James Rodriguez

James Rodriguez

Son dakika James Rodriguez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan James Rodriguez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını James Rodriguez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

James Rodriguez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan james rodriguez gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 james rodriguez haberi bulunmuştur. Tüm james rodriguez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray maçı öncesi Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız futbolcu derbide yok
Galatasaray maçı öncesi Beşiktaş'a kötü haber! Yıldız futbolcu derbide yok Bu sezon sık sık sakatlık problemleriyle uğra Rachid Ghezzal'ın Galatasaray derbisinde forma giyemeyeceği öğrenildi.
25.04.2023 Beşiktaş
Randevu alındı! Beşiktaş James Rodriguez bombasını patlatıyor
Randevu alındı! Beşiktaş James Rodriguez bombasını patlatıyor Gelecek sezonun kadro mühendisliğine şimdiden başlayan Beşiktaş, Kolombiyalı 10 numara James Rodriguez ile görüşmelere başladı.
18.04.2023 Beşiktaş
Aykut Kocaman 10'un için yanıp tutuşuyordu! Dün sözleşmesini feshetti bugün Fenerbahçe'ye...
Aykut Kocaman 10'un için yanıp tutuşuyordu! Dün sözleşmesini feshetti bugün Fenerbahçe'ye... Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden start veren ve takıma iyi bir 10 numara takviyesi yapmak isteyen Ali Koç aradığı yıldız futbolcuyu buldu. 2021'de Başakşehir'in başındayken Aykut Kocaman'ın çok istediği süper star için girişimlere başlayan Fenerbahçe 31 yaşındaki orta sahayla masaya otururken, milli futbolcunun dün kulübüyle olan sözleşmesini feshetmesi Başkan Koç'un iştahını kabartmaya yetti.
14.04.2023 Fenerbahçe
Yunanistan'dan Beşiktaş'a güzel haber geldi
Yunanistan'dan Beşiktaş'a güzel haber geldi Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen James Rodriguez, Olympiakos'la olan sözleşmesini feshetti.
13.04.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a Talisca'yı aratmayacak 10 numara! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'a Talisca'yı aratmayacak 10 numara! Görüşmeler başladı Önümüzdeki sezonun kadrosunu yapmak için şimdiden kolları sıvayan Beşiktaş, Kolombiyalı 10 numara James Rodriguez'le görüşmelere başadı.
22.03.2023 Beşiktaş
Muslera'nın baş belası Galatasaray'a hayırlı olsun! Hagi'den sonra en iyi 10 numara
Muslera'nın baş belası Galatasaray'a hayırlı olsun! Hagi'den sonra en iyi 10 numara Uğur Çitçi transferinde Emre Taşdemir'e takılan ve oyuncuyu ikna etmek için tüm yolları deneyen Galatasaray yönetimi '10' numaralı bölgeye inanılmaz bir hamle yaptı. Mata'yla yollarını ayırmaya hazırlanan Cimbom'un dünyaca ünlü futbolcuyla anlaştığı iddia edilirken, oyuncunun milli maçlarda sık sık Muslera'ya gol atması ise Sarı Kırmızılı camiada 'Nando'nun baş belası geliyor, Muslera kurtuldu' yorumlarının yapılmasına neden oldu.
17.01.2023 Galatasaray
2014 Dünya Kupası'nda Muslera'yı perişan etmişti! İşte Galatasaray'ın yeni 10 numarası
2014 Dünya Kupası'nda Muslera'yı perişan etmişti! İşte Galatasaray'ın yeni 10 numarası Amine Harit, Evander, İsco gibi 10 numaralarla ilgilenen Galatasaray'ın aradığı yıldız futbolcuyu bulduğu belirtildi. 2014 Dünya Kupası organizasyonunda Muslera'ya attığı gollerle kalitesini ispatlayan 31 yaşındaki süper starın Süper Lig'e gelmeye son derece sıcak baktığı anlaşılırken, Erden Timur'un BAE Kulübüne '2 milyon euro'luk' maaş teklifinde bulunduğu öğrenildi.
7.09.2022 Galatasaray
Vitor Pereira'nın prensinin peşine düştü! Ne Evander, ne de Moura dünyaca ünlü yıldız yolda...
Vitor Pereira'nın prensinin peşine düştü! Ne Evander, ne de Moura dünyaca ünlü yıldız yolda... 10 numara arayışlarını sürdüren ve Danimarka'da oynayan Evander için girişimlerini sürdüren Galatasaray'ın aslında dünyaca ünlü bir yıldızın peşinde olduğu ortaya çıktı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Sarı Kırmızılı kulübün bir dönem Vitor Pereira'yla birlikte çalışan süper starı istediği öğrenilirken, Erden Timur'un bu transfer için yoğun mesai sarf ettiği bildirildi.
4.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Mertens depremi! Hem 10 numaralı formayı verdiler hem de dünya yıldızını istediler
Galatasaray'da Mertens depremi! Hem 10 numaralı formayı verdiler hem de dünya yıldızını istediler Daha önce Evander, Harit, Oscar, İsco gibi yıldız futbolcularla masaya oturan, fakat 10 numara transferinde henüz somut bir adım atmayan Galatasaray'ın dünyaca ünlü orta sahaya talip olması en çok Mertens'i etkiledi. Galatasaray'da '10' numaralı formanın sahibi olan Belçikalı yıldız Okan Buruk'un kadrosunda görmek istediği Kolombiyalı futbolcunun transferini beklerken, Sarı Kırmızılı yönetimin ünlü menajer Jorge Mendes'le görüşmelere başladığı bildirildi.
