Isparta Valisi

Isparta Valisi

Son dakika ısparta valisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ısparta valisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ısparta valisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Isparta Valisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ısparta valisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 ısparta valisi haberi bulunmuştur. Tüm ısparta valisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 100 milyon metrekare yeşil alan ve millet bahçesi yapılması için zamanında bakanlığımızda proje başlattık. Şu anda 213'ü tamamlandı, 280'den fazlası da devam ediyor” dedi.
25.12.2023 Ekonomi
Şehit uzman çavuş Cemil Yavaş, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit uzman çavuş Cemil Yavaş, son yolculuğuna uğurlandı Pençe - Kilit Operasyonu'nda yaralanıp, tedaviye alındığı hastanede 16 gün sonra şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş (27), memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı. Törende ağabeyinin askeri üniformasını giyen Esen Yavaş, tabutun üzerine mavi bere bıraktı.
22.10.2022 Gündem
Dar gelirliler için konut müjdesi! Bakan Kurum teslim tarihini açıkladı
Dar gelirliler için konut müjdesi! Bakan Kurum teslim tarihini açıkladı Dar gelirliler için konut müjdesi geldi. Teslim tarihi belli oldu. Isparta'da temel atma ve açılış törenlerine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Isparta’dan milletimize bir kez daha söz veriyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; dar gelirli olup da ev sahibi olmayan tek bir vatandaşımız kalmayıncaya kadar; konutlar inşa etmeye, yeni yuvalar kurmaya, yavrularımızı mutlu etmeye; aşkla, şevkle, azimle devam edeceğiz" dedi.
24.06.2022 Siyaset
Afyonkarahisar'ın ilk kadın valisi Kübra Güren Yiğitbaşı oldu
Afyonkarahisar'ın ilk kadın valisi Kübra Güren Yiğitbaşı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararla Afyonkarahisar'a atanan Kübra Güren Yiğitbaşı, kentin ilk kadın valisi oldu.
12.05.2022 Gündem
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı? Cumhurbaşkanlığı kararı ile bazı valilerin görev yerleri değişti. Atama kararnamasi ile 10 ilin valisi görevden alınırken; 9 ile yeni vali atandı. Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararda 20 ilin valisi de değişti. Peki, Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
12.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bazı valilerin görev yerleri değişti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bazı valilerin görev yerleri değişti! Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararıyla, 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, 9 ile yeni vali atandı.
11.05.2022 Gündem
Osman Kaymak kimdir? Yeni Isparta Valisi Osman Kaymak…
Osman Kaymak kimdir? Yeni Isparta Valisi Osman Kaymak… Kovid 19'a yakalanan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevden alındı. Seymenoğlu'nun yerine Merkez Valisi Osman Kaymak görevlendirildi. Peki, Yeni Isparta Valisi Osman Kaymak kimdir?
7.02.2022 Gündem
Ömer Seymenoğlu kimdir? Isparta valisi görevden alındı mı, neden?
Ömer Seymenoğlu kimdir? Isparta valisi görevden alındı mı, neden? Isparta valisi Ömer Seymenoğlu görevden alındı mı? 3 gün elektrikler kesilen Isparta'nın valisi Ömer Seymenoğlu’nu görevden alındı. Peki, Ömer Seymenoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.02.2022 Gündem
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevden alındı
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevden alındı Covid 19'a yakalanan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevden alındı. Seymenoğlu'nun yerine Merkez Valisi Osman Kaymak görevlendirildi.
7.02.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan flaş talimat! 'Gündüz yapalım, bunu tüm ülkeye yayalım'
Bakan Soylu'dan flaş talimat! 'Gündüz yapalım, bunu tüm ülkeye yayalım' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2021'de Cumhuriyet tarihinin rekor uyuşturucu yakalamalarını yaptıklarını belirterek, “Arkadaşlar uyuşturucu operasyonlarını sabaha karşı yapmayın artık. Gündüz milletin gözünün önünde yapın. Gece yapıyoruz uyuşturucu operasyonlarını, çok anlatamıyoruz” dedi.
