İnternet Dizisi

İnternet Dizisi

Son dakika internet dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan internet dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını internet dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnternet Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan internet dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 288 internet dizisi haberi bulunmuştur. Tüm internet dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Hafsanur Sancaktutan tül elbisesiyle dikkat çekti!
Hafsanur Sancaktutan tül elbisesiyle dikkat çekti! 'Dünyayla Benim Aramda' dizisi Altın Kelebek'te 'En İyi İnternet Dizisi' ödülünü aldı. Dizisi ödül alan oyuncu Hafsanur Sancaktutan tarzıyla geceye damga vuran isimlerdendi. Bazı takipçileri güzel oyuncunun tülden elbisesini beğenirken bazısı ise elbisenin transparan olmasını eleştirdi.
5.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıfır Bir oyuncusu Mahmut Ç neden tutuklandı?
Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıfır Bir oyuncusu Mahmut Ç neden tutuklandı? "Sıfır Bir" dizisinin oyuncusu Mahmut Çağlar Adana'da sokak ortasında silahla dehşet saçtı. Fenomen internet dizisi Adana Sıfır Bir'in oyuncusu Mahmut Ç. 2 kişiyi sokak ortasında vurdu. Gözaltına alınan genç oyuncu emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti. Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli?
27.05.2022 Televizyon
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Jet Sosyete'de Ata Demirer sürprizi!
Jet Sosyete'de Ata Demirer sürprizi! Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı internet dizisi 'Jet Sosyete'nin yılbaşı özel bölümüne Ata Demirer konuk oldu. Gülse Birsel ve Ata Demirer, 'Avrupa Yakası'ndan yıllar sonra aynı dizide yeniden buluştu.
23.12.2019 Magazin
Berrak Tüzünataç, kalçasına dövme yaptırdığı anı yayımladı
Berrak Tüzünataç, kalçasına dövme yaptırdığı anı yayımladı Ekranlardan bir süredir uzak güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, kalçasına dövme yaptırdığı anın fotoğrafını takipçilerini beğenisine sundu.
1.10.2019 Magazin
Beren Saat'in yeni dizisindeki partneri ortaya çıktı
Beren Saat'in yeni dizisindeki partneri ortaya çıktı Oyuncu Beren Saat'in, Netflix'te yayınlanacak yeni dizisindeki rol arkadaşı belli oldu.
22.03.2019 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ayrıldı mı?
Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ayrıldı mı? Üç buçuk yıldır ilişki yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ayrıldı. Çiftin, Kaleli’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı için ayrıldığı söyleniyor.
30.09.2018 Magazin
İşte Nehir Erdoğan'ın yeni dizisi
İşte Nehir Erdoğan'ın yeni dizisi Paris’e yerleştikten sonra bir süre oyunculuğa ara veren Nehir Erdoğan, ‘İkizler’ isimli diziyle yeni sezonda ekranda olacak.
25.08.2018 Televizyon
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren...
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren... Ülkemizi Rusya'da temsil eden FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, "Annem, sen futbolu bırak, hakemlik yap. Dünya Kupası'nda maç yöneteceksin, biliyorum, derdi. Annemin ısrarı sayesinde 17 yaşında mesleğe başladım." dedi.
16.06.2018 Arşiv
Artık kapıları ve şartları zorluyorum
Artık kapıları ve şartları zorluyorum Ters Manyel dizisiyle internet dizi furyasına katılan Tuğçe Sarıkaya, çağı internet dizisiyle yakaladığını, bundan uzak kalmak istemediğini söylüyor.
19.05.2018 Arşiv
Karakterlerim sivri adamlar
Karakterlerim sivri adamlar Çukur’da Vartolu karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil, Episode derginin bu ay konuğu oldu. Köstendil, oyunculuk dışında kameranın arkasıyla ilgili olduğunun altınız çizdi. Köstendil, “Oynadığım karakterlerin ortak paydası, sivri ve biraz daha yoğun olmaları” dedi
25.03.2018 Magazin
Komedi oynamak benim doğamda var
Komedi oynamak benim doğamda var Wilma Elles Almanya’da çekilen ve komedi türünde bir internet dizisi olan “Offscreen” için kamera karşısına geçti. Medya dünyasının arka perdesinde yaşanan olayları anlatan dizide Elles’e, Almanya’nın önde gelen Türk asıllı oyuncularından Sıla Şahin eşlik ediyor.
17.03.2018 Arşiv
Müjde Ar'dan çok konuşulacak çıkış: Milli oluyorum
Müjde Ar'dan çok konuşulacak çıkış: Milli oluyorum İnternet dizisiyle setlere dönmeye hazırlanan Müjde Ar, rol alacağı projeyle ilgili "İlk kez böyle bir işte yer alacağım, milli oluyorum" ifadesini kullandı.
23.02.2018 Magazin
Müjde Ar o dizi ile ekranlara geri dönüyor!
Müjde Ar o dizi ile ekranlara geri dönüyor! Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Müjde Ar, internet televizyonu puhutv'de yayınlanacak Şahsiyet dizisinde sıra dışı bir rolle izleyici karşısına çıkacak.
17.02.2018 Magazin
Mehmet Günsür müjdeyi verdi!
Mehmet Günsür müjdeyi verdi! İnternet dizisi 'Fi' ile hayranlarının gönlünde taht kuran Mehmet Günsür, yeni projeleri olduğunu açıkladı.
20.01.2018 Magazin
Güzel olmazsak kaybederiz diye  korkanlara Deliha örnek olsun
Güzel olmazsak kaybederiz diye korkanlara Deliha örnek olsun Gupse Özay, yazdığı, yönettiği ve oynadığı Deliha 2 filmiyle yine çok iddialı. Çocukluk arkadaşı Fatih Özkan’ın yanı sıra birçok yeni yetenekle izleyenleri tanıştıran Özay, kadınlara dayatılan güzellik kalıplarına da kafa tutuyor. “Bu filme aşığım” diyen Gupse Özay ve Fatih Özkan ile konuştuk.
13.01.2018 Arşiv
Olaylı doğum günü partisi
Olaylı doğum günü partisi İlker Kaleli, önceki akşam Arnavutköy’de bir doğum günü partisine katıldı. Mekan kapısında Kaleli’yi bekleyen basın mensupları, güvenlik görevlileri tarafından uzaklaştırılmaya çalıştı
15.12.2017 Magazin
Fi dizisi televizyonda yayınlansa rekor kırardı!
Fi dizisi televizyonda yayınlansa rekor kırardı! Habertürk yazarı, Fi'nin reytingini hesapladı.
5.12.2017 Televizyon
'Sıfır Bir'in afişi yayınlandı!
'Sıfır Bir'in afişi yayınlandı! Üçüncü sezonu BluTV’de yayınlanacak olan fenomen internet dizisi 'Sıfır Bir’in afişi görücüye çıktı.
2.11.2017 Kültür Sanat
Serenay Sarıkaya isyan etti! Fİ ne zaman başlıyor?
Serenay Sarıkaya isyan etti! Fİ ne zaman başlıyor? Türkiye'nin ilk internet dizisi olan 'Fi' ne zaman başlayacak 2.sezon sorusu Serenay Sarıkaya'yı bile isyan ettirdi.
19.10.2017 Televizyon
'Behzat Amir' geri dönüyor!
'Behzat Amir' geri dönüyor! Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı 'Behzat Ç.'nin, dünya pazarına açılan bir internet dizisi olarak yakında seyircisiyle buluşacağı iddia edildi.
7.09.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İnternet Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki internet dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.