Islak İmza

Islak İmza

Son dakika ıslak imza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ıslak imza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ıslak imza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Islak İmza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıslak imza gelişmeleri de dahil olmak üzere 394 ıslak imza haberi bulunmuştur. Tüm ıslak imza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'dan ikinci ifade: Sen bizi koru biz de seni koruruz
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'dan ikinci ifade: Sen bizi koru biz de seni koruruz 'Yüksek kazançlı fon' iddiasıyla futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın soruşturma evresinde ikinci bir ifade verdiği öğrenildi. Erzan'ın bazı müştekilere yatırdıkları para karşılığında verdiği el yazılı, ıslak imzalı evrakların fotoğrafları da ortaya çıktı.
27.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener: Oyların aktarılması, prosedür gereği mümkün değil
YSK Başkanı Yener: Oyların aktarılması, prosedür gereği mümkün değil Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Türkiye’de seçim sistemi yıllardır oturmuş bir şekilde ve düzenli bir şekilde işlemektedir. Seçimde oyların yanlış sayılması ya da 'A' partisinden 'B' partisine aktarılması hususu prosedür gereği mümkün değildir" dedi.
17.06.2023 Gündem
İşten çıkarılan kadından, patronuna akılalmaz kumpas! 'Bir skandalla karşı karşıya kaldık'
İşten çıkarılan kadından, patronuna akılalmaz kumpas! 'Bir skandalla karşı karşıya kaldık' Adana’da bir kişi kendisini işten çıkaran patronundan intikam almak için PTT’nin baş dağıtıcısını da kullanarak kumpas kurdu. Eski patronuna 80 bin TL’lik icra göndererek banka hesaplarına ve otomobiline haciz konuldu. Avukat Ömer Uruç olayın peşine düşerek kumpası ortaya çıkartıp konuyu yargıya taşıdı.
13.06.2023 Yaşam
Islak imzalı tutanak nedir? Islak imzalı ne demek?
Islak imzalı tutanak nedir? Islak imzalı ne demek? Seçim zamanlarında sık sık gündeme gelen Islak imzalı tutanak için yapılan araştırmalar arttı. Peki, Islak imzalı oy tutanağı nedir? Islak imza tutanağı ne demek?
28.05.2023 Gündem
Bankacılık işlemlerinde yeni dönem! Kimlik tespitinde kullanılacak, değişti
Bankacılık işlemlerinde yeni dönem! Kimlik tespitinde kullanılacak, değişti Bankacılık işlemleri ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan yönetmelik değişikliğine göre yapay zeka, uzaktan dijital yolla gerçekleştirilen bankacılık işlemlerinde kimlik tespitinde kullanılabilecek. Ayrıca engelli kişiler uzaktan kimlik tespitinin görüntülü görüşme aşamasında ihtiyaç olması durumunda üçüncü bir kişiden yardım alabilecek.
26.05.2023 Ekonomi
YSK Başkanı Yener: Sosyal medyada paylaşılan görsellerin YSK ile ilgisi yoktur
YSK Başkanı Yener: Sosyal medyada paylaşılan görsellerin YSK ile ilgisi yoktur Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener seçim sürecine ilişkin konuştu. YSK Başkanı Yener, 'YSK itirazları yasal sürede görüşülüp sonuçlandırılacak. Sosyal medyada paylaşılan asılsız iddialara itibar edilmemeli.' dedi.
17.05.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu CHP’ye siyasi kazık atmıştır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu CHP’ye siyasi kazık atmıştır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Dağ seçim süreci ile ilgili olarak, 'Biz her kesimden herkesin oyuna talibiz. Kazandığımızda hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak. Milletimiz Erdoğan'a güçlü destek verecek.' dedi. Dağ ayrıca 6'lı masaya tepki gösterirken, 'Son kullanma tarihi 28 Mayıs'a kadar uzamış oldu. Kılıçdaroğlu, CHP’ye siyasi kazık atmıştır.' ifadelerini kullandı.
17.05.2023 Gündem
YSK'dan 'geçersiz oy' uyarısı
YSK'dan 'geçersiz oy' uyarısı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde oyların hangi hallerde geçersiz sayılacağına ilişkin seçmenleri uyardı.
14.04.2023 Gündem
Ev sahibi, kiracı ve emlakçıları doğrudan ilgilendiriyor! Flaş karar: Zorunlu
Ev sahibi, kiracı ve emlakçıları doğrudan ilgilendiriyor! Flaş karar: Zorunlu Kira fiyatlarındaki fahiş artış ev arayan kişi sayısının artmasına neden olurken, konut arzındaki düşüş ev bulmayı da güç hale getirdi. Bütçesine uygun ev bulanlar ise ev sahibinin taleplerini kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi mülk sahipleri kefil şartı isterken kimileri bir yıllık kira bedelini peşin olarak ister hale geldi. Kiracılar ise evden çıkmarılma korkusuyla evi muhtemel alıcı ve emlakçılara göstermek istemiyor. Bu yasal mı? Kiracının böyle bir hakkı var mı? İşte detaylar...
