İstanbul Aile Mahkemesi

İstanbul Aile Mahkemesi

Son dakika istanbul aile mahkemesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul aile mahkemesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul aile mahkemesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Aile Mahkemesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul aile mahkemesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.504 istanbul aile mahkemesi haberi bulunmuştur. Tüm istanbul aile mahkemesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Benan Saraç’ın avukatına konuşma yasağı
Benan Saraç’ın avukatına konuşma yasağı Oğlunu istismar ettiği iddialarıyla gündeme gelen ünlü diyetisyen ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, boşanma aşamasındaki eşi Benan Saraç’ın avukatı Yücel Önder hakkında 1 ay konuşmama kararı aldırdı.
14.12.2023 Magazin
Selin Çiğerci mahkemeye vermişti! Deniz Akkaya karara uymazsa tazyik hapsine çarptırılacak!
Selin Çiğerci mahkemeye vermişti! Deniz Akkaya karara uymazsa tazyik hapsine çarptırılacak! Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama suçundan tutuklanmasının ardından Deniz Akkaya Selin Ciğerci’yi hedef alarak dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. İddiaların ardından hukuk yoluna başvuran Ciğerci'nin talebine mahkemeden yanıt geldi.
24.11.2023 Magazin
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu Arzu Yanardağ 15 yıl önce boşandığı Ali Serter’e 17 yaşındaki kızları Alara ile ilgilenmediği ve yıllardır maddi manevi destekte bulunmadığı iddiasıyla 35 bin TL’lik nafaka davası açtı.
13.11.2023 Magazin
Flamenko kavgası büyüyor! Komşularından şikayetçi oldu
Flamenko kavgası büyüyor! Komşularından şikayetçi oldu Flamenko dansçısı ve müzisyen Elif Akbaydoğan, işyerinin bulunduğu apartmanda oturan Değer B. ve Selçuk B. tarafından tehdit edildiğini, ağır hakaret ve iftiralara maruz kaldığını iddia ederek korunma talebinde bulundu.
13.10.2023 Yaşam
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler Belaruslu sevgilisinden geçen yıl ayrılan Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik mahkemeye velayet davası açtı. Nurettin Çelik, velayet hakkını kötüye kullanarak 4 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva’ya velayet davası açtı.
21.08.2023 Gündem
Ünlülerin doktorundan 'kiralık katilli' ölüm tehdidi!
Ünlülerin doktorundan 'kiralık katilli' ölüm tehdidi! İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçedeki iddialara göre; estetisyen Nuray Serbay’ın avukatı, dermatoloji doktoru Mehmet Rahşan’ın müvekkilinin evine ses kayıt cihazı yerleştirdiğini dilekçesinde belirterek “Beni hafife alma, bu hayatı sana zindan ederim. Evde konuştuğun her şeyden haberim var, seni pişman edeceğim’ şeklinde tehditlerde bulunmuştur” ifadelerini kullandı.
18.08.2023 Yaşam
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor! 40 milyon lira tazminat talep etti
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor! 40 milyon lira tazminat talep etti 2010 yılında evlenen Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın 13 yıllık evliliklerinin bittiği öğrenildi. Davacı Nagehan Alçı’nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesindeki tazminat talebi ve nafaka miktarı dikkat çekti.
23.07.2023 Magazin
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın, ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler yüzünden başı dertte. Doğulu, Akay'a 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.
2.07.2023 Magazin
Nusret’in ortağı Mithat Erdem için 3 ay uzaklaştırma kararı!
Nusret’in ortağı Mithat Erdem için 3 ay uzaklaştırma kararı! Dünyaca ünlü et restoran zinciri Nusret’in ortaklarından Mithat Erdem’e kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açan eşi Çiğdem Erdem, 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
8.05.2023 Magazin
Yasak aşkını ortaya çıkaran görümceye dava açtı!
Yasak aşkını ortaya çıkaran görümceye dava açtı! Eşine boşanma davası açan ve tazminat talep eden kadının evliyken yasak aşk yaşadığı ortaya çıkınca polis olan görümcesine dava açtı.
