John Bolton

John Bolton

Son dakika John Bolton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan John Bolton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını John Bolton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

John Bolton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan john bolton gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 john bolton haberi bulunmuştur. Tüm john bolton haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler:  HDP kapatılmalıdır
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: HDP kapatılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin, kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurmasına ilişkin "HDP kapatılmalıdır, hem de vakit kaybetmeksizin. Bu bölücü ve terör yatağı kurutulmalı, hukuken defteri dürülmeli, kapısına kilit asılmalıdır. HDP'nin isteğiyle Anayasa Mahkemesi'nin davayı sulandırması doğru değildir" dedi.
24.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Bolton'a tepki: Sömürge valiliği oynadığınız günler geride kaldı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Bolton'a tepki: Sömürge valiliği oynadığınız günler geride kaldı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD’nin eski Güvenlik Danışmanı John Bolton'a tepki gösterdi.
19.01.2023 Gündem
İran’dan ABD Beyaz Saray yetkilisi Bolton’a yönelik suikast suçlamasına tepki
İran’dan ABD Beyaz Saray yetkilisi Bolton’a yönelik suikast suçlamasına tepki İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’a yönelik suikast suçlamasının temelsiz ve hayal ürünü olduğunu belirterek, “Bu temelsiz suçlamalar ile İran vatandaşlarına yönelik atılacak her adıma karşı ABD’yi uyarıyoruz” dedi.
10.08.2022 Dünya
ABD'den İran'a şok suçlama
ABD'den İran'a şok suçlama ABD, İran Devrim Muhafızları Ordusu üyesi olan İranlı bir ajanı, eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'u öldürme planı yapmakla suçladı.
10.08.2022 Dünya
İran’dan 61 ABD vatandaşına yaptırım
İran’dan 61 ABD vatandaşına yaptırım İran Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 61 ABD vatandaşının daha yaptırım listesine alındığı aktarıldı.
17.07.2022 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: İttifakımızda çatlak arayanlar nal toplarlar
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: İttifakımızda çatlak arayanlar nal toplarlar Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, "Akıllarınca ittifakımızda çatlak arayanlar, her konuyu çarpıtanlar nal toplamaya devam edecektir. Türk milletinin ruh kökünden doğan erdemli bir ittifakın çatlaması değil, mihrakları çatlatması doğaldır. Biz siyasetin çuvalı patlatmamak olduğunu söylemiştik, aynı görüşteyiz." dedi.
13.07.2021 Siyaset
İran'dan flaş yaptırım kararı! Trump ve Pompeo listeye alındı
İran'dan flaş yaptırım kararı! Trump ve Pompeo listeye alındı İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, başkanlık görevini yarın devredecek olan ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun da aralarında olduğu 9 ABD'li üst düzey yöneticinin İran'ın yaptırım listesine dahil edildiğini açıkladı.
19.01.2021 Dünya
İran Dışişleri Bakanı Zarif: ABD BMGK yaptırımlarını geri getiremeyeceğini biliyor
İran Dışişleri Bakanı Zarif: ABD BMGK yaptırımlarını geri getiremeyeceğini biliyor İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin nükleer anlaşmadan çekildiği için Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) İran'a yönelik yaptırımlarını geri getirebilecek mekanizmayı (snapback) kullanamayacağını söyledi.
16.08.2020 Dünya
İran'dan ABD'ye yaptırım!
İran'dan ABD'ye yaptırım! İran, ABD Ulusal Güvenlik Konseyi'nin eski üyesi ve Demokrasileri Savunma Vakfı'nın (FDD) danışmanlarından Richard Goldberg'i Washington'un Tahran yönetimine karşı yaptırımlarında etkin rolü olduğu gerekçesiyle yaptırım listesine aldığını açıkladı.
2.08.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan "John Bolton" açıklaması! Aptal...
ABD Başkanı Trump'tan "John Bolton" açıklaması! Aptal... ABD Başkanı Donald Trump, son günlerde, yayımlanan kitabıyla gündeme gelen eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton için "Ülkeyi yönetirken yanlış seçimler yapabiliyorsunuz, Bolton gibi bir aptala görev vermek gibi..." dedi.
26.06.2020 Dünya
İbrahim Kalın'dan Libya açıklaması: Gereken cevabı alırlar...
İbrahim Kalın'dan Libya açıklaması: Gereken cevabı alırlar... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN Türk canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.06.2020 Siyaset
İletişim Başkanı Altun'dan 'Bolton' açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan 'Bolton' açıklaması İletişim Başkanı Fahrettin Altun, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'un kitabındaki ifadelere ilişkin, "Eski üst düzey yetkililerin, ciddi diplomatik görüşmeleri ve müttefikler arasında süregelen meseleleri çözüme kavuşturma çabalarını iç siyasi gündemleri için kullanmalarını kabul edilemez buluyoruz. Türkiye-ABD ilişkilerinin bu tür çabaların üstesinden gelerek daha da güçleneceğine şüphemiz yoktur" dedi.
