Kabin Görevlisi

Kabin Görevlisi

Son dakika kabin görevlisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kabin görevlisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kabin görevlisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabin Görevlisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabin görevlisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 kabin görevlisi haberi bulunmuştur. Tüm kabin görevlisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
CEO kabin görevlisi oldu: Her şeyi bildiğimi sanıyordum
CEO kabin görevlisi oldu: Her şeyi bildiğimi sanıyordum Lufthansa Havayolları CEO’su Jens Ritter, Almanya ile Orta Doğu arasındaki gidiş-dönüş seferinde uçuş görevlisi olarak çalıştı ve yolculara hizmet verdi.
28.08.2023 Dünya
Sunexpress 180 kabin memuru alacak! İşte başvuru şartları!
Sunexpress 180 kabin memuru alacak! İşte başvuru şartları! Sunexpress kabin memuru ilanı yayınlandı! Sunexpress, Antalya üssü için ve yaz sezonunu kapsayan şekilde belirli süreli sözleşme çerçevesinde işe alım yapacak. Sunexpress başvuru şartlarını ve işe alım süreci ile ilgili detayları paylaştı. Peki, Sunexpress kabin memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sunexpress kabin memuru alımı başvuru şartları!
4.05.2022 Personel Alımı
Türk firmanın İspanyol'a kiraladığı jetten uyuşturucu çıktı!
Türk firmanın İspanyol'a kiraladığı jetten uyuşturucu çıktı! İstanbul merkezli özel bir şirket tarafından İspanyol bir kişiye kiralanan iş jetinde, Brezilya'da yapılan aramalarda uyuşturucu bulundu.
4.08.2021 Yaşam
Filipinler'de askeri uçak düştü! 85 kişiyi...
Filipinler'de askeri uçak düştü! 85 kişiyi... Son dakika haberi... Filipinler'in güneyindeki Sulu eyaletinde 85 kişiyi taşıyan askeri uçak düştü. Kazada 40 kişinin kurtarıldığı, en az 17 kişinin ise öldüğünü açıklandı.
4.07.2021 Dünya
İzmir-Adana uçağında 3 yolcu ile futbolcular birbirine girdi
İzmir-Adana uçağında 3 yolcu ile futbolcular birbirine girdi İzmir - Adana seferini yapan yolcu uçağında, 3 yolcu ile Bergama Belediyespor deplasmanından dönen Kozanspor FK futbolcuları arasında maske yüzünden arbede yaşandı. Bir kadın yolcunun "Yeter ya" diyerek çığlık attığı arbedeyi, kabin görevleri ayırmaya çalıştı. Adana Havalimanı'na iniş öncesi yaşanan olay, başka bir yolcu tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
28.11.2020 Gündem
Uçaklarda yeni dönem! Gizlice kontrol edilecek
Uçaklarda yeni dönem! Gizlice kontrol edilecek Yolcu uçaklarında mevzuatlara uyulup uyulmadığını tespit etmek amacıyla kabin denetimi yapılacak. Haberli denetimin yanı sıra uçaklara yolcu gibi habersiz de binebilecek olan denetim elemanları, havada ve yerde güvenlik kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol edecek.
16.07.2020 Gündem
AVM'deki mağazalarda yeni dönem! 'Acil butonlu' corona önlemi
AVM'deki mağazalarda yeni dönem! 'Acil butonlu' corona önlemi AVM'lerdeki mağazalarda prova edilen kıyafetlerde hijyeni sağlamak adına en yeni teknolojiler kullanılmaya başlandı. Kıyafet deneyen müşteri deneme kabininde her türlü ihtiyacı için, konulan ‘acil butonu’na basarak personeli çağırıyor. Bu sayede kıyafetle temas eden müşterinin dışarıyla fiziksel etkileşimi kesiliyor. Eğer kıyafeti satın almayacaksa kabinde bırakıyor. Müşteri kabinden çıktıktan sonra mağaza görevlileri gelip hem kabini hem de denenmiş kıyafeti özel nano-sprey ile dezenfekte ediyor.
14.05.2020 Ekonomi
Sabiha Gökçen'de uçak pistten çıktı! 3 ölü, 180 yaralı...
Sabiha Gökçen'de uçak pistten çıktı! 3 ölü, 180 yaralı... İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolları’na ait Boeing 737 tipi yolcu uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı’na inişte pistte duramayarak, pist sonunda 30 metreden toprak zemine düştü. 183 kişinin bulunduğu uçak üçe bölündü ve ardından yangın çıktı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 180 kişi yaralandı. Yaralıların tedavisi sürüyor. Konuyla feci kazayla ilgili İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. Kazada hayatını kaybeden vatandaşların kimlikleri belli oldu.
