James Gustaf Edward Le Mesurier

James Gustaf Edward Le Mesurier

Son dakika James Gustaf Edward Le Mesurier haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan James Gustaf Edward Le Mesurier ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını James Gustaf Edward Le Mesurier haber sayfamızda bulabilirsiniz.

James Gustaf Edward Le Mesurier

haberleri sayfasında son dakika yaşanan james gustaf edward le mesurier gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 james gustaf edward le mesurier haberi bulunmuştur. Tüm james gustaf edward le mesurier haberleri aşağıda listelenmiştir.
Le Mesurier'in evine kiracı bulunamıyor! O cümleyi duyunca vazgeçiyorlar
Le Mesurier'in evine kiracı bulunamıyor! O cümleyi duyunca vazgeçiyorlar İngiliz eski İstihbarat Subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in ofis ve ev olarak kullandığı Karaköy'deki üç katlı binaya 7 aydır kiracı bulunamadı. Eski İstihbarat subayının öldüğü bina olduğunu öğrenen müşterilerin binayı kiralamaktan vazgeçtiği öğrenildi.
14.09.2020 Yaşam
İngiliz eski ajan Le Mesurier'in ölüm anındaki kayıp mendilci bulundu!
İngiliz eski ajan Le Mesurier'in ölüm anındaki kayıp mendilci bulundu! Eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’in ölü bulunduğu Karaköy Ali Paşa Medresesi Sokak’ta görüldüğü iddia edilen ‘kayıp mendilci’ bulundu.
15.03.2020 Yaşam
İngiliz ajanın ölüm nedenin intihar olduğu kesinleşti
İngiliz ajanın ölüm nedenin intihar olduğu kesinleşti İstanbul Karaköy'deki home ofis olarak kullandığı evinin önünde 11 Kasım 2019 günü ölü bulunan İngiliz ajan James Gustaf Edward Le Mesurier ile ilgili yürütülen soruşturmada takipsizlik verildi. Ajanın ölümünün intihar sebebiyle gerçekleştiği kesinleşti.
3.03.2020 Gündem
Ölü bulunan İngiliz ajan soruşturmasında yeni gelişme!
Ölü bulunan İngiliz ajan soruşturmasında yeni gelişme! İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier, İstanbul Beyoğlu’nda evinin yakınında ölü bulunmuştu. TRT Haber'in haberine göre İngiliz ajanın ölümüyle ilgili Adli Tıp raporunda düşerek öldüğü belirtildi.
16.12.2019 Gündem
Ölen İngiliz ajanın evinin önünde gizemli kadın...
Ölen İngiliz ajanın evinin önünde gizemli kadın... Karaköy'deki ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski İstihbarak subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in Büyükada'daki evinin çevresinde bisikletle dolaşıp telefon görüşmeleri yapan yabancı uyruklu kadın dikkat çekti.
9.12.2019 Gündem
İngiliz Eski İstihbarat Subayının Büyükada'dan ayrılma anı
İngiliz Eski İstihbarat Subayının Büyükada'dan ayrılma anı Kadıköy'de ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in Büyükada’daki evinden Karaköy'e dönerken güvenlik kamerasına yansıyan son görüntüleri ortaya çıktı.
24.11.2019 Gündem
Ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı
Ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı Beyoğlu’nda evinin yakınında ölü bulunan İngiliz eski istihbarat ajanı James Gustaf Edward Le Mesurier’in hayatını kaybetmeden önce Büyükada’daki yürürken kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, eşi ve çocuklarıyla Büyükada’da alış verişe giden Le Mesurier’in şapka taktığı ve eşiyle konuştuğu görülüyor.
23.11.2019 Gündem
İstanbul'da ölü bulunan ajan olayında yeni gelişme! Ve ortaya çıktı...
