İstanbul Ticaret Üniversitesi

İstanbul Ticaret Üniversitesi

Son dakika İstanbul Ticaret Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Ticaret Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Ticaret Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Ticaret Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul ticaret üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.157 istanbul ticaret üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm istanbul ticaret üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Tuna Akdemir kimdir? Tuna Akdemir nerede çalışıyor, kaç yaşında, nereli?
Tuna Akdemir kimdir? Tuna Akdemir nerede çalışıyor, kaç yaşında, nereli? Spor haberleriyle dikkatleri çeken Tuna Akdemir’in hayatı merak ediliyor. Meslek hayatına Beşiktaş muhabiri olarak başlayan Tuna Akdemir kimdir?
13.12.2023 Künye
Google ile Kanada dijital telifte anlaştı! 'Türkiye için de bir gereklilik ve zaman kaybetmeden çıkarılmalı'
Google ile Kanada dijital telifte anlaştı! 'Türkiye için de bir gereklilik ve zaman kaybetmeden çıkarılmalı' Google'ın 'Çevrim İçi Haberler Yasası' kapsamında, Kanada hükümetine her yıl yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacağı açıklandı. Peki bu aşamaya nasıl gelindi? Söz konusu gelişme diğer ülkeler için ne anlama geliyor? Doç. Dr. Berk Çaycı ile mercek altına aldık.
4.12.2023 Gündem
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 6 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 12-23 Haziran tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde katılımcılarıyla tekrar fiziksel olarak buluştu.
4.07.2023 Eğitim
13 üniversiteye yeni rektör atandı
13 üniversiteye yeni rektör atandı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 üniversiteye yaptığı rektör atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.06.2023 Gündem
Kübra Güran kimdir, nereli, kaç yaşında? Kübra Güran Yiğitbaşı hayatı ve kariyeri...
Kübra Güran kimdir, nereli, kaç yaşında? Kübra Güran Yiğitbaşı hayatı ve kariyeri... Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Sorularının yanıtı sorgulanıyor. Vatandaşlar Kübra Güran Yiğitbaşı'nın hayatına ve mesleğine dair ayrıntıları araştırıyor.
31.05.2023 Gündem
Dijital reklam sektörünün liderleri Mixx Awards Ödülü için bir araya geliyor
Dijital reklam sektörünün liderleri Mixx Awards Ödülü için bir araya geliyor İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 13’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu.
18.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Şekip Avdagiç kimdir? İTO başkanı olan Şekip Avdagiç’in firması ne, şirketleri hangileri?
Şekip Avdagiç kimdir? İTO başkanı olan Şekip Avdagiç’in firması ne, şirketleri hangileri? İstanbul Ticaret Odası (İTO) 21’inci dönem seçimlerinin ilk aşamasını oluşturan meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri, İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) yapıldı. İlk sonuçlara göre mevcut Başkan Şekib Avdagiç, 273 kişilik meclisin 195 üyeliğini  kazandı. Peki, Şekip Avdagiç kimdir?
10.11.2022 Gündem
15 yaş altındakiler skuter yasağını ön ödemeli banka kartlarıyla aşıyor
15 yaş altındakiler skuter yasağını ön ödemeli banka kartlarıyla aşıyor Skuter kazalarını önlemek amacıyla, kullanıcılar için getirilen 15 yaş sınırının, ön ödemeli kartlarla aşıldığı ortaya çıktı. Marketlerde de satılan bankalara ait ön ödemeli kartlarla uygulamaya kayıt yaptıran 15 yaşın altındakiler, skuter kullanabiliyor.
7.11.2022 Yaşam
YÖK’ten burs desteği! Bazı bölümlere YÖK lisans bursu verilecek! Hangi bölümlerde burs desteği verilecek?