25.06.2020 Gündem
İletişim Başkanı Altun, Bolton'ın ifadelerini değerlendirdi: Kabul edilemez
İletişim Başkanı Altun, Bolton'ın ifadelerini değerlendirdi: Kabul edilemez İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Eski üst düzey yetkililerin, ciddi diplomatik görüşmeleri ve müttefikler arasında süregelen meseleleri çözüme kavuşturma çabalarını iç siyasi gündemleri için kullanmalarını kabul edilemez buluyoruz." ifadesini kullandı.
24.06.2020 Gündem
Trump: Maduro ile görüşebilirim, tek şartım...
Trump: Maduro ile görüşebilirim, tek şartım... ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile sadece Maduro'nun barışçıl bir şekilde ayrılması için görüşebileceğini açıkladı.
22.06.2020 Dünya
Pompeo, Hawaii'de üst düzey Çinli bir yetkiliyle bir araya geldi
Pompeo, Hawaii'de üst düzey Çinli bir yetkiliyle bir araya geldi ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton'ın ABD Başkanı Trump ve Çin hakkındaki iddialarının gündeme oturduğu sırada üst düzey Çinli bir yetkiliyle Hawaii'de bir araya geldi.
18.06.2020 Dünya
Trump yönetimi Bolton'ın kitabının yayımlanmaması için dava açtı
Trump yönetimi Bolton'ın kitabının yayımlanmaması için dava açtı ABD'de Donald Trump yönetimi, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın yeni kitabının yayımlanmaması için dava açtı.
16.06.2020 Dünya
John Bolton'ın Trablus saldırısı için Hafter'e "yeşil ışık yaktığı"  iddiası
John Bolton'ın Trablus saldırısı için Hafter'e "yeşil ışık yaktığı" iddiası Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Bin Zayid ile Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'nin, Hafter'e destek vermesi için ABD Başkanı Trump'ı ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı
15.04.2020 Dünya
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
Dünyanın gözü orada! Belli olacak
Dünyanın gözü orada! Belli olacak ABD Başkanı Donald Trump'ın görevden azli istemiyle Senato'da başlayan dava süreci Türkiye saati ile 21.00'de başladı. Peki bundan sonraki adımlar ne olacak ve süreç nasıl işleyecek? İşte merak edilen soruların cevapları.
21.01.2020 Dünya
Maduro'dan ABD'ye cağrı: Diyalog yolunu açalım
Maduro'dan ABD'ye cağrı: Diyalog yolunu açalım Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesini baskı altına alan politik çıkmazın sona ermesi için ABD ile doğrudan görüşmelere başlama zamanının geldiğini açıkladı.
20.01.2020 Dünya
Trump'a kötü haber! Anket sonuçları açıklandı
Trump'a kötü haber! Anket sonuçları açıklandı ABD'de yapılan bir anket, Başkan Donald Trump'a yönelik azil soruşturmasındaki kamuya açık oturumların ardından, seçmenlerin Trump'ın azline yönelik fikirlerinde bir değişiklik olmadığını ortaya koydu.
26.11.2019 Dünya
Beyaz Saray ile Bolton arasında  "şifre" krizi
Beyaz Saray ile Bolton arasında "şifre" krizi Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın Beyaz Saray'ın, kişisel Twitter hesabına girişini engellediği iddiasına, Bolton'ın "yaşlılıktan dolayı şifresini unutmuş olabileceği" şeklinde yanıt verdi.
23.11.2019 Dünya
Trump'ın korktuğu başına geliyor! Saatler kaldı...
Trump'ın korktuğu başına geliyor! Saatler kaldı... Beyaz Saray'ı en fazla kaygılandıran tanık, azil sürecinde bugün ifade verecek. Trump tarafından görevlendirilen AB Büyükelçisi Sondland'in bugün yeni ayrıntılar açıklaması halinde, ABD çalkalanabilir.
20.11.2019 Dünya
Zarif'ten ABD ve Suudi Arabistan'a sert sözler: Yalakalık zirveye çıktı!
Zarif'ten ABD ve Suudi Arabistan'a sert sözler: Yalakalık zirveye çıktı! İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Suudi Arabistan petrol tesislerine düzenlenen saldırıyı "savaş sebebi" sayan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'yu Başkan Donald Trump'ı İran'a karşı bir savaşa çekebilmek için "kandırmaya" çalışmakla suçlayarak, "Kendi iyilikleri adına aradıklarını elde etmemeleri için dua etmeliler." ifadesini kullandı. İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, ABD ya da Suudi Arabistan'ın ülkelerine karşı girişeceği bir saldırının "topyekûn bir savaş" başlatacağını söyledi.
19.09.2019 Dünya
Trump'tan "tek bir telefonla bir ülkeye girebiliriz" mesajı
Trump'tan "tek bir telefonla bir ülkeye girebiliriz" mesajı ABD Başkanı Donald Trump, İran'a olası bir müdahale konusunda, "Orta Doğu'da neler olacağını göreceğiz. Tek bir telefonla bir ülkeye girebiliriz. Bunun bugün olması şart değil. Yarın olur, iki hafta sonra olur." dedi.
19.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

John Bolton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki john bolton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.