İsmail Çipe

İsmail Çipe

Son dakika İsmail Çipe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsmail Çipe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsmail Çipe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Çipe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail çipe gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 ismail çipe haberi bulunmuştur. Tüm ismail çipe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başakşehir tek golle turladı! Josef de Souza siftah yaptı
Başakşehir tek golle turladı! Josef de Souza siftah yaptı Ziraat Türkiye Kupası 5’inci turunda Rams Başakşehir kendi evinde Keny'nin golüyle Boluspor'u saf dışı bıraktı.
17.01.2024 Başakşehir
İşte Galatasaray'ın yeni kalecisi! Güle güle Okan Kocuk
İşte Galatasaray'ın yeni kalecisi! Güle güle Okan Kocuk Galatasaray önümüzdeki sezon Fatih Karagümrük'te forma giyen kalecisi Batuhan Şen'i kadroya dahil edecek.
22.03.2023 Galatasaray
Fatih Terim'in prensiyle yollar ayrıldı! Boluspor'a imza attı
Fatih Terim'in prensiyle yollar ayrıldı! Boluspor'a imza attı Okan Kocuk'un Giresunspor'a kiralık olarak verilmesinin ardından Muslera'nın yedeği konumunda bulunan ve Sarı Kırmızılı camiadan sert eleştiriler alan Fatih Terim'in güvendiği kalecilerden biri olan İsmail Çipe Boluspor'a imza attı.
17.02.2023 Galatasaray
İsmail Çipe: İlk depremden sonra evinden bir şey almaya gidenler ikinci depreme yakalanarak enkaz altında kaldı
İsmail Çipe: İlk depremden sonra evinden bir şey almaya gidenler ikinci depreme yakalanarak enkaz altında kaldı Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi İsmail Çipe "İlk depremden sonra evinden bir şey almaya gidenler ikinci depreme yakalanarak enkaz altında kaldı" ifadelerini kullandı.
9.02.2023 Galatasaray
İsmail Çipe sosyal medya hesabından paylaştı: Çıktık geliyoruz inşallah
İsmail Çipe sosyal medya hesabından paylaştı: Çıktık geliyoruz inşallah Galatasaray'ın tecrübeli kalecilerinden İsmail Çipe deprem felaketi sonrası arama kurtarma çalışmalarına katıldı.
8.02.2023 Şampiy10
Okan Buruk depremi! 4 futbolcuyu kadroya almadı
Okan Buruk depremi! 4 futbolcuyu kadroya almadı Tirol kampına hazırlanan Galatasaray'da Okan Buruk 4 futbolcuyu kadroya dahil etmedi.
26.07.2022 Galatasaray
Burak Elmas'tan tarihi operasyon! 8 futbolcu eşyalarını topladı 5'i Fatih Terim'in 'evladı'
Burak Elmas'tan tarihi operasyon! 8 futbolcu eşyalarını topladı 5'i Fatih Terim'in 'evladı' Bu sezon Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor. 11 Haziran'da seçime gitmeye hazırlanan Burak Elmas 8 oyuncunun hesabını keserken, bu isimler arasında Fatih Terim'in en çok güvendiği 5 yıldızın yer alması dikkatlerden kaçmadı.
10.05.2022 Galatasaray
Biri Terim'in diğer Torrent'in prensiydi! Galatasaray'da 2 ayrılık
Biri Terim'in diğer Torrent'in prensiydi! Galatasaray'da 2 ayrılık Bu sezon Süper Lig'de kabus geçiren Galatasaray'da iki ayrılığın hemen hemen kesinleştiği öğrenildi. Taraftarların büyük tepki gösterdiği oyuncu daha şimdiden eşyalarını toplarken, Torrent tarafından transfer edilen genç yeteneğin ise dev kulübe geri dönüş hazırlıklarına başladığı bildirildi.
6.04.2022 Galatasaray
Galatasaray: 2 Beşiktaş: 1
Galatasaray: 2 Beşiktaş: 1 Süper Lig'in 29. haftasında merakla beklenen derbi maçında Galatasaray, Beşiktaş'ı Kerem Aktürkoğlu'nun attığı 2 golle yendi. Siyah beyazlıların tek golü Rıdvan Yılmaz'dan geldi. İlk 45 dakikayı 2-0 yenik kapatan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'nin devre arasında stadı terk etmesi ise dikkat çekti.