YÖK’ten burs desteği! Bazı bölümlere YÖK lisans bursu verilecek! Hangi bölümlerde burs desteği verilecek? Üniversite tercihi yapacak öğrencilere YÖK’ten burs desteği. YÖK Üniversite-sanayi iş birliği kapsamında öğrencilere sağlanan burs desteklerini bu yıl arttırdı. Yeni açılan bölümler ile sanayi işbirliği çerçevesinde bazı bölümlere burs desteği sağlanacak. Peki, YÖK lisans bursu hangi bölümlere veriliyor? YÖK bursları ne? İşte YÖK lisans bursu verilecek bölümler…
26.07.2022 Eğitim
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor Aylık olarak ödeniyor. Karşılıksız olarak verilen para desteği bir yıl kesintisiz devam ediyor. Ödeme miktarı arttı, aylık 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. YKS tercih dönemi bu hafta başlıyor. Öğenciler ise burs imkanlarını araştırıyor. Bazı üniversite ve bölümler ile burs imkanı ile dikkat çekiyor. Sekörlerin eleman ihtiyacına göre belirlenen programları tercih edenler işe başlamadan maaş ödemesi gibi burs alıyor. Peki hangi bölüm ve üniversiteler ne kadar burs veriyor? İşte tercihlere yön verecek haberin detayları...
25.07.2022 Eğitim
Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir, aslen nereli, eşi kim, kiminle evli? Türkiye'nin ilk başörtülü valisi olan Afyon valisi Kübra Güran Yiğitbaşı!
Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir, aslen nereli, eşi kim, kiminle evli? Türkiye'nin ilk başörtülü valisi olan Afyon valisi Kübra Güran Yiğitbaşı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi ile 20 ilin valisi değişti, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine atandı. Afyonkarahisar valisi olarak atanan Kübra Güran Yiğitbaşı ise Türkiye'nin ilk başörtülü valisi oldu. Peki, Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir, aslen nereli, kiminle evli, eşi kim? Türkiye'nin ilk başörtülü valisi olan Afyon valisi Kübra Güran Yiğitbaşı…
12.05.2022 Gündem
İstanbul'da araç sayısı artıyor uzmanlar uyardı
İstanbul'da araç sayısı artıyor uzmanlar uyardı TÜİK'in son verilerine göre 1 yılda İstanbul trafiğine 247 bin 415 yeni araç eklendi. İstanbul'daki araç sayısı 4 milyon 688 bin 22'ye yükseldi. Uzmanlar, İstanbul nüfusunun dörtte biri oranına ulaşan araç sayısının hem insan sağlığı hem de trafiği katlanılamaz hale getireceği konusunda uyardı.
28.03.2022 Yaşam
Rusya - Ukrayna cephe hattında ‘Efsane’ yıkıldı! Zelenski’den kritik Donbas bölgesi açıklaması...
Rusya - Ukrayna cephe hattında ‘Efsane’ yıkıldı! Zelenski’den kritik Donbas bölgesi açıklaması... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta 16. güne girildi. Rus birlikleri başkent Kiev’in yakınlarına kadar sokuldu. Bir taraftan da müzakereler devam ediyor. Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski’nin Donbas bölgesi için yaptığı bir açıklama ise bu iki soruyu doğurdu.
11.03.2022 Dünya
Metaverse'de taciz skandalı! Önüne geçilemiyor
Metaverse'de taciz skandalı! Önüne geçilemiyor Meteverse'de taciz haberlerinin önü arkası kesilmiyor. Metaverse, her geçen gün adından daha da fazla söz ettirmeye başladı. Çoğunluk bu teknolojinin yararlarından ve kapasitesinden bahsediyor olsa da, Metaverse dünyasıyla birlikte siber suçlar farklı bir boyuta taşınabilir.
10.01.2022 Gündem
Kısıtlamalar sonrası çileye dönüşen İstanbul trafiğinde servis faktörü
Kısıtlamalar sonrası çileye dönüşen İstanbul trafiğinde servis faktörü İstanbul'un trafik çilesi pandeminin yasaklarının ardından her geçen gün katlanarak artmaya devam ediyor. Pandemi öncesi kentin belli yerlerinde mesai başlangıcı ve bitiş saatlerinde artan trafik yoğunluğu, artık tüm gün ve her saatte yaşanmaya başladı.