1.02.2022 Siyaset
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Yüz yüze eğitime 9 ilde kar engeli!
Yüz yüze eğitime 9 ilde kar engeli! Isparta, Yozgat, Kırşehir, Kırıkkale, Giresun, Çorum, Bartın, Zonguldak ile Konya'nın 6 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi.
16.02.2021 Eğitim
Sokakta sigara içme yasağı olan iller 15 oldu! Hangi illerde nerelerde maske indirip sigara içmek yasak?
Sokakta sigara içme yasağı olan iller 15 oldu! Hangi illerde nerelerde maske indirip sigara içmek yasak? Covid-19 önlemlerinin ihlal edildiği gerekçesiyle bazı alanlarda sigara içme yasağı getirildi. Valilikler salgınla mücadele kapsamında alınan kararlara ek olarak uygulanacak sigara tedbiri alındığını bildirdi. Koronavirüs vaka sayılarındaki artış devam ederken yeni tedbirler devreye girdi. Bursa ve Isparta'dan sonra Balıkesir'de de sokakta sigara içmek yasaklandı. Böylece açık alanlarda sigara içmenin yasak olduğu il sayısı 12'ye yükseldi. Maske indirip sigara içmek hangi illerde yasak? İşte Sigara içme yasağı olan iller…
11.11.2020 Gündem
Sigara içmek yasaklandı! İl sayısı giderek artıyor...
Sigara içmek yasaklandı! İl sayısı giderek artıyor... Türkiye genelinde artan koronavirüs vakalarına karşı bazı illerde yeni kararlar alındı. Sokaklarda sigara içen vatandaşlar için de yeni yasak geldi. Artık sokakta maskeyi indirip sigara içmek yasaklandı. İllerden peş peşe sigara yasağı haberleri geliyor. İşte sokakta sigara içmenin yasak olduğu iller...
10.11.2020 Gündem
Asker uğurlaması yasak mı? İstanbul Valisi açıklama yaptı! Asker uğurlaması yasak olan iller…
Asker uğurlaması yasak mı? İstanbul Valisi açıklama yaptı! Asker uğurlaması yasak olan iller… Türkiye genelinde corona virüs sayılarının artması, gözlerin sosyal mesafelerin ihlal edildiği asker uğurlamalarına çevirdi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, il genelinde toplu asker uğurlamalarının yasaklandığını duyurdu. Peki, Asker uğurlaması tüm illerde mi yasak? Asker uğurlaması yasak olan iller…
7.08.2020 Gündem
Vali açıkladı! O ilde vaka sayısı 9 kat arttı...
Vali açıkladı! O ilde vaka sayısı 9 kat arttı... Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, "Şehrimizde vaka sayısını geçtiğimiz haftalarda 8 kişiye kadar düşürmüştük. Ancak bugün itibarıyla ilimizdeki vaka sayısı 71’e yükseldi" dedi.
11.07.2020 Corona Virüsü
Asker uğurlaması yasak mı? Asker uğurlama hangi illerde yasak?
Asker uğurlaması yasak mı? Asker uğurlama hangi illerde yasak? Sosyal mesafelerin ihlal edildiği asker uğurlamaları günlerdir ülke gündemindeydi. Konvoy eşliğinde toplu asker uğurlaması yapmak isteyenler haberlerden sonra, asker uğurlaması yasak mı, sorusuna cevap arıyor. İstanbul Vali yardımcısı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Asker uğurlamalarının İstanbul'da tamamen yasaklandığını duyurdu. İstanbul'un tamamında asker uğulamalarının yasaklandığının duyurulmasının ardından 16 ilde daha asker uğurlaması yasaklandı. Peki, Asker uğurlama hangi illerde yasak?