14.03.2022 Süper Lig
Galatasaray'da 3 kadro dışı birden
Galatasaray'da 3 kadro dışı birden Ç.Rizespor maçı hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da Arda Turan, Morutan ve Halil Dervişoğlu kadro dışı kaldı.
26.02.2022 Başakşehir
Alanyaspor: 1 - Galatasaray: 1
Alanyaspor: 1 - Galatasaray: 1 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 24'üncü haftasında Galatasaray, Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve puanını 28'e çıkardı.
6.02.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın Antalya kamp kadrosu belli oldu Gomis'in paylaşımı ses getirdi
Galatasaray'ın Antalya kamp kadrosu belli oldu Gomis'in paylaşımı ses getirdi Alanyaspor maçı hazırlılarını Antalya'da sürdürecek olan Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu. Bu arada sarı kırmızılı kulübün yeni transferi Gomis ise yola çıktı...
1.02.2022 Galatasaray
Flaş iddia! Roman Burki 4 aylığına Galatasaray'da
Flaş iddia! Roman Burki 4 aylığına Galatasaray'da Galatasaray, B.Dortmund'da forma giyen tecrübeli kaleci Roman Bürki ile 4 aylığına anlaşmaya vardı.
28.01.2022 Galatasaray
Galatasaray yeniden harekete geçti! Aslan'dan Okan Kocuk için yeni teklif...
Galatasaray yeniden harekete geçti! Aslan'dan Okan Kocuk için yeni teklif... Süper Lig'de düşme hattına iyice yaklaşan Galatasaray kaleci sorununu çözmek için yeniden harekete geçti. Fernando Muslera'nın sakatlanmasının ardından kiralık olarak GZT Giresunspor'a gönderdikleri Okan Kocuk'u geri çağıran Galatasaray, Karadeniz ekibinin engeliyle karşılaştı. Fatih Öztürk ve İsmail Çipe'nin güven vermemesi nedeniyle harekete geçen sarı-kırmızılılar, Okan Kocuk'u bırakmak istemeyen Giresunspor'a yeni bir teklif sunmaya karar verdi.
27.01.2022 Galatasaray
Şansal Büyüka açıkladı! 'Süper Lig'i 2.sırada bitirecek takım...'
Şansal Büyüka açıkladı! 'Süper Lig'i 2.sırada bitirecek takım...' Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka Süper Lig'de 23.hafta maçlarını değerlendirdi ve Beşiktaş için 'Ligi 2.sırada bitirebilirler' dedi.
25.01.2022 Süper Lig
Okan Kocuk hakkında flaş iddia! Teklif aldı gidiyor
Okan Kocuk hakkında flaş iddia! Teklif aldı gidiyor Galatasaray'ın Giresunspor'a kiralık olarak gönderdiği Okan Kocuk Kosova Milli Takımı'nda forma giyebilir.
25.01.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni kalecisi Barcelona'dan geliyor! Bir maçta 6 penaltı çıkardı
Galatasaray'ın yeni kalecisi Barcelona'dan geliyor! Bir maçta 6 penaltı çıkardı İsmail Çipe'den kesinlikle memnun kalmayan Domenec Torrent'in Barcelona'da kalecilik yapan 22 yaşındaki İnaki Pena'nın peşine düştüğü öğrenildi.
23.01.2022 Galatasaray
Fatih Terim yeni kontrat uzattı Torrent ona hiç acımadı! İşte Galatasaray'ın ilk transferi
Fatih Terim yeni kontrat uzattı Torrent ona hiç acımadı! İşte Galatasaray'ın ilk transferi Dün akşam NEF Stadı'nda Kasımpaşa'ya 3-1 kaybederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da transfer çalışmalarına start verildi. Torrent, Terim döneminde yeni sözleşmeye imza atan oyuncunun yerine tecrübeli bir futbolcu buldu.
21.01.2022 Galatasaray
Galatasaray - Kasımpaşa maçında ortalık karıştı! Tepetaklak oldular, taraftar çılgına döndü! Tek tek yırttılar, Burak Elmas'a tepki, Fatih Terim'e destek...
