Kadın Gazeteci

Kadın Gazeteci

Son dakika kadın gazeteci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın gazeteci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın gazeteci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Gazeteci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın gazeteci gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.387 kadın gazeteci haberi bulunmuştur. Tüm kadın gazeteci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadın gazeteci, bebeğiyle haberden habere koşuyor! "Annelik çok keyifli"
Kadın gazeteci, bebeğiyle haberden habere koşuyor! "Annelik çok keyifli" Adana'da görev yapan kadın gazeteci, bütün haberlere 7 aylık bebeğiyle gidiyor. Kadının gücünü gösteren gazeteci, “Zorlu bir süreç ancak annelik çok keyifli. Onunla birlikte habere gitmek, röportaj yapmak ve gelişmeleri ekrana yansıtmak gerçekten gurur verici” dedi.
8.03.2024 Adana
Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı!
Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı! Elmas savaşlarını keskin yorumu ve konusuyla sömürüyü kamuoyunun gözüne sokan drama türündeki Kanlı Elmas (Blood Diamond) Hollywood yapımı politik filmler arasında yerini alıyor. 2006 yapımı filmde, Leonardo DiCaprio’nun oyunculuğu ile göz doldururken, hikayesi ile çocuk askerlerin nasıl kullanıldığı ile ilgili politik bir yüzleşme örneği olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? Kanlı Elmas filmi ne zaman, nerede çekildi? Kanlı Elmas filmi oyuncuları kim? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı!
6.12.2022 Kültür Sanat
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in canlı yayında zor anları! Afgan kadın gazeteci gözyaşları içinde sordu...
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in canlı yayında zor anları! Afgan kadın gazeteci gözyaşları içinde sordu... Son dakika haberi... Afganistan'dan ABD ile birlikte birliklerini çeken NATO'nun Genel Sekreteri Jens Stoltenberg canlı yayında Afganistan ve yeni Taliban yönetimiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında Stoltenberg'e soru soran Afgan gazeteci ise o anlara damga vurdu.
17.08.2021 Dünya
Türkiye bu istismar iddiası ile çalkalanıyor! 2 ay boyunca...
Türkiye bu istismar iddiası ile çalkalanıyor! 2 ay boyunca... Didim son günlerde CHP’li Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın 5 yıl önce kendisinden iş isteyen S. adlı kadını 2 ay boyunca tehdit ederek cinsel istismarda bulunduğu iddiaları ile çalkalanıyor. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ise, iddia sahibi kadını tanıyıp tanımadığıyla ilgili soruyu yanıtlamıyor ancak “rant çetesinin bu senaryoyla”kendisini hedef aldığını savunuyor.
12.09.2020 Gündem
Ünlü isimleri kullanıp hayali karakterle vurgun yaptı...
Ünlü isimleri kullanıp hayali karakterle vurgun yaptı... Sosyal medyada sahte ve kurgu hesapları deşifre ederek hızla popüler olan ‘rulling’ (@atavrattroll) adlı hesap başta olmak üzere üç hesap üzerinden burs ve yardım bahanesiyle toplanan para ile yasadışı bahis oynandığı iddia ediliyor. Suçlanan S.Ç., 10 gün önce ortadan kaybolurken, hakkında 4 ayrı suç duyurusunda bulunuldu.
19.02.2020 Gündem
Meksika’da bir kadın gazeteci öldürüldü!
Meksika’da bir kadın gazeteci öldürüldü! Meksika’nın Tabasco eyaletinde bir kadın gazeteci, dün 2 silahlı saldırgan tarafından vurularak öldürüldü.
12.06.2019 Dünya
‘İngilizleri denize dökmeden buradan gitmenize izin yok’
‘İngilizleri denize dökmeden buradan gitmenize izin yok’ Birinci Dünya Savaşı’nı cephede takip eden tek kadın gazeteci olarak basın tarihine geçen Wanda Zembrzuska’nın yazdığı 14 mektup gün ışığına çıktı. Ağustos 1915’te Gelibolu’da 10 gün geçiren Zembrzuska, Mustafa Kemal’in kendisine “İngilizleri denize dökmeden buradan gitmenize izin yok” dediğini yazıyor...
18.03.2019 Gündem
İran'dan Almanya ve ABD'ye tepki!
İran'dan Almanya ve ABD'ye tepki! İran, Almanya hükümetinin Mahan Havayollarının uçuş izinlerini kaldırmasına ve ABD'de gözaltına alınan İran devlet televizyonu sunucusu Merziye Haşimi'nin gözaltı süresinin uzatılmasına tepki gösterdi.
22.01.2019 Dünya
İranlı gazeteciye 12 yıl hapis
İranlı gazeteciye 12 yıl hapis İran'da muhalif liderlerden Mehdi Kerrubi'nin bir dönem danışmanlığını üstlenen kadın gazeteci Hengame Şehidi'ye, 12 yıl 9 ay hapis cezası verildi
1.12.2018 Dünya
Kanada Başbakanı Trudeau’ya şok! Kadın gazeteci tacizle suçladı
Kanada Başbakanı Trudeau’ya şok! Kadın gazeteci tacizle suçladı Kanada Başbakanı Justin Trudeau, 18 yıl önce bir müzik festivalinde bir kadın gazeteciye tacizde bulunduğu iddialarını reddetti. Trudeau, "O gün kötü bir şey olduğunu hatırlamıyorum" dedi.
3.07.2018 Dünya
RTGD 2017 Medya Oscarları sahiplerini buldu
RTGD 2017 Medya Oscarları sahiplerini buldu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin (RTGD) geleneksel ‘Medya Oscarları Ödülleri’ sahiplerini buldu. Bu yıl 40. kuruluş yıldönümünü kutlayan RTDG, 17 farklı kategoride 21 kişi ve kurumu ödüle layık gördü. RTGD Başkanı Şebnem Bursalı ‘2017 Medya Oscarları’nın Mayıs ayı içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı bir törenle sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.