6.02.2020 Gündem
Maaşları 16 bin TL'ye kadar çıkıyor! İşte kabin memuru olma şartları...
Maaşları 16 bin TL'ye kadar çıkıyor! İşte kabin memuru olma şartları... Kabin memuru (host/hostes) maaşları, sektöre ilgi duyan birçok kişinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Kabin memuru alımı şartları ve maaşları, bu alanda kariyer yapmak isteyenler için önem taşıyor. Peki, son dönemde kabin memuru maaşları ne kadar? İşte, kabin memuru alımı şartları ve maaşları hakkında detaylı bilgiler...
5.02.2020 Personel Alımı
Kabin görevlisi yaptığıyla büyük dikkat çekti!
Kabin görevlisi yaptığıyla büyük dikkat çekti! Endonezya'da yolcu uçağının kabin görevlisinin, yaşlı bir kadına elleriyle yemek yedirdiği anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.
22.11.2019 Yaşam
Kabin görevlisi işe alımı devam ediyor! 14 bin lira maaş...
Kabin görevlisi işe alımı devam ediyor! 14 bin lira maaş... Dubai merkezli Emirates Havayolları, 27 Aralık Cuma günü Ankara'da kabin görevlisi alım etkinliği düzenleyecek.İşe kabul edileceklerin ortalama maaşları 2 bin 660 dolardan (14 bin 857 lira) başlayacak.
2.11.2019 Gündem
THY 700 kabin görevlisi alıyor! Başvuru süreci bugün saat 12. 00'de bitiyor
THY 700 kabin görevlisi alıyor! Başvuru süreci bugün saat 12. 00'de bitiyor Türk Hava Yolları'nın(THY), yoğun talep gören 700 kadın kabin görevlisi alım ilanına başvurular bugün saat 12.00'de sona eriyor.
18.10.2019 Personel Alımı
THY alım ilanında son gün yarın! 700 kabin görevlisi ilanına yoğun talep...
THY alım ilanında son gün yarın! 700 kabin görevlisi ilanına yoğun talep... Türk Hava Yolları'nın(THY), yoğun talep gören 700 kadın kabin görevlisi alım ilanına başvurular yarın sona eriyor. THY, ilanın 18 Ekim Cuma saat 12:00'de yayından kaldırılacağını duyurdu.
17.10.2019 Gündem
Heyecan dorukta! İşe 2 bin 660 dolar maaşla başlayacaklar
Heyecan dorukta! İşe 2 bin 660 dolar maaşla başlayacaklar Emirates Havayolları'nın, kabin görevlisi alımı için İstanbul'da düzenlediği etkinliğe Türkler dışında yabancılar da ilgi gösterdi. İşe kabul edileceklerin ortalama maaşları 2 bin 660 dolardan başlayacak ve Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacak. Emirates, İstanbul dışında 21 Ekim'de Antalya'da da kabin görevlisi alımıyla ilgili etkinlik düzenleyecek.
17.10.2019 Personel Alımı
THY kabin görevlisi alım ilanına büyük ilgi! THY başvuru sayfasını kilitledi
THY kabin görevlisi alım ilanına büyük ilgi! THY başvuru sayfasını kilitledi Türk Hava Yolları'nın (THY), 700 kadın kabin görevlisi alım ilanına adaylar büyük ilgi gösterince başvurunun yapıldığı web sitesi yoğunluktan kilitlendi. Dün yayınlanan başvuru ilanına şimdiye kadar on binlerce kişinin başvurduğu ve ilanın başvuru rekoru kıracağı öğrenildi.
8.10.2019 Gündem
THY personel alımı yapıyor: 700 kabin görevlisini işe alıyor! işte şartlar..
THY personel alımı yapıyor: 700 kabin görevlisini işe alıyor! işte şartlar.. THY personel alımı için düğmeye baştı. Filosu her geçen yıl büyüyen Türk Hava Yolları(THY), artan kabin görevlisi ihtiyacını karşılamak için  700 kadın kabin görevlisi alımı ilanı yayınladı.İlana başvuru için en az lise mezunu ve 1 Ocak 1989 ile 31 Aralık 1999 tarihleri arasında doğmuş olma şartları getirildi.
7.10.2019 Personel Alımı
Katar'ın kabin görevlisi alım başvuruları başladı! 5-6 bin lira maaş fırsatı...
