Jülide Sarıeroğlu

Jülide Sarıeroğlu

Son dakika Jülide Sarıeroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jülide Sarıeroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jülide Sarıeroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jülide Sarıeroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jülide sarıeroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 319 jülide sarıeroğlu haberi bulunmuştur. Tüm jülide sarıeroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz oldu
Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz oldu Kızılay’ın olağanüstü genel kurulu, Ankara’da Kızılay’a ait Etimesgut yerleşkesinde gerçekleştirildi. Yurdun dört bir yanından gelen Kızılay delegelerinin oy kullandığı olağanüstü genel kurulda geçerli oyların tamamını alan Fatma Meriç Yılmaz genel başkan oldu. Yılmaz, 155 yıllık Kızılay tarihinin ilk kadın genel başkanı olarak da tarihe geçti.
9.07.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
AK Parti'nin aday listesi netleşti!
AK Parti'nin aday listesi netleşti! AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
9.04.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, Adana'da depremzedeleri ziyaret etti
TBMM Başkanı Şentop, Adana'da depremzedeleri ziyaret etti TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Adana'da depremzedeleri ziyaret edip, yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.
12.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
Fatih Terim'in annesi son yolculuğuna uğurlandı!
Fatih Terim'in annesi son yolculuğuna uğurlandı! Teknik Direktör Fatih Terim'in dün hayatını kaybeden annesi Nuriye Terim, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.
26.11.2022 Şampiy10
İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybeden Ecrin ile babası Yusuf Meydan'a acı veda!
İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybeden Ecrin ile babası Yusuf Meydan'a acı veda! İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda görevli Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin yaşamını yitirdi. Ecrin ile babası Yusuf Meydan'ın cenazeleri hava yolu ile Adana'ya getirildi. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Mevlüdiye Meydan, kızı ve eşinin fotoğraflarını öperek, “Üzerimde kocamla kızımın kanı var" diyerek gözyaşı döktü. Saldırıda hayatını kaybeden anne kız Arzu Özsoy ve Yağmur Uçar da son yolculuğuna uğurlandı. Eski karısının ve kızının tabutuna sarılan oyuncu Nurettin Uçar gözyaşlarını boğuldu.
14.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Madenci ailelerine mali destek paketi
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Madenci ailelerine mali destek paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan ölen madencilerin eş veya çocuklarına kıdemlerine bakılmaksızın aylık bağlanması konusunda yasal düzenleme yapılması için talimat verdi. Ailelere 1 milyon 500 bin TL’yi aşacak yardım yapılacağı ifade edildi.
18.10.2022 Yaşam
Bakan Varank: TOGG'la gurur duymayan olabilir mi?
Bakan Varank: TOGG'la gurur duymayan olabilir mi? Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'la ilgili "Şimdi bununla gurur duymayan tek bir vatandaşımız olabilir mi? Türkiye'nin kendi arabasını üretmesinden rahatsız olanlar olabilir mi? Zaman zaman muhalefetten farklı sesler geliyor; ama ben şuna inanıyorum, onlar da içlerinden diyorlar ki 'Vallahi helal olsun. Böyle güzel bir arabayı yapıyorlar'. Bunu sesli dile getirmeseler de içlerinden hakkımızı teslim ettiklerine inanıyorum" dedi.
8.10.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu açıkladı: Öğrenci yurtlarına 1200 personel alınacak
Bakan Kasapoğlu açıkladı: Öğrenci yurtlarına 1200 personel alınacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığa bağlı yurtlara bin 200 yönetim personeli alınacağını duyurdu.
7.10.2022 Siyaset
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
EYT’de son durum ne? EYT’den kimler faydalanacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek?
EYT’de son durum ne? EYT’den kimler faydalanacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile çalışmalar devam ediyor. TBMM’nin yeni yasama yılı çalışmalarına başlarken gözler uzun süredir beklenen EYT düzenlemesine çevrildi. Siyasilerden EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da EYT düzenlemesi üzerinde çalışırken kamuoyu tarafından EYT yasasının son şeklinin nasıl olacağı merak ediliyor. Peki, EYT’de son durum ne? EYT’den kimler faydalanacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? EYT ne zaman çıkacak? EYT şartları nelerdir 2022? İşte EYT ile ilgili son haberler ve merak edilenler…
5.10.2022 Çalışma Hayatı
EYT ile ilgili flaş detay! Kademeli formül: Yaş ve prim
EYT ile ilgili flaş detay! Kademeli formül: Yaş ve prim EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri Emeklilikte Yaşa Takılanlar tarafından yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesinin yıl sonunda tamamlanması bekleniyor. Son olarak AK Parti Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sarıeroğlu, 'Düzenleme yapıldıktan sonra ilk etapta emekli olacak kişi sayısı 1 milyonun üzerinde' dedi. EYT'liler düzenleme ile detayları merak ederken torba yasa teklifinde EYT ile ilgili kademeli formülün yer aldığı öğrenildi.
5.10.2022 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, polisevi şehidinin eşi ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, polisevi şehidinin eşi ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de Tece Polisevi'ne düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in eşi Medine Gezer ile cep telefonunda görüşerek baş sağlığı dileklerinde bulundu.
