Işıtan Gün

Işıtan Gün

Son dakika Işıtan Gün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Işıtan Gün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Işıtan Gün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Işıtan Gün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ışıtan gün gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 ışıtan gün haberi bulunmuştur. Tüm ışıtan gün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrupa devlerinin takip ettiği 4 Türk yıldızı açıkladı
Avrupa devlerinin takip ettiği 4 Türk yıldızı açıkladı Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün hem Burak Yılmaz olayına açıklık getirdi hem de Avrupa devlerinin takip ettiği 4 Türk yıldızı açıkladı.
9.04.2023 Futbol
Milli yıldızlar depremzedeleri unutmadı Burak Yılmaz saygı duruşunda gözyaşlarını tutamadı
Milli yıldızlar depremzedeleri unutmadı Burak Yılmaz saygı duruşunda gözyaşlarını tutamadı Fortuna Sittard, Hollanda 1. Ligi'nin 21. haftasında Emmen'e konuk oldu. Maç esnasında yaşanan anlar ile Türkiye'deki depremzedeler unutulmadı.
12.02.2023 Şampiy10
Galatasaray'dan gönderildi Burak Yılmaz'a talip oldu
Galatasaray'dan gönderildi Burak Yılmaz'a talip oldu Fransa ekibi Lille'le yollarını ayıran Burak Yılmaz'a Işıtan Gün'Ün sahibi olduğu Fortuna Sittard'ın teklif yaptığı öğrenildi.
14.06.2022 Futbol
Galatasaray'ın seçim gündeminde yeni gelişme! Adaylığını açıklamak üzere
Galatasaray'ın seçim gündeminde yeni gelişme! Adaylığını açıklamak üzere Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi sonrasında hareketlenen seçim gündemine ilişkin sıcak gelişmeler yaşanıyor. Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun ardından Begüm Özkan'dan sürpriz bir adaylık hamlesi geldi.
7.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da sular durulmuyor... Işıtan Gün’e bir şok daha! Harekete geçtiler: 100 imza...
Galatasaray'da sular durulmuyor... Işıtan Gün’e bir şok daha! Harekete geçtiler: 100 imza... Galatasaray'da kaos ortamı sürüyor. 2009 yılında attığı bazı tweetlerde kadınları aşağılayan ifadeler kullandığı gerekçesiyle ağır eleştirilere uğrayan ve kulüpte tespit ettiği yolsuzluklara dair önceki gün açıkladığı raporla Galatasaray camiasını sarsan Işıtan Gün’e karşı önemli bir hamle geldi.
2.04.2022 Galatasaray
Bu cevap Fatih Terim'in çok hoşuna gidecek! Şükrü Hanedar'dan Işıtan Gün'e olay sözler
Bu cevap Fatih Terim'in çok hoşuna gidecek! Şükrü Hanedar'dan Işıtan Gün'e olay sözler Dün Fatih Terim ve ekibi hakkında yayınladığı açıklamalarla olay yaratan Işıtan Gün'e Şükrü Hanedar'dan tarihi yanıt geldi. Sosyal medya üzerinden sert bir mesaj gönderen Hanedar, "Galatasaray'a sürekli zarar veren söz konusu şahsın, yalnızca birkaç ay önce teveccüh göstererek kendilerine Galatasaray'a hizmet etme lütfunu sunan insanların önünde kaçtıkları boşluklardan günlüklerindeki boşluklara sığınmasını olduk, doğal karşılıyorum." ifadelerini kullandı.
1.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da kaos! Işıtan Gün yönetime verdiği gizli ve kişiye özel raporu yayınladı: Fatih Terim ve küfür iddiası...
Galatasaray'da kaos! Işıtan Gün yönetime verdiği gizli ve kişiye özel raporu yayınladı: Fatih Terim ve küfür iddiası... Galatasaray'da kaos ortamı sürüyor. Yönetim Kurulu Üyesi Işıtan Gün, sarı kırmızılı kulüpte göreve başladığı dönemde yönetiminde yer aldığı başkan Burak Elmas'a sunduğu özel raporu yayınladı. Söz konusu raporda Fatih Terim'in harcama limitlerine ilişkin ettiği iddia edilen küfür gündeme bomba gibi düştü.
31.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'da ayrılık! Burak Elmas ibra edilmeyince o da eşyalarını topladı
Galatasaray'da ayrılık! Burak Elmas ibra edilmeyince o da eşyalarını topladı 2021 yılı olağan genel kurul toplantısında ibra edilmeyen ve Işıtan Gün - Fatih Terim kararları sorgulanan Burak Elmas 'hakkınızı helal edin' derken, Galatasaray'da büyük bir değişimin olacağı, hatta bazı isimlerin eşyalarını toplamaya başladığı ortaya çıktı.
28.03.2022 Galatasaray
Işıtan Gün aylar sonra sessizliğini bozdu Galatasaray'dan ayrılacak 2 yıldızı duyurdu!