20.12.2022 Ekonomi
Müşterinin 'boş fiş' isteğini reddeden taksiciye falçatalı saldırı
Müşterinin 'boş fiş' isteğini reddeden taksiciye falçatalı saldırı Bağcılar'da müşterinin 'boş taksi fişi' isteğini reddeden taksici, falçata ile saldırıya uğradı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, aldığı falçata darbesi ile boğazında ve başında kesikler oluşan Recep Acar, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Meslektaşlarının saldırıya uğradığını duyan taksiciler, hastaneye akın etti.
18.09.2022 Yaşam
Sahte evrak mağdurlarını sevindirecek gelişme! İmza sahteciliğini bitirecek...
Sahte evrak mağdurlarını sevindirecek gelişme! İmza sahteciliğini bitirecek... İmza sahteciliğini bitirecek proje! Bilgisayar Mühendisliği Bölümü yüksek lisans mezunu Taylan Akbaş, tezi için hazırladığı biyometrik imza projesini iş fikrine dönüştürdü. Proje, imza sahteciliğini neredeyse imkansız hale getiriyor ve uzaktan imza imkanıyla belge ve onay işlemlerini kolaylaştırıyor.
24.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Beşiktaş'ta deprem! Güven Yalçın, Larin gitti Muleka'dan sonra Weghorst transferi sona erdi...
Beşiktaş'ta deprem! Güven Yalçın, Larin gitti Muleka'dan sonra Weghorst transferi sona erdi... Güven Yalçın ve Larin'la yollarını ayırdıktan sonra forvet hattına en az iki takviye yapmak isteyen Beşiktaş'a Muleka ve Weghorst'tan kötü haber geldi.
1.07.2022 Beşiktaş
Kiracılar dikkat! Ev sahipleri şart koşuyor, gittikçe artıyor
Kiracılar dikkat! Ev sahipleri şart koşuyor, gittikçe artıyor Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiriyor. Son günlerde dairesini kiralamak isteyen ev sahipleri kiracılara tahliye taahhütnamesi imzalatmak istiyor. İstediği koşullarda kiralık daire bulamayan kiracılar ise bu koşulları kabul etmek zorunda kalabiliyor. Peki tahliye taahhütnamesi nedir, ev sahibi istediği vakitte kiracısını çıkartabilir mi? İşte son dakika haberinin detayları...
19.06.2022 Ekonomi
Kredi tuzağı! Banka hesabında para olup olmaması fark etmiyor, anında kredi çekebiliyorlar...
Kredi tuzağı! Banka hesabında para olup olmaması fark etmiyor, anında kredi çekebiliyorlar... Kredi tuzağına bir yenisi eklendi. Son 1 ay içinde çok sayıda şikayet alındı. Artık hesaplarda para olup olmaması fark etmiyor. Dolandırıcılar yeni yöntemlerle bir link gönderilerek telefon ve hesapları ele geçirip, vatandaşlar adına rahatça kredi kullanabiliyor. Alışverişten bankacılık hizmetlerine, hesap takibinden, fatura ödemelerine kadar vakit kaybını ortadan kaldıran internet bankacılığı, faydalarının yanı sıra dolandırıcıların da hedefi haline gelmiş durumda. Şifre, hesap veya kişisel bilgilere gerek duyulmadan hesaplara erişiyorlar. Hesabında parası olanların paraları, kredi kartı olanların limitleri boşaltılabiliyor. Kritik uyarı geldi...
17.06.2022 Ekonomi
Bakan Bozdağ'dan fahiş fiyat açıklaması: Cezaların alt ve üst sınırı artırılıyor!
Bakan Bozdağ'dan fahiş fiyat açıklaması: Cezaların alt ve üst sınırı artırılıyor! Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, katıldığı televizyon programda gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Bozdağ, stokçuluk ve fahiş fiyat uygulayanlara cezaların artırılacağını, uzlaştırma alanının genişletileceğini ve 6’lı masada yer alan partilerin henüz bir isim açıklamadığına değindi.
9.06.2022 Ekonomi
E Devlet Mobil İmza nedir, ne işe yarar? Mobil İmza nereden alınır?
