Kadir

Kadir

Son dakika kadir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadir gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.685 kadir haberi bulunmuştur. Tüm kadir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceyhan’daki trafik sorunu için akıllı kavşak projesi
Ceyhan’daki trafik sorunu için akıllı kavşak projesi Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilçedeki trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen Akıllı Kavşaklar Projesi'ni hayata geçirmeye başladı.
2.05.2024 Adana
Ceyhan’daki trafik sorunu için akıllı kavşak projesi! Kaza riski azalacak
Ceyhan’daki trafik sorunu için akıllı kavşak projesi! Kaza riski azalacak Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilçedeki trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen Akıllı Kavşaklar Projesi'ni hayata geçirmeye başladı.
2.05.2024 Adana
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi Bir tetikçi tarafından ansızın vurulacağını bilmeden hayallerine koşan adamdı Uğur Güçlü. Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışmada Kadir İnanır'ı bile geride bırakıp kazandığı birinciliğin sonu olacağının farkında olmadan kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Adanalı Uğur Güçlü'nün hikayesini anlatacağız.
1.05.2024 Adana
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
İkinci Kadir Şeker davasında hapis cezaları onandı
İkinci Kadir Şeker davasında hapis cezaları onandı Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.
26.04.2024 Gündem
Kadını pencereden aşağı atan avukat gülüp müzik açtı!
Kadını pencereden aşağı atan avukat gülüp müzik açtı! İstanbul'un Kadıköy İlçesinin Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesinde Fatma Duygu Özkan'ın Avukat Doğan Can Gündüz tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Şüpheli Doğan Can Gündüz hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.
26.04.2024 Gündem
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem
İncila'nın bebeğini Naz sahiplenecek! Sakla Beni dizisinin son sahnesi bile hazır: Kadir'in babalığı, Mete'nin hesabı tutmadı!
İncila'nın bebeğini Naz sahiplenecek! Sakla Beni dizisinin son sahnesi bile hazır: Kadir'in babalığı, Mete'nin hesabı tutmadı! Star Tv'nin Perşembe akşamları ekrana getirdiği Sakla Beni dizisinde Mete'nin İncila'ya olan aşkını herkese açması sürpriz oldu herkes için. Mete artık bu konuda pişmanlık duymaz ancak İncila bu konuda kararsızdır. Bambaşka bir hikayeye doğru evrilen Sakla Beni 25. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Ancak gelen son iddia finale yaklaşan dizinin son bölümüne dair oldu. Öyle ki Sakla Beni final sahnesi bile hazırda tutuluyor.
25.04.2024 Magazin
Neslihan Atagül’den romantik paylaşım! Kadir Doğulu'nun doğum gününü bu sözlerle kutladı
Neslihan Atagül’den romantik paylaşım! Kadir Doğulu'nun doğum gününü bu sözlerle kutladı Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, paylaşımlarıyla adlarından sık sık söz ettiriyor. Son olarak Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından eşi Kadir Doğulu’nun yaş gününü romantik sözlerle kutladı.
21.04.2024 Magazin
20 Nisan kandil mi 2024, bugün ne kandili? 20 Nisan dini olarak ne günü?
20 Nisan kandil mi 2024, bugün ne kandili? 20 Nisan dini olarak ne günü? Bugün 20 Nisan, vatandaşlar bugünün dini olarak ne günü olduğunu kandil olup olmadığını araştırıyor. Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olan kandil günlerinin hangi günlere denk geldiği de araştırılan bir diğer konu oldu. Peki, Bugün kandil mi? 20 Nisan ne kandili, 20 Nisan dini olarak ne günü?
20.04.2024 Yaşam
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
Fenomen Ares davası sil baştan! Yeniden yargılanacaklar
Fenomen Ares davası sil baştan! Yeniden yargılanacaklar Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu. Temyiz kararında, "'Tasarlayarak kasten öldürme' yerine, yanılgılı değerlendirme ile 'kasten öldürme' hükümleri kurulmuştur" denildi.
16.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, büyük bir köyden büyük bir kent olma hedefiyle seçim sürecinde verdiği sözlerden 3’üncü sözünü tutarak, belediye binasını başka bir alana taşıyıp, yerine Büyük Ceyhan Oteli’ni kurmak için çalışma başlattı. Yapımı 9 ay sonra tamamlanacak otelin konaklama ücreti öğretmenevini geçmeyecek, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 75, cenaze ve düğün için ilçeye gelecek olanlara ise yüzde 50 indirim sağlanacak.
12.04.2024 Adana
Kapıda vize uygulamasına yoğun ilgi!
Kapıda vize uygulamasına yoğun ilgi! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandığını belirten acente yetkilisi Kadir İnandı, "Bayram yoğunluğunu karşılanmak için gerek buradaki acente yetkililerimiz gerek karşıdaki acente yetkililerimiz ile hummalı bir çalışmanın içerisine girdik" ifadelerini kullandı.
7.04.2024 Gündem
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme!
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye ile Pakistan ilişkileri ele alındı.
6.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camii'nde cuma namazı sonrası dua etti. Ardından Erdoğan, Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret etti.