Işıtan Gün aylar sonra sessizliğini bozdu Galatasaray'dan ayrılacak 2 yıldızı duyurdu! Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Işıtan Gün, Barcelona maçı öncesi çok önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Terim hakkında önemli sözler sarfeden Gün, sezon sonunda takımdan ayrılacak 2 futbolcuyu işaret etti.
15.03.2022 Galatasaray
Transferde Fenerbahçe'ye tarihi Ferdi Kadıoğlu çalımı! Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor...
Transferde Fenerbahçe'ye tarihi Ferdi Kadıoğlu çalımı! Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor... Süper Lig'de, kupada ve Avrupa'da sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ferdi Kadıoğlu'nu ezeli rakipler yakından takip ediyor... Oyuncunun menajerlik şirketindeki operasyon şefi Fahri Ecvet'in Galatasaray yöneticisi Işıtan Gün'ün yakın arkadaşı olduğu ortaya çıkarken, Beşiktaş transfer için harekete geçerken Trabzonspor da beklemeye geçti.
19.02.2022 Fenerbahçe
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Fatih Terim'in reddettiği teklifi açıkladı!
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Fatih Terim'in reddettiği teklifi açıkladı! Fatih Terim'le yollarını ayırdıktan sonra göreve İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'i getiren Galatasaray'da alınan sonuçların ardından sular durulmazken Başkan Burak Elmas, sarı kırmızılı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Elmas; Fatih Terim'in ayrılığı, Domenec Torrent'in geliş süreci, transfer planlamaları ve istifa etmesi beklenen Yönetici Işıtan Gün hakkındaki sorulara yanıt verdi. Fatih Terim'e ayrılık öncesinde başkanlık yardımcılığı teklif ettiğini ancak deneyimli çalıştırıcının kabul etmediğini belirten Elmas, Domenec Torrent'le de ilk görüşmeyi kendisinin gerçekleştirdiğini kaydetti. Galatasaray CEO'su Hande Ocak Başev ve Yönetici Işıtan Gün hakkındaki iddialara da yanıt veren Elmas, ortaya birçok çirkin iftiranın atıldığını ve kulübün menfaatleri doğrultusunda her konuda gerekli araştırmaların yapıldığını belirtti.
25.01.2022 Şampiy10
Galatasaray art arda istifa çağrıları! Camia Burak Elmas'ı, Burak Elmas Işıtan Gün'ü...
Galatasaray art arda istifa çağrıları! Camia Burak Elmas'ı, Burak Elmas Işıtan Gün'ü... Göreve gelmeden önce Galatasaray camiasına umut vaad eden projelerini sunmasına karşın bunların hemen hemen hiçbirini yapamayan Burak Elmas istifaya davet edilirken, başkanın ise Işıtan Gün'ün peşine düşmesi sarı kırmızılı kulüpteki kaos ortamını bir kat daha artırıyor.
25.01.2022 Galatasaray
Fatih Terim'le yollar ayrıldı skandallar patlak vermeye başladı! Erman Toroğlu canlı yayında açıkladı 'Adam değilmişsin'
Fatih Terim'le yollar ayrıldı skandallar patlak vermeye başladı! Erman Toroğlu canlı yayında açıkladı 'Adam değilmişsin' Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun A Spor'da yayınlanan 'Takım oyunu' programında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Toroğlu Galatasaray yöneticisi Işıtan Gün hakkında "Yarın (bugün) akşama kadar açıklama yapmazsa iyi olur, olmazsa yarın (bugün) akşam ben anlatacağım. Bu kadar net söylüyorum." ifadelerini kullandı.
23.01.2022 Galatasaray
Galatasaray'da gece yarısı operasyonu! Torrent istedi Burak Elmas Fatih Terim'in iki prensini gönderdi
Galatasaray'da gece yarısı operasyonu! Torrent istedi Burak Elmas Fatih Terim'in iki prensini gönderdi Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da bir futbolcunun sözleşmesi feshedildi bir stoper ise kiralık olarak gönderildi. Fatih Terim'in prensip anlaşmasına vardığı yıldız orta sahanın Florya'ya gelişiyse veto edildi. İşte sarı kırmızılı kulüpte yaşanan son dakika gelişmeleri...
18.01.2022 Galatasaray
Öyle bir Sportif Direktör buldu ki... Burak Elmas'tan Fatih Terim'i çıldırtacak hamle
Öyle bir Sportif Direktör buldu ki... Burak Elmas'tan Fatih Terim'i çıldırtacak hamle Işıtan Gün'le yollarını ayırmaya hazırlanan, Emir Kıvırcık ve Mario Branco'yu geri plana atan Burak Elmas'ın yeni Sportif Direktörü belli oldu. İşte Fatih Terim'in prensini Galatasaray'dan koparan o direktör...