8.07.2020 Gündem
Vahdettin Özkan kimdir? Vali Vahdettin Özkan nereli, kaç yaşında, evli mi? Vahdettin Özkan Konya yeni valisi oldu!
Vahdettin Özkan kimdir? Vali Vahdettin Özkan nereli, kaç yaşında, evli mi? Vahdettin Özkan Konya yeni valisi oldu! Vali Vahdettin Özkan kimdir, sorusu Özkan’ın Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kahramanmaraş Valiliğinden Konya Valiliğine atanmasının ardından merak konusu oldu. Valiler Kararnamesiyle 41 ilde Vali değişikliği yapıldı. Son kararnameyle yeri değiştirilen isimlerden biri de Vahdettin Özkan oldu. Kahramanmaraş Valiliği görevini yürüten Vahdettin Özkan yayımlanan son kararname ile Konya Valiliğine atandı. Peki Vahdettin Özkan kimdir? Vahdettin Özkan nereli? İşte Vali Vahdettin Özkan hakkında merak edilenler…
10.06.2020 Gündem
Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi son yolculuğuna uğurlandı Kars'ın Kağızman ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin cenazesi memleketi Isparta'da toprağa verildi.
19.05.2020 Gündem
Acı haber! Yüzbaşı Ferhat Çiftçi şehit oldu
Acı haber! Yüzbaşı Ferhat Çiftçi şehit oldu Kars'ta teröristlerle girilen çatışmada yaralanan ve bölgeden helikopterle alınarak götürüldüğü hastanede şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin (34) Isparta'daki ailesine acı haber verildi.
18.05.2020 Gündem
Hemşirenin minik oğluyla duygusal buluşması
Hemşirenin minik oğluyla duygusal buluşması ISPARTA'da, koronavirüs salgını sonrası evine gidemeyen hemşire Ebru Çelik, 3 yaşındaki oğlu Ali Havza ile oturdukları dairenin kapısının önünde uzaktan hasret giderdi. Mesafeli görüşmede duygusal anlar yaşandı.
15.04.2020 Yaşam
Isparta Valisi Seymenoğlu'ndan 'corona virüs' açıklaması: Nüfusa göre ilk sıradayız
Isparta Valisi Seymenoğlu'ndan 'corona virüs' açıklaması: Nüfusa göre ilk sıradayız Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, kentte koronavirüs testi pozitif çıkan kişi sayısının 268 olduğunu belirterek, "İller sıralamasında 6'ncı, nüfusa göre vaka sayısı açısından maalesef 1'inci sıradayız" dedi.
2.04.2020 Gündem
Fikret Orman'dan transfer açıklaması
Fikret Orman'dan transfer açıklaması Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Şu andaki kadromuzda transfer ihtiyacımız yok. Belki sağ bek transferi yapacağız. Onun haricinde bir transfer ihtiyacımız bulunmuyor. Hatta kadromuzda fazla sayıda oyuncumuz var. Bazı oyuncularla da ayrılmak istiyoruz. Şu anda Beşiktaş'ın almaktan daha çok satmaya konsantre olacağı durum söz konusu" dedi.
10.01.2019 Beşiktaş
TROYKA adı altında toplanan derin devlet yapılanması çökertildi
TROYKA adı altında toplanan derin devlet yapılanması çökertildi 15 Temmuz sonrası FETÖ’yle mücadele kılıfıyla devlet içinde yeni bir yapılanmaya giden TROYKA çetesi çökertildi. Örgütün mağdurları arasında milletvekili ve rektör de var.
6.11.2018 Gündem
İstanbul’a Antep valisi
İstanbul’a Antep valisi Cumhurbaşkanı, yeni sistemin ilk valiler kararnamesini yayımladı. İstanbul Valisi Şahin Ankara’ya, Gaziantep Valisi Yerlikaya İstanbul’a atandı. 21 vali görevden alındı
27.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Isparta Valisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ısparta valisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.