Katar'ın kabin görevlisi alım başvuruları başladı! 5-6 bin lira maaş fırsatı... Katar Havayolları, İstanbul'da 19 Ekim’de kabin görevlisi alım etkinliği düzenleyecek. İlana başvurular başlarken, işe kabul edilenlere verilecek olan maaş ortalamaları da belli oldu.Şirketin, kabin görevlisi olanlara başlangıç maaşı olarak uçtuğu saate göre 5 bin lira ila 13 bin lira arasında maaş vereceği öğrenildi.Adaylara başvurularda para alınmadığı uyarısı da yapan Katar Havayolları, kabin görevlisi olmaya hak kazananlar Doha’da ücretsiz konaklayacak.
28.09.2019 Ekonomi
Emirates Türkiye'den kabin görevlisi alımına geliyor! Maaşları...
Emirates Türkiye'den kabin görevlisi alımına geliyor! Maaşları... Dubai merkezli Emirates Havayolları, kabin görevlisi alımı için 17 Ekim'de İstanbul'a ve 21 Ekim'de ise Antalya'ya geliyor. Ortalama maaşları 2 bin 660 dolardan başlayacak olan işe kabul edilenlere, Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacağı belirtildi.
24.09.2019 Personel Alımı
'Tuvalette sifonu iki kez çekti', uçuş iptal edildi
'Tuvalette sifonu iki kez çekti', uçuş iptal edildi ABD'de 'kabin görevlilerinin endişesi' nedeniyle uçuşları iptal edilen iki Müslüman yolcu, ırkçı ve dini ayrımcılığa maruz kaldıklarını söyleyerek soruşturma başlatılması çağrısında bulundu.
20.09.2019 Dünya
THY'de istihdam atağı! Başvurular için son gün 29 Ağustos
THY'de istihdam atağı! Başvurular için son gün 29 Ağustos Türk Hava Yolları’nın(THY) büyüyen filosuna paralel olarak uçuş ekibi sayısı da artıyor. THY kabin ekiplerine bu yılın ilk yarısında 1653 kabin personeli daha katıldı. THY’nin yetiştirmek için aradığı üniversite mezunları arasından seçtiği ikinci pilot aday adayı ilanını da 29 Ağustos saat 15.00'a kadar yayında kalacak.
9.08.2019 Ekonomi
Dev şirket eleman alımı için Türkiye'de!
Dev şirket eleman alımı için Türkiye'de! Emirates Havayolları, kabin görevlisi alımı için İstanbul ve İzmir'de işe alım etkinliği düzenleyecek. Başvurusu kabul edilenlerin ortalama maaşı 2 bin 660 dolar olacak. İşe kabul edilenlere Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacak. İşe kabul edilenler çalıştığı uçak modelinin büyümesi ve kabin sınıfında değişmesi halinde alacağı maaş da artacak.
19.06.2019 Personel Alımı
Onur Havayolları personel alımı ilanına çıktı! Yüzme bilen...
Onur Havayolları personel alımı ilanına çıktı! Yüzme bilen... Onur Havayolları, artan kabin görevlisi ihtiyacını karşılamak adına kabin personeli alım ilanına çıktı.İlana başvurular da yoğun ilgiyle başladı.
15.06.2019 Personel Alımı
Dünyaca ünlü şirket kabin görevlisi arıyor! İşte şartları...
Dünyaca ünlü şirket kabin görevlisi arıyor! İşte şartları... Türkiye'ye uçuş sayısını artıran Katar Havayolları'nın, İstanbul'da düzenleyeceği kabin görevlisi alım etkinliği ile ilgili başvurular da başladı. Etkinliğin yeri ve zamanını daha sonra açıklayacak şirket, ilanın son başvuru tarihini 7 Temmuz olduğunu duyurdu. Başvurusu kabul edilenler Doha'da yaşayacak.
12.06.2019 Çalışma Hayatı
THY'den istihdam atağı!
THY'den istihdam atağı! İstanbul Havalimanı'nın açılması ile beraber filosu daha da büyüyecek olan Türk Hava Yolları'ndan istihdam atağı geldi. THY artan kabin görevlisi ihtiyacını karşılamak adına bu yılın Ocak-Mart döneminde 1182 yeni kabin görevlisi daha bünyesine kattı. THY'nin toplam personel sayısı ise yüzde 16 artarak 28 bin 183'e yükseldi.
15.05.2019 Ekonomi
15 bin TL maaşla personel aranıyor
15 bin TL maaşla personel aranıyor Emirates Havayolları, Türkiye'ye kabin görevlisi alımına geliyor. 19 Nisan tarihinde Antalya'da düzenlenecek işe alım etkinliğinde başvurusu kabul edilenlerin ortalama maaşı 2 bin 660 dolar (15 bin 428 TL) olacak. Çalıştığı uçak tipi büyümesi ve kabin sınıfının değişmesi halinde kabin görevlisinin alacağı maaş da katlanacak. Başvurusu kabul edilenler Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacak.
16.04.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kabin Görevlisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabin görevlisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.