Galatasaray - Kasımpaşa maçında ortalık karıştı! Tepetaklak oldular, taraftar çılgına döndü! Tek tek yırttılar, Burak Elmas'a tepki, Fatih Terim'e destek... Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Maçta sarı-kırmızılı taraftarlar yönetime tepki gösterdi. Taraftarlar Burak Elmas ve yönetimini istifaya davet ederken, ıslıklarla protesto ettiler. İşte maçın detayları...
20.01.2022 Galatasaray
Sadece Burak Elmas'ı değil Fatih Terim'den Torrent'i bile isyan ettiren transfer hamlesi!
Sadece Burak Elmas'ı değil Fatih Terim'den Torrent'i bile isyan ettiren transfer hamlesi! Sezon başında hem transferleri hem de kadro mühendisliğiyle büyük eleştiriler alan ve Burak Elmas tarafından görevine son verilen Fatih Terim'in '1' numaralı hamlesi Torrent'i bile çileden çıkardı.
18.01.2022 Galatasaray
Sadece İsmail Çipe ile Van Aanholt'a mı? Galatasaray'da 3 futbolcu ve hocaya büyük tepki! 'Burası Türkiye Torrent'
Sadece İsmail Çipe ile Van Aanholt'a mı? Galatasaray'da 3 futbolcu ve hocaya büyük tepki! 'Burası Türkiye Torrent' Dün akşam iki kez öne geçmesine rağmen özellikle sol taraftan gelen tehlikelere karşı önlem alamayan ve kalesinde 4 gol gören Torrent ilk maçında sınıfta kalırken Galatasaray'da ise 5 futbolcu resmen topa tutuldu. İşte sarı kırmızılı cephede son dakika gelişmeleri...
17.01.2022 Galatasaray
Önce İsmail Çipe'ye tepki gösterdiler ardından yıldız futbolcuyu topa tuttular 'Kıytırık bir futbolcusun...'
Önce İsmail Çipe'ye tepki gösterdiler ardından yıldız futbolcuyu topa tuttular 'Kıytırık bir futbolcusun...' Dün akşam Hatayspor maçında sık sık yerini kaybeden ve üzerine bir de penaltı kaçıran yıldız futbolcu Galatasaray taraftarlarının sabrını taşırdı. Sosyal medyada büyük tepki gören tecrübeli oyuncu için 'Kıytırık' eleştirileri yapıldı.
17.01.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Hatayspor maçı sonrası isyan! İsmail Çipe olay oldu, 7 şutun 4'ü gol ve...
Galatasaray'da Hatayspor maçı sonrası isyan! İsmail Çipe olay oldu, 7 şutun 4'ü gol ve... Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray, Atakaş Hatayspor'a konuk oldu. Kritik müsabaka ev sahibi ekibin 4-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. Heyecan dolu mücadelede oldukça fazla aksiyon yaşandı. Hatayspor - Galatasaray karşılaşmasına damga vuran isimlerden birisi de İsmail Çipe oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
16.01.2022 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın yeni kalecisi! 6 aylığına geliyor
İşte Galatasaray'ın yeni kalecisi! 6 aylığına geliyor Fernando Muslera'nın boşluğunu doldurabilecek geçici bir kaleci arayan Galatasaray Giedrius Arlauskis ile görüşüyor.
16.01.2022 Galatasaray
Muslera sakatlandı İsmail Çipe'den olmadı! Okan Kocuk, İrfan Can Eğribayat derken Galatasaray'ın yeni kalecisi belli oldu
Muslera sakatlandı İsmail Çipe'den olmadı! Okan Kocuk, İrfan Can Eğribayat derken Galatasaray'ın yeni kalecisi belli oldu Muslera'nın sakatlığından sonra İsmail Çipe'ye şans veren fakat tecrübeli file bekçisinden beklenen verimi almayan Fatih Terim yeni kalecisini buldu. Okan Kocuk'un sözleşmesine İrfan Can Eğribayat'ın bonservis bedeline takılan Galatasaray'ın yabancı bir oyuncuyla ilgilendiği ortaya çıktı.
9.01.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Çipe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail çipe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.