Kafa Dergisi

Kafa Dergisi

Son dakika kafa dergisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kafa dergisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kafa dergisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kafa Dergisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kafa dergisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 kafa dergisi haberi bulunmuştur. Tüm kafa dergisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevcan Orhan’ın sevgilisi Gökhan Dağıstanlı
Gökhan Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Sevcan Orhan’ın sevgilisi Gökhan Dağıstanlı Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan, Kafa dergisi yazarı Gökhan Dağıstanlı ile aşk yaşamaya başladı. Gökhan Dağıstanlı, ilişkilerini sosyal medyada ilan edip, fotoğraf altına “Belki de biraz geç rastladım sana” notunu yazdı. Söz konusu gelişmenin ardından Gökhan Dağıstanlı kimdir, nerelidir, kaç yaşında? sorularına yanıt aranamaya başlandı.
17.08.2021 Gündem
Sevcan Orhan ile Gökhan Dağıstanlı aşklarını ilan etti!
Sevcan Orhan ile Gökhan Dağıstanlı aşklarını ilan etti! Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan, Kafa dergisi yazarı Gökhan Dağıstanlı ile aşk yaşamaya başladı. Çift, beraberliklerini sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu
17.08.2021 Magazin
Ben aşkın her halini anlatıyorum
Ben aşkın her halini anlatıyorum Kafa Dergisi yazarı Gökhan Dağıstanlı’nın ilk kitabı “Kimsesiz Mektuplar” okurlarla buluştu. Cemal Süreyya’dan ilham alan Dağıstanlı ile kitabı ve yazarlık serüvenini konuştuk.
29.12.2017 Arşiv
Ablası kurtardı
Ablası kurtardı Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol önceki akşam ablası Esra Erol’la birlikte Kafa Dergisi’nin yılbaşı partisine katıldı.
28.12.2017 Magazin
Yeni yıl kafası
Yeni yıl kafası Kafa dergisi önceki akşam Cihangir’de bir mekanda yeni yıl partisi düzenledi.
28.12.2017 Magazin
Esra Erol kardeşini 'Alişan'dan kurtardı!
Esra Erol kardeşini 'Alişan'dan kurtardı! Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol önceki akşam ablası Esra Erol’la birlikte Kafa Dergisi’nin yılbaşı partisine katıldı. Partiye geçen sene de katıldığını söyleyen Eda Erol, Alişan ve sevgilisi Buse Varol hakkında sorulan sorular karşısında epey gerildi.
28.12.2017 Magazin
Bir yaz klasiği Bozcaada
Bir yaz klasiği Bozcaada Çanakkale’nin kendi kimliğini yaratabilmiş adalarından biri hiç şüphesiz; Bozcaada. Ilıca gibi doğal plajı ve adanın içinde yer alan restoranları ile sakin bir tatil beklentisi içinde olanlar için ideal rota. Bozcaada’nın dikkat çeken mekanlarını sizler için sıraladık...
23.06.2017 Magazin
Celil Nalçakan: Öldürmek zorunda kalıyorsunuz
Celil Nalçakan: Öldürmek zorunda kalıyorsunuz Celil Nalçakan, 'Poyraz Karayel' dizisinde hayat verdiği 'Zülfikar' karakterini ve yeni projelerini anlattı.
9.05.2017 Magazin
Survivor sürprizini açıkladı
Survivor sürprizini açıkladı Kafa dergisinin yılbaşı partisine katılan Acun Ilıcalı, Survivor’ın merakla beklenen isimlerinden birini daha açıkladı. Eski futbolcu Serhat Akın da Survivor’da
28.12.2016 Magazin
Kentten köye göç zamanı şimdi
Kentten köye göç zamanı şimdi Yılmaz Erdoğan, Köyceğiz’deki çiftliğine tamamen yerleşti ve organik bir hayatı tercih etti. Sanatçı ‘KAFA Dergisi’ne İstanbul’u terk ediş nedenlerini anlattı.
28.08.2016 Magazin
İşte Kazım Koyuncu'nun son mektubu
İşte Kazım Koyuncu'nun son mektubu Karadenizli şarkıcı Kazım Koyuncu, 2005 yılında uzun süre mücadele ettiği kansere yenilerek yaşamını yitirmişti...
27.05.2016 Magazin
Kadir İnanır: Başka çaremiz yok
Kadir İnanır: Başka çaremiz yok ‘Akil İnsanlar’ heyetinde de yer alan sinema oyuncusu Kadir İnanır, aylık KAFA dergisinin 13’üncü sayısı için kaleme aldığı yazıda, kalıcı barışın sağlanması için sürdürdüğü mücadeleden vazgeçmeyeceğini vurguladı...
26.09.2015 Magazin
Cem Yılmaz yazar oluyor
Cem Yılmaz yazar oluyor Çıktığı ilk günden beri büyük ses getiren popüler kültür ve edebiyat dergisi Kafa, birinci yılını müthiş bir sayıyla kutlamaya hazırlanıyor.