13.08.2022 Galatasaray
Joao Pedro'nun menajeri 2.6 istedi G.Saray transferden vazgeçti! İşte Okan Buruk'un yeni 10 numarası...
Joao Pedro'nun menajeri 2.6 istedi G.Saray transferden vazgeçti! İşte Okan Buruk'un yeni 10 numarası... Serie A ekiplerinden Cagliari ile anlaşmasına rağmen oyuncunun menajerinin son anda araya girmesi ve 700 bin euro'luk 'menajerlik ücretini' 2.6 milyon euro'ya çıkarması sonucu Joao Pedro'dan vazgeçen Galatasaray yeni 10 numarasını buldu. Botafogo'nun resmi teklifte bulunduğu dünyaca ünlü yıldız Avrupa'da kalmak isterken Erden Timur ve Cenk Ergün'ün 31 yaşındaki orta saha için görüşmelere başladığı bildirildi.
13.07.2022 Galatasaray
Hagi'den sonra G.Saray'a gelecek en iyi 10 numara! Erden Timur yılın bombasını patlatıyor
Hagi'den sonra G.Saray'a gelecek en iyi 10 numara! Erden Timur yılın bombasını patlatıyor Geride bıraktığımız sezonda 6-8 ve 10 numaralı bölgelerde büyük sıkıntı yaşayan ve Dursun Özbek yönetimiyle bu problemleri çözmek için kolları sıvayan Erden Timur'un yılın transferine imza atmak için gün saydığı öğrenildi. Radamel Falcao'nun da işin içinde olduğu transferde 30 yaşındaki süper yıldızın maaşında indirim yapması halinde imzaların atılacağı belirtildi.
19.06.2022 Galatasaray
Mesut Özil'e büyük şok! Yeni 10 numara ortaya çıktı! Meğer Talisca değilmiş...
Mesut Özil'e büyük şok! Yeni 10 numara ortaya çıktı! Meğer Talisca değilmiş... Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve sezon sonuna kadar affedilme ihtimali gözükmeyen Mesut Özil'in yerine 10 numara arayışlarına devam eden Ali Koç'un Talisca ile görüşmediği, aslında Kolombiyalı yıldıza 'çubukluyu' giydirmek için kolları sıvadığı bildirildi.
19.04.2022 Fenerbahçe
Burak Elmas'tan Sensibile'ye tam yetki! Galatasaray'dan sansasyonel transfer
Burak Elmas'tan Sensibile'ye tam yetki! Galatasaray'dan sansasyonel transfer Fatih Terim'le gençleşmek isteyen ve transfer politikasını buna göre şekillendiren Galatasaray bu projesinden vazgeçip daha tecrübeli ve kendisini ispat etmiş yıldızları gözüne kestirdi. Sensibile'ye tam yetki veren Burak Elmas, dünyaca ünlü yıldız orta saha için harekete geçti...
27.02.2022 Galatasaray
Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun...
Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun... İspanyol basınında yer alan haberlere göre Galatasaray James Rodriguez'le 7.Kolombiyalı futbolcu transferini yapmak üzere.
26.02.2022 Galatasaray
Paylaşımının sırrı belli oldu! Honda ve James gibi...
Paylaşımının sırrı belli oldu! Honda ve James gibi... Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in tıpkı Keisuke Honda ve James Rodriguez gibi kripto para birimini piyasaya süreceği iddia edildi.
11.10.2021 Fenerbahçe
Galatasaray'ın eski Fransız orta sahası Nzonzi Al Rayyan'da
Galatasaray'ın eski Fransız orta sahası Nzonzi Al Rayyan'da Galatasaray'da yarım sezon forma giyen Fransız orta saha Nzonzi Al Rayyan ile anlaşmaya vardı.
28.09.2021 Futbol
Başakşehir'le görüşmüştü! James Rodriguez Al Rayyan'a gidiyor
Başakşehir'le görüşmüştü! James Rodriguez Al Rayyan'a gidiyor Transfer döneminde Başakşehir'in gündemine gelen yıldız futbolcu James Rodriguez Al Rayyan'a imza atmak üzere...
20.09.2021 Futbol
Başakşehir'den yılın bombası! James Rodriguez
Başakşehir'den yılın bombası! James Rodriguez Başakşehir, Everton'la yollarını ayırmayı kafasına koyan Kolombiyalı '10' numara James Rodriguez'le anlaşmak üzere.
5.09.2021 Başakşehir
Diego Costa’ya vergi kaçırmaktan 6 ay hapis cezası
Diego Costa’ya vergi kaçırmaktan 6 ay hapis cezası İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen, Brezilya ve İspanya vatandaşlıkları bulunan futbolcu Diego Costa, vergi kaçırma suçlamasıyla 6 ay hapis cezası aldı.
4.06.2020 Futbol
Mendes operasyonu Radamel Falcao'ya sıçradı! Banka hesapları...
Mendes operasyonu Radamel Falcao'ya sıçradı! Banka hesapları... Futbol menajeri Mendes çeşitli ülkelerden kulüplerin ve oyuncualrın paralarını aklayıp vergi kaçırmakla suçlanıyor. Falcao, Rodriguez, Martinez, Casillas, Danilo Pereira gibi isimlerin de banka hesapları inceleniyor.
6.03.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

James Rodriguez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki james rodriguez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.