Işıl Sergen

Işıl Sergen

Son dakika Işıl Sergen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Işıl Sergen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Işıl Sergen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Işıl Sergen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ışıl sergen gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 ışıl sergen haberi bulunmuştur. Tüm ışıl sergen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Sergen'in nafaka isyanı: Hapse girmekten korkuyorum
Burak Sergen'in nafaka isyanı: Hapse girmekten korkuyorum Sadakatsiz dizisiyle son olarak ekrana gelen Burak Sergen, 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Işıl Sergen ile 'nafaka yüzünden sorunlar yaşıyor. Burak Sergen, eski eşi Işıl Sergen’e çocuğu için ödediği nafakanın azaltılması için dava açtı.
20.07.2023 Magazin
Burak Sergen ve eski eşi arasında sular durulmuyor!
Burak Sergen ve eski eşi arasında sular durulmuyor! Burak Sergen geçen hafta eski eşi oyuncu Işıl Sergen’e çocuğu için ödediği nafakanın azaltılması istemiyle dava açtı. Sergen, ödediği 41 bin 209 liralık nafakanın 10 bin liraya düşürülmesini talep etti.
14.01.2023 Magazin
Melis Sezen Burak Sergen'e böyle veda etti!
Melis Sezen Burak Sergen'e böyle veda etti! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', dün akşam 49'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde kalp krizi geçiren Haluk Güçlü, vefat etti. Hal böyle olunca Haluk'a hayat veren Burak Sergen de diziden ayrıldı. 'Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ise rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.
17.02.2022 Magazin
Işıl Sergen ile Burak Sergen arasındaki nafaka davası sonuçlandı!
Işıl Sergen ile Burak Sergen arasındaki nafaka davası sonuçlandı! Oyuncu Işıl Sergen, çocuğunun nafakasını ödemediği iddiasıyla 2018 yılında boşandığı eski eşi ve meslektaşı Burak Sergen’e dava açmıştı. Eski eşler arasındaki dava sonuçlandı.
3.12.2021 Magazin
Burak Sergen'in eski eşi: 'Çocuğumu yeniden doğurmak zorunda kaldım'
Burak Sergen'in eski eşi: 'Çocuğumu yeniden doğurmak zorunda kaldım' Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'in, oğlu Cansın için açtığı velayet davası sonuçlandı. Mahkeme, daha önce ortak olan velayetin anneye verilmesine karar verdi. Ünlü oyuncu, "Olması gereken budur" diye açıklama yaptı. Işıl Sergen dava sonrası ilk kez konuştu.
19.06.2021 Magazin
Burak Sergen'den velayet açıklaması
Burak Sergen'den velayet açıklaması Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'in, oğlu Cansın için açtığı velayet davası sonuçlandı. Mahkeme, daha önce ortak olan velayetin anneye verilmesine karar verdi.
17.06.2021 Magazin
Burak Sergen yoğun bakımda! Oğlundan da kötü haber geldi
Burak Sergen yoğun bakımda! Oğlundan da kötü haber geldi Yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören oyuncu Burak Sergen'in 11 yaşındaki oğlu da koronavirüse yakalandı. Oğlunun durumu hakkında bilgi veren Işıl Sergen, hastalığı hafif atlattığını söyledi. Burak Sergen'in sağlık durumuyla ilgili son bilgi de Medyapım'dan geldi.
15.04.2021 Magazin
Bu buluşma olay olmuştu...Burak Sergen'den eski eşine dava!
Bu buluşma olay olmuştu...Burak Sergen'den eski eşine dava! Oyuncu Burak Sergen, 19 yıl evli kaldıktan sonra geçen yıl anlaşmalı olarak boşandığı meslektaşı Işıl Sergen’e soyadını kullanmaması için dava açtı.
22.11.2019 Magazin
Eski eşler yeni aşklarını tanıştırdı
Eski eşler yeni aşklarını tanıştırdı 19 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl noktalayan Işıl Sergen-Burak Sergen, bugün bir araya geldi.
25.03.2019 Magazin
Yeni aşk mı?
Yeni aşk mı? Arnavutköy’deki mekandan el ele çıkan çift, gazetecileri karşısında görünce şoke oldu.
11.02.2019 Magazin
19 yıllık  evlilik bitti
19 yıllık evlilik bitti En son ‘Çukur’ dizisinde ‘Baykal’ karakteriyle ekranlarda boy gösteren Burak Sergen, 19 yıllık eşi Işıl Sergen’den tek celsede boşandı.
27.04.2018 Magazin
Oyuncu çift tek celsede boşandı
Oyuncu çift tek celsede boşandı Burak-Işıl Sergen çiftinin 19 yıllık evliliği tek celsede sona erdi.
27.04.2018 Magazin
Dede Korkut hikayeleri hayat buluyor
Dede Korkut hikayeleri hayat buluyor Deli Dumrul'un çekimleri Avanos'ta başlandı
4.09.2006 Magazin
Bedava telefon sevinci
Bedava telefon sevinci Supermarket’te bir telefon markasının düzenlediği parti ilginç görüntülere sahne oldu
10.02.2011 Magazin
Tatil yaparken tiyatrosuz kalmayın
Tatil yaparken tiyatrosuz kalmayın İstanbul Devlet Tiyatrosu, kentte kalanların tatilini renklendirmek için üç farklı oyun sahneliyor. Seçin, beğenin, izleyin...
13.11.2004 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Işıl Sergen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ışıl sergen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.