2.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yeni Yurtlar Kampüsü'nde, 105 Yeni GSB Yurt Binası Resmi Açılış Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ermenistan-Azerbaycan çatışmasına dair açıklamada bulunarak, "Bu tutum kabul edilemez, Ermenistan için sonuçları olacaktır. Tüm dünya Azerbaycan'ın yanında olduğumuzu bilmeli.' ifadelerini kullandı. Yurt ücretleriyle ilgili öğrencilere müjde veren Erdoğan, " Yurt ücretlerinde herhangi bir artışa gidilmemiştir." dedi. Tunç Soyer'e de tepki gösteren Erdoğan, "Be ahlaksız. İzmir'i selden, pis kokulardan, lağımlardan kurtaramıyorsun. Acaba diktiğin ne var sen onu söyle sen. Osmanlıya laf edecek hadsizliği nasıl yapıyorsun." diye konuştu.
14.09.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bozdağ: Değil 81 baro herkes imza atsa, kanuna aykırı davranmamı kimse bekleyemez
Adalet Bakanı Bozdağ: Değil 81 baro herkes imza atsa, kanuna aykırı davranmamı kimse bekleyemez Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Barolar Birliğinin yayınladığı bildiriye tepki göstererek, “Buradan net söylüyorum; ben Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Adalet Bakanıyım. Kanunlara uymak ve mevzuata uygun davranmak benim asli görevim. Değil 81 baro, herkes imza atsa benden kanuna aykırı bir davranış konusunda adım atmamı kimse bekleyemez” dedi.
8.09.2022 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ'dan 6'lı masa eleştirisi: Hepsi yüreksiz
Adalet Bakanı Bozdağ'dan 6'lı masa eleştirisi: Hepsi yüreksiz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bakın bu altılı masa hala cumhurbaşkanı adayını açıklayamadı. Bunların o kadar iradesiz insanlar ki 2018’den beri Cumhurbaşkanı adayını niteliklerini konuşuyorlar. Yapmaya cesaret edemiyorlar. Hepsi yüreksiz" dedi.
8.09.2022 Siyaset
"Kirvem AK Parti" Şenliği'nde 2 bin 500 çocuğa sünnet töreni!
"Kirvem AK Parti" Şenliği'nde 2 bin 500 çocuğa sünnet töreni! AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından başlatılan "Kirvem AK Parti" projesi kapsamında 2 bin 500 çocuğa yönelik sünnet töreni düzenlendi.
4.09.2022 Gündem
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz, 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz, 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir esnafın Suriyeli sığınmacıların akıbetini sorması üzerine, "Şimdi peyderpey gönderiyoruz. Biraz daha dişimizi sıkacağız ve 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak" dedi.
7.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı talimat verdi! İşten çıkarılan şehit eşine belediyesi sahip çıktı
Cumhurbaşkanı talimat verdi! İşten çıkarılan şehit eşine belediyesi sahip çıktı CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından işten çıkarılan şehit eşi Hatice Batırır’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir sahip çıktı. Batırır, Yüreğir Belediyesi bünyesinde çalışacak.
4.08.2022 Yaşam
Emine Erdoğan, Filistin Gençlik Orkestrası ve CSO sanatçılarının “Barış Konseri”ni izledi
Emine Erdoğan, Filistin Gençlik Orkestrası ve CSO sanatçılarının “Barış Konseri”ni izledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, daveti üzerine Türkiye'ye gelen Filistin direnişinin sembolü Mariam Afifi'nin de yer aldığı Filistin Gençlik Orkestrası üyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) sanatçılarının verdiği "Barış Konseri"ni izledi.
19.07.2022 Gündem
Devletten milyonlarca kişiye bayram harçlığı! Başvurular başladı! 750 lira...
Devletten milyonlarca kişiye bayram harçlığı! Başvurular başladı! 750 lira... Devletten milyonlarca vatandaşa bayram harçlığı. Başvurular E-Devlet üzerinden yapılacak. 750 liraya kadar para desteği bayram öncesi hesaplara yatacak. Aile Destek Programı ile düşük gelirli ailelere çeşitli destekler sağlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Aile Desteği Programı’nı açıklamıştı. Bunun üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kurban Bayramı’ndan önce başvuruların başlayacağını ve 750 TL kadar ödeme yapılacağını belirtti. İşte Aile Destek Programı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
5.07.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Güçlü ve büyük Türkiye için çalışıyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Güçlü ve büyük Türkiye için çalışıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Görevimize sıkı sıkı sarılıyor, çocuklarımız, gençlerimiz için güçlü ve büyük Türkiye’nin tesis edilmesi için canla başla çalışıyoruz. Çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz” dedi.
20.06.2022 Ekonomi
İşçi, memur ve emekli milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! EYT, 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardım...
İşçi, memur ve emekli milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! EYT, 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardım... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardımlarla ilgili son dakika açıklaması! Emekli, memur, işçi milyonlarca vatandaşın maaşı artacak, tüm planlama yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Tüm öğretmenlerimiz 3600 ek gösterge, 2 yıllık polis memurlarımızı 3600 ek göstergeye çıkarılmış durumda. Din görevlilerimizin ek göstergeleri 3600’e çıkarılmış durumda. Yardımcı hizmet sınıfı dahil tüm kamu çalışanlarına 600 puan veriliyor. Bu süreç hala istişareye açık. Meclis’e gelecek. O süre içerisinde Çalışma Bakanlığı’mız istişareyi başarılı bir şekilde yürütecektir. Uzlaşma ile toplu sözleşme tamamlandı. Asgari ücrette tarihimizin en yüksek oranında artış söz konusu oldu” dedi. EYT ile ilgili de açıklama yapan Sarıeroğlu, “Bakan Bey masada dedi. Muhakkak bir yol haritası vardır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
8.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Jülide Sarıeroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jülide sarıeroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.