E Devlet Mobil İmza nedir, ne işe yarar? Mobil İmza nereden alınır? Elektronik ortamlarda imza yerine geçen, Mobil İmza şirketler başta olmak üzere sıklıkla kullanılan resmi ve hukuksal geçerliliği bulunan veri çeşididir. Pek çok kişi iş yaşamında Mobil İmza kullanıyor. Peki, E Devlet Mobil İmza nedir, ne işe yarar? Mobil İmza nereden alınır? İşte detaylar…
18.05.2022 Yaşam
E imza nedir, nasıl alınır? Kimlik kartlarına e-imza nasıl yüklenir?
E imza nedir, nasıl alınır? Kimlik kartlarına e-imza nasıl yüklenir? İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık işleri Genel Müdürlüğü'nce 21 Eylül 2020'de hayata geçirilen 'Hayat Kimliğinle Kolay' projesinin 2'nci adımını oluşturan TC kimlik kartına e-imza yüklenmesine bugün 50 ilde başlanıyor. Peki, E imza nedir, nasıl alınır? Kimlik kartlarına e-imza nasıl yüklenir?
10.01.2022 Gündem
Ehliyet ve yeni kimlik kartları ile ilgili flaş karar! Resmen değişti, bugün başlıyor
Ehliyet ve yeni kimlik kartları ile ilgili flaş karar! Resmen değişti, bugün başlıyor Kimlik ve ehliyetlerde yeni dönem! Bugün resmen başlıyor. Bakanlık yeni dönem ile ilgili detayları paylaştı. İlk etapta 50 ilde devreye alınacak. Banka, noter, tapu ve kadastro, sağlık, gümrük, hukuk, sigortacılık işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak. Çok sayıda vatandaşın yararlanması bekleniyor. Öte yandan . yeni sistem ile çip, usb ve dongle gibi malzeme maliyetleri düşecek, kargo maliyetleri ortadan kalkacak, elektronik ortamda sunulan hizmetlerin kullanılması ve hizmet sayısının artırılması sağlanacak. Yeni kimlik karları ve ehliyetler artık tek kartta birleştiriliyor
10.01.2022 Gündem
Kimlik ve ehliyette yeni dönem! 50 ilde resmen başlıyor, tapu, noter, banka ve...
Kimlik ve ehliyette yeni dönem! 50 ilde resmen başlıyor, tapu, noter, banka ve... Son dakika haberi... Kimlik ve ehliyet kartlarında yeni dönem! Bakanlık duyurdu; Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere tam 50 ilde başlıyor, zaman ve maliyetten büyük tasarruf sağlanacak. Tamamen değişiyor, artık tek kartta birleşiyor. Nüfus müdürlüklerinde, tapu müdürlüklerinde ve bankalardan yapılabilecek, büyük kolaylık getiriyor. Bankacılık ve finans, noterlik, tapu ve kadastro, sağlık, gümrük, hukuk, sigortacılık... Hepsinde kullanılacak. Yeni sistem ile çip, usb ve dongle gibi malzeme maliyetleri düşecek, kargo maliyetleri ortadan kalkacak, elektronik ortamda sunulan hizmetlerin kullanılması ve hizmet sayısının artırılması sağlanacak. Kısa süre sonra ülke genelinde nüfusmatikler aracılığıyla e-İmza yüklenme işlemleri yapılabilecek... İşte detaylar...
9.01.2022 Gündem
Rusya’dan Ukrayna açıklaması: Erdoğan ve Putin, arabuluculuk konusunu görüşülebilir
Rusya’dan Ukrayna açıklaması: Erdoğan ve Putin, arabuluculuk konusunu görüşülebilir Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında planlanan telefon görüşmesinde Ukrayna ile arabuluculuk konusunun ele alınabileceğini söyledi.
1.12.2021 Siyaset
Kimlik ve ehliyetle ilgili son dakika açıklaması! 81 ilde bir ay içinde başlıyor! E-Devlet'ten yapılıyor
Kimlik ve ehliyetle ilgili son dakika açıklaması! 81 ilde bir ay içinde başlıyor! E-Devlet'ten yapılıyor Yeni kimlik ve ehliyetlerle ilgili son dakika açıklaması! 81 ilde bir ay içinde uygulanmaya başlayacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resmen duyurdu. Bakan Soylu e-imzaların, kimlik kartına yüklenmeye bir ay içinde başlanacağını duyurdu. Bakan Soylu "e-İmza ile de vatandaşlarımıza yepyeni bir kolaylık sunacağız" diye konuştu. Daha önce de Ehliyetler yeni kimliklere yüklenmeye başlanmıştı.
25.11.2021 Gündem
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi en az lise mezunu personel alıyor!
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi en az lise mezunu personel alıyor! Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi personel alımı ilan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, üniversitede istihdam edilmek üzere, büro personeli, hemşire ve destek personeli istihdam edilecek. Peki, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
20.10.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Islak İmza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıslak imza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.