26.11.2021 Yaşam
İletişim Başkanlığı'ndan Roma'da 'Kovid-19 Sonrası Küresel Yönetişim' paneli
İletişim Başkanlığı'ndan Roma'da 'Kovid-19 Sonrası Küresel Yönetişim' paneli Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından, G20 Liderler Zirvesi'nin yapılacağı İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen "Kovid-19 Sonrası Küresel Yönetişim: Daha Eşit, Adil, Dayanıklı ve Sürdürülebilir Bir Dünya için Türkiye'nin Vizyonu" başlıklı panelde, Birleşmiş Milletler (BM) reformunun gerekliliğinin öne çıktığı vurgulandı.
28.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Roma'da 'Kovid-19 Sonrası Küresel Yönetişim' paneli
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Roma'da 'Kovid-19 Sonrası Küresel Yönetişim' paneli G-20 Zirvesi öncesinde, Roma'da yarın yapılacak panelde, Kovid-19 salgını sonrası ortaya çıkan yeni dünya düzeninde Türkiye'nin küresel yönetişime yaklaşımı, G-20 ve Birleşmiş Milletlerin rolü, BM reformuna ilişkin Türkiye'nin önerileri ele alınacak.
27.10.2021 Gündem
Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir? Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Güran kaç yaşında, nereli, biyografisi?
Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir? Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Güran kaç yaşında, nereli, biyografisi? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakan Yardımcılığına Kübra Güran Yiğitbaşı atandı. Karar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir? Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Güran kaç yaşında, nereli, biyografisi?
6.08.2021 Gündem
Bitcoin resmen çakıldı! Büyük kayıp...
Bitcoin resmen çakıldı! Büyük kayıp... Bitcoin resmen eriyor! Kripto para birimlerinin en yüksek hacimlisi Bitcoin o seviyenin altına düştü. Bitcoin son 24 saatte yüzde 6'dan fazla değer kaybederek 29 bin 400 dolar seviyesine indi.
20.07.2021 Ekonomi
Dev gemilerle burun buruna tehlikeli balıkçılık!
Dev gemilerle burun buruna tehlikeli balıkçılık! İstanbul Boğazı'nın girişinde avlanan küçük balıkçı tekneleri, ağır tonajlı gemiler için büyük tehlike oluşturuyor. Kendi canlarını tehlikeye atan balıkçıları, gemi kaptanları uzun uzun korna çalarak uyarmak zorunda kalıyor. Devasa gemilerin balıkçı teknelerinin yanından geçişi, havadan görüntülendi.
19.05.2021 Gündem
Viscoran ilaç sanayi kimin? Öztürk Oran kimdir, Viscoran ilaç sanayi hisse fiyatı
Viscoran ilaç sanayi kimin? Öztürk Oran kimdir, Viscoran ilaç sanayi hisse fiyatı Rusya Doğrudan Yatırım Fonu, (RDIF) koronovirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen Sputnik V aşısının Türkiye’de üretimi için Viscoran İlaç Şirketi ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Viscoran ilaç sanayi kimin? Viscoran ilaç sanayi hisse fiyatı nedir? VisCoran İlaç Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Oran kimdir?
26.04.2021 Gündem
Adnan Bali İş Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanı seçildi
Adnan Bali İş Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanı seçildi Türkiye İş Bankası’nın 1 Nisan’da düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısında Adnan Bali'nin Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken, Hakan Aran Genel Müdür olarak atandı.
2.04.2021 Ekonomi
İş Bankası'nda yeni dönem! Resmen açıkladı...
İş Bankası'nda yeni dönem! Resmen açıkladı... İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali resmen duyurdu. Dev bankada 35 yıldır görev yapan Bali, "Genel müdürlük görevimi mart ayının sonlarında yapılacak olan genel kurul tarihi itibarıyla bırakacağım" dedi. Bali'den boşalan koltuğa ise mevcut genel müdür yardımcısı Hakan Aran getirilecek.
6.01.2021 Ekonomi
Kayıhan Güven hayatını kaybetti
Kayıhan Güven hayatını kaybetti İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Kayıhan Güven, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Marmara Üniversitesi’nde üç defa 'Yılın Hocası' ödülüne layık görülen Güven, öğrencileriyle birlikte 30’a yakın fotoğraf sergisine ve birçok kitaba imza attı.
4.01.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Ticaret Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul ticaret üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.