18.01.2022 Galatasaray
Fatih Terim'i gönderen Burak Elmas ve Torrent'e açık çağrı! 'Derhal gidin'
Fatih Terim'i gönderen Burak Elmas ve Torrent'e açık çağrı! 'Derhal gidin' Önce saha içi sonuçları, ardından Fatih Terim'le yolların ayrılması ve son olarak Işıtan Gün skandalıyla karşı karşıya kalan Burak Elmas istifaya davet edildi. İşte spor yazarlarının Galatasaray yorumu...
18.01.2022 Galatasaray
Işıtan Gün skandalı patlak verdi Burak Elmas yeni Sportif Direktörle anlaşmaya vardı
Işıtan Gün skandalı patlak verdi Burak Elmas yeni Sportif Direktörle anlaşmaya vardı Galatasaray camiası Işıtan Gün'ün geçmişte attığı ahlaksız tweetleri konuşmaya başladı tecrübeli yönetici özür diledi. Işıtan Gün'ün tweetlerini kabul etmemiz mümkün değil diyen Burak Elmas yeni Sportif Direktörüyle anlaşmaya vardı. İşte sarı kırmızılı kulüpte yaşanan sıcak gelişmeler...
15.01.2022 Galatasaray
Fatih Terim'le yollar ayrıldı Galatasaray'ın yeni teknik direktörü belli oldu
Fatih Terim'le yollar ayrıldı Galatasaray'ın yeni teknik direktörü belli oldu Fatih Terim'le yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına koyulan Galatasaray Domenec Torrent ile anlaşmaya vardı. Işıtan Gün'ün açıkladığı İspanyol çalıştırıcı İstanbul'a geliyor. İşte detaylar...
10.01.2022 Galatasaray
Burak Elmas'ın da sabrı taştı! Galatasaray Domenec Torrent krizi! Fatih Terim'den 'Seni tanımıyorum' tepkisi
Burak Elmas'ın da sabrı taştı! Galatasaray Domenec Torrent krizi! Fatih Terim'den 'Seni tanımıyorum' tepkisi Fatih Terim'in yanına tecrübeli ve kalitesini ispat etmiş bir yardımcı hoca arayan Işıtan Gün İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent ile anlaşmaya vardı. Gün 'Ben başkanın verdiği rapora göre hareket ediyorum' derken, Fatih Terim'in Işıtan Gün hakkında 'Ben onu tanımıyorum' sözleri Galatasaray'ı iyice kaosa sürükledi. İşte sarı kırmızılı cephede yaşanan son gelişmeler...
7.01.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan flaş Gedson Fernandes ve Elneny açıklaması
Galatasaray'dan flaş Gedson Fernandes ve Elneny açıklaması Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Işıtan Gün, Gedson Fernandes ve Elneny transferleri hakkında önemli bilgiler verdi.
19.10.2021 Galatasaray
Menajerinden flaş Galatasaray açıklaması! 'Vazgeçmediler'
Menajerinden flaş Galatasaray açıklaması! 'Vazgeçmediler' Ghezzal'ın menajeri Anoir Faouzi Galatasaray haberleri için "Başkan Burak Elmas ve yönetici Işıtan Gün’le görüştüm. Bana karşı çok profesyonel ve kibar davrandılar. Ancak bu süreç sonunda Ghezzal’in kararıyla Beşiktaş’la anlaştık." ifadelerini kullandıı.
16.08.2021 Beşiktaş
Berkan Kutlu ve Jens Larsen Galatasaray'da!
Berkan Kutlu ve Jens Larsen Galatasaray'da! Galatasaray Alanyaspor forması giyen Berkan Kutlu ile Udinese'nin sağ beki Jens Larsen'le anlaşmaya vardı.
19.07.2021 Galatasaray
Burak Elmas kimdir? Nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Burak Elmas kimdir? Nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Galatasaray'da seçimli olağanüstü genel kurulunda oy sayma işlemi tamamlandı. Seçimde 8 bin 500 üye oy kullanma hakkına sahipken oy kullanan 4731 üyeden 1541'ini alan Burak Elmas, Galatasaray'ın 38. başkanı oldu. Sarı kırmızılıların yeni başkanı ve yönetim kurulu, 3 yıl süreyle görev yapacak. Burak Elmas'ın kariyeri Galatasaray taraftarı tarafından merak konusu oldu. 1997 yılında, 23 yaşındayken Galatasaray PAF takımı sorumlusu olarak alan Burak Elmas, 1998, 2000 ve 2002 yıllarında 3 dönem yönetim kurulu üyeliği yaptı. Peki, Burak Elmas kimdir, serveti ne kadar? Burak Elmas nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte detaylar...
19.06.2021 Futbol
Galatasaray'ın yeni başkanı belli oldu! İşte ilk sözleri...
Galatasaray'ın yeni başkanı belli oldu! İşte ilk sözleri... Galatasaray Kulübünün seçimli olağan genel kurulunda rakiplerinden fazla oy alan Burak Elmas, sarı-kırmızılıların 38. başkanı oldu.
19.06.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Işıtan Gün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ışıtan gün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.