1.05.2023 Gündem
YouTuber Danla Bilic, 'can güvenliğim tehlikede' diyerek suç duyurusunda bulundu
YouTuber Danla Bilic, 'can güvenliğim tehlikede' diyerek suç duyurusunda bulundu Ünlü YouTuber Danla Bilic takıntılı hayranı hakkında şikâyetçi oldu. Can güvenliğinin tehlikede olduğunu öne süren Danla Bilic’i haklı bulan mahkemeden karar çıktı.
1.04.2023 Magazin
Wilma Elles ile Kerem Göğüş mahkemelik oldu! 'Çocuklarımı bana göstermiyor'
Wilma Elles ile Kerem Göğüş mahkemelik oldu! 'Çocuklarımı bana göstermiyor' Wilma Elles’in ikiz çocuklarını yurtdışına kaçırdığını ve kendisiyle görüştürmediğini iddia eden Kerem Göğüş, velayet ve kişisel ilişkinin kurulması davaları açtı. Göğüş ayrıca ikizlerin velayetlerinin askıda olduğunu öne sürdü.
23.03.2023 Magazin
Ece Erken eski eşiyle önce tatil yaptı sonra yeniden mahkemelik oldu!
Ece Erken eski eşiyle önce tatil yaptı sonra yeniden mahkemelik oldu! Geçtiğimiz sene eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybedip zor günler geçiren sunucu Ece Erken, 8 yıl önce boşandığı Serkan Uçar ve oğlu Eymen’le geçen haftalarda Katar’da tatil yapmış, ikili aralarındaki buzların eridiği haberleriyle gündeme gelmişti. Fakat Erken, eski eşiyle mahkemelik oldu. Sunucu, Uçar’ın çocuğunun eğitim giderlerini karşılamadığını iddia etti.
22.03.2023 Magazin
Budist kocaya 1 milyon tl tazminat
Budist kocaya 1 milyon tl tazminat C.E.’nin Budizm ve Taoizm temelli kişisel gelişim dersleri alarak evde ayin yaptığını, ailesini ihmal ederek bir kadınla birlikte ‘inziva’ adı altında gezilere gittiğini iddia eden 19 yıllık eşi P.E. açtığı boşanma davasını kazandı. Karara göre, C.E. boşandığı karısına 1 milyon lira tazminat ile aylık 30 bin lira nafaka ödeyecek.
27.01.2023 Gündem
21 yıllık evlilik 5 dakikada sona erdi! Oyuncu Ayşegül Günay ile Ali Sinan Demir boşandı
21 yıllık evlilik 5 dakikada sona erdi! Oyuncu Ayşegül Günay ile Ali Sinan Demir boşandı “LALE Devri”, “Yer Gök Aşk”, “Kuruluş Osman” ve “Hercai” gibi birçok dizide rol alan Ayşegül Günay ile oyuncu Ali Sinan Demir’in 21 yıllık evliliği tek celsede sona erdi.
15.01.2023 Magazin
Doktor karısını beğenmedi! Komşusuna tutuldu: Çok güzel vücudu var
Doktor karısını beğenmedi! Komşusuna tutuldu: Çok güzel vücudu var G.U., 27 yıl önce evlendiği doktor eşi L.U.’nun kendisini Rus komşusuyla kıyaslayarak küçümsediği iddiasıyla boşanma davası açtı. G.U. dilekçesinde eşinin kendisine “Bir ona bak bir de kendine. Onun çok güzel vücudu var” dediğini iddia etti.
13.01.2023 Gündem
3 ayda hayatı kâbusa döndü! Közle tehdit edildi, odaya kitlendi
3 ayda hayatı kâbusa döndü! Közle tehdit edildi, odaya kitlendi İstanbul’da T.T. (33) ile E.T. 3 ay önce evlendi. Evliliğinde aradığı mutluluğu bulamayan genç kadın, yaşadığı korknuç olanların ardından boşanma davası açtı.
12.01.2023 Yaşam
Wilma Elles çocuklarının babası Kerem Göğüş ile mahkemelik oldu!
Wilma Elles çocuklarının babası Kerem Göğüş ile mahkemelik oldu! Wilma Elles, ikiz çocuklarının babası olan Kerem Göğüş’ün kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Psikolojik baskı ve hakaretlere maruz kaldığını iddia eden ünlü oyuncu, Kerem Göğüş’ün kendisi hakkında 2 ay süreyle konuşmaması için karar aldırdı.
29.12.2022 Magazin
Ünlü avukata ‘ihanet’ davası! Başlık parası verip genç kızla evlendi iddiası
Ünlü avukata ‘ihanet’ davası! Başlık parası verip genç kızla evlendi iddiası Ünlü avukat ve eski savcı E.Y.’nin 400 bin lira başlık parası karşılığı 23 yaşındaki genç bir kızla imam nikâhı kıyarak kendisini aldattığını iddia eden 48 yıllık eşi N.Y., boşanma davası açtı.
19.12.2022 Yaşam
Serenay Sarıkaya'ya saplantılı hayran şoku!
Serenay Sarıkaya'ya saplantılı hayran şoku! Serenay Sarıkaya, evinin önünde kendisini tehdit eden saplantılı hayranı Tayfur D.’ye dava açmıştı. Mahkeme akıl sağlığı yerinde olmayan Tayfur D.’nin yüksek güvenlikli bir sağlık kurumunda tedavi altına alınmasına karar verdi.
9.12.2022 Magazin
Oyun bağımlısı kocaya boşanma davası
Oyun bağımlısı kocaya boşanma davası Oyun bağımlılığı bir ailenin dağılmasına yol açtı. İki çocuk babası H.F.'nin boş zamanın büyük kısmını ekran başında geçirmesi ve ailesine yeterince vakit ayırmaması aile birliğinin bozulmasına sebep oldu. H.F.'nin giderek artan bağımlılığı öyle bir noktaya geldi ki; H.F. banyo yapamaz duruma geldi. İşte ilginç boşanma davasının detayları...
17.11.2022 Yaşam
Ünlü spikere skandal mesajlar! "Sinirimi alamadım'
Ünlü spikere skandal mesajlar! "Sinirimi alamadım' Spiker Aslı Kahveci Kılıç, Twitter üzerinden tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderen Yunus Emre Yücebaş hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
12.11.2022 Gündem
3 sunucuya Gülşen hakkında 1 ay konuşma yasağı
3 sunucuya Gülşen hakkında 1 ay konuşma yasağı Konserinde imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı tutuklanan ardından adli kontrol şartıyla tahliye edilen Gülşen, bir televizyon programında kendisini hedef göstererek hakaret eden 3 sunucu hakkında tedbir talep etti. Mahkeme 3 sunucu hakkında Gülşen’in hakkında 1 ay süreyle konuşmama kararı verdi.
1.09.2022 Magazin
Hastanede yasak aşk iddiası!
Hastanede yasak aşk iddiası! Seramik sanatçısı S.B. acil tıp doktoru kocası S.B.’nin aynı klinikte bir pratisyen hekim ile kendisini aldattığını ve sürekli aşağılayıcı sözler söyleyerek psikolojik baskı uyguladığını iddia ederek 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
10.07.2022 Yaşam
İhaneti çevresinden duydu hayatının şokunu yaşadı! İki çocuğu öz amcası ve eniştesinden...
İhaneti çevresinden duydu hayatının şokunu yaşadı! İki çocuğu öz amcası ve eniştesinden... İstanbul'da yaşayan F.D. 19 yıl önce evlendiği 4 çocuğunun annesi A.D.’nin öz amcası ve eniştesiyle ilişki yaşadığını ve iki çocuğunun da kendisinden olmadığını iddia ederek boşanma davası açtı. Yapılan testte iki çocuğun F.D.’den olmadığı ortaya çıktı. Mahkeme, kadını kusurlu bularak 50 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.
11.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Aile Mahkemesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul aile mahkemesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.