İstanbul'da ölü bulunan ajan olayında yeni gelişme! Ve ortaya çıktı... Eski İngiliz istihbaratçı James Gustaf Edward Le Mesurier’in, İstanbul'daki evinin önünde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmayı yürüten polis ve istihbarat ekipleri, yeni bilgilere ulaştı. Ajanın intiharına neden olduğu öne sürülen stresinin nedeninin, istihbarat karşılığında aldığı yüklü miktardaki finansal desteklerin karşılığını verememesi olduğu belirtildi.
20.11.2019 Gündem
Ölü bulunan İngiliz eski subayıyla son görüşen arkadaşının ifadesi alındı
Ölü bulunan İngiliz eski subayıyla son görüşen arkadaşının ifadesi alındı Beyoğlu'nda ölü bulunan İngiliz eski subayı James Gustaf Edward Le Mesurier ile son görüşen kişi olduğu belirtilen Kanada vatandaşı Faruk Habib'in ifadesi alındı. Habib'in ifadesinde saat 18.00 sıralarında ofisten ayrıldığını bu sırada Mesurier ve eşinin yalnız olduğunu söylediği belirtildi.
18.11.2019 Gündem
İsyanların arkasındaki İngiliz gizli örgütü: Arap Büro
İsyanların arkasındaki İngiliz gizli örgütü: Arap Büro Beyoğlu’ndaki evinin sokağında ölü bulunan İngiliz eski askeri istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’e ilişkin soruşturma sürerken, 1.Dünya Savaşı öncesinde Osmanlı Devleti’ne karşı İngiltere tarafından kurulan istihbarat örgütü “Arap Büro”nun bilinmeyenleri de arşiv belgelerle gün yüzüne çıkarıldı.
18.11.2019 Gündem
Ölü bulunan İngiliz ajanın eşi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı!
Ölü bulunan İngiliz ajanın eşi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı! İstanbul Beyoğlu’nda ölü olarak bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’in İsveç asıllı eşi Emma Hedvig Christina Winberg’in çeşitli sivil toplum kuruluşlarında Ortadoğu ve Asya ülkelerinde çalıştığı öğrenildi.
15.11.2019 Gündem
Ölü bulunan eski İngiliz ajanın eşine şok! Yasak geldi
Ölü bulunan eski İngiliz ajanın eşine şok! Yasak geldi Beyoğlu'nda ofisinin bulunduğu binanın önünde ölü bulunan İngiliz eski subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in eşi Emma Hedvig Christina Winber'e yurt dışına çıkma yasağı konulduğu öğrenildi. Ayrıca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "Adli Tıp Kurumu tarafından James Gustaf Edward Le Mesurier'in kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi işlemleri sonucu yapılan incelemeler devam etmekte olup herhangi bir rapor tanzim edilmemiştir. Soruşturmanın hassasiyeti nedeni ile eşi hakkında geçici bir tedbir mahiyetinde yurt dışına çıkış yasağı konulmuştur" denildi.
14.11.2019 Gündem
İngiliz ajanın sır ölümünde 'mendilci' detayı!
İngiliz ajanın sır ölümünde 'mendilci' detayı! Beyoğlu’ndaki evinin sokağında ölü bulunan İngiliz eski askeri istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’le ilgili soruşturmaya Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube polisleri de dahil edildi. Otopsi yapılan Le Mesurier’in cenazesini Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alan eşi Emma Winberg dün, Cinayet Büro Amirliği’nde 4 saat sorgulandı. Cenazesi İngiltere’ye gönderilen Le Mesurier’in evinin önünde bir yıl boyunca ayrılmadan kâğıt mendil satan ve 10 gün önce birden bire kayıplara karışan gizemli Suriyeli ise akıllarda birçok soru işareti bıraktı.
14.11.2019 Gündem
Eski İngiliz ajanının cenazesi gönderildi
