol açıldığında ulaşım normale dönmüş olacak" dedi.
19.01.2022 Gündem
Depremle ilgili korkutan uyarı! ‘Hazırlıklı olun’
Depremle ilgili korkutan uyarı! ‘Hazırlıklı olun’ Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından Afyonkarahisar'ın Sülün beldesinde de 3.1 büyüklüğünde deprem yaşandı. Afyonkarahisar ile Konya arasında çok sayıda diri fayın yer aldığına dikkat çeken Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, dün "Bölgemizde 6.8 büyüklüğüne kadar depremlerin meydana gelebileceği gerçeğini bilerek, depreme hazırlıklı olunması gerekmektedir" dedi.
9.11.2021 Gündem
Zafer Bayramı nedir? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemi ve anlam ne, Zafer Bayramı ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor?
Zafer Bayramı nedir? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemi ve anlam ne, Zafer Bayramı ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor? Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan Büyük Zafer, tarihe altın harflerle geçti. 99 yıl önce bugün neler olduğunu merak edenler arama motorlarına yöneldi ve “Zafer Bayramı nedir” sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ne oldu, Zafer Bayramı ne zaman ilan edildi? 30 Ağustos Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi...
30.08.2021 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramının kaçıncı yılını kutluyoruz? 30 Ağustos Zafer Bayramı neden kutlanır? Zafer Bayramı tarihi!
30 Ağustos Zafer Bayramının kaçıncı yılını kutluyoruz? 30 Ağustos Zafer Bayramı neden kutlanır? Zafer Bayramı tarihi! 30 Ağustos Zafer Bayramı kaçıncı yılı, neden kutlanır? 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un yıl dönümü yaklaşıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde başlatılan kurtuluş mücadelesinin kaçıncı yılının kutlandığı merak ediliyor. Zafer Bayramı hakkında merak edilenler…
27.08.2021 Gündem
Bakan Karaismailoğlu KKTC'de duyurdu: Yıl sonunda tamamlanacak
Bakan Karaismailoğlu KKTC'de duyurdu: Yıl sonunda tamamlanacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 10 yıl içerisinde 221 kilometre bölünmüş yol ve 93 kilometre 1. sınıf yol olmak üzere 314 kilometre daha yol yapımı gerçekleştireceklerini bildirdi. Bakan Karaismailoğlu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünce yürütülen ve yapımı devam eden Ercan Havalimanı’nda 1. etap çalışmalarının bu yılın sonunda tamamlanmasının hedeflendiğini dile getirdi.
9.06.2021 Ekonomi
İbocan kimdir? İbo Show konuğu Ankaralı İbocan kaç yaşında, gerçek adı ne, nerede doğdu
İbocan kimdir? İbo Show konuğu Ankaralı İbocan kaç yaşında, gerçek adı ne, nerede doğdu İbo Show her cumartesi olduğu gibi bu hafta da izleyenlere keyifli dakikalar yaşayacak. Sensizlik Ölüm Gibi, Sevme Diyorlar, Ahtım Var Benim, Seymen'in Starları, Ankara'nın Beyleri, Çekip Gitmeyecektin, Angara'nın Dikmeni gibi albümleri ile tanınan İbocan'ın hayatı merak konusu oldu. Ankaralı İbocan kimdir, kaç yaşında, nereli?
22.05.2021 Gündem
Çaykur kura sonuçları 2021 isim listesi! İŞKUR ÇAYKUR 300 işçi alımı kura çekilişi sonuçları sorgulama
Çaykur kura sonuçları 2021 isim listesi! İŞKUR ÇAYKUR 300 işçi alımı kura çekilişi sonuçları sorgulama ÇAYKUR kura sonuçları araştırması başladı. Çaykur'un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'da bulunan fabrikalarına kura ile işçi alımı yapılacağının duyurulması ardında, binlerce kişi ilan başvurdu. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR)’un istihdam edeceği 300 beden işçisi alımı çekilişi bugün yapıldı. ÇAYKUR kura sonuçları soğulama ekranı ve isim listesi…
12.04.2021 Personel Alımı
Ücretsiz internet! Kullanıma sunuldu
Ücretsiz internet! Kullanıma sunuldu Ücretsiz internet kullanım imkanı sunuluyor. Anakara Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz internet hizmeti 35 meydanda vatandaşla buluştu.
18.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kalecik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalecik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.