Kahvehane

Kahvehane

Son dakika kahvehane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kahvehane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kahvehane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kahvehane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kahvehane gelişmeleri de dahil olmak üzere 733 kahvehane haberi bulunmuştur. Tüm kahvehane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı?
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olup olmadığını sorgularken, kapalı olan mekanları da araştırmaya başladı. Peki, Seçim günü AVM’ler, kahvehaneler, Pazar yerleri, marketler, kafeler açık mı, kapalı mı? 31 Mart’ta nereler kapalı, seçim gününde sokağa çıkma yasağı var mı?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak?
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak? Seçim günü kıraathaneler açık mı, kahveler 31 Mart’ta kapalı mı? Seçim günü olan 31 Mart’ta kahvehaneler, kıraathaneler ve internet kafelerin açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Oy kullanma görevini yerine getirdikten sonra günlük yaşamına devam etmek isteyen vatandaşlar seçim günü açık olacak ve kapalı olacak yerleri öğrenmeye çalışıyor. Peki, seçim günü kahvehaneler kaça kadar kapalı, 31 Mart’ta kahveler kaçta açılacak?
29.03.2024 Gündem
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu?
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu? Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart Pazar günü AVM’ler kapalı mı, seçimde AVM’ler kaçta açılacak? Soruları seçime az bir süre kala gündeme geldi. Seçim günü AVM’lerin çalışma saatleri sorgulanıyor. İşte seçim günü AVM’lerin çalışma durumu…
29.03.2024 Gündem
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi?
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde seçimlere gidiyor. Seçim günü seyahat edecek vatandaşlar seçim yasakları ile ilgili aramalar arttı. Propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi saat 18.00'de, seçim yasakları ise 31 Mart saat 23.59'da sona erecek. İşte 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? sorusunun yanıtı...
26.03.2024 Gündem
Seçim günü Alışveriş merkezleri açık mı? 31 Mart seçim günü hangi AVM'ler çalışıyor?
Seçim günü Alışveriş merkezleri açık mı? 31 Mart seçim günü hangi AVM'ler çalışıyor? Seçim günü AVM'ler açık mı sorusu 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi vatandaşların merak konusu oldu. Seçim yasakları kapsamında kahvehane, kıraathane ve internet cafe gibi yerler umumi eğlence işyerleri kapalı olacak. Ancak oy kullandıktan sonra AVM ziyareti yapacak olanlar için 31 Mart seçim günü AVM'ler açık mı sorusu oldukça önemli hale geldi.
26.03.2024 Gündem
Müşterilerinin kavgalarından bıktı, kahvehanesinde siyasi tartışmaları yasakladı
Müşterilerinin kavgalarından bıktı, kahvehanesinde siyasi tartışmaları yasakladı Adana’da iş yerinde oyun oynayıp çay içen müşterilerinin siyasi konular nedeniyle kavga etmesinden bıkan kahvehane sahibi Zeki Akkurt (36), kahvehanenin çeşitli yerlerine, ‘Bu kahvede siyaset yapmak, din, dil, ırk tartışmak yasaktır’ yazıları astı. Akkurt, “İnsanlar birbirlerini kırdı, çok tartışma ve kavga çıkıyordu. Yazıları astığımız günden bu ana kadar herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Bu durum gelen vatandaşların da hoşuna gidiyor” dedi.
1.03.2024 Adana
Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın; 2 kişi dumandan etkilendi
Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın; 2 kişi dumandan etkilendi Maltepe'de tarihi kıraathanenin çatısı alev alev yandı. İtfaiyenin yangına müdahalesi sırasında çatıda kısmı çökme yaşanırken, 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Büyük çapta hasar meydana gelen tarihi kıraathanenin dizilere de ev sahipliği yaptığı öğrenildi.
3.02.2024 Gündem
Kırşehir'de 2 eve saldırıda, 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı
Kırşehir'de 2 eve saldırıda, 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı Kırşehir'de, kahvehane sahibi Veysel Uçar'ı öldürüp, 2 kişiyi de yaraladığı suçlamasıyla gözaltına alınan Fatih Yağcı (34), tutuklandı.
4.01.2024 Gündem
Yüksek sesle müzik kavgasında korkunç son! Tartıştığı 2 kişiyi vurdu ardından intihar etti
Yüksek sesle müzik kavgasında korkunç son! Tartıştığı 2 kişiyi vurdu ardından intihar etti Adana’da komşularıyla arasında yüksek sesle müzik açma meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kahvehaneci, 2 kişiyi pompalı tüfekle vurup ardından intihar etti. Olayda tüfekle vurulan şahıslardan biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
25.07.2023 Gündem
Bakan Ersoy taksicilerle bayramlaştı
Bakan Ersoy taksicilerle bayramlaştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı tatilini geçirdiği memleketi Antalya'da taksici esnafıyla sohbet edip bayramlarını kutladı.
28.06.2023 Gündem
Bahçelievler'de kahvehane sahibine silahlı saldırı! Hayatını kaybetti
Bahçelievler'de kahvehane sahibine silahlı saldırı! Hayatını kaybetti Bahçelievler'de kahvehaneye yapılan silahlı saldırıda iş yeri sahibi Seyit Battal Kılıç hayatını kaybetti.