5.04.2024 Gündem
Kadir Suresi kaçıncı sayfada? Arapça Kadir Suresi yazılışı ile Türkçe Kadir Suresi okunuşu! Kadir gecesi duası Kadir Suresi anlamı ile Peygamberimizin kadir gecesi duası
Kadir Suresi kaçıncı sayfada? Arapça Kadir Suresi yazılışı ile Türkçe Kadir Suresi okunuşu! Kadir gecesi duası Kadir Suresi anlamı ile Peygamberimizin kadir gecesi duası Kadir suresi okunuşu ve anlamı, 5 Nisan’ın Kadir Gecesi olması nedeniyle sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Ramazan ayının en anlamlı gecesi olan, bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen Kadir Gecesi, Kur'an'ın indirildiği gece olarak bilinir. Bu mübarek geceyi ibadetlerle geçirmek isteyen vatandaşlar, Kadir suresi ve Kadir Gecesi duası gibi ibadetleri yapmak için arama motorlarına yöneldi.
5.04.2024 Yaşam
Kadir suresindeki ruh kimdir? Kadir suresinde ruh ismiyle kime işaret edilmiştir? Kadir suresi 4. ayet tefsiri
Kadir suresindeki ruh kimdir? Kadir suresinde ruh ismiyle kime işaret edilmiştir? Kadir suresi 4. ayet tefsiri Kadir Suresi, mübarek Ramazan ayı içerisinde en fazla araştırılan surelerde biri oldu. Kuran-ı Kerim'de 97. sure olarak yer alır ve içeriğinde Kadir Gecesi'nin önemi ile Kuran'ın bu gece indirilmeye başlandığı vurgulanır. Kadir Suresi, beş ayetten oluşur. İlk ayette, "Gerçekten biz, onu (Kuran'ı), Kadir Gecesi'nde indirdik." ifadesi yer alır. İşte Kadir Suresi'nin Türkçe mealini, Arapça okunuşunu, Diyanet Tefsiri'ni ve faziletini detaylarıyla haberimizde bulabilirsiniz. Pek, Kadir suresindeki ruh kimdir? Kadir suresinde ruh ismiyle kime işaret edilmiştir? Kadir suresi 4. ayet tefsiri
5.04.2024 Yaşam
Kadir Gecesi Kadir Suresi kaç kere okunmalı? Kadir Suresi okunuşu, anlamı, tefsiri! Kadir Suresinden sonra Asr Suresi okunur mu, kadir suresinden sonra gelen sure hangisi, İhlas mı?
Kadir Gecesi Kadir Suresi kaç kere okunmalı? Kadir Suresi okunuşu, anlamı, tefsiri! Kadir Suresinden sonra Asr Suresi okunur mu, kadir suresinden sonra gelen sure hangisi, İhlas mı? Kadir Suresi okunuşu, anlamı, tefsiri, bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesini içinde barındırdığı için sorgulanıyor. Kadir Gecesi Kadir Suresi okumanın fazileti araştırılıyor. Kadir gecesinin içinde barındıran 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif son cuması idrak edilirken, Kadir Gecesinin faziletinden, Kur’ân-ı Kerîm’in o gecede inzâle(inmeye) başlanmasından ve o gece tüm kâinatı saran selâmet ve esenlikten bahsedilen Kadir Suresi günün en çok arananları arasında girdi. Peki, Kadir Suresinin anlamı nedir, Kadir Gecesi Kadir Suresi kaç kare okunmalı? Kadir suresinde ne anlatılıyor? İşte kadir suresi okunuşu, anlamı, Türkçesi ve Arapçası…
5.04.2024 Yaşam
Kadir Gecesi tesbih namazı ne zaman kılınır, saat kaçta, kaç rekat? Kadir Gecesinde camide tesbih namazı kılınır mı?📿Tesbi namazı duası ile Kadir Gecesi tesbih namazı kılmanın fazileti
Kadir Gecesi tesbih namazı ne zaman kılınır, saat kaçta, kaç rekat? Kadir Gecesinde camide tesbih namazı kılınır mı?📿Tesbi namazı duası ile Kadir Gecesi tesbih namazı kılmanın fazileti Kadir Gecesi tesbih namazının kılınışı, ne zaman ve saat kaçta olduğu, kılınacak rekat sayısı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Tesbih namazı nasıl kılınır, Kadir Gecesi olması nedeniyle Kadir Gecesi namazı kapsamında aranan konu başlıklarından biri oldu. Kadir Gecesi namazları arasında yer alan tesbih namazı ile ilgili olarak Kadir Gecesinde camide tesbih namazı kılınır mı, tesbih namazı nasıl kılınır, kaç rekat, Kadir Gecesi tesbih namazı ne zaman kılınır, saat kaçta? Sorularına aranan yanıt yoğunlaştı. Kadir Gecesi, İslam inancında son derece kutsal kabul edilen bir gecedir. Bu mübarek zaman diliminde, Müslümanlar Allah'ın rahmet ve mağfiretinin en yoğun olarak tecelli ettiğine inanır. Dolayısıyla, Kadir Gecesi'nde tesbih namazı kılmak, bu özel gecenin feyiz ve bereketinden istifade etmek için önemli bir fırsattır. Peki, Tesbih namazı nedir, neden kılınır?
5.04.2024 Yaşam
Makamına oturmadan kepçe başına geçti! İlk icraatını gerçekleştirdi
Makamına oturmadan kepçe başına geçti! İlk icraatını gerçekleştirdi Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, mazbatasını alır almaz makamına oturmadan Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne geçti. Alkışlar eşliğinde kepçeye binen Başkan Aydar, ilk icraatı için kazmayı vurdu.
5.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Kadir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.