Eski İngiliz ajanının cenazesi gönderildi İstanbul'da ölü bulunan eski İngiliz askeri görevlisi James Gustaf Edward Le Mesurier'in cenazesi tarifeli uçakla Londra'ya gönderildi.
13.11.2019 Gündem
Eski ajanın evinden harita ve kroki çıktı
Eski ajanın evinden harita ve kroki çıktı İstanbul Karaköy'de, ev olarak da kullandığı ofisinin önünde ölü bulunan eski MI6 ajanı James Gustaf Edward Le Mesurier'in ön otopsisi tamamlandı. İlk belirlemelerde ölüm nedeni yüksekten düşmeye bağlı iç kanama olarak tespit edilen Le Mesurier'in kesin ölüm nedeni, alınan kan örneğine yapılan incelemeyle ortaya çıkacak. Evinden harita ve krokiler çıktığı öne sürülen eski istihbarat subayının ölümündeki soruşturmaya cinayet büronun yanı sıra Terör ve İstihbarat Şube Müdürlükleri de dahil oldu.
13.11.2019 Gündem
Ölü bulunan İngiliz ajanın eşi Asayiş Şube'de
Ölü bulunan İngiliz ajanın eşi Asayiş Şube'de İstanbul'da ofisinin önünde ölü bulunana eski İngiliz askeri istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumunca hazırlanan ilk rapor yayınlandı. Raporda ölümün genel bedensel tramvaya bağlı olduğu ve herhangi bir darp izine rastlanmadığı kaydedildi. Ayrıca ölen ajanın İsveç vatandaşı eşi Emma Hedvig Christina Winber, Gayrettep'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne geldi. Winber'in ifadesine başvurulacağı öğrenildi.
13.11.2019 Gündem
İstanbul'da gizemli ölüm... Eşinden doku örnekleri alındı
İstanbul'da gizemli ölüm... Eşinden doku örnekleri alındı Beyoğlu'nda ofisinin bulunduğu sokakta gizemli bir şekilde hayatını kaybeden eski İngiliz askeri istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’in ölümüyle ilgili sır perdesi aralanamadı. Polis Le Mesurier’in öldüğü sokaktaki tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Le Mesurier’in binasına komşu binalarda da lazerle düşme mesafesi ve açısı tahmini yaptı. Ayrıca Le Mesurier’in binasına başka binalardan geçit olup olmadığı da araştırıldı.
13.11.2019 Gündem
İstanbul'da ölü bulunan eski İngiliz istihbarat subayına dikkat çeken kargo
İstanbul'da ölü bulunan eski İngiliz istihbarat subayına dikkat çeken kargo İstanbul'da ölü bulunan eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in ofisine dikkat çeken bir kargo geldi. Nihad Sarmini isminin yazılı olduğu kargo paketi Mesurier'in yaşadığı evinin kapısının mühürlü olması sebebiyle geri gönderildi.
12.11.2019 Gündem
Eski İngiliz ajanın sır ölümü
Eski İngiliz ajanın sır ölümü Eski İngiliz askeri istihbarat görevlisi, Beyoğlu’nda sokak ortasında ölü bulundu. Polis, Suriye Acil Yardım Derneği Kurucusu ve Başkanı olan Le Mesurier’in ölümünün cinayet mi yoksa yüksekten düşmeye bağlı ölüm mü olduğunu araştırıyor.
12.11.2019 Gündem
Eski İngiliz askeri görevlisi İstanbul'da ölü bulundu
Eski İngiliz askeri görevlisi İstanbul'da ölü bulundu Beyoğlu'nda ceseti bulunan kişinin, Suriye’de 'Beyaz Baretliler' olarak bilinen gruba desteği ile tanınan eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier olduğu tespit edildi. İstanbul Valiliği, İngiliz uyruklu James Gustaf Edward Lemesurier'in ölümüyle ilgili geniş kapsamlı idari ve adli tahkikat başlatıldığını açıkladı.
11.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

James Gustaf Edward Le Mesurier ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki james gustaf edward le mesurier haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.