26.08.2015 Magazin
'Sen benden 1 yaş büyüktün şimdi ben 9 yaş büyüğüm'
'Sen benden 1 yaş büyüktün şimdi ben 9 yaş büyüğüm' Sanatçı Şevval Sam, Kazım Koyuncu'nun 10. ölüm yıldönümü nedeniyle Kafa Dergisi'nde bir yazı kaleme aldı.
24.06.2015 Magazin
'Kimse ona benzemeyecek'
'Kimse ona benzemeyecek' Tarkan, 'Kafa' dergisinde sanatçı Müzeyyen Senar’ı anlattı.
27.02.2015 Magazin
Sezen Aksu: En kafa arkadaşımdı!
Sezen Aksu: En kafa arkadaşımdı! Sezen Aksu, yakın dostu Aysel Gürel’i ölümünün 7’nci yıldönümünde Kafa Dergisi’nin Şubat sayısında yazdığı yazıda bu sözlerle andı: O benim üstadım, en kafa arkadaşımdı…
30.01.2015 Magazin
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz MHP lideri Bahçeli, Batı medyasının manşetlerine tepki göstererek, 'Batı 14 Mayıs seçimlerinde zillet ittifakından yana tarafını ortaya koymuştur. Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz.' ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Alman dergiden skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan kapağı!
Alman dergiden skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan kapağı! The Economist ve Bloomberg'in ardından Alman Stern dergisi de Türkiye'de gerçekleşecek seçimle ilgili hazırladığı analizde skandal ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan dergi 'Kundakçı Erdoğan' kapağı ile çıktı.
26.01.2023 Dünya
Annesinin boyuna yetişti! Duru Mete genç kız oldu
Annesinin boyuna yetişti! Duru Mete genç kız oldu Kültür, sanat ve edebiyat dergisinin 100. sayısının kutlamasına oyuncu Ebru Cündübeyoğlu da katıldı. Duru Mete de annesine eşlik etti.
21.01.2023 Magazin
Bentonit kili nedir, ne işe yarar, içilir mi? Bentonit hakkında merak edilenler...
Bentonit kili nedir, ne işe yarar, içilir mi? Bentonit hakkında merak edilenler... Doğal kozmetik ürünleri için de ham madde olarak kullanılan Bentonit, cilt yüzeyinde bulunan gözeneklere girerek, bakteri ve toksinleri yüzeye çıkartarak temizler. Peki, Bentonit nedir, içilir mi? Bentonit kili nedir, faydaları nelerdir, ne işe yarar?
18.11.2022 Sağlık
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Corona virüs ne zaman biter? Corona virüste 2. dalga ne zaman bekleniyor?
Corona virüs ne zaman biter? Corona virüste 2. dalga ne zaman bekleniyor? Çin’in Hubey eyaletinin Vuhan kentinde sebebi tespit edilemeyen birkaç zatürre vakasının 30 Aralık 2019’da Dünya Sağlık Örgütü’ne (DSÖ) bildirilmesiyle dünya gündemine giren yeni tip corona virüs (Covid-19) pandemisi hızla yayılmaya devam ediyor. Vaka sayılarının tekrar yükselişe geçmesi pek çok soruyu da gündeme getiriyor. Peki, Corona virüs ne zaman biter? Corona virüste 2. dalga nedir? Corona virüste 2. dalga ne zaman bekleniyor? İşte corona virüs ile ilgili merak edilen soruların cevapları...
8.07.2020 Gündem
Erol Bulut'tan flaş açıklama: Teklif aldım!
Erol Bulut'tan flaş açıklama: Teklif aldım! Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, yurt içi ve yurt dışından birçok teklif aldığını ve sezon sonu bu teklifleri en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi.
1.06.2020 Alanyaspor
Mert Hakan Yandaş'tan transfer açıklaması!
Mert Hakan Yandaş'tan transfer açıklaması! Sivas’ta 10 gol 4 asistlik performansıyla harika bir sezon geçiren Mert Hakan,virüs salgını nedeniyle Avrupa hayalini şimdilik bir kenara bıraktığını belirterek,“Türkiye’de kalmak daha mantıklı geliyor. Sözleşmem bitiyor ve kritik bir karar vermeliyim”dedi.
2.05.2020 Sivas Spor
Çarpıcı açıklama: ABD 2050'ye kadar...
Çarpıcı açıklama: ABD 2050'ye kadar... Eski ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Thomas Fingar ile NSA analisti John Schindler, "Amerika çağı sona mı eriyor?" sorusunu cevapladı. Fingar, "Ulusal siyasetimiz 10 yıldır paralize olmuş durumda. ABD artık gönülsüz bir egemen güç.” dedi. Schindler ise, "ABD artık tek lider değil. 2050’ye kadar gücü azalmaya devam edecek." diye konuştu.
19.02.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kafa Dergisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kafa dergisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.