Itf

Itf

Son dakika ITF haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ITF ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ITF haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Itf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıtf gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 ıtf haberi bulunmuştur. Tüm ıtf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı?
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı? Roger Federer tenisi bıraktı mı, Roger Federer emekli mi oldu? İsviçreli spor efsanesi Roger Federer, tenise veda etmeye hazırlanıyor.
15.09.2022 Şampiy10
Kripto para piyasasıyla ilgili flaş açıklama! Bitcoin ve Ethereum neden tepetaklak oldu?
Kripto para piyasasıyla ilgili flaş açıklama! Bitcoin ve Ethereum neden tepetaklak oldu? Kripto para piyasası hakkında son dakika açıklaması geldi. Bir anda tepetaklak oldu, yatırımcılar şokta. Nedeni henüz tespit edilemedi. Bitcoin, Ethereum ve diğer alt coinler tarihinin en büyük düşüşünü yaşadı. Uzmanlardan uyarılar art arda geldi, yeni bir ralli yaşanabilir. Analistler kripto para piyasalarında yaşanan sert inişin nedenini değerlendirdi.
8.09.2021 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu, ITF Bakanlar Zirvesi'ne katıldı
Bakan Karaismailoğlu, ITF Bakanlar Zirvesi'ne katıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) Bakanlar Zirvesi'ne video konferans ile katıldı. Toplantıda, kara yolu taşımacılığının vize ve geçiş ücretleri sorunları ele alındı.
27.05.2021 Ekonomi
Cemil Taşçıoğlu'nun diploması 43 yıl sonra oğluna verildi
Cemil Taşçıoğlu'nun diploması 43 yıl sonra oğluna verildi Corona virüsten ölen Prof.Cemil Taşçıoğlu'nun diploması 43 yıl sonra düzenlenen törenle oğlu Onur Taşçıoğlu'na verildi.
15.08.2020 Gündem
İpek Soylu'dan çiftler şampiyonluğu!
İpek Soylu'dan çiftler şampiyonluğu! Tunus'ta düzenlenen 15 bin dolar ödüllü ITF turnuvasında mücadele eden milli tenisçi İpek Soylu, Çinli partneri Ying Zhang ile çiftlerde şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla Büyükakçay yarı finalde veda etti...
Çağla Büyükakçay yarı finalde veda etti... Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, Hong Kong'da düzenlenen 25 bin dolar ödüllü ITF turnuvasına yarı finalde veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İsviçreli tenisçi Federer için sürpriz Türkiye girişimi
İsviçreli tenisçi Federer için sürpriz Türkiye girişimi Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, İsviçreli tenisçi Roger Federer'i İstanbul'a yeniden gelmesi için davet ettiklerini söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pemra Özgen Portekiz'de şampiyon
Pemra Özgen Portekiz'de şampiyon Milli tenisçi Pemra Özgen, Obidos Açık Kadınlar Turnuvası'nın finalinde karşılaştığı İtalyan Gaia Sanesi'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Başak Eraydın, yarı finalde elendi
Başak Eraydın, yarı finalde elendi Milli tenisçi Başak Eraydın, İspanya'nın Valencia kentinde gerçekleştirilen ITF 60K Turnuvası'nın yarı finalinde sakatlığı nedeniyle maçtan çekildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli tenisçi Başak Eraydın, yarı finalde
Milli tenisçi Başak Eraydın, yarı finalde Milli tenisçi Başak Eraydın, İspanya'nın Valencia kentinde gerçekleştirilen ITF 60K Turnuvası'nda yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli tenisçi Çağla Büyükakçay iyi başladı
Milli tenisçi Çağla Büyükakçay iyi başladı Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, Fransa'daki ITF 80K turnuvasında Slovak rakibi Jana Cepelova'ya set şansı tanımadan ikinci tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla Büyükakçay ilk turda veda etti
Çağla Büyükakçay ilk turda veda etti Milli tenisçi, İsviçre'de düzenlenen ITF turnuvasının ilk turunda Belçikalı Maryna Zanevska'ya 2-1 mağlup oldu
10.11.2021 Diğer Sporlar
Başak Eraydın, İspanya'da şampiyon oldu
Başak Eraydın, İspanya'da şampiyon oldu İspanya'nın Las Palmas kentinde düzenlenen ITF 25K Turnuvası'nda milli tenisçi Başak Eraydın, İspanyol raket Guiomar Maristany'i 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Başak Eraydın, İspanya'da şampiyon!
Başak Eraydın, İspanya'da şampiyon! Milli tenisçi Başak Eraydın, İspanyol rakibi Guiomar Maristany Zuleta De Reales'ı 2-0 yenerek Grand Canaria Turnuvası'nda şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Başak Eraydın, iki finali de kaybetti
Başak Eraydın, iki finali de kaybetti Milli tenisçi Başak Eraydın, İspanya'da katıldığı 25 bin dolar para ödüllü ITF turnuvasında tekler ve çiftlerde ikinciliği elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Öz-Melis Sezer çifti ikinci oldu
İpek Öz-Melis Sezer çifti ikinci oldu ITF Telavi Kadınlar Turnuvası'nda mücadele eden milli tenisçiler İpek Öz ile Melis Sezer, çiftlerde ikinci oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı'dan teniste bir ilk daha
Yankı'dan teniste bir ilk daha Wimbledon Tenis Turnuvası genç çiftlerde şampiyonluk yaşayan ilk Türk tenisçi olan Yankı Erel, 2018 Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları’na katılarak bir ilk daha gerçekleştirecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
Berfu Cengiz, Kazakistan'da ilkleri yaşıyor
Berfu Cengiz, Kazakistan'da ilkleri yaşıyor Haftayı Kazakistan'daki ITF turnuvasında geçiren Berfu Cengiz, kariyerinde ilk kez 80 bin dolar ödüllü turnuvada yarı final gördü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pemra Özgen çiftlerde şampiyon
Pemra Özgen çiftlerde şampiyon Almanya'da düzenlenen ITF kadınlar turnuvasında mücadele eden milli tenisçi Pemra Özgen, çiftlerde şampiyonluğa ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pemra yarı finalde, Çağla elendi
Pemra yarı finalde, Çağla elendi Almanya'da düzenlenen ITF kadınlar turnuvasında mücadele eden milli tenisçilerden Pemra Özgen, çiftlerde yarı finale yükseldi, Çağla Büyükakçay ise teklerde çeyrek finalde elendi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla Büyükakçay, ITF'de çeyrek finale yükseldi
Çağla Büyükakçay, ITF'de çeyrek finale yükseldi Milli tenisçi, 60 bin dolar ödüllü ITF turnuvasında çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wimbledon provası Antalya’da yapılıyor
Wimbledon provası Antalya’da yapılıyor Kaya Palazzo Resort Belek Oteli’nin ev sahipliğinde düzenlenen ATP World Tour 250 Turkish Airlines Antalya Open’da final heyecanı bugün oynanacak. Wimbledon öncesi son büyük turnuva Turkish Airlines Antaya Open’da kupa mücadelesi nefes kesecek.
29.06.2018 Arşiv
Çağla Macaristan'da finali göremedi
Çağla Macaristan'da finali göremedi Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, Macaristan'da düzenlenen 60 bin dolar ödüllü ITF turnuvasını yarı finalde noktaladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla Büyükakçay İtalya'da şampiyon
Çağla Büyükakçay İtalya'da şampiyon Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, İtalya'da katıldığı turnuvada tek kadınlarda şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sporun Oscarları sahiplerini buldu!
Sporun Oscarları sahiplerini buldu! Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Itf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıtf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.