İzzettin Küçük

İzzettin Küçük

Son dakika İzzettin Küçük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzzettin Küçük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzzettin Küçük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzzettin Küçük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izzettin küçük gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 izzettin küçük haberi bulunmuştur. Tüm izzettin küçük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni partinin kuruluş başvurusu yapıldı
Yeni partinin kuruluş başvurusu yapıldı İsmi “Gelecek Partisi” olduğu öğrenilen yeni partinin kuruluşu için Ahmet Davutoğlu’nun ekibi İçişleri Bakanlığı’na giderek dilekçelerini sundu.
12.12.2019 Siyaset
Valiler kararnamesi yayımlandı! 21 ilin valisi görevden alındı
Valiler kararnamesi yayımlandı! 21 ilin valisi görevden alındı Valiler kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 21 ilin valisi görevden alındı. Görevden alınan valiler Mülkiye Başmüfettişliği'ne atandı
27.10.2018 Gündem
Renault'dan 100 milyon avroluk yatırım
Renault'dan 100 milyon avroluk yatırım Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Renault tarafından Bursa'da kurulacak Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikasına ilişkin, "Bu yatırım proje bazlı teşvik sistemi sayesinde gerçekleşti. Bu tesisle birlikte ülkemizde ilk defa alüminyum motor bloğu üretilecek. Üretimin büyük bir bölümü ihraç edilecek. Cari açığı yıllık 2,3 milyar dolar azaltabilecek bir üretimden bahsediyorum" dedi. Renault Grubu Avrasya Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı Nicolas Maure ise yatırımla ilgili "Renault Grubu, Türkiye Cumhuriyeti'nin müthiş desteğiyle bu yeni fabrikayla 100 milyon avroluk yatırım yaptı. Türkiye'de bir ilk olacak. Burada 100'den fazla kişiye iş imkanı sunulacak" ifadelerini kullandı.
19.10.2018 Ekonomi
54.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı başladı!
54.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı başladı! 54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2018) 6. ve son bölümü olan Bursa-İstanbul etabı başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bursa'da bir binada patlama: Yaralılar var
Bursa'da bir binada patlama: Yaralılar var Bursa'da bir binada patlama oldu. Olayda yaralılar var.
26.09.2018 Yaşam
Turkcell Atletizm Süper Ligi'nde şampiyonlar belli oldu
Turkcell Atletizm Süper Ligi'nde şampiyonlar belli oldu Turkcell Atletizm Süper Ligi'nde 2018 yılının şampiyonları belirlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sabotaj şüphesi
Sabotaj şüphesi Mudanya’nın Çağrışan mevkiinde orman yangını çıktı. Belediye Başkanı Türkyılmaz, “Birkaç yerde başlayan ve kısa sürede büyüyen yangını şüpheli buluyorum” dedi. Savcılık kontrol altına alınan yangınla ilgili soruşturma başlattı.
11.08.2018 Gündem
Bursa'daki orman yangını kontrol altına alındı
Bursa'daki orman yangını kontrol altına alındı Bursa'da öğle saatlerinde başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Vali İzzettin Küçük, yanan ağaçların yerine yenilerinin dikilmesi için çalışma başlatacaklarını söyledi.
11.08.2018 Yaşam
Başbakan Bursa Valisi'ni aradı
Başbakan Bursa Valisi'ni aradı Başbakan Yıldırım, Bursa Valisi İzzettin Küçük'ü telefonla arayarak yaşanan sele ilişkin bilgi aldı, gerekenin yapılması talimatını verdi.
26.05.2018 Siyaset
Afrin'den dönen PÖH'ler gözyaşlarıyla karşılandı
Afrin'den dönen PÖH'ler gözyaşlarıyla karşılandı ZEYTİN Dalı Harekâtına katılmak üzere 22 Şubat 2018 tarihinde Bursa'dan Afrine uğurlanan ve görevlerini yaparak yurda geri dönen Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Özel Harekât unsurları, kesilen kurbanlar, dualar ve gözyaşlarıyla karşılandı.
10.05.2018 Gündem
Afrin şehidi Bursa'da feryatlarla uğurlandı!
Afrin şehidi Bursa'da feryatlarla uğurlandı! Suriye'nin teröristlerden temizlenen Afrin bölgesinde arama tarama faaliyetlerini yürütürken, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Taner Çobanoğlu’nun (31) cenazesi, Bursa’da toprağa verildi. Cenaze törenine anne Sevim Çobanoğlu şehit oğlunun kamuflaj montunu giyerek katılırken, baba Cüneyt Çobanoğlu ise oğlunun tabutuna en önde omuz verdi.
21.04.2018 Gündem
Şehit Pilot Yüzbaşı Yunus Bal, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Pilot Yüzbaşı Yunus Bal, son yolculuğuna uğurlandı İZMİR Çiğli'de dün düşen askeri eğitim uçağında şehit olan Pilot Yüzbaşı Yunus Bal (37), bugün anne ve babasının yaşadığı Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı askeri tören ile son yolculuğuna uğurlandı. Duygu dolu anların yaşandığı cenaze töreninde Şehit Yüzbaşı Yunus Bal'ın babası oğlunun tabutuna sarılıp gözyaşı dökerken, şehidin 6 aylık hamile eşi Tuğba Bal ayakta güçlükle durarak taziyeleri kabul etti.