9.06.2023 Yaşam
İstanbul'da kumar operasyonu! 14 kişiye toplam 56 bin 770 lira ceza
İstanbul'da kumar operasyonu! 14 kişiye toplam 56 bin 770 lira ceza İstanbul'da kumar oynatılan mekanlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonlarda 294 kahvehane,  8 dernek, 4 ruhsatsız iş yeri denetlenirken, kumar oynayan 14 kişiye toplam 56 bin 770 lira ceza yazıldı. Operasyonda kumar oynamaya yer temin eden 5 kişi ise gözaltına alındı.
1.06.2023 Gündem
Seçim günü yasakları devrede! 24 saat sürecek
Seçim günü yasakları devrede! 24 saat sürecek Seçim yasakları dün saat 18.00 itibarıyla devreye girdi. Sabah 6'dan gece 24'e kadar alkollü içki satışı yasak olacak. Propaganda yasağı 24 saat devam edecek.
14.05.2023 Gündem
Seçim yasakları başladı! İşte detaylar...
Seçim yasakları başladı! İşte detaylar... Türkiye sandık başına gidiyor. Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler nedeniyle seçim yasakları devreye girdi.
13.05.2023 Gündem
İzmir'de 5 kişinin hayatını kaybettiği olayın detayları belli oldu
İzmir'de 5 kişinin hayatını kaybettiği olayın detayları belli oldu İzmir'in Menderes ilçesinde bir kahvehanede meydana gelen ve 5 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Olayın kumar borcu meselesi yüzünden olmadığı, iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden daha önceden husumet olduğu öğrenildi.
11.05.2023 Gündem
Seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları nelerdir?
Seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları nelerdir? 14 Mayıs seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları neler? 14 Mayıs seçim günü yasaklarının açıklanmasının ardından vatandaşların yasaklara yönelik aramaları da arttı. Peki, Seçim günü AVM’ler kapalı mı, restoran ve kafeler kapalı mı olacak? Seçim yasakları nelerdir?
5.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Millet İttifakı'na eleştiren Erdoğan, "Bu masa müzakere masası olmaktan çıkalı çok oldu. Direksiyonda Kılıçdaroğlu görünüyor ama onun görevi mutfakta video çekmek, kalp yapmak." dedi. Öte yandan Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün vatandaşa uygun fiyatla verileceğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
Kahvedeki cinayetin 79 yaşındaki sanığına, ağırlaştırılmış müebbet
Kahvedeki cinayetin 79 yaşındaki sanığına, ağırlaştırılmış müebbet Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde kahvede oturan Cevdet Asa'yı (68) bıçaklayarak öldüren Kerim Yakut (79), tutuklu yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
18.03.2023 Gündem
Seçim günü uygulama ve yasaklar Resmi Gazete'de yayımlandı
Seçim günü uygulama ve yasaklar Resmi Gazete'de yayımlandı  Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), seçim günü uygulanacak kuralları, oy kullanma saatlerini ve bir sandık bölgesindeki seçmen sayısını belirlediği kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 14 Mayıs'ta tüm ülke genelinde oy verme başlangıç ve bitiş saati 08.00-17.00 olarak belirlendi.
12.03.2023 Gündem
“İntihar ediyorum” diye not bırakan kişi kahvehanede çay içerken bulundu
“İntihar ediyorum” diye not bırakan kişi kahvehanede çay içerken bulundu Muş’ta kiraladığı aracın içine intihar notu bırakıp ortadan kaybolan ve Murat Nehri’nde aranan şahıs kahvehanede çay içerken bulundu.
2.03.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 kente okullar için genelge
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 kente okullar için genelge İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine, '2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Yarısında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri' genelgesi gönderdi.
4.02.2023 Gündem
Bandırma'da kahvehanede çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 3 yaralı
Bandırma'da kahvehanede çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 3 yaralı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir kahvehanede çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü, olayda 3 kişi yaralandı.
27.01.2023 Yaşam
Müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına müzik yayın izni verilmesi yönünde düzenleme getirildi
Müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına müzik yayın izni verilmesi yönünde düzenleme getirildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 30 Kasım 2022 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Çevresel Gürültü Kontrol Yönetmeliği” kapsamındaki müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına müzik yayın izni verilmesi yönünde düzenlemeye gidildi.
2.01.2023 Gündem
İstanbul'da ölüm zinciri: 5 kişi öldü, 2 kişi kör oldu: 35-40 liraya satardı
İstanbul'da ölüm zinciri: 5 kişi öldü, 2 kişi kör oldu: 35-40 liraya satardı İstanbul'da sahte alkol can aldı. Terzi Mustafa Yılmaz'ın dükkanında ürettiği sahte alkol 5 kişinin hayatını kaybetmesine 2 kişinin kör olmasına yol açtı. Olayı ise kurulan özel ekip çözdü. Bülent Ş. ifadesinde Mustafa'nın ek gelir olarak sahte alkol üretip sattığını belirterek "Dışardan bidonlarla aldığı etil ya da metil alkolün üzerine su katıp çalkalayıp ürettiği votkayı dükkâna gelen çevresindekilere pet şişeler içinde 35-40 liraya satardı" dedi. İşte haberin detayları...
31.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.
30.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kahvehane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kahvehane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.