1.05.2018 Gündem
Kesik başlı gazeteci cinayetinde katile ömür boyu hapis
Kesik başlı gazeteci cinayetinde katile ömür boyu hapis Danimarkalı mucit Peter Madsen, kendi yaptığı denizaltıya röportaj yapmak için gelen kadın gazeteci Kim Wall'u öldürmek ve cesedini parçalayarak denize atmak suçlarından ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
25.04.2018 Dünya
Kadın gazeteci ölü bulundu
Kadın gazeteci ölü bulundu Latin Amerika ülkelerinden El Salvador’da Pazar günü kaybolduğu açıklanan gazeteci Karla Turcios’un cesedi bir yol kenarında bulundu.
16.04.2018 Dünya
Kesik başlı ceset İsveçli gazetecinin
Kesik başlı ceset İsveçli gazetecinin Danimarka’nın başkenti Kopenhag açıklarında bulunan kadın cenazesinin kaybolan İsveçli kadın gazeteci Kim Wall’a ait olduğu anlaşıldı.
23.08.2017 Dünya
5 Ağustos’ta İran’a iade
5 Ağustos’ta İran’a iade Son 3 yıldır Türkiye’de yaşayan İranlı kadın gazeteci Nida Emin, 5 Ağustos’ta ülkesine iade edilmesi halinde idam cezasına çarptırılacağını öne sürüyor. Alman basınında çıkan haberlere göre İranlı yetkililer, genç kadını İsrail adına ajanlık yapmakla suçluyor.
2.08.2017 Dünya
Esad'ın hastanede olduğu dedikodularına neden olan ses kaydı yayınlandı
Esad'ın hastanede olduğu dedikodularına neden olan ses kaydı yayınlandı Son 10 gündür Suriye Cumhurbaşkanı Esad'ın, beyin kanaması geçirdiği, felç olduğu hasta olduğu şeklindeki söylentilerin ardından Visamel Hurra isimli kadın gazetecinin Esad’ın yattığı öne sürülen Şami Hastanesi görevlisi ile yaptığı telefon görüşmesi gündeme bomba gibi düştü
17.06.2021 Dünya
Bağdat'ta kaçırılan gazeteci Şevki serbest bırakıldı
Bağdat'ta kaçırılan gazeteci Şevki serbest bırakıldı Irak'ın başkenti Bağdat'ta kaçırılan gazeteci Aşvak Şevki'nin serbest bırakıldığı bildirildi
17.06.2021 Dünya
Kraliyet üyesi, kadın gazeteciyi sokakta öldürdü
Kraliyet üyesi, kadın gazeteciyi sokakta öldürdü Bahreyn’de 28 yaşındaki Şii gazeteci Eman Salehi 6 yaşındaki oğlunun gözleri önünde cadde ortasında başından tek kurşunla vurularak öldürüldü...
30.12.2016 Dünya
Irak Başbakanı İbadi talimat verdi: Yakalayın!
Irak Başbakanı İbadi talimat verdi: Yakalayın! Irak'ta gazeteci Afrah Şevki'nin silahlı kişilerce kaçırılması başta Cumhurbaşkanı Fuad Masum olmak üzere birçok Iraklı yetkili tarafından kınanırken, Başbakan Haydar el-İbadi faillerin bir an önce yakalanması için güvenlik güçlerine talimat verdi.
17.06.2021 Dünya
Finlandiya’da başkan ve 2 gazeteciye infaz
Finlandiya’da başkan ve 2 gazeteciye infaz Finlandiya’nın güneyindeki Imatra kasabasının Belediye Başkanı Tiina Wilen-Jappinen ve 2 kadın gazeteci silahlı saldırıda yaşamlarını yitirdi
17.06.2021 Dünya
Finlandiya'da biri politikacı, ikisi gazeteci üç kadın öldürüldü
Finlandiya'da biri politikacı, ikisi gazeteci üç kadın öldürüldü Finlandiya'nın Rusya sınırında bulunan Karelen kentine bağlı Imatra ilçesinde gece yarısı bir restoranın önünde silahlı saldırıya uğrayan biri politikacı, ikisi gazeteci üç kadın hayatını kaybetti.
17.06.2021 Dünya
Afganistan'da gazeteci olmak zor
Afganistan'da gazeteci olmak zor Afganistan'da gazeteci olmak, hemen her gün yaşanan terör olayları nedeniyle çok zor.
17.06.2021 Dünya
Operasyonla kurtarıldı Türkiye’ye geldi
Operasyonla kurtarıldı Türkiye’ye geldi Suriye’de 14 ay önce kaçırılan Alman gazeteci muhaliflerin operasyonuyla kurtarıldı. Ankara’nın yardımıyla rehin tutulduğu dönemde doğan oğlu ile Türkiye’ye geldi.
29.09.2021 Gündem
Yardımcısı da Trump gibi çıktı
Yardımcısı da Trump gibi çıktı Cumhuriyetçilerin favori başkan adayı Trump’ın kampanya koordinatörü Lewandowski, iş adamına soru sormak isteyen kadın gazeteciyi tartakladığı gerekçesiyle hapse atılabilir
30.03.2016 Dünya
Trump'ın yardımcısı suçlu bulundu!
Trump'ın yardımcısı suçlu bulundu! ABD'de Cumhuriyetçi başkan aday adayı Donald Trump'ın seçim kampanyasının koordinatörü Corey Lewandowski, Trump'a soru sormak isteyen bir kadın gazeteciyi tartaklamak ve darp etmekten suçlu bulundu.
30.03.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Gazeteci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın gazeteci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.