17.02.2018 Gündem
Bursa’da heyelan: 80 binanın tahliyesine karar verildi
Bursa’da heyelan: 80 binanın tahliyesine karar verildi Bursa'da heyelan yüzünden yollar ve binalar çatladı. Tehlikeden dolayı evler tahliye edildi
30.01.2018 Yaşam
Bakan Eroğlu: Adam tuvalet izni almış, otel yapmış
Bakan Eroğlu: Adam tuvalet izni almış, otel yapmış TÜRKİYE'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, turizmin tüm yıla yayılması amacıyla düzenlenen 'Dört Mevsim Uludağ' çalıştayı, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımı ile başladı. Çalıştayın açılışında konuşan Bakan Eroğlu, "Buraya kaçak, uydurma şeyler yapılmış. Adam tuvalet izni almış, otel yapmış. Bunların gereğini yaptık. Bugün 12 tesisin temelini atacağız. Uludağ'a çok para harcayacak turistleri çekmek gerekir. Her türlü desteğe hazırız" dedi.
5.01.2018 Gündem
"EURO 2024 Türkiye'ye yakışır"
"EURO 2024 Türkiye'ye yakışır" UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Adaylığı Koordinasyon Toplantısı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yanı sıra adaylık dosyasında yer alan dokuz kentin vali, büyükşehir belediye başkanı ve temsilcilerinin katılımı ile TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde gerçekleştirildi.
29.11.2017 Futbol
Son dakika... Bursa'da boya fabrikasında patlama! Ölü sayısı 5'e yükseldi
Son dakika... Bursa'da boya fabrikasında patlama! Ölü sayısı 5'e yükseldi Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir boya fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sonrası oluşan göçük sebebiyle ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralanmıştı. Son gelen bilgilere göre ise 5 işçi hayatını kaybetti, 4 işçi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Fakıbaba: 250 örnek köy yapacağız
Bakan Fakıbaba: 250 örnek köy yapacağız Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 250 örnek köy yapılacağını ve bu projeyle beraber çok sayıda ziraat mühendisi ile veteriner hekim istihdam edileceğini açıkladı.
29.09.2017 Ekonomi
Çavuşoğlu: Türkiye’de birçok değişime vesile olduk
Çavuşoğlu: Türkiye’de birçok değişime vesile olduk Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “2012 yılını hatırlıyorum. 4+4+4 teklifi ve o zaman kopan fırtınaları hatırladım. Ama şükürler olsun ki bu ocaklarda yetişmiş, hemhâl olmuş çocuklarımızı, gençlerimizi görüyorum. Türkiye'de birçok değişime vesile olduk” dedi.
24.09.2017 Siyaset
Çapulculara bu vatanı bırakmayız!
Çapulculara bu vatanı bırakmayız! Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde Orman Hudut Tabur Komutanlığı’na PKK’lı teröristlerce yapılan havanlı saldırıda şehit düşen Sözleşmeli Er Harun Arvas’ın cenazesi, dün gözyaşları içinde memleketi Bursa’da toprağa verildi.
29.09.2021 Gündem
Bursa Valisi İzzettin Küçük, tribün liderleriyle buluştu
Bursa Valisi İzzettin Küçük, tribün liderleriyle buluştu Bursa Valisi İzzettin Küçük, sabah saatlerinde Heykel Tarihi Valilik binasında ağıladığı Bursaspor tribün liderlerinin ardından,Beşiktaş takımının tribün liderleriyle de görüştü.
15.05.2017 Beşiktaş
Bakan müjdeyi verdi: Karşılıksız 150 bin TL
Bakan müjdeyi verdi: Karşılıksız 150 bin TL Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "TÜBİTAK Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı`nı bugün başlatıyoruz. 2017 yılı içinde 62 milyon liralık bir bütçemiz var. Bu destek kapsamında, genç girişimcilere 150 bin liraya kadar yüzde 100 hibe desteği veriyoruz" dedi.
30.03.2017 Ekonomi
“Mevcut sistem krizlere gebe bir sistemdir”
“Mevcut sistem krizlere gebe bir sistemdir” Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek, vatandaşların anayasa değişikliği paketinin içeriğini öğrendikçe çok güçlü bir şekilde destek vereceğini belirterek, “Vatandaşımız anayasa değişikliği paketinin içeriğini öğrendikçe çok güçlü bir şekilde destek vereceklerdir. Çünkü mevcut sistem krizlere gebe bir sistemdir” dedi.
29.09.2021 Gündem
Bursa Valisi'nden kampa ziyaret
Bursa Valisi'nden kampa ziyaret Bursa Valisi İzzettin Küçük, Trabzonspor maçı için kampa giren yeşil-beyazlı takımı ziyaret etti.
12.01.2017 Futbol
Bursa'da kar tatili muamması!
Bursa'da kar tatili muamması! Bursa'da kar yağışı sebebiyle okullarda tatil muamması yaşandı. Bazı okullar eğitime devam ederken, tatil edilen ilkokul öğrencileri sabahın köründe velileriyle kapıdan geri döndüler. Bazı okullarda ise tartışma yaşandı
30.12.2016 Yaşam
Şehit babası idam istedi
Şehit babası idam istedi İstanbul’daki bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Hüseyin Akyüz, Bursa’da son yolculuğuna binlerce kişi tarafından gözyaşları içinde uğurlandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzzettin Küçük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izzettin küçük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.