Mustafa Canlı son yolculuğuna uğurlandı
Mustafa Canlı son yolculuğuna uğurlandı Corona virüs tedavisi gördüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybeden İSTAÇ’ın Genel Müdürü Mustafa Canlı için anma töreni düzenlendi. Törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Çok üzüntülüyüz. Bizim yol arkadaşımız, abimiz. Gerçekten iz bırakıp bu dünyadan göçen iyi bir aile babası. Abimizin bütün emanetleri bizimdir. Ailesi her şeyiyle bizimdir. Hiçbir tereddüt duymasınlar. En güzel şekilde onun anısını Gümüşhane’de yaşatacak bir alanı da biz İBB olarak yapacağız." dedi.
27.09.2020 Gündem
İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı hayatını kaybetti
İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı hayatını kaybetti İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Çevre Yönetimi (İSTAÇ) Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Canlı corona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
26.09.2020 Gündem
Mahkemeye gitmeden çözüm mümkün! 3 yıllık süre sona erdi
Mahkemeye gitmeden çözüm mümkün! 3 yıllık süre sona erdi İstanbul Tahkim Merkezi’nin (ISTAC) geliştirdiği sistemle ticari uyuşmazlıklarda 3 yıl kadar süren mahkeme süreci ortadan kalkacak. Tahkimle arabuluculuk sistemini birleştiren ISTAC, anlaşmazlıkların 5 ay gibi kısa bir sürede çözümünü sağlayacak.
4.12.2019 Ekonomi
Şişli'de şüpheli paket alarmı!
Şişli'de şüpheli paket alarmı! ŞİŞLİ’de, Piyalepaşa Bulvarı’nda dikkat çeken valiz, polisi alarma geçirdi. Çevrede güvenlik önlemi alınırken, bomba imha uzmanının fünye ile patlattığı valizden bir çift ayakkabı çıktı.
